úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ANICZKA
DIMOUSE
DOUBI
GULDUR
HELA
HELGUSA
JEZINKA
KOSZLIK
LODBROG
ONEHEART
SM3
SNIPERCZE
VLK_PETR
ZURG
Stávka Klaunů 16.6.2011!
Když už cirkus, tak pořádnej, řekli si klauni a šli stávkovat do center měst ČR, kde už stávkovali odboráři a jiní
Připadá Vám celá situace kolem generální stávky nebo politických, ekonomických a mezinárodních skandálů jako cirkus? On to totiž cirkus opravdu je! Ale co by to bylo za cirkus bez klaunů, hudby a legrace obecně? Chápu, že pro Vás jsou šašci ti všichni nahoře, a je jedno, jestli ve vládě, odborech nebo sousedi nad Vámi!
Proto vyhlašuje Výbor obecních bláznů svou vlastní generální stávku!!!! Nebudeme se už schovávat doma a předstírat, že se nic neděje. Všichni kdo jsme rozčarováni ze současné situace na planetě, vesmíru nebo Čechách proto prohlašujeme, že si ve čtvrtek 16.6.2011, kdy nepojede veřejná doprava (více než obvykle) a všichni se budou tvářit, jak jsou hrozně sociální, oblékneme červené nosy, paruky, veselé kostýmy nebo líčení, vezme si nástroje všeobecného hudebního hluku a ukážeme Vám v ulicích, jak vypadají skuteční klauni!!!!
Každý kdo k nám přidá, nebo s námi souhlasí, nechť ozdobí se při pěší cestě do práce nosem červeným nebo líčením výrazným či vuvuzelou křiklavou a hurá do centra Vašeho města na pořádnej cirkus!! Abychom o sobě věděli, napište na facebook, twitter či kamkoliv tajné veřejné heslo „Jsem hrdý, že jsem klaun!“. Takže ve čtvrtek s červeným nosem hurá pěšky do práce, školy i hospody!
Rozšiřujte po sociálních sitích, ve škole v práci, doma, porstě všude. Výbor obecních bláznů nemůže zaručit, že v ulicích nedojde k živelné hudební produkci!!
UWE_WEBER
---
---
11:37:46 15.6.2011
takže vyrazim, jako obvykle:-)
WIREBORNE
---
---
1:02:17 15.6.2011
nestačí, že jsou to narozeniny idiota?
GULDUR
---
---
20:46:05 14.6.2011
Hola hej! Ať je 16.6. navždy českým dnem bláznů!
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam