úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AD4M
AMBERAN
ELLEN
EOLIS
ERNEDAR
EYRIK
HLAINLARKIN
ITUSA
KOUMES
MAOREN
RAHUF
REINITA
SILENTBOB
SMUGI
TEMARI
It's cuming, le finally le party le 18!!!
Smugi slaví 18!! :D
Všichni co mě znají, jsou zváni ;-)
Sobota 2.7.2011
Takže plán je následující!!
Jinak prosím, zkuste mi aspoň
sem hodit v kolik asi dorazíte
(orientačně)
18:00
- Začínáme se scházet - Do těch 20h bych Vás prosil abyste nepili tvrdej a neožrali se hned na začátku. Díky za pochopení :)
19:00
- První dávka Občerstvení (něco málo masíčka)
20:00
- Začínáme i s panáky
21:00
- Na stoly se přinese zbytek občerstvení
23:00
- Zavírá kuchyň
00:00
- Oficiálně zavíraj, ale pokud budem ještě utrácet peníze, tak jedeme dál a to dokud budem utrácet dost, nebo obsluha neusne. :D Takže pokud chceme Partyovat dlouho, rozložme síly :)
A pokud nás zbyde málo a budem chtít pařit dál, tak najdem nějakej nonstopáč nebo tak, věřím že si poradíme.
Co se týká občerstvení, tak toho není moc, je to hlavně aby oni měli jistotu útraty a berme to jako sponzorský dar od mých rodičů ;) Jinak kuchyň normálně jede a kupujte si normálně jídla, je to fakt jen občerstvení, né večeře.
Takže se přijďte pobavit, rozloučit než odletím na jabko, nebo jen tak posedět v rohu. Pokud sem na někoho zapomněl, či nemá nyx a vy mu to prásknete, tak může dorazit taky ;)
V Náplavní najdete snadno ze stanice Jiráskovo Náměstí(tram. 17 a 14) je to směrem kolmo od řeky, po levé straně - je vidět ze zastávky. Případně volejte! ;)
Těším se a v Sobotu 2.července Naviděnou!!! :D
Páááártyy!!!
AD4M
---
---
13:36:12 23.6.2011
To zas bude all night long :-D
SMUGI
---
---
9:13:51 23.6.2011
Však to taky nevadí, jelikož sou lidi který to nemusej, tak pro ty je to už od 18. A pro koho není párty, bez alkoholu tak příjde na osmou. A zase je tam ten tahák 2x jídlo, když příjdeš dřív ;-)
REINITA
---
---
9:10:23 23.6.2011
pěkné opatření pro běžce krátkých tratí, chválím ;)
(jen očekávám, že ti přijdou až v těch osm :D )
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam