• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    A teď z5 ke kyberpunku! stop OT pls.
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    LUKASHIVA: končím debatu s tebou, protože tě považuju díky tvému chování za tupé hovado. Pokud neznáš ani základní pravidla slušného chování, tak se prosím vyjadřuj v diskusích na téma zdražování mléka. Ale jinak nic ve zlém, možná jednou i dospěješ.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jo ale to je vlastne 2007, sorry
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AVATAR: Man from the Earth doporucuju, to se ti bude libit :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LUKASHIVA: tvoje reakce je drsne prehnana. V tom, ze Gibson vi, v tom mas jiste pravdu.

    V tom, ze 99% americkych filmu jsou naprosty nekoukatelny sracky, v tom ma pravdu Cybernetixx. Ze by tenhle film byl vyjimkou je spis hodne nepravdepodobny. Letos jsem nevidel jedinej alespon trochu zajimavej americkej film.

    V tom, ze v kazdym novym americkym filmu je "pulhodinovej" (vygoogli si vyznam slova nadsazka) zaber na americkou vlajku, v tom ma Cybernetixx taky pravdu :D
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Aha, takze protoze v Neuromacerovi figuruji tyhle dve krajiny, tak by se zfilmovani mel zhostit nekdo z nich? Muzes tedy byt konkretni, ktereho z japonskych ci ruskych reziseru by sis na reziserskem kresle predstavoval?
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    DRAGON:ale my si přece nenadáváme :-)
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    LUKASHIVA: až si Neuromancera přečteš, tak pochopíš, proč bych volil Japonsko nebo Rusko...ke zbytku tvých duševních výměšků se ani nebudu vyjadřovat, možná ti to dojde, až se dostaneš alespoň do puberty.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Muzes tedy napsat, ktereho rezisera by sis predstavoval jako toho praveho k zfilmovani Neuromancera?
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Tvuj argument o rozdilnosti nazoru je zalostnej. Tady nejde o rozdil v nazorech ale o to ze z tebe pada jedna blbost za druhou.
    Zde maly rozbor:
    "kdyby Gibson věděl...."
    existuje neco cemu se rika autorsky pravo, ktere mimojine znamena ze by Kahn mohl tezko zacit neco tocit bez schvaleni autora/majitele prav, v tomto pripade tedy vydavatele. Gibson o zfilmovani Neuromancera vedel samozrejme jeste drive nez cvakla prvni klapka.

    Film Neuromancer bude podle mého názoru naprostá hovadina, vzhledem k tomu, kdo je uveden jako režisér a vzhledem k tomu, že to bude film USA. Kdyby to točili Japonci nebo Rusové, tak si myslím, že by to odpovídalo předloze.
    Tak tohle je fakt perla.
    Mas pocit ze William Gibson je japonec nebo rus? Pro tvou informaci je to kanadsko-americky spisovatel, Neuromancer je moderni americka proza.
    Promin ale argumentovat tim ze film bude sracka protoze ho delaj americani muze fakt jenom ignorant.

    Viděl bych to na půlhodinový záběr na americkou vlajku a následný blábol
    Muzes mi osvetlit od ceho odvozujes pulhodinovej zaber na americkou vlajku? Ze Neuromancera toci reziser s korejsko americkymi predky, ktery vyrostl v Italii a je doslova ovencenej cenama za vizualni stranku svejch praci?
    Nic vtipnejsiho, sarkastictejsiho a napaditejsiho nevyplodis?

    Ne, tady zkutecne nejde o jiny nazor..... tohle je spis diagnoza.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    No on ma Gibson k Holywoodu obecne tak krasne ironickej postoj. Hrozne se mi libi jeho popis fungovani tovarny na sny v All Tomorrow's Parties.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak. a zbytek si donadávejte v poště, nikoho to tu (předpokládam) nezajímá, dokud na sobe nebudete mít ledky a nebo carbon :)
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    LUKASHIVA:na jednu část tvých výlevů jenom napíšu, že bych byl rád, kdybych se mýlil a film Neuromancer byl opravdu výborný...druhou částí svých výlevů jsi jenom ukázal svoji bezbřehou inteligenci se kterou se můžeš účastnit diskusí na atlasu atd. tam jsou takoví, kteří nadávají každému, kdo má jiný názor...myslel jsem, že aspoň tady se s takovými nepotkám...bohužel internet je malý
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    jeste k Neuromancer movie:
    Ja bych to tak uplne cerne nevidel. Joseph Kahn pravda zatim moc velkou diru do sveta neudelal (i kdyz Torque se musi nechat ze visualni forma je hodne nadprumerna), ale jsem presvedcenej ze zoufalci typu CYBERNETIXX lomili rukama uplne stejne kdyz slyseli ze Ben Affleck natocil kriminalku a do hlavni role obsadil svyho brachu.
    A tak doufam ze stejne jako Affleck tak i Kahn zavre podobnem blbeckum hubu. :)

    Co se tyce nazoru Gibsona, prijde mi ze k tomu zaujima neutralni postoj a nechava za sebe mluvit spis ostatni. Je mozny ze na svym blogu se k tomu vyjadruje vic, jinaj post jsem ale zatim nenasel.


    I'VE FORGOTTEN MORE NEUROMANCER FILM DEALS THAN YOU'VE EVER HEARD OF
    posted 3:45 PM
    Word from the Croisette has some of our posters gnashing their teeth at the possibility that someone who's made Britney vids might attempt a feature film of Neuromancer.

    Discussing said possibility, earlier today, with Cory Doctorow, he said:

    "I've noticed that everything in Hollywood always appears to be in a liminal state of nearly there, with enormous, gallumphing enthusiasm all around, then long periods of indifference. I get almost weekly calls about the amazing things that are just about to happen for me. I go to studio meetings with people who tell me about the amazing things we'll do together. Somehow, nothing much comes of it... It reminds me a little of bubble-era tech entrepreneurs, especially the business development people who always seemed about to close a GIANT DEAL."

    If you're a novelist, or hope one day to be, and haven't yet had a film option, I suggest you remember that. It's as concise and accurate a description of this very liminal business as you're ever likely to run across.

    Myself, I'll be willing to entertain the idea that Neuromancer is really "headed for the big screen" when I'm watching it being shot

    As the old saying goes, I'll believe it when I see it.

    I *do* believe, though, that Peter Weir will not be going forward with Pattern Recognition. That is one utterly solid little factoid of film news, alas.

    I no longer get very wrought up over the liminals, myself, except to be annoyed by people who seem to assume that feature films are the ultimate stage of novelistic creation, thereby relegating the book to the status of dull gray chrysalis.
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    Tak mi konecne prisla odpoved z Laseru ohledne vydani Gibsonovejch knih:

    Dobrý den,

    vaše objednávka je evidována, vyřízena bude co nejdříve.

    Děkujeme za zájem o naše knihy a přejeme vám příjemné chvíle strávené nad knihou.

    Vydání sbírky Jak vypálit Chrome odhaduji na říjen/listopad, vydání románu Neuromancer na první pololetí roku 2009.

    S omluvou za zpoždění při vyřizování objednávek.

    Martin Šust
    Laser-books
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    CYBERNETIXX: Co na to rict, no.
    Snad jen ze meles uplny picoviny a tvuj sarkasmus az boli trapnosti. Vdycky mi bylo zle z lidi co dokazou pronaset naprosty blbosti a tvarit se u toho vazne.

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOD HELP US

    :)))
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    Dragon:všude na netu čtu, že kdyby Gibson věděl, kdo točí jeho dílo, že by asi nebyl nadšený a podle toho, že nikde není jediná zmínka spojitosti filmu Neuromancer a Gibsona, tak se o natáčení možná dověděl, až když bylo hotovo. Rád bych se mýlil v mých předpovědích, protože tato kniha si zaslouží výborný film, ale v tomto jsem pesimista, nebo spíše realista. Viděl bych to na půlhodinový záběr na americkou vlajku a následný blábol, který bude mít s původní předlohou jen pramálo společného.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    bude na nem vubec spolupracovat a dohlizet Gib? Jestli jo, je trosku sance, ze to takova hovadina nebude...
    CYBERNETIXX
    CYBERNETIXX --- ---
    Film Neuromancer bude podle mého názoru naprostá hovadina, vzhledem k tomu, kdo je uveden jako režisér a vzhledem k tomu, že to bude film USA. Kdyby to točili Japonci nebo Rusové, tak si myslím, že by to odpovídalo předloze. Takhle to bude opět jenom hollywoodský blábol. Doufám, že se pletu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam