Typické ráno.
Vstanu a zamířím na záchod. Včera jsem ho objel Domestosem, radost pohledět. Dolezu do sprchy a pustím na sebe trochu vody, abych se probudil. Na hlavu trošku Head & Shoulders co zatočí s mými lupy a zbytek obstará Dove s vůní oceánu. Úplně jako ten Domestos. Obléknu se a na kartáček vytlačím trošku Signálky – pachuť včerejšího dne vyměním za novou. Tak, ještě AXE, pak už ale rychle spěchám do ledničky pro něco do žaludku.
Na chleba máznu trochu Flory a než se rozhodnu čím to dneska přikryju, postavím na čaj. Nebudu vymýšlet, hodím na to rajče a kus sýra a zaliju si svého ranního Liptona. Jako vždy, nestíhám. Do tašky hodím ze dvě polívky do hrnečku. Ty nové Knorry se teď dají dokonce i jíst. Běžím do rachoty. O oběd mám postaráno a na večeři si uvařím něco vydatnějšího. Jedu tramvají a v duchu si to promýšlím. Nakonec to vyhrávají špagety s nějakým exotickým dresingem. Samozřejmě Hellmans, to je značka, na kterou nedám dopustit. Z úvah mě ovšem vytrhne trhnutí stroje a palubní hlásič. Jsem na místě…
A hádejte co?