mmchodem, ted jsem se dodival na Cinskej rip Captain America: Winter solider... docela dobrej film, ani jsem necekal... a mmchodem ma to v sobe dost z Matrixu a Bourne trilogy [ja vim, ze jsou ctyri, ale...]... docela zajimave se to vyjadruje k vsudypritomnym CCTV a svetu jako digitalni knize [mmchodem to dlovo digital book tam asi pouzili schvalne jako narazku na Face Book]
Jo a mame tu takovou soutez, v Security auditech nas napadlo, ze zkusime nekoho vydoxxovat, na koho mi padlo oko bylo id Navara. Souhlasil s tim. Clovek muze cokoliv digitalniho, zkuste ne- nelegalne, nebo se u toho nenechte chytit. Pravidlo je takovy, ze se nebudem ptat lidi, co jej promo znaji...
Vysledky sem:
[ Anonymita na internetu :: TOR - FREENET - FREEPROXY - ... ]
zadani tady:
[ OVERDRIVE @ Anonymita na internetu :: TOR - FREENET - FREEPROXY - ... ]
LAIRELOSSE: prave proto je to z principu "behold and die"
"paranoia se ve spolecnosti mladych hackeru stala jakymsi osobnim kodem, tonem cele spolecnosti", tak nejak to zaznelo v nejake gibsonovce ne?
ja jsem mel dojem, ze treba poslednich par let bylo tak nejak ticho politicky, ale zacalo se to srat ekonomicky, coz bude mit asi zrejme dusledky... vzhledem k tomu, ze pomalu se to sere i ekologicky, tak mozna nejaka mensi epidemie by mohla byt neco, co by mohlo zpustit nejake vyrazne zostrene podminky... a to taky apo/post-apo audity nectu, ale pripadne mi to tak nejak mozne jen z pohledu na zmeny na mape a na newsfeedy, kterejma me krmi twitter... otazka je, koho a jak krmi jeho twitter a jakejma klicovejma slovama, mozna si jen vybiram spatnej pohled a ale porad mi v hlave strasi ten Huntington, jak mel pravdu s tou Ukrajinou a jak moc mi pripada, ze ma pravdu treba s tim, ze nabozenska tolerance a 100 let bez velkeho konfliktu, ze to je jen nepatrna pauza.
ono: porad mam v hlave myslenku, jak se ted zombie staly zastupnym obrazkem cloveka ne... na strelnicich, kdyz se strili akcni strelba, pouzivaji se zombie, ve walking dead jsou zombie nahradou apo sveta a indianu, ci jinych skoro-lidskych nepratel... potazmo, kdyz se vydavaji krizove scenare pro mesta, jsou v nich i pripady utoku zombii... coz mi pripada jako jasny nacvik boje neozbrojenych civilistu proti nebezpecnym, ale pesim jedincum pri invazi... hmm?
kam by ses schoval, kdyby zacala 3. svetova? pokud by se schovaval.
je to asi stejne jako co delat, kdyz vypukne ebola fakt naplno... podle me to navic muze mit i podobnou umrtnost. ono tech hi-tech ozbrojencu nebude zas tolik, spis se bude porat hrat na valku ypu Damasek. Sice hromada zbrani mezi lidma, ale malo vycviceni bojovnici na vsech stranach a spis mestske valky, kdy nerozeznas od sebe strany, pac uniformy uz nosej jen ti hodni [pozdej ti, kdo je z nich sundaji...]