OVERDRIVE: zajimave, znam z tohohle auditu tak 30id osobne a vim, ze pokud by byli uprimni, mela by hlasovat i pro extremejsi varianty, ale tesi mne, ze “tvrde drogy” typu piko a ejdz, nejsou nijak v kurzu. To je dobre. Pac sice mam nejakou svou teorii, k cynicke hlasce “tvrdy drogy brousi charakter”, jen si nemyslim, ze vzdycky do pouzitelne podoby.
Co me trochu deai je, ze ta id, ktera si brousila charakter, uz jej maji vybroseny tak, ze se vejde mezi 2 radky textu, ale nedava jim moznost tady hlasovat. Bud jsou mrtvi, nebo prilis obrouseni, nebo uz je obecny ubytek id na nyx.cz v prospech fb, takovy, ze tady uz fakticky nejsou.
(Kdysi jsem mel sen, ze sem dam pozvanku sve dceri, az k tomu doroste, a ono... a ono jo. Nyx fakt vydrzel, a snad se to zas stane nejuzitecnejsim mistem Ceskeho Internetu, jak to bejvalo 2000-2014, treba. Konecne IRC je taky porad jeden z tech hodne pouzitelnejsich komunikatoru a automatizaci. Mmchodem, pokud umite perl, potreboval bych par drobnosti k projektu :
https://labka.cz/wiki/doku.php?id=project:irc:secretary a vubec, libilo by se mi, kdyz by nekdo vymyslel dalsi uzitecne blbosti, typu Sekretarka nebo Skladiste (za ktere tedy oboji muze Pasky z Brmlabu, pokud vim))
(/me by si mel jit lehnout; fakt ma rozbihave asociacni mysleni mimo normu)