SONNY1344: "Rausch," pronesl hlas v mobilu Hollis Henryové.
---
Pět hodin časového posunu vůči New Yorku a kolem Cayce Pollardové krouží po probuzení v Camden Townu lítí a neúnavní vlci narušeného biorytmu.
---
1/ Kurýr opře čelo o vrstvy skla, argonu a neprůstřelného plastiku.
2/ Kurýr tiskne čelo k vrstvám skla, argonu a nárazuvzdorného plastu.
---
Podhled, hluboká perspektiva, představení interiéru stanice tokijského metra.
---
1/ Chválabohu se to všechno už začíná rozplývat a připadat mi jako pouhá epizoda.
2/ Celá ta záležitost začíná naštěstí milosrdně blednout, stává se z ní pouhá epizoda.
---
1/ Zastrčil jsem bouchačku do tašky adidasky a obalil ji čtyřmi páry tenisových ponožek, co vůbec nepatřily k mému stylu, ale přesně o to mi šlo: když vás berou za drsňáka, jděte na to technicky; když vás berou za technického, jděte drsně.
2/ Brokovnici jsem šoupnul do báglu od adidasek a ještě ho vycpal čtyřmi páry tenisových ponožek.
---
1/ Plukovník Koroljov se ve svém závěsu pomalu otočil. [Bruce Sterling & William Gibson]
2/ Plukovník Koroljev se pomalu točil v popruzích a snil o zimě a gravitaci.
---
Nic nezíská tak rychlou či zvláštní patinu stáří jako imaginární budoucnost.
---
Toho léta měl Parker problémy se spaním.
---
Možná to bylo v klubu Justine, v Jimbo’s, Sad Jack’s nebo v Rafters; Coretti si nikdy nebyl jistý, kde ji spatřil poprvé, mohla se tam totiž objevit kdykoliv. [John Shirley & William Gibson]
---
Když Hiro praštil do vypínače, snil jsem o zimní Paříži, zdálo se mi o vlhkých temných ulicích.
---
Sandii, sedm pronajatých nocí v týhle rakvi.
---
Hodně tady nahoře prší; v zimě jsou dny, kdy sem vlastně vůbec nepronikne světlo, jenom jasná bezvýchodná šeď.
---
Měl v plánu zůstat v pohybu a táhnout rovnou na Floridu. [Michael Swanwick & William Gibson]
---
Bylo horko – tu noc, co jsme vypálili Chrome.
---
Kompozitní obraz, opticky zakódovaný doprovodným letounem transkontinentální vzducholodi Lord Brunei; letecký snímek předměstí Cherbourgu, říjen 1905. [Bruce Sterling & William Gibson]
---
Nebe nad přístavem bylo šedé jako mrtvý kanál televize.
---
V Novém Dillí nasadili na Turnerovu stopu honícího psa a nastavili ho na jeho feromony a barvu jeho vlasů.
---
Duch byl dárkem jejího otce na rozloučenou; předal jej černě oděný tajemník v odbavovací hale v Naritě.
---
Potom, co Laney skončil svou práci ve Slitscanu, dozvěděl se od Rydella, nočního vyhazovače ze Chateau, o další.
---