• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed

    Kick, ban, ignore, offtopic
    Jak se po 20 000 prispevku ukazalo, tak v tomhle klubu jsou vsichni uznavani odbornici na tema co je a co neni cyberpunk. Nedoporucuji proto psat sem ani slovo punk ani slovo cyber /kyber, cp..../, protoze jinak se najde vzdycky nekdo, kdo vam rekne, ze to neni dost cyber nebo dost punk.
    S pozdravem vas milujici Overdrive

    LUKASHIVA --- --- 8.07:22 24.8.2004
    NIC JAKO CYBERPUNKER neexistuje! Podte mi to odsouhlasit at uz je klid.. :)) Kdo byl kdy cyberpunker? Case ( myslim ze spis zkrachovaly programator), Kovboj ( ten byl snad pilotem ve vysluzbe, chlastajici troska touzici se vratit na oblohu), Silencio (prtavy dite s pravdepodobne poskozenym mozkem?), Ransom Stark (bloodnet), Rick z Dreamwebu?


    Navrhuji temata pro audit:
    [Augmented Personality - paradigm change && "Kazdy den je prochazkou v databazi"] -- [Hack of reality, hack of virtuality] -- [Smart City & House] -- [CyberPunk is the state of Art - projekty, ktere nejakym zpusobem umelecky zpracovavaji nebo reaguji na CP, jsou CP] -- [Cyberpunk Geography - od SIlicon Valley az po hardwarove plaze na Tchaiwanu, middle east and Africa sillicon valley boom?] -- [Augmented Body & Brain - od LSD po benza a hydergine] -- [Completely Virtual - virtual paranoia, Internet 3.0 - matrix...] -- [Future military] -- [???]


    Navrhujte dalsi temata s tim, ze cilem je shromazdit nejen linky, ale treba i predstavy budoucnosti, touhy a predstavy, ktere se ve vas s danym tematem objevuji. Samozrejme ale davejte linky a informace o cemkoliv, co se sem hodi. Idealne muzete prispevky otagovat pomoci #keyword, v RSS se to pak lepe filtruje. [BloodNet - cyberpunková hra, imho jedna z nejlepsich] -- [DreamWeb - cyberpunkvá hra s motivy magie] -- [Cyberpunk RPG] -- [Cyberpunk, industrial a novoromantika v textech a hlavne obrazech...].... atd, atd.
    Google.com
    Neural.it
    rozbalit záhlaví
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    SMETI: je to hardcore, kdyz jsi za volantem ... ja treba mam problemy v extra dlouhejch a spatne osvetlenejch tunelech, nicmene s fokusem, ne zachvaty
    SMETI
    SMETI --- ---
    pothead taky jsem o tom uz uvazoval...ale nebylo to zas nejak hardcore ze bych se klepal ale chvili sem se z toho jakoby proste nemohl dostat mno...
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    SMETI: hm, tak to bacha, možná máš malej náběh na epilepsii, stálo by za to si to nechat prozkoumat, to nejni prdel
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    no stroboskop jedne so zlievacskymi brylami a 2-4mg rivotrilu...
    SMETI
    SMETI --- ---
    me zpusobil lehci epileptickej zachvat strobáč....drogy nedávam ani sem nebyl nachcanej a najednou proste šleh zkrat bzz chvilka bezvedomi nemoch sem se toho blikani zbavit...od ty doby kdyz treba jedu autem po silnici kde jsou kolem stromy a prosvíta sluníčko tak se mi ten pocit chvilema připomina

    nejvetsi matrix jsou stejne lucidní sny...misto kde neni čas ani prostor
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    mne psychowalkman sposobil len mensi epi zachvat. tak som to radsej nechal tak a zahasil to rivotrilom, trochou gaby a shpekom;)
    LASIDA
    LASIDA --- ---
    psychowalkmana sem zkousela taky na Palacaku, byla jsem tam 2x (je to normalni prodejna)... jednou sem tam zasla strizliva, jednou infikovana THC :) a potvrzuju ze pro jednou,2x zadny specialni ucinek, urcite by melo jit o dlouhodobejsi uzivani, vyladeni se a pak snad dosazeni kyzeneho stavu nebo efektu, ovsem porad mi to pripada jako primitivni hracka, to uz je lepsi si pustit oblibenou muziku + naky pekny winampovsky pluginy k tomu a psychowalkman je proti tomu pekna sr...a :))
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    tan psychowalkmen - hroznej fake... :-)) už jenom že ho užívá šárka kašpárková (viz dnešní lidovky) mluví ze vše :-)))
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    taktak, jako byly to docela pazvuky, i kdyz musim uznat, ze kdyz si clovek dal nejakej ukrutnej preset jako treba LSD nebo endorfin rush tak to trosku vedomi pozmenilo, ale opravdu jenom trosinku.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ghiveran: joj ten soft se jmenoval neco jako brainwave(brainwash?:) fungoval na principu audia - bezel zvuk na urcity frekvenci ktera se postupne menila - zkousel jsem to sveho casu kvuli rychlejsimu usnuti, ale nedokazu objektivne zhodnoti jestli to fungovalo..
    jestli o ten soft ma nekdo zajem tak mam pocit ze jsem si ho vypaloval..
    kdyztak posta a zkusim to najit
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    SIGG: zajimavy by to imho bylo dat na nejakych psychedelikach :) jinak na takovy blbosti existuje i nejakej soft na comp.....kdysi sem to mel, ale temer nepouzival.....
    VANEK
    VANEK --- ---
    TONAL: To jsem blázen, mně to pořád stahuje zcela OK...
    SIGG
    SIGG --- ---
    TONAL> ten biofeedback jsem jeste nezkousel. Ale ted si rikam, ze bych se potreboval objednat co nejdriv :)). Mam pocit ze v Klimentsky to maj..
    Psychowalkman jsem zkousel na Palacaku. Posadej te do takovy kabinky a nasadis si ty trapne vyhlizejici cerny brejle s par LED diodkama tesne pred ocima. Po zapnuti se "koukas" se zavrenyma ocima jak ty ledky blikaj. Je tam nastavenej jednoduchej program, kterej v case meni frekvenci blikani. Ucel je vcelku jasnej - uvolnit se a nechat mozek naladit na ty frekvence. To by te melo dostat do stavu Beta nebo snad i Alfa, do kterejch se normalne dostavas jen ve spanku. Co se tyce ty kratky zkusenosti, tak myslim, ze krome trochty kaleidoskopickejch obrazku, ktery se mi zacali objevovat pred ocima si z toho nic jinyho nepamatuju. Kazdopadne to chce taky nejakej trening. Jinak to asi nema cenu.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    TONAL: jj, gruntovni prace ;))
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Tak to je prekerka, pac ja vim, ze je to most do Oaklandu, dokonce se to tam podle me nekolikrat jmenovite pise, ale vzdycky jsem si myslel, ze to je Golden Gate bridge :-))

    Ten odkaz mi dava 500 Error, nicmene asi to znovu cist nemusim...
    TONAL
    TONAL --- ---
    vanek: tos musel teda hrube tim ledem proniknout.
    maj tam z toho ted
    Internal Server Error
    :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    INFERNO_ON_LINE: Hurá, podařilo se mi hacknout LED (potažmo pokažené odkazy) ÚČL: http://archiv.ucl.cas.cz/getpdf?path=Tvar/2004/11/20.pdf
    No, šlo by, akorát ten osquatovaný most z titulu není Golden Gate, nýbrž ten druhý do Oaklandu.
    TONAL
    TONAL --- ---
    dobre ta diskuze vykrystalizovala :)
    takze osobni zkusenosti s psychowalk. a s biofeedbackem nekdo nahodi?
    nebo by to bylo OT?
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    sigg: to je zpracovani dat z tomografu??
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    SIGG: já to chci vyzkoušet
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam