{r eply ZAIRES|156143}: ja si prave myslim, ze i kdyby tech letaku bylo 10x vic, tak se jich vsimne stejne jen tech 100 vernych :-/ .. ono je sice staci vyvesit na par vybranych mistech, kde mas jistotu, ze kolem nich projde aspon jednou za tyden minimalne kazdy .. me by ale treba musel kazdy letak, co je vyveseny v cb, dat facku, abych se ho vsimnul:-) .. a neni to tim, jestli je letak zajimavy a nebo ne, kazdyho stejne zaujme vzdy neco jineho .. mozna to je u me uz profesni deformace, ze nad tim takhle premyslim .-) .. ale ani trochu se nedivim, kdyz se tu letaku moc lidi nevsimne .. pac kdyz kolikrat prochazim kolem steny, kde jich je vylepenych vice pohromade, tak jakoby ti prisli vsechny stejny, ale pritom je pak kazdy zvlast na uplne jiny druh akce .. zrovna dneska jsem mluvil s par znamyma, co o spiral attacku nevedelo, ale o chystane Vltave uz jo :-) .. stejne tak mi uniklo, ze bylo nejaky therapy session a pritom tech letaku po meste bylo taky dost .. mozna je jeste brzo, ale kazdopadne si musime priznat, ze s tou nastevnosti v cb to trochu pokulhava .. jestli to je lenosti? cert vi .. ja jen verim a doufam, ze na tech 400-500lidi se to vysplha, uz jen pro to, ze to bude zase urcite zazitek jako hrom :-)
... mozna kdybych se nad cb parkrat proletel v rogalu, hodil nejakej ten trik s trojitym vrutem a stremhlavym padem s nekolika dramatickyma otockama a za zadkem by mi vlal velky transparent Spiral attack, tak by se toho beztak i ten budejckej povalec vsimnul:))