DAVELXR: Tak u mě si teda můžeš bejt jistej, že já si nic takovýho nekoupim ani za 50 halířů....
....Je to sice muj problem, že mně osobně by tahle kalba za tři kila teda rozhodně nestála a stejně tak je muj problem, že chci jezdit/chodit na party skoro každej tejden a navíc si jezdit každý léto k moři a v zimě do Rakouska a že teď musim kromě peněz za dárky zase vypláznout ještě skoro 5000,- za roční opencard a zaplatit stavební spoření komplet za celej rok....
...........Ale přece jen - myslim si, že kdyby se dal obvyklej vstupík kolem 200,- na osobu, jak jsem byli všichni několik let zvyklí, tak by se to snad taky dalo s jistym ziskem uspořádat. Ale OK, nebudu se hádat.
AKISAN: Je dost velkej rozdíl mezi sockou a člověkem, kterej se rozhodl svoje peníze investovat za jiný zážitky.
Ale myslim, že tvoje poznámka je dost bezpředmětná, jelikož většina návštěvníků týhle party jsou STUDENTI, který jsou do pracovního trhu začleněný jen z minimální části a logicky je nemůžeš označit za SOCKY, když nepobíraj ani podporu ani žádnou jinou formu sociálních dávek a živěj se z přivýdělku a stipendia nebo je živěj z části rodiče.....