• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw nášliberec nemusíte milovat, ale tohle mi přijde jako pěkná sračka z radnice tedy

Trestní oznámení na Náš Liberec policie odložila. "Neznámý" si na policii stěžuje - Náš Liberec
    https://www.nasliberec.cz/2024/11/11/trestni-oznameni-na-nas-liberec-policie-odlozila-neznamy-si-na-policii-stezuje/
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: hlásím, že teď tam byla ca týden technika a ta vymletá místa vyplnili štěrkem, takže fajn
    P_T
    P_T --- ---
    "V opičích horách řádí prasata a mor, stát povolal elitní odstřelovače" by byl daleko lepší titulek a navíc by všichni hned věděli o co jde a že je přeci jen nějaká naděje na zlepšení života těch imbredních nebožáků...

Divočáky na Liberecku loví elitní odstřelovači. Myslivci jsou naštvaní - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-divocaky-na-liberecku-lovi-elitni-odstrelovaci-myslivci-jsou-nastvani-40495796
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MILAZAJICEK: Poptám se souseda, nějak je v tom projektově zainteresovaný na magistrátu. Vždy, když se na to ptám, tak to jsou slušné báchorky. Dík za připomenutí, to bude vyprávění na dlouhý listopadový večer ;)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    Škoda že tipsport nevypsal kurzy na bazen. 0.75 miliardy do Listopadu 2026. Typuji +1.5 a 2028 minimalne.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PINJAA: lze sejít horem k hospodě, případně (pěšky) se dá projít podél plotu od hospody až k mlynu, zavřený ne průchod u hráze i hráz
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    RSZ: to je nekde u hraze zavreny?ja vobcas du vod mlejna se psem...nekde kousek pred plazi sejdu dolu do prostoru...a minimalne po plaz to teda prujezdny je
    RSZ
    RSZ --- ---
    VOD_KA: nedá, pokud nemyslíš zvolenskou. Ale zvolenska zase není pro lidi..
    VOD_KA
    VOD_KA --- ---
    Nevite pls nekdo, jestli se da na kole projet kolem prehrady? Planuju cestu s prckem, rada bych se vyhnula silnici a navic tam urcite bude spousta hrozne zajimavejch bagru.
    Diky.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    CDR: Fotbal je největší ezo! :-D
    CDR
    CDR --- ---
    SONIC: apage :)

Ok, Barvířská, fotbalová (akorát že letos vůbec, nový ředitel vedl fotbal a nemá na to teď čas).
    Já mám dost anti ezo pifku a chci, aby kluk chodil někam, kde mu to ukáže, jakej je život.
    A na barvířský to vypadá dobře.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SONIC: Já celkem znám Waldorf v Praze, kámoš učí na gymplu a vede i nějaký kurzy/přednášky tady ve Vesci čas od času. Spíš mi šlo vyloženě o ten Vesec, jak jim to tady jde. :) Pokud čuchnou děcka i k mytologii, tak maj u mě coby religionisty eště plusový body navíc...

Dík za info!
    SONIC
    SONIC --- ---
    HAROLD: Mam tam dceru ve 4. tride a dobry...mame stesti na tridni ucitelku ta je super..byl tam i problem nejakej ve vyssim rocniku ale bylo to vyreseno odejmutim ucitelky pryc..jediny co me trochu vadi je takovy mirny duchovno co tim trosku prostupuje..minulej rok treba cuchli ke starymu zakonu letos budou mit severskou mitologii..ale ostatni veci supr..anglina a nemcina od prvni tridy paradni provazanost predmetu (kdyz se jedou zlomky tak k tomu se v hudebce jedou ctvrtinovy a pulovy noty atd)..dost se chodi ven..uceni hlavnich predmetu v epochach - treba mesic a pul kazdej den cely dopolko cestina...zadny znamky zadny ucebnice..a fakt to nenuceni decek k necemu a prakticky motivace k tomu ze informaci chtej zjistit samy docela funguje..bejvaj o tom nejaky prednasky atd tak idealne vychytat neco takovyho pro sirsi info..
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    SONIC: Má někdo zkušenost s tím Waldorfem? Nás to teda čeká za dýl, ale uvažovali jsme o tom.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JESTEDMAN: na každé škole je šikana, ale záleží, jak se s ní pracuje
    WYMA: ano, tam to bylo fajn
    WYMA
    WYMA --- ---
    NAILER: my byli spokojeny, nikdy nebyl zadnej problem. je to lesni, tak musis pocitat, ze budou v zime desti proste venku, chce to zásobu nepromokavejch hadru, pocitat s tim, ze odpoledne prevezmes dite zabaleny v hroude blata atp.
    pokud ti tohle neva, budes imho spokojenej.
    NAILER
    NAILER --- ---
    WYMA: Jaký to tam je? Ještě si to pletu s Perníkovokou. Hledám něco pro mladší dceru než jí vezmou do státní (míříme na Bertíka, kde je teď syn a je to dobrý). Má 2,5 a ještě plínky, už potřebuje bejt mezi dětma, je dost energická a miluje bejt venku. Syn chodil ještě do Myšiček (kde se to dost zhoršilo) a pro dceru by to tam bylo navíc malý.

U Perníkovky mně odrazuje to, že nejsme schopný se angažovat tolik, kolik by očekávali. Angažovanost se mi líbí, ale nejsme ani jeden schopnej tomu fakt něco dát. Lokalita obojího je super, je to kousek.
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    JESTEDMAN: jo jo
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CZEHUN: tam co pak Barrandoff?
    CZEHUN
    CZEHUN --- ---
    JESTEDMAN: nad kinem Varšava
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam