• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    BINARY_PARANOIC: Žena dlouho využívá salon Villa na Jungmannově. Sice dražší, ale je s nimi nadmíru spokojená...
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    BINARY_PARANOIC: https://www.facebook.com/100063702326084/

Nevim, jestli to ještě dělá, ale byla super. Líčila nám holky na koncertech.
    VOD_KA
    VOD_KA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Ja muzu urcite doporucit Salon Katerina v ulici Tovarysky vrch, konkretne pani Katerina :) Ale bude to chtit vcas domluvit. Kdyztak dej vedet, poslu cislo.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    (Hehehe… chápete… sladké koláčky, sugar daddy… jsem já to ale šprýmař, že?)
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    RSZ: Tak plácnout jí talíř koláčů na obličej zvládnu taky, ale právě říkala, že by raději něco decentnějšího. Nechce, aby každý hned poznal, že je sugar daddy’s girl…
    RSZ
    RSZ --- ---
    BINARY_PARANOIC: začneme se bavit, až dovalíš talířek koláčků jó??
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Nemáte prosím tip na kadeřnici a kosmetičku (ideálně v jedné osobě, ale nemusí být), co by se o moji nastávající postarala na svatbu, aniž by ji přetvořila v předmět patřící do žlutého kontejneru? :) Tzn. spíše jemnější, nenápadnější líčení, žádný Bollywood (zkušenosti s ekzematickou pletí výhodou).

Dík!
    TOM
    TOM --- ---
    HAROLD: Hodkovice, takže v Liberci je každou chvíli (minimálně pondělí a středa, kdy se s ním vídám na tréninku)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    TOM: Přímo Liberec? Mně by pro začátek stačilo, kdyby prošel zahradu a řek: tohle potřebuje postřik, tohle je supr v pohodě, tohle musí dolu... Pak se samo domluvim co a jak s čim...
    TOM
    TOM --- ---
    HAROLD, CDR: do 7 metrů +420 606 224 467 Jarda Kettner
    nad 7 (s lezením) má kolegu
    jsou to profíci
    CDR
    CDR --- ---
    HAROLD: koukej mu pod ruce.. Já tě pak povolám na své polomrtvé třešně .)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    NOIK: Dík!
    NOIK
    NOIK --- ---
    HAROLD: to dělají arboristé ...tady je databáze certifikovaných arboristů v ČR, kde si je můžeš vyfiltrovat dle regionu https://www.ceskycertifikovanyarborista.cz/certifikovani-arboriste
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Nemáte tip na někoho (já vlastně asi ani nevim, kdo by tohle moh dělat... zahradník?), kdo by uměl k člověku přijet a za nějaký rozumný peníze mu prohlídnout na zahradě stromy a třeba poradit, jestli nějakej něco trápí, případně jak mu pomoct?
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Nemáte tip na fakt dobrýho obvoďáka pro dospělé? Ideálně co nejblíž Kejláku... Lajžnerová na kolejích nás už fakt neba. Na většinu toho, co potřebuju řešit mi nabízí antidepresiva, vše běží přes nepřehledný smartmedix a akutní případy se musí objednávat na termín za x dní? To už fakt ne...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Pokud chcete spojit příjemné s užitečným, v Azylpsu v Krásném lese vám půjčí pejska na vyvenčení a okolí tam je v tomto čase fakt krásný, dá se jít přes ty kopečky nad Dolní/Horní Řasnicí a vrátit se třeba po silnici a nechat ho vykoupat v řece (ok, potoce), která teče překvapivě krásně čistá. Pejfka jsme dostali hodného a bezproblémového, bylo to s ním super a z procházky byl nadšený.

RSZ
    RSZ --- ---
    Takhle zadělanou klášterní a jabloneckou jsem ještě neviděl. Na klášterní už je ta stopka a je to mazec. Já byl teda na skůtru a byla to perfektní videohra..
    RSZ
    RSZ --- ---
    MUFLONEK: nabízejí i vlastivědu pro dospělé, to bych si koupil, pokud mě učitel sem tam nechá kreslit obrázek
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    LUCKYMARY: 400/hod je krásná cena. My platíme 600 za 45 min... - www.ucimejinak.cz - jde o doučování žáka 2. třídy... Ale je to přínosné.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    1KA: pokud jsi ochotna za 400/hodina, tak dám kontakt na jednoho kvalitního středoškolského učitele
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam