• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Je fakt, že Liberec je plný dopravních fuckupů, které nikdo neřeší. Nejvíc mě dojímá, když zakázali průjezd sídlištěm Kunratická. Jako je to fajn nápad, ale celé sídliště je teď obsloužené jednou jednosměrkou která navíc ústí v místě kde se na hlavní vjíždí tak debilně, že se tam ráno dějí kolony a každý den tam vidím kaskaderské kousky zoufalých lidí. Když se opravoval průjezd Králákem, tak to bylo tak výživné. Lidi tam museli pomalu létat. Přitom ať mi nikdo neříká že se tam nedá přidělat jedna dvě silnice která ten Králák vyvede i na dalších místech. A mohl bych pokračovat.
    TOM
    TOM --- ---
    RSZ: asi by to chtělo dodržet standardní postup (kužely, natřít půlku, a počkat), ne? aby to nikdo nerozjezdil
    potom ale riskuješ, že se díky tvojí akci při vyhýbání se překážcce (kdy musí jedno auto do protisměru) čelně střetne s protijedoucím, a máš na krku zavinění, do toho bych nešel (jakkoliv jsou mi občanské neposlušnosti sympatické)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Celé to místo je úplně pitomé. I na kole odbočit od Harcova doleva k přehradě je docela ruská ruleta. Žádný rozhled, rozjezd z nuly... Auto je tam zvrchu hned.
    Řeším to tak, že jedu protisměrem, dokud mám rychlost a vidím nahoru.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..pravidelně.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CERMINEK: takže musíme počkat na vynález semaforu?
    ..a samozřejmě to nemusí být ani přímo v zatáčce. Ale jestli je něco nebezpečný, tak stav teď, přecházím tam na těch dvou místech (o kousek vejš ústí lesní zkratka k lávce na koleje).
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    RSZ: On přechod pro chodce v zatáčce nebude nic moc bezpečného...
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: To není levná sranda pokud to chceš udělat barvou na asfalt aby to vydrželo. Taková drobná občanská neposlušnost
    RSZ
    RSZ --- ---
    Jen bych potřeboval dobrovolníky, kteří se mnou namalují přechod v zatáčce za bílým mlýnem. Přechod tam prostě nebude, prý tam máme pořád přebíhat jako debilové, nedá se nic dělat.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    ERVIN: nebo z prazirny kafe u vlakace. To mi zaky trvalo nez jsem to vypatral.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ERVIN: To bude spíš že Sweet café tam mají pekárnu.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Občas cejtim v centru (okolí Tržního nám) spálenej chleba, to bejvá taky z Lipa?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Zato ráno v Zeleném údolí smradek. Asi spálili v pekárně nějaké koláčky :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dnešní lékořicová vůně z lipa byla parádní.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Neužitečný primátor musí zanechat alespoň nějakou stopu. Ve Švermově ulici bude usekovka super užitečná. Vždycky mě zajímalo jakou nejnižší průměrnou rychlost to dokáže zaznamenat.
    RSZ
    RSZ --- ---
    1KA: jj o těch ví a má je v merku
    1KA
    1KA --- ---
    RSZ: zkuste sklad Megaknihy v Harcove.
    WYMA
    WYMA --- ---
    K nedavny debate

Nový radar v Liberci. Řidiči budou dostávat pokuty už na třech místech - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/radar-liberec-mereni-ridici-pokuty-tri-mista-mesto-zamecnik-primator.html
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    RSZ: Ty jo, nevím, jestli od 15, ale dcera od 16 zadává knížky v Avionu a spoko: https://www.antikavion.cz/brigada
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kdybyste někdo zavadil o brigádu pro 15yo, dejte vědět, dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam