• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: *celý
    RSZ
    RSZ --- ---
    Celej to kolečko vybagrovat, nechat zarust, vybagrovat mi přišlo jako stavba hladové zdi pro bagristy a řidiče sklápěček
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ERVIN: asi třetina délky přehrady u Bílýho mlýna vůbec není vybagrovaná, takže tam to bude stejně zabahněný a smradlavý jako dřív.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Co všechna ta biomasa po dně? Nebude se kvůli tomu muset za tři roky zas muset vypouštět a bagrovat dno? (Vycházim z toho, že už se tedy napouští)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Včera jsme se byli projít po přehradě, je to teď takový klidný a prázdný místo.

SONIC
    SONIC --- ---
    MORIARTY: jo no..jeste bych tam pripsal most ve Vesci u Ferony.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    SONIC
    SONIC --- ---
    Oprava kina Varšava v Liberci potrvá déle, problém je s průsakem vody
    https://liberecka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/42313-oprava-kina-varsava-v-liberci-potrva-dele-problem-je-s-prusakem-vody.html

Jestli jsem se na neco letos tesil tak na konec tyhle rekonstrukce az bude konecne zase klid. A ono prd :/
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Světoznámý Ještěd má svého malého bratra. Tajemný model na střeše málokdo zná - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/svetoznamy-jested-ma-sveho-maleho-bratra-tajemny-model-na-strese-malokdo-zna-202.html

Tohle jsem netušil. Ani že tam je taková pěkná budova ... bohužel zastavená ošklivým industriálním komplexem a skrytá za stromy (ze Sokolovské).
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, prosím nemáte někdo náhodou krátký VW Multivan T6 nebo známého, kdo by byl ochotný mi to ukázat? Zvažuju koupi, ale potřeboval bych si to prohlídnout a v bazaru to v okolí není (Praha poslední možnost). Jen bych někam přijel, 5-10 minut max, velký vděk a kafe za to :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CHORBON: Ano jsem z Liberce
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    BINARY_PARANOIC: muzu to vzit i do jbc je to mala vec, ale az tam pojedu neco delat
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MILAZAJICEK: Klidne to muzem zkusit. jsi z lbc?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    WYMA: Pona je vybornej a je na letce u mostu pres dálnici
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    To by se mi taky hodilo. Nějaký co zvládne seřídit posuvné dveře na PSA mini dodávce.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Nemate nekdo tip na dobryho autoklempire?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    CHORBON: Co potřebuješ v Jablonci?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    Ceee nemate nekdo dozimetr nebo neco co meri radioaktivitu?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Je fakt, že Liberec je plný dopravních fuckupů, které nikdo neřeší. Nejvíc mě dojímá, když zakázali průjezd sídlištěm Kunratická. Jako je to fajn nápad, ale celé sídliště je teď obsloužené jednou jednosměrkou která navíc ústí v místě kde se na hlavní vjíždí tak debilně, že se tam ráno dějí kolony a každý den tam vidím kaskaderské kousky zoufalých lidí. Když se opravoval průjezd Králákem, tak to bylo tak výživné. Lidi tam museli pomalu létat. Přitom ať mi nikdo neříká že se tam nedá přidělat jedna dvě silnice která ten Králák vyvede i na dalších místech. A mohl bych pokračovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam