• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MILAZAJICEK: ahoj, děkuju, to nevyužiju, nechte to plavat, díky!
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    AQUALOCO: Jen So-DIMM ECC
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdar!
    neválí se prosím někomu doma 2x RAM 16GB DDR4? (poptal jsem kámoše, ale nemůže najít..)
    Díky!
    TOM
    TOM --- ---
    chcete někdo terárko zdarma? (za odvoz)
    Kunratická

HAROLD
    HAROLD --- ---
    Hojda, hele, nevíte někdo o nějaký partě, co by dovedla vzít pár betonovejch bloků a přemístit je cca o tři metry na daný místo?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Tak Rampu v JBC bude provozovat Hájiček z Bunkru...
    KOJB
    KOJB --- ---
    LUCKYMARY: Ze mě nevyrazis nic lepsiho, než malýho rybáře.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    Rozpadla se mi deskovářská parta, tak sháním nové lidi. Hrálo by se u mě doma. Je potřeba počítat s tím ,že mám postižené dítě. Většinou dvouhodinové hraní dá v pohodě, pak ho nakrmím a zase je to v klidu (není pravidlem). Odolnost proti dětským debilním písničkám vítána. Je mi jedno jaký den. Časově tak v deset aby se končilo. Hraju hry typu Munchkin, Galaxy trucker, Mars, Neznámá planeta.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    SHERIMOON: Nevsedni ukoly běžné zvladaji ve svarecske skole na ruorechticke.
    N_I
    N_I --- ---
    kdyby šel někdo kolem, po čase jedu pustit pár desek pro dobrou věc od 23.00...

SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    SONIC: zkusím, dik
    SONIC
    SONIC --- ---
    SHERIMOON: U nás v ulici je pan Uzel..normalne svaruje ale mam pocit ze naposled kdyz sem mu neco daval rikal ze nedela barevny kovy..takze to musi bejt proste kus zeleza ne nejakej hlinik nebo tak neco..

Petr Uzel (Liberec XXV-Vesec) • Firmy.cz
    https://www.firmy.cz/detail/1987368-petr-uzel-liberec-xxv-vesec.html
    SHERIMOON
    SHERIMOON --- ---
    SOS kde by mi svařili prasklou konstrukci kočárku?
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, nezbyl vám doma po rekonstrukci/renovaci kus koberce? Jednobarevný, seda/modrá barva. Okoupim, přijedu si.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Hele jeste by mohla vcas zasahnout obec a za 50micu ten objekt koupit aby mohla obecne prospesna cinnost pokracovat. To bych videl jako dobry plan.
    RSZ
    RSZ --- ---
    A kdo bude ten další nájemce? uhelné sklady?
    SUIOR
    SUIOR --- ---
    Zauhlovacka byla fajn. Jakmile to neni ve vlastním, tak to proste nejde dlouhodobe.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    MAMBA: Areal jen doji a nechavaji chatrat a nanednou se musi zahojit any bylo na rekonstrukci. Doposud vsechno resili tak ze kde pada stukova omitka jebneme ytong.
    MAMBA
    MAMBA --- ---
    Škoda, že Zauhlovačka končí... aspoň že dílna zůstává:/
    Desetiletá cesta Zauhlovačky končí. Dobrovolníci se loučí, dílna pojede dál - Liberecký deník
    https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/zauhlovacka-liberec-dilna-vez-dobrovolnici.html?
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Probíhá tam rekonstrukce, tak zřejmě ta stavební firma...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam