JENDAVB: takto to funguje, montoval jsem pár let "ukazatele rychlosti", v té době bylo velmi složité, aby mohla obec legálně měřit a vystavovat pokuty, to mohla pouze PČR. Nyní tuším, že se to změnilo. Z nedalekých jsou informační třeba ty na Dlouhých mostech. Není tam záznam a pokud, tak pouze orientační pro počet vozidel, aby měla obec informaci o vytíženosti. Samozřejmě v momentě, kdy jsme to montovali a někdo z místních se začal vyptávat, tak jsme říkali, že to posílá fotky rovnou na krajský ředitelství PČR, jen abychom trochu podpořili starostu v té snaze zklidnit dopravu. Nejlíp s tím vychcala starostka Přepeří, která si objednala měření PČR do křoví vedle na první týden po montáži. Pár místním přišly pokuty a fáma se rozkřikla. Na ukazatel revizi a povolení de facto nepotřebuješ. Osobně mě dost sere přístup některých měst, jako třeba Liberce, kde dávají ty skutečné na místa z důvodu výběru pokut, ne z důvodu vyšší nehodovosti - viz. Dubice. A můj skromný názor je, že nejlepším zpomalením dopravy je díra v silnici, případně vodorovná opatření, která vizuálně zužují jízdní pruh a tím nutí řidiče zpomalit. Osobně si myslím, že Vratislavický jen ukazuje, ale už jsem delší dobu mimo obor a nesleduju nový produkty, tak mě neberte za slovo. Ten u tunelu nikdy nefungoval z důvodu, že tam nebyla natažená optika, nyní ji tam při rekonstrukci natáhli, tudíž můžeme očekávat že to rozjedou.
ps. zajímavá je praxe v německu, kde mají ve městě třeba pět sloupů, ale kameru jen jednu a jednou za čas změní její místo, tudíž nikdo netuší, který fotí a který ne, celkem ušetří náklady.