• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Lepší než most by byl tunel, v něm se dá utopit víc peněz
    RSZ
    RSZ --- ---
    zoo staví nahoře u dětskýho koutku novej vchod jak asi víte, tak mám trochu strach, jestli se zas nezačne s plánováním parkovacího domu, případně s tím úplně kreténským nápadem - mostem

protože parkoviště dole u zdi bude dost daleko..
    1KA
    1KA --- ---
    SHOTEK: tak máš zkusit Arte kafe http://www.artecafe.cz/cz/
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    1KA: budu jen rada, zatim jsem nenasla nic, co by mi vyhovovalo.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    tak kdybyste někdy jeli přes Úpici a měli chuť nadobrej dortík, hned zkraje směrem od Turnova to je - sledovat ceduli, neni to uplně při hlavní silnici!!

Mlsárna Eduška
    http://www.mlsarnaeduska.cz/

1KA
    1KA --- ---
    SHOTEK: jestli je to ještě aktuální, poptám se Ti u kamarádky. Peče skvěle.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MRDAC_BEDEN: To je možné... ona vloni náhle zemřela paní majitelka. My tam chodili, ještě když to vedla společně s další rodinou. Pak už to provozovala její dcera (a někdo)... Zavřeli pravidelný provoz a dělali to jen na objednávku. Tak je možné, že to šlo takhle do kopru... rozhodně dík za info, vyřazuji ze své databáze slušných cukráren.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    JONAS3: na tuhle cukrarnu jsem dostal dobre reference, prostredi velmi hezke, bohuzel zkouska dopadla tragicky - 2 dorty, ruzne druhy oschle skoro az okorale, hodne stare. Capucino z instantni kavy, snad akorat lahvovy Birel byl ok. Testovano loni koncem cervence
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: nechtel jsem se v tom dal patlat, ale mas pravdu ze Hradec-Mohelnice je typicka ukazka toho ze siroka silnice, obcas dvojpruh je nedostatecne reseni.
    Jinak si nemyslim ze by se tyhle trasy (Turnov-Hradec vs. Hradec-Mohelnice) nejak zvlast lisily, zalezi kde zrovna chytis spicku.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kdo máte kamaráda, který si rád a dobře hraje s kamerou, tvoubou videí, klipů apod., práskněte ho prosím. Hledám šikovného člověka, co mám udělá report ze srazu náklaďáků v pivovaru Konrad. A i nějakou kačku mu za to dáme...
    [ OFFERING WORKNABÍZÍM PRÁCI: HLEDÁME KAMERAMANA NA AKCI TRUCK MAY DAY / Liberec, Praha, ... / 4000 CZK ]
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    BARRUSHE: idealne primo liberec
    JONAS3: diky, zkusim
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SHOTEK: Zkusil bych zde: http://www.cukrarna-u-vladky.cz/
    Už nemají otevřeno pro veřejnost (velká škoda) a dělají jen na objednávku. A jejich cukroví bylo vždy exklusivní.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Tak o tom žádná... Když jedu do rodných krajin, tak přes Mohelnici. Móóóc si to užívám. Ale te trasa R35 Hradec - Mohelnice je i reálně v dohledu.
    BARRUSHE
    BARRUSHE --- ---
    SHOTEK: z Liberce nebo i mimo?
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    prosim, potrebuju do pristiho pondeli dort ve tvaru lega, mate nekdo tip, kde by mi ho vytvorili? dekuju
    RSZ
    RSZ --- ---
    OMIKK: vytiskni si tyhle

OMIKK
    OMIKK --- ---
    kam si mam jit u nas nechat udelat prukazovy foto?)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: ještě ad dálnice turnov-jičín, včera jsem jel Svitavy-Liberec ve špičce (Brno-Svitavy-V. Mýto-Hradec-Jičín-Liberec) a v Litomyšli a ve V. Mýtě začínala kolona aut a kamionů půl kilometru před městem, a potom se po metrech sunula skrz, Jičín-Turnov proti tomu totální pohoda s pár autama (jako obvykle), až budou postavený všechny ostatní plánovaný rychlostky a dálnice, tak bych se o tom začal bavit (to bude tak rok 2085).
    CVOK13
    CVOK13 --- ---
    Sháním dva spolubydlící do bytu v Liberci

Sháním dva spolubydlící do bytu v Liberci, jsem abstinent, právě dokončuji terapeutickou komunitu pro drogově závislé. Byl jsem 6 let závislý na pervitinu intravenózně. Právě zkouším žít nový život. Je mi 24. Foto viz zde http://www.espolubydleni.cz/podnajem-spolubydlici/257109-inz.htm cena 2500,- kč za os
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    GRYFY: vole, já bych to nezlehčoval! minule jsem je viděl a je to ferovej rókenról!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam