• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: v hospodě se dost kecá :))
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co jsem zaslechl včera v hospodě, jak si povídal dělný lid, tak to bylo tím, že vychytali nějakého dýlera, co od nich bral... někde v riegrovce nebo co. A všichni všechny znali, byli to totiž známí jejich známých.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GECKO: Tak vono se to podle me propali bude to blbost jako dicky ...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JENDAVB: By me zajimalo, kde udelali chybu... vzdycky jsme si myslel, ze na ty dementy prijdou vetsinou proto, ze v nejaky podivny ruine bez oken kradou elektriku ve velkym a CEZaci na to prijdou a naprasi je.. ale najmout si halu ve velkym prumyslovym arealu a za elektrinu platit je docela slusny kryti....
    TABBY
    TABBY --- ---
    JENDAVB: Akce Teppich. Bozi nazev :-)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JENDAVB: Si zkoušel tam něco dohodnout? Je pravda, že na oknech mají nápis "pronájem prostor již od 125kč/m2"....a mají to tam již hodně dlouho. Nicméně teď už to asi bude volný :-)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LUCKY_MAN: Me bylo spis divny proc se tam neda udelat party :D a vono tohle ....
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JENDAVB: Docela nemálo rušný areál (http://mapy.cz/s/a7N3). Příště si pronajmou halu v průmyslové zóně :-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Liberec ožije tuto sobotu 14. 6 Krajskými slavnostmi a Libereckým jarmarkem. V okolí Lázní a Severočeského muzea si na své přijdou všichni tvořiví návštěvníci. Výtvarné dílny pro děti, předvádění řemesel, bohatý kulturní program. Program v Lázních proběhne od 9 do 22 hodin. Vstup zdarma!
    RSZ
    RSZ --- ---
    máte dělat topinky, a bude vám fuk jakou máte pánev!
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    TABBY: no jestli máš i litinovou tak ji beru taky :))
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    tak ferová litinovka by flákotě bezesporu slušela víc..
    TABBY
    TABBY --- ---
    HNZDD: Steaky na keramice? To mi prijde skoro jako hrich :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    TABBY: hm no mě by neurazila už půl roku si kupuju novou pánev protože ta moje je prohnutá a to není na steaky uplně to pravý ořechový
    TABBY
    TABBY --- ---
    RSZ: Panev s keramickym povrchem. Prakticky nova. Jestli ji chces, je tvoje.
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte prosím někdo hrnec,rendlík,pánvičku na vyhození? přijedu si (do sobotního blešáku daleko)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nabízím za odnos plastovou jídelní židli s pultíkem pro sedící děti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam