• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    RSZ: Ano. Proč všechny věci, co se otřou o vyhlášený stavební úřad musej bejt takovej voser?
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: clovek je z liberce uz pomerne vytrenovanej a jen tak ho neco neprekvapi..todle ovsem posunulo latku zase o kousicek vejs)) .
    smutny
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Tyjo. Tak dneska nenadále volnej večer, že pojedu přespat na chatu na Tajch. Budu si muset dát špunty, za rybníkem tancovačka Ještědská Odysea. Ale moc jim to přeju. Jednou do roka to jde.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    AQUALOCO: Jo veřejné záchodky se teď na kraji řeší jsme to počítali loni v Jablonci. O)))
    ATAN
    ATAN --- ---
    GECKO: ja tomu rozumim, ale tim padem cely ten autosalon Ford, co u nas pred domy cely den parkuje, by si mel podle teto logiky zajistit parkovani pro vlastni zamestnance u sebe na pozemku.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: nojo, tam mě ani nenapadne jet v cyklopruhu, smůla, taky proto, že cyklopruh se uklidí až v půli leta, do té doby je v něm bordel ze zimy..
    GECKO
    GECKO --- ---
    ATAN: Upřímně, nechce se mi pouštět do týhle lehce kulturní války... jen mi stížnosti rezidentů přijdou trochu zvláštní. IMHO logika věci by měla být taková, že tam, kde jsem doma a mám možnost záležitost ovlivnit bych se měl postarat o svůj majetek sám a ne si nárokovat veřejný prostor...

Když auta jsou prostředkem mobility, tak parkování je problém v cílové destinaci, protože ta se mi mění a tam to potřebuju řešit...

Doma jsem si postavil garáž a zajistil i dostatečný prostor pro případné návštěvy a podobně...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Já teda miluju cyklopruh nahoře na Husovce, kde na jedné straně parkuje napůl v pruhu a napůl v silnici majitel kavárny a na druhé straně v cyklopruhu parkují auta a posedávají lidi popíjející víno. S dětma tamtudy nejezdím, to bych se bál.
    A taky si myslím, že pár klecí na kola v centru a pod kamerou by dopravě ve městě pomohlo víc než všechny sdílený kola a koloběžky dohromady.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: ty mi možná vysvětlíš - co přesně teď znamená v klášterní nakreslení těch symbolů cyklopruhu? fakticky se teda nezměnilo nic, to víme (kromě toho, že nekdo si odškrtl metry..)
    6746
    6746 --- ---
    Vy tu podléháte dojmu, že vedení města je tu od toho, aby nám všem zpříjemnovalo život v Liberci? Není tu proto, aby Syrovátka měl nemovitosti po světě a největší sbírku Ferrari ve střední evropě?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    Možná bychom mohli sepsat všechny tyhle věci a až zas budu na radě architektů projednávat nějakej záměr (a nějaký jejich naprosto nesmyslný požadavky), tak jim to omlátím o hlavu.

* konkrétně (ač už v LB nebydlím, ale stále je to srdcovka) by mě zajímalo, kolik veřejných záchodků město provozuje :) a ty cyklostezky - nedávno jsem celý město přejížděl tam a zpět a pocit jsem z toho neměl dobrej..
    PUNKARO
    PUNKARO --- ---
    JONAS3: já teď přes týden jezdím autem po Balkánu a provoz je tu lepší než u nás ,a to jsem se toho celkem bál .a nejhorší vesnice furt vypadala líp než usteckej kraj
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    RSZ: beze srandy napis email Hettnerovi do dpmlj. Sice to je takovej vidlak, ale rekl bych, ze si konstruktivni kritiku vezme k srdci. Jinak na tramvajich je nejdulezitejsi soucastka vinko. Zbytek se komplet meni. I kdyz jsou to stary krapy, kazdej rok se jich par kompletne renovuje. A jedna evicka tam jezdi. :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    LWEEK: To urcite neni běžné a celkove ten pocet aut taky zásadně neroste. Jen parkovacich mist ubyva a lidi vic jezdí.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Možná, že tu dřív bude robotaxi. :)

Prostě nezlobte se na mě, ale aut je fakt děsně moc. Na to že se počet obyvatel za posledních 30 let oficiálně nezměnil, tak počet aut rozhodně. Sousedi přes ulici mají pět aut, a ti vedle nás jen čtyři.
    TOM
    TOM --- ---
    JONAS3: já bych je na ten kousek i pustil, ale 2 základky vedle sebe, celkem 800 žáků... tipni si, kolik mají parkovacích míst pro kola.
    Absolutní nula.
    Začarovaný kruh - není dobrá infrastruktura, na kole proto jezdí málo lidí, a proto se s infrastrukturou nic nedělá.
    V předposledním zpravoji obvyklé fňukání, jaký je zřizování cyklostezek administrativní voser.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Preferuji kolo, ale protože po městě jezdí v autech snad samí idioti, tak už mám kameru i vzadu. A jsou to epické příběhy, děti bych do těch cyklopruhů ani omylem nepustil. A to nemluvím o místech, kde cyklopruh není.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    RSZ: Tak tu jizdenku vyvazili cenou parkovani ve meste. Vyjde levneji jet boltem nez nahradni dopravou. I tak jdu radsi pesky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam