S_TEJK: Takže se zaklínáš magickou formulí argumenta ad hominem o tom co jak jsem provedl a co z toho přece jasně vyplývá, ale víc nic, j? TO je kanál. Jen tak mimochodem MFD, Lidovky a Metro čtu každý den, protože pro ně dělám a často se mi dostane do ruky i Právo, takže mám moc dobrý přehled o tom, co za hovna se tam píšou a prostě nesouhlasím s tvojí interpretací.
JINDRICH: Fotky? Mrkni na záznam libovolné akce a řekni, že tam není dost agresivních blbů... navíc, měl jsem tu čest z dost lidma z téhle sféry, a dost často jsem se setkal s tím, že se jede na antifí protest nakopat prdel náckům. Nejsem žádný outsider co nemá s touhle komunitou kontakt, možná s tou samou částí, ale jde o to, že tihle tam taky jsou.
Ano náckové jsou svoloč agresivní a blbá, o tom žádná, ne není povinností každého demokrata jít proti tomu bojovat, protože v demokracii by měli mít možnost hlásat si co chtějí, ale pokud provedou nebo budou chtít provádět cokoliv v rozporu s legislativou ČR, je tu od toho PČR, aby tomu zabránila. A té se to bude dělat mnohem líp, když nebude mít stejnou partu blbů za zády, nebude je muset udržovat od sebe a inkasovat při tom flašky a dláždění z obou stran. Právo na protest však určitě je. Pokud stojí na druhé straně blbci s Che Guevarou na triku, tak to extrémismus je taky.
Média nejsou plná rasistického škváru, ale popisují docela realitu, která je hlavně důsledkem předchozího neřešení. Navíc, dost často je to realita krutá, ale možná jsi s tím nepřišel do styku a takoví lidé to mají dost často velmi zkreslené. Je naopak dobře že média začala pojmenovávat problém, teď je důležitý, aby byla politická vůle s tím něco dělat, protože nebude-li, tak to nahraje náckům a za to média nemohou.