MAGICM: těžko srovnávat s Biem, když je to víkendová akce versus týdenní, tam potom finanční propočty musí nutně fungovat trochu jinak, že :))) Taky na Biu není (jako na TC loni), půlka psytechovejch projektů z celýho světa, který prostě zbožňuju...
Jinak když na vaši diskusi tak z třetího kouta koukám, tak mi příjde, že se v něčem míjíte... (příjde mi, že) Zelovi je divná výše vstupnýho, protože by kromě zaplacení djs taky očekával (vzhledem k rozpočtu nějakýho toho milionu) nemalou částku na sanitární systém, protože halt jako lidi serem a chčijem a taky pijem a jíme a když je moc lidí na jednom místě, tak se to musí řešit, jinak je to průser nemalej... viz třeba Woodstock 69, moře, obří moře moči a kopce výkalů úplně všude... Lesní akce je fajn, ale velikosti lesní zvěře nebo třeba do velikosti Bia, pak už je to fakt spíš zvěř než lesní, protože uričirý věci přesahují své meze...
U Magica mi zas příjde, že má prostě svůj (tajemný špirit) postoj a nic víc nemá smysl říkat... prostě pěkně zenově. No prostě moc víc informací k tomu nepodal (ne že by musel) a jestli chceš Zelo vědět víc, tak mi příjde, že to bude chtít se obrátit na jiné lidi nebo do jiné diskuse asi.