MAGICM: jak furt rikas "samponi na Ozoru", ono hele takovy terno to neni... A to z duvodu, kterej popisuje Darjeel. Jen bych to tvrzeni jeste trochu osekal..
kdyz se na louce sejde obrovska hromada lidi, kteri musej pit, zrat, chcat, srat.. Je to pruser vzdycky. At je tam toitoiek treba hudrilion." All in all mi Ozora neprisla jako vzor nejaky cistoty, to jen tak na povrchu, spousta hezkejch atrakci, hlavni prostranstvi cisty, nejvetsi haldy odpadu se odvazely.. Ale jakmile clovek trochu vybocil nekam za ker, okamzite tuna odpadku, hoven, hajzlpapiru, chcanek, smradu, vlozek, kondomu a tehle nechutaren. A nebylo moc mozny utect nekam do lesa za kopec. Ale tak asi jsi tam byl, takze to asi vis. Ani to fakt mozna neni o nejaky slusnosti lidi pri tomhle poctu - kdyz se ne zrovna strizlivymu cloveku se srackou zacne chtit srat ve tri v noci nekde u stejdze, lopatka v kempu 1km, "ofiko" zachody 0,5km, vsude tma, vlhko, mokro, zima, nevlidno... Tak proste clovek jde a pusti to za prvnim kerem, a takovejhle lidi se par z 25000 vzdycky najde. Toiky netoiky, nemluve o tom, jak to na toice vypada po dvou dnech.
Ja se za citlivku nepovazuju, ale z hoven mam primo fobii. Fakt je nesnasim. Kdyz v noci jdu a nevim, kam slapu, je mi uplne uzko. Nasledky muzou bejt katastrofalni, otrit se nekde o hovno a v omameni smyslu si toho nevsimnout... Nasledne si to roznest po celym aute, po spacaku, po ostatnim obleceni, pak se snazit to otrit o travu okolo kempoviste, to je moje nocni mura.
Proto se snazim bejt disciplinovanej, srat na zachodech, dodrzovat zahrabavani lopatkou nebo v uplny nouzi srat nekde fakt daleko na hodne nedostupnejch mistech... A furt se snazim utesovat, ze na TC bude jenom par lidi a samy slusny a taky se tohle budou snazit dodrzovat a potrebuju podporu minulejch navstevniku, kteri mi reknou "jo, jo, samozrejme Wildo je to tak, z hoven na TC nemusis mit zadnejch strach!!" :))