btw tím busem bych taky mozná jela.. ) samozrejme se zaplacením, socka sice jsem, zatím, ale s tímhle se počítá :)..) ale letos to yebu, bo škola a tak. ale jste másla, že jste se tu nedomluvili na tom, busu.. každopádně enjoy jaxviň, nejlepší party v roce toto 8) příští rok by bylo fajn vykutit ten bus - sranda po cestě a tak :) a hl. jste másla že jste nebyli minulý rok, kdo nebyl :))
btw, minulý rok jsem jela busem, kt. mě vyhodil kousek od místa kde byla party, s cyklistama.. a rozhodla jsem se 2 dny předtím, že jedu.. shoda sqělých a šťastných náhod (tak mi to v životě funguje - asi jsem v minulém životě nasekala spoustu dobra a byla jsem jeden z nejlepších bílých čarodějů/ek - bo tolik štěstí i přes tolik mých chyb a demence mojí, to je neskutečné)- AUTOBUSOVÁ DOPRAVA JENDA, nějaká menší cestovka, spokojenost nejvíc, za levno, za dvojku tam a zpět tuším to vycházelo (už jsem to našla - přesná částka: 2200kč) - takže krása, levnější jak vlak tam prostě 8) - jako pokud člověk jede sám tím vlakem. já jsem se min. rok rozhodla ze dne na den takže bych jela sama :) hl. s tím vlakem, furt nějaké přestupy a plánování trasy, a hlídání jestli mi ten vlak neujel, jestli jsem ten přestup nepropásla, nebo co tam bude funět za lidi :) v kupéčku :) nebo jestli mě tam někdo nezapíchne :) né tak to už přeháním :)))) :D :D ale prostě stresy, přestupy - na zcvoknutí - někteří to ale zvládli, nick MALICKA tusím- pro mě to prostě není) aj super lidi tam byli, ti cyklisti, kt. vedli tu výpravu, jsme pokecali, pohodička, sranda byla.. aj na kopcu když jsme to stavěli , tak pak přijeli, a všichni na těch kolech na mě volali: "Terezkooo" :) no nádhera prostě, nadšenci sportovní :) mě pochválili, jak to tam stavíme a že to vypadá suprově :) ze mě byli nadšení a já z nich též :) jsem jim říkala ať dorazí na party, je možné že tam byli, těžko říct, když tam nebyl signál :D :D :D :D
každopádně říkám, určitě lepší varianta totok než vlakem, bo pohoda, pohodoví lidi, a tak, kafíčka, džusíky, pifka v lednici, aj v muzeu jsme byli 8) po cestě 8) v Rumunsku.. takže, pro příp. zájemce:
http://www.cajenda.cz/doprava-rumunske-hory ,)
taxi to prostudujte, říkám minulý rok jsem jela s nima, stačí jim napsat a domluvit se, je to menší cestovka takže každá korunka dobrá, žádní vyjebanci, kt. zkrachujou na letišti 8) a nechají vás trčet uprostřed sídliště na ulici hladové a mezi supama :)) hl., si můžete vybrat místo kde tam vystoupíte prostě.. a pak přímo tam buď někoho stopnete, mi se to podařilo, bez zásilnění a podobných újm /- ba naopak, dostala jsem svačinky, toasty, aj čekulády, od jednoho sqělého páru, kt. zrovna jel z pikniku, pokecali jsme o rumunských silnicích, jak to je na kokot ptž to trvá 3 hodiny než se někam dostaneš - normálně ve městě trvá stejná trasa hodinu ale tam 3, v plynulé angličtině - oba mluvili jako rodilí mluvčí (AJ), takže pohodička, a od jiného týpka kt. mě vezl, krom 2ou cigár, co mi daroval- ten moc anglicky neuměl taxme byli trochu nervózní, ale zase jsme si zazpívali ty jejich vypalovačky, rumunské, co pouštěli v rádiu :)))) -, zavolal na tel. číslo na lístku (-jako artista jsem měla lístek už dopředu vytisknutý s mým jménem a s tel. číslem kdyby něco), domluvil se s jednou z koček po telefonu, co to organizovala, a odvezl mě do kanclu, v Sibiu 8) tam už byli djs a další artisti - mimochodem z jednoho z nich se stal můj sqělý kámoš - jsme tam pařili pořád spolu, když jsme se potkali, a jednu celou noc - massssaker, a odtud mě hodili nahoru/, takžee na domorodce a stopování v Rumnsku si nemůžu stěžovat - naopak jedině vyzdvihnout a pochválit (pravda, po prvních 10ti minutách neúspěchu jsem byla nervózní z toho a začínala jsem propadat v zoufalství.. :) (ale kdo někdy stopoval tak ví, že 10 min. nic není, já jem naštěstí nejdéle stopovala tak 15 min v živbotě, dýl ne), ale stačí mít ceduli, úsměv, odhodlání a víra že se na vás na 100% usměje štěstí a je to v cajku), nebo buďte domluveni s někým, z ČR - kdo pro vás tu hoďku nebo 2 dolů prostě sjede, pod bude ochoten, samozřejmě..hl. je znát přesné místo party, pokud tohle víte, vše ostatní je v richtigu, si myslím já. aj ten shuffletraktor tam nějak jezdil, ne, tuším.. 8).. dolů.. pod kopec (pod hory)
např. "bus č. 258 - 24.8.2012 tam a 1.09.2012 zpět (návrat do ČR 2.9.2012)" -nebyli byste sice do konce party, ale na durhou stranu cena tam a zpátky za dvojku luxus, si myslim (přesná cena: 2200 kč) prohlídnětě si to pořádně na tom webu prostě, já jsem si to nastudovala pořádně min. rok a pohodička, hl. spokojenost no..