Za mé osobní dojmy...
Mě nejvíc bavilo všecko! .))
Od začátku do konce se všema pozitivama i negativama, páč mám pocit, že jsem bez újmy a nabitá novým poznáním a mocnou energií, probíhaly tam slušné výměny...
Myslím, že i přes ty nesnáze se to nakonec zvládlo tak, aby bylo možné ocenit i ona negativa! Viz voda, zvuk, ztráty na workshopu, blbci na párty... Myslím si, že kdo chce, umí najít na negativech i to, co je na nich pozitivní - a kdo neumí, tak malý návod jen tak pro představu, inspiraci... :)
Voda...
Ať už to nebylo připravené z toho či onoho důvodu, vinou majitele nebo jeho psa, důležité je, že absence vody netrvala zas tak dlouho, aby se člověk nestačil připravit!
Vždyť 10 minut příjemné lesní procházky byla studánka s úžasnou vodou, tak proč být lenoch a nevyužít tohoto zdroje? Procházka, čistý vzduch a voda, odpočinek od beatu na hodinku, romantika u rybníčku třeba i s netopírama? To je myslím velké plus pro pohodu člověka. A jeslti to někdo nevidí, tak prosím o otevření očí ;)...
Horší to pak mají ženy a jejich potřeby (děcka, cykly, těhotenství) ale to je zase jiná kapitola.
Zvuk...
Na čilautu přebuzeno na stage přetišeno... Nojono... Tak ono třeba např. stačí říct DJovi nebo někomu, kdo by mohl mít s onou oblastí co činění, hele, je to krapet přebuzené, prosím tě, uber někde... A ticho? Když je ztišený zvuk, tak je dost pravděpodobné, že se něco děje, že to má svůj důvod... Zde tedy benga švestkový, výpadky proudu, atp.
Osobně zatím neznám DJe, který by měl tichý zvuk, protože by chtěl. A jak se s tím vyrovnat? Třeba se lepit na bedny jako na tekku, má to svý kouzlo, a nebo se vzadu stejdže vykecávat s kamarády a nevyřvat si hlasivky, však to je deviza nebo snad není? :)
Jen mi je trochu líto těch DJů, který to zrovna vychytali.
Ztráty...
Musíme si věci víc hlídat! :))))
Blbci na párty...
No no comment krom toho, že to jsou hovada a že bych je s radostí vyfakovala z akce!
...
A nakonec...
Každé negativum způsobí aktivaci nějakého záchranného plánu, aby se člověk opět mohl stát spokojeným a nakonec z negativa těžit to pozitivní. Chápu ale, že někdy je to těžký boj než přijde smíření a nový vynalézavý plán poškozeného člověka.
Jinak obecněji jsem to zkrátila v psým chatu :)
[ MEA @ Psy & goa trance ]
Těším se s díky zase někdy naviděnou!