úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
3L1NK4
ATROPYN
BASTOCH
CINA
CRITT3R
DAEMONA
DIMOUSE
DO_IT
_DUX_X_
EJCZKA
EMMMA
ENDREW
ERNST
HELA
HESPELER
HHANULKA
HONZISSH
HYNEK
JA123
JARDAK
JIRRA
JUSTIF
JUZUELKA
KAB
KCHARI
KOCHANSKIT
KORINKOWICZ
KRISTIAN_LOL
KROBAS
KRUP
KUBUS
KVETAKK
KVIIIK
LAFLY
LAMIE
LARVOSROLKA
LD_DRTH
LDS
LIBRARY
LOITUMA
LUKAS87
MADLENKA
_MARIE_
MARTA_KLOFACOVA
MELODYHA
MINAB
MRKEVREDKEV
MRTREVOR
MYREK
NICK_SLAUGHTER
PAZNE
PRDELMRDEL
PSYBER
QYDO
RAFIGA
ROMANITO
ROXXA
SARMING
SGNLR
SLAPPY
SM3
SMYSLOV
STREPTOKOK
SUUEX
TADEAS
TEMPUS
TIGRIS
TIP
TROGLODYT
UNA_ID
V3S
VERCA_ZABA
VITEX
VOJTA
WERI
ZUZZA
SMOGOVÝ DÝCHÁNEK III
V úterý 13.12. mezi 8:30 - cca 9:00 pozdravíme účastníky každodenní ranní automobilové zácpy na Nuselském mostě.
V úterý 13.12. mezi 8:30 - cca 9:00 pozdravíme účastníky každodenní ranní automobilové zácpy na Nuselském mostě.
Happening plný transparentů, soch s komixovými bublinami, muzikantů hrajících pro účastníky zácpy a celé řady dalších překvapení čeká i na Vaší účast.
Stačí přijít a pokud akci podpoříte coby živá socha, přijďte v černém oblečení. Máte-li plynové masky, nenechávejte je doma. Roušky budeme mít připraveny. Na SMOGOVÉM DÝCHÁNKU se potkají ti, kdo volají po regulaci individuální automobilové dopravy v Praze.
MÉNĚ AUT - ČISTŠÍ VZDUCH - MENŠÍ HLUK - PRAHA PRO LIDI.
Každý rok je automobily v Praze ujeto o 2% více kilometrů.
Každý rok je ve Vídni bez náhrady zrušeno 5% parkovacích míst.
Čemu dáme přednost???
Tvořivosti se při této akci meze nekladou, vítáme chrliče ohňů, chodce na chůdách, hudebníky, vítáme živé sochy, které budou most lemovat. Sejdeme se v 8:15 na začátku Nuselského mostu směr centrum. Termosky s čajem nějaké budou, ale nikdy jedna navíc nemůže nic pokazit...
Královskou cestou svého druhu je Severojižní magistrála se svým Karlovým mostem nad Nuslemi. Denně tudy do centra Prahy bez povšimnutí vjíždí 100 000 poutníků ve svých automobilech. Alespoň jednoho rána si zaslouží všechny pocty - most lemovaný živými sochami v černém a s rouškami, transparenty na uvítanou, roztodivné kousky performerů a celou řadu dalších překvapení. Není-li Vám lhostejný osud Prahy, která pod návalem těchto poutníků těžce dýchá a nic neslyší, přijďte (pokud možno v černém - bílé roušky budeme mít pro každého připraveny) a dejte, prosím, vědět dalším lidem. Bližší informace Erik Čipera: mobil: 739 006 382
Podívejte se na video z debaty v kině Světozor a vyvěšení transparentu "AUTA DUSÍ PRAHU" na Národní muzeum:
http://www.youtube.com/watch?v=rwLarUu_8qg
HONZISSH
---
---
18:34:26 9.12.2011
Wow, to je super!! Ale asi nebudu v Práglu... =(
LAMIE
---
---
17:32:35 9.12.2011
To zní velmi dobře!
DIMOUSE
---
---
16:52:50 9.12.2011
Zajímavá akce, ale budu asi v koloně na cestě do práce.
Nene... lžu... už budu dávno v práci :/
TROGLODYT
---
---
16:50:31 9.12.2011
veery nice ... kvuli tomu stoji za to vstat takhle brzo pred tim nez pujdu do prace ;-)))
_DUX_X_
---
---
10:02:56 9.12.2011
práce :(
PACA
---
---
8:58:52 9.12.2011
není čas jsem v práci
FREETEKK
---
---
17:09:38 8.12.2011
spatny cas.. o hodku drive a nemam problem
INXS
---
---
14:30:51 8.12.2011
no a já si to šla domluvit se šéfkou a ona mi řekla, že odjíždim v pul 9 od kongresáku na firemní večírek na moravu :/
SM3
---
---
14:07:21 8.12.2011
Snad budu stíhat, mam pak nějaké řešení, ale snad se to nějak prováže...
SAB23
---
---
13:02:25 8.12.2011
Nestíhám do školy, ale jestli budou další kola v odpoledních hodinách, jdu s celou rodinou. Máma nemůže ani chodit ven, protože se dusí, kamarád mi před týdnem zkolaboval na ulici ...
INXS
---
---
17:01:23 7.12.2011
a víte že jo? makám na vyšehradě, takže si domluvim pozdní příchod tralala :)
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam