• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SCHWEPZ: třeba jako portugalsko
    The Portuguese Run Out Of Gold To Sell | ZeroHedge
    http://www.zerohedge.com/news/portuguese-run-out-gold-sell
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Miroslav Kalousek varoval, že země, která ztratí přístup na finanční trhy, přestává být svobodná a stává se rukojmím "těch ošklivých imperialistů z Wall Streetu".
    "Oni vám to pak nadiktujou. A můžete akorát tak sklapnout kramfleky," prohlásil.
    GORG
    GORG --- ---
    Administration won’t release bin Laden records - Army News | News from Afghanistan & Iraq - Army Times
    http://www.armytimes.com/news/2012/03/ap-bin-laden-freedom-of-information-act-requests-031512/


    Citing the law, The Associated Press asked for files about the raid in more than 20 separate requests, mostly submitted the day after bin Laden’s death. The Pentagon told AP this month it could not locate any photographs or video taken during the raid or showing bin Laden’s body. It also said it could not find any images of bin Laden’s body on the Navy aircraft carrier where the al-Qaida leader’s body was taken.

    The Pentagon said it could not find any death certificate, autopsy report or results of DNA identification tests for bin Laden, or any pre-raid materials discussing how the government planned to dispose of bin Laden’s body if he were killed.
    It said it searched files at the Pentagon, U.S. Special Operations Command in Tampa, Fla., and the Navy command in San Diego that controls the aircraft carrier Carl Vinson, used in the mission.

    ...

    In the hours and days after bin Laden’s death, the White House provided conflicting versions of events, falsely saying that bin Laden was armed and even firing at the SEALs, misidentifying which of bin Laden’s sons was killed, and incorrectly saying bin Laden’s wife died in the shootout. President Obama’s press secretary attributed the errors to the “fog of combat.”

    ...

    The Pentagon is refusing even to confirm or deny the existence of helicopter maintenance logs and reports about the performance of military gear used in the raid
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Megačlánek: Útoky pod falešnou vlajkou, diktátoři, odzbrojování populace, democida a nutná rovnováha sil
    http://www.reformy.cz/zpravy/megaclanek-utoky-pod-falesnou-vlajkou-diktatori-odzbrojovani-populace-democida-a-nutna-rovnovaha-sil/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Skeptik, který uvěřil, že za oteplení mohou lidé, byl výmysl
    http://www.reformy.cz/zpravy/skeptik-ktery-uveril-ze-za-otepleni-mohou-lide-byl-vymysl/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    v clanku je spousta odkazu na dalsi zdroje...

    Nový mediální spin: Napadneme Sýrii, abychom mohli bojovat s Al-Káidou (kterou tam zuřivě dovážíme)

    By Dorrogeray Posted on 4. 8. 2012
    Posted in: Globální krize, Nový světový řád, VIDEO

    Al-Káida je takovým švýcarským nožíkem určeným pro destabilizaci. Jednoduše řečeno, je to nástroj k vytváření krizí, které umožňují mocenské struktuře...

    Al-Káida je takovým švýcarským nožíkem určeným pro destabilizaci. Jednoduše řečeno, je to nástroj k vytváření krizí, které umožňují mocenské struktuře nabídnout svá „řešení“ v různých souvislostech.

    Dnes ‘rebelové’ v Sýrii, včera ‘povstalci’ v Libyi, předevčírem teroristi ve ‘válce proti teroru.’ Předtím spojenci proti Srbsku (bez ohledu na jakou stranu konfliktu se stavíte), v 80-tých letech bojovníci za svobodu. Přízračný nepřítel, udajně řízený Usámou Bin Ládinem a prvotřídními džihádisty jako byl Anwar al-Awlaki (který pár měsíců po 9/11 večeřel se smetánkou v Pentagonu a který pracoval pro FBI) je ve skutečnosti jen prodlouženou rukou zahraniční politiky Spojených států a Pentagonu. Al-Káida je přesouvána na geopolitické šachovnici dle pokynů svých majitelů v kruzích západních mezinárodních tajných služeb. Jedná se o jeden z největších vládních podvodů, který předčí snad jen podvod s „lidmi zaviněným globálním oteplováním.“ Přesto je tato taktika jednou z nejstarších triků ve sbírce všech mocichtivých států.

    I člověk, který jen zběžně čte zprávy je otevřeně informován o tom, že Spojené státy ovládaly síly Al-Kájdy v Libyi, a byly jejími otevřenými spojenci. “Rebelské” síly Al-Kájdy byly doslova letecky dopraveny do Sýrie a opět se otevřeně staly spojenci západu k plánovanému svržení Assada. Duševní schopnost double-thinku je nezbytná k přijetí kontradikce záměrného podporování nepřítele Spojených států číslo jedna ve své trvající válce proti terorismu (což je samo o sobě oxymoron, neboť válka je teror na profesionální úrovni). Assadova Sýrie je jen dalším dominem v oficiálních válečných plánech, jak je to popsáno v dokumentu Path to Persia (Cesta k Persii).


    LONDON TELEGRAPH: Libye: Západ a Al-Káida na stejné straně
    THE GUARDIAN: Al-Káida rozhodující silou pro vítězství rebelů ve východní Sýrii
    NY TIMES: V Libyi je bývalý nepřítel v roli spojence
    RT : Al-Káida a Západ in společně v Sýrii?
    REUTERS: Lokální války rozmazávají hrozbu Al-Kájdy Západu
    LONDON TELEGRAPH: Syrská krize vede k nepravděpodobným společníkům
    TONY CARTALUCCI: Al-Káida podporuje změnu režimu Spojených států v Sýrii
    TONY CARTALUCCI: Brookingův institut – “Jakou cestou do Persie?”

    Zcela jasně vstupujeme do nové fáze ve válečné propagandě vůči Sýrii, která je ohlašovaná novým obratem v rétorice estabilishmentu NATO. Ten se nyní rozhodl využít přítomnost bojovníků Al-Kájdy v Sýrii, z nichž mnoho bylo dopraveno do země vzdušnými silami NATO, jako ospravedlnění pro širší vojenský útok.

    Celé měsíce se média estabilishmentu snažila marginalizovat přítomnost a vliv rebelů Al-Kájdy jakožto prostředku k legitimizaci snahy Svobodné syrské armády (FSA) k svrhnutí prezidenta Bashara Assada, kterou NATO podporuje.

    I přes nespočet bombových útoků a vražd zaměřujících syrský režim byl fakt, že bojovníci Al-Kájdy stojí za většinou násilí, považován za tabu. Některá mainstreamová média raději preferovala spin konspiračních teorií, že za bombovými útoky stojí Assadovy síly, než aby musela přiznat pravdu.

    Nyní mainstreamová média připouštějí, že Al-Káida stojí za většinou proti-Assadského násilí v Sýrii a že syrská opozice je z větší části vedená bojovníky Al-Kájdy, kteří jsou podporovaní rebely podporovanými Spojenými státy.

    Jako by toho nebylo málo, vysoce postavení funkcionáři Spojených států, jako velvyslankyně Susan Rice a samotný Bílý Dům teroristickým bombovým útokům v Damašku v podstatě zatleskaly.

    V Březnu uniklé e-maily mimo jiné odhalily, že Pentagon plánoval řídit teroristické útoky a vraždy uvnitř Sýrie ve snaze svrhnout Assada.

    I přes to, že Spojené státy uvítaly útoky vedené Al-Kájdou jakožto nástroj další destabilizace syrské vlády, estabilishment zárověň bezostyšně spustil novou kampaň ohýbání reality, ve které tvrdí, že Al-Káida pouze kapitalizuje na syrském povstání, i když Al-Káida ve skutečnosti celé povstání vede.

    Nová zpráva z korporace RAND potvrzuje, že:
    “[od prosince] Al-Káida provedla přibližně dva tucty (24) útoků, primárně proti syrským bezpečnostním silám. Téměř všechny útoky byly sebevražedné útoky auty naloženými výbušninou a vyústily ve více než 200 smrtí a 1,000 zranění.”

    Zpráva také poznamenává, že Al-Káida v Sýrii zdvojnásobila své počty. Dle Ministerstva zahraničí Spojených států, jak Al-Káida rozšiřuje svoji přítomnost do velkých měst, získává “rostoucí množství sponzorů z Perského zálivu a Levanty.”

    Co však stojí za povšimnutí je, že zpráva vynechává jeden podstatný fakt – mnoho z těchto bojovníků Al-Kájdy bylo letecky dopraveno do Sýrie z Libye vzdušnými silami NATO hned po svržení Kaddáfího. Jak London Telegraph napsal v listopadu loňského roku, Libijští rebelové a zbraně byly posílány do Sýrie nově ustanovenou loutkovou vládou NATO.


    Telegraph také upozornil na fakt, že se Abdulhakim Belhadj, nyní šéf Vojenské rady Tripolisu, “sešel s vůdci Svobodné syrské armády v Istanbulu a na tureckých hranicích” poté, co tam byl vyslán Mustafou Abdulem Jalilem, the prozatimním Libyjským prezidentem.

    Belhadj je bývalou tváří Libyjské islamické bojující skupiny (LIFG – Libyan Islamic Fighting Group), výběžek Al-Kájdy identifikovaný Ministerstvem zahraničí spojených států jako teroristická organizace, která reprezentuje druhou největší kohortu (vojenskou skupinu) zahraničních bojovníků v Iráku zodpovědnou za smrti vojáků Spojených států.

    Tyto detaily jsou vynechány ve zprávě RANDu z dobrého důvodu – vojensko-průmyslový komplex Spojených států a média západních estabilishmentů nakloněných NATO totiž nyní využívají přítomnost bojovníků Al-Kájdy uvnitř Sýrie jako důvod k napadnutí Sýrie – přestože NATO v první řadě pomohlo těmto teroristům do Sýrie vstoupit.

    “Kromě snahy pomoci ukončit Assadovu vládu je tu vzrůstající potřeba provést utajenou kampaň proti Al-Kájdě a jiným extrémistickým skupinám získávajících vliv Sýrii,” píše RANDův Seth Jones a argumentuje, že bojovnící Al-Kájdy by neměli být házeni do stejné kategorie jako FSA, protože rebelové Svobodné syrské armády jsou “znepokojeni vzrůstajícím zapojením Al-Kájdy.”

    Nicméně, jak zpráva London Guardian odhaluje, Al-Káida a FSA podporovaná NATO spolupracují ruku v ruce při destabilizaci Sýrie v přípravě na změnu režimu.
    “Máme jasné instrukce od našeho vedení [Al-Kájdy], že pokud bude FSA potřebovat naši pomoc, měli bychom ji poskytnout. Pomáháme jim s IED (improvised explosive device – improvizované výbušné zařízení) a automobilovými náložemi. Naším hlavním talentem jsou bombové útoky,”

    To řekl bývalý rebel FSA, který přešel k veliteli Al-Kájdy Abu Khuderovi a dodal, že bojovnící Al-Kájdy se se syrskými rebely setkávají “každý den.”

    Kromě toho jsou bojovníci rebelů běžně fotografováni s motivy Al-Kájdy. Také existuje nespočet videí, která ukazují, že opoziční síly vlají vlajku Al-Kájdy. (některá jsou nahrána na dotsub v článku Syrští rebelové rabují křesťanské kostely)

    Fakt, že zpráva Guardianu nyní vytrubuje do světa, jak těsně Al-Káida a FSA spolupracují, je velmi ironický, neboť celé měsíce ty samé noviny přebíraly anonymní zprávy na twitteru prohlašující, že bombové útoky – které jsou nyní otevřeně uznávány jako díla Al-Káidy – byly vykonávány jako útoky pod falešnou vlajkou (False Flag) Assadovýmy silami.

    V uznání toho, že Spojené státy a Al-Káida stojí v Sýrii na stejné straně se Hillary Clintonová pokusila učinit jisté odlišení poznámkou, že Al-Káida “pouze prohlašuje, že podporuje opozici,” zatímco ve skutečnosti – jak zpráva Guardianu a záplavy dalších potvrzují – je jejich vztah symbiotický.


    Toto falešné odlišení se bude NATO snažit protlačit v ospravedlnění vojenského útoku proti Sýrii na základě “vyhánění Al-Kájdy” a to i přes to, že Al-Káida je opět ve spojenectví s vojensko-průmyslovým komplexem, stejně jako je spojencem v zaměřování Iránu jako dalšího domina, které má na Blízkém východě padnout.

    Nový mediální spin: Napadneme Sýrii, abychom mohli bojovat s Al-Káidou (kterou tam zuřivě dovážíme)
    http://www.reformy.cz/zpravy/novy-medialni-spin-napadneme-syrii-abychom-mohli-bojovat-s-al-kaidou-kterou-tam-zurive-dovazime/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Libyan Terrorists Are Invading Syria

    by Tony Cartalucci Global Research, August 14, 2012

    US, British, NATO, and GCC are arming and funding the foreign invasion of Syria - Western media providing increasingly tenuous "revolutionary" cover.

    Reuters today provides us with a spectacularly contradictory headline in their report, "Libyan fighters join Syrian revolt." Obviously foreign fighters from Libya, raiding cities, attacking government and civilian targets, and attempting to subvert and overthrow the sovereign government of Syria is not a "revolt." It is an invasion

    vice:

    Libyan Terrorists Are Invading Syria
    http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=32358
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Al Kajda neexistuje!!!!!!! Jen snad al-CIAda - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IKJZGKx8FP0
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Occupy Wall Street and The Tea Party Come Together in Iowa Against Big Brother - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5UdNAOoCX-M
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Americká „válka proti drogám“: CIA najímala žoldáky a pašeráky drog | háčky a udice
    http://afinabul.blog.cz/1101/americka-valka-proti-drogam-cia-najimala-zoldaky-a-paseraky-drog
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Wikileaks vyzradilo detaily Trapwire. Šmírovací software, kterému se musí hodně hodit Facebook - Lupa.cz
    http://m.lupa.cz/zpravicky/wikileaks-vyzradilo-detaily-trapwire-smirovaci-software-kteremu-se-musi-hodne-hodit-facebook/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Programování osobnosti - prestižní bankovní sektor - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MyUDVQzMp9E
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Na WikiLeaks se objevily závažné informace o reálně fungující špionážní síti TripWire - bezpečnostní kamery v USA svá data posílají soukromé firmě napojené na Pentagon, která v nich mj. rozpoznává obličeje. WL je od té chvíle pod DDOS útokem, a média na toto téma mlčí.

    WIKILEAKS: Surveillance Cameras Around The Country Are Being Used In A Huge Spy Network - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/trapwire-everything-you-need-to-know-2012-8

    MTO
    MTO --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    MTO:
    Právě to nás zavádí k dalšímu aspektu indických božstev. Mnohé z bytostí, které
    Indové uctívali, byli ve skutečnosti původně smrtelníci, kteří však byli posednuti
    cizí (mimozemskou?) entitou - v jazyce náboženství - božstvem. Tento fakt (lidské
    a "božské" bytosti v jednom těle) byl zpodobňován právě jako mnoho tváří nebo
    párů končetin, jež boholidé měli.

    ...

    Hodně esoteriků a dalších lidí vám bude tvrdit, že k duchovnímu probuzení musíte
    probudit své TŘETÍ OKO. Nevěřte jim, není to pravda. K pravému duchovnímu probuzení
    musíte OTEVŘÍT SVÉ DUCHOVNÍ OČI, nikoliv jakési třetí oko.



    Třetí oko odkazuje zcela otevřeně k SHIVOVI. Pokud si otevřete třetí oko, otevře oko
    této duchovní entitě, která vám sice ukáže mnohé, co není vidět obyčejnýma očima
    (podstata spiritismu a dalších esoterických nauk), ale zároveň vám ukáže mnoho lží
    (a polopravd!).

    Třetí oko je duchovní bránou pro parazitické duchy, kteří chtějí parazitovat
    na vaší 6.čakře (čakra, u níž se nachází tzv. třetí oko).


    O'RLY? :DDD

    pokud jsi to nečetl celé a vložil, tak to ještě beru. jestli jsi naopak tyto a další do očí (všech tří) bijící nesmysly četl a vyhodnotil jako smysluplné, tak doporučuju něco málo studia a praxe toho, o čem píše, nebo se raději věnovat marihuaně a hip hopu;)
    MTO
    MTO --- ---
    Illuminátská magie. Blog - Jakub Sobek (blog.iDNES.cz)
    http://jakubsobek.blog.idnes.cz/c/244633/Illuminatska-magie.html

    +

    Illuminátská magie 1 - Brány
    Illuminátská magie 2 - MAGICKÁ ARCHITEKTURA
    Illuminátské umění 1 - Disneyho drogová fantazie
    Illuminátské umění 2 - Temná hudební schizofrenie
    Illuminátské umění 3 - Veřejné RITUÁLY (část 1. - TEMNÉ VODY)
    Illuminátské umění 3 - Veř. RITUÁLY (část 2 - KMOTŘENKA ANTIKRISTA)
    Illuminátské umění 4 - Filmová hypnóza
    Illuminátské umění 4 - Film jako myšlenkový virus
    Illuminátské umění 4 - Dokonalý ALFA TRIK

    - zajimavy a peclive udelany blog
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Ben Swann Reality Check takes a look at how the United States government created Al Qaeda and yet in some countries is still fighting them while in others is supporting them.

    Reality Check: The U.S. Government Created Al Qaeda? - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=KcZKso_Z6M8
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    :: OSEL.CZ :: - Přibývá kvůli oteplování požárů?
    http://www.osel.cz/index.php?clanek=6414
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    "Některé země už řídí centrální bankéři. Svým způsobem to už je autoritářský systém. Ten, kdo chápe, co se děje, na to chce být připraven."

    Kmotři budou ještě silnější! Americký novinář Erik Best často ví lépe než my sami, co se v Česku skutečně děje | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/...zpravy/47342/kmotri-budou-jeste-silnejsi-americky-novinar-erik-best-casto-vi-lepe-nez-my-sami-co-se-v-cesku-skutecne-deje.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam