• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    PUBLICURINATION: koukni ;)
    False Flag Hack Attacks Being Used to Bring About Control of the Free and Open Internet - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tDGQ9KtsKMc
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    moje soukroma domenka je, ze jadro anomymous vzniklo na zaklade nejake americke bezpecnostni agentury, aby mely zasejc falesny duvody na vetsi kontrolu nad internetem. Mimochodem dalo by se tim zpusobit vice skody nez pri 9/11/01...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    už o nich dlouho nebylo slyšet...

    jak že to začalo? war of teror
    Anonymous - We are Preparing for Massive Civil War, - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=39xn1VkrHVQ
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Greek Men On 'Lagarde List' Found Dead - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/greek-men-on-lagarde-list-found-dead-2012-10
    GHOSTDOGG
    GHOSTDOGG --- ---
    CONTINUITY: Nechci rozjíždět flame ani nijak kritizovat, co jsi napsal, ale dal bych k tomu pár trochu odlišných postřehů.

    Věří X Nevěří - v důsledku nic jiného asi dělat nejde, extrém je třeba, když vemeš něco exaktního, stejně můžeš začít s takovými argumenty jako odkud člověk bere jistotu o svých smyslech, počitcích, o svém myšlení etc. skončíš u nějakého filozofického šarlatánství a buď věříš nebo nevěříš. Konečně i konspirace tvoří lidi, kteří nevěří. A s tím rovnou to další - realita a všechna fakta, to o co jde, v tom plně souhlasím, jsou vždy už věcí naší interpretace světa, našeho vztahování se k němu. To je podle mě jedna ze zásadních iluzí člověka, to že si neuvědomuje, že ke světu nemá přístup přímo resp. pokud za takové budeme považovat naše smysly, což je asi nejrozumnější, bude to sdílné jen prostřednictvím jazyka, tedy nepřímo - a jazyk je "věc", která člověku velice silně ovlivňuje jeho chápání světa.

    Ten systém, který se jeví promakaně, jednoduše náhoda může být (neříkám ani je, ani není). To, že pro tebe neobstojí, je dané tím, že náhodně vzniklý počítač je pro tebe neúnosný (no offense). Ale rozhlídni se kolem sebe a myslím tím někam, kde pokud možno člověk není. To je pro tebe pochopitelná náhoda? Určitě si viděl třeba simulace vesmíru, ve kterém jednotlivé planety, souhvězdí, galaxie etc. ve výsledku vypadají dost podobně atomům a molekulám. To asi taky náhoda nebude - nebo jo?.) A náboženství, která ať jsou téměř jakákoliv vždy mají to "něco nad", co to má ve své moci. Nepopírám, že se různé věci, o kterých konspirace pojednávají, nedějí, ale to, že je někdo záměrně dělá, má i svůj protipól. A k tomu dalšímu jen jeden trefnej "vtip": buď kouříš nebo tě ve dvaceti srazí tramvaj.)

    Konspirace sleduju už poměrně dlouho a dočetl jsem se v nich od opravdu "iluminujících" textů, až k totálně nesmyslným slátaninám. Co mi na nich ale příjde nejdůležitější, je to, že jsou dialogem, dialogem s nějakou oficiální doktrínou, bezesporné věci neustále ověřují v jejich pravdivosti. Proto i ta největší slátanina ve mě začne budit pozornost, když se na ní nechce těm, na které je mířena, odpovídat. A proto jsou pro mě konspirace už svojí podstatou něčím, co je denodení praxe, a to pro mě osobně je na nich mnohem důlžitější.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    trocha matrixu:
    BIZARRE 9/11 COINCIDENCE: IN THE 1999 FILM THE MATRIX, NEO'S PASSPORT EXPIRY DATE WAS 9/11/2001
    http://cremationofcare.com/latest_headlines_18082008.htm
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    CONTINUITY: :)
    no a pak přijdeš třeba s něčím ven jako bez ještírků a podobně a co se spustí:
    [ ZAHRADY a zahradniceni ]

    a vždy se ti tam přimíchá někdo kdo začne vykřikovat o vyhlazování lidstva... :D

    hele Countinuity a nenapadlo tě jako správného čtenáře konspiraci k tomu nějaká konspirace, proč tam jako ty ještírci, anunaki, plejáďani a jim podobní bohové jsou? :)

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUKIDE: Tohle mi přijde fakt dobrý a doufám, že to tu nezapadne.

    Přijde mi prakticky nepodstatné, kdo je vlastně autorem té politiky popsané v tom videu.

    Skoro mi až připadá, že slova jako "ilumináti", "annunaki", "kabal" nebo "reptaliáni" a tak podobně spíš překážejí, protože se pak mnoho lidí soustředí na to, jestli těm konceptům věří nebo nevěří.

    Přitom to podstatné je samotnej obsah sdělení, tedy to, co se kolem nás a s námi děje, a na tom není čemu věřit nebo nevěřit, to je realita, všechna fakta o těch jedech a vlivech jsou na první pohled zřejmá, a pokud se o to člověk zajímá, tak představa, že tak promakanej systém vznikl "náhodou", prostě neobstojí, to je nesmysl, to by se vám počítač taky postavil a vyrobil a přivezl sám náhodou.
    Takže dělá to "někdo". Není důležité kdo, je důležité, že se to děje, že tu funguje vědomě a úmyslně vytvořenej systém, jak nás udělat co nejblbější a nejnemocnější.

    A to opravdu důležité je podle mně, co s tím: dělat s tím všechno, co je v našich silách.

    Kolik z nás, kdo čteme tento klub, na sebe např. už přestalo patlat toxickou chemickou drogérii plnou umělých hormonů a jedů a používá jen přírodní produkty?
    Kolik z nás odmítlo zbytečné a nebezpečné produkty farmaceutického průmyslu a s nimi spojenou ideologii potlačování příznaků za každou cenu?
    Kolik z nás si uvědomilo, jaká šílenost je kouřit směs chemických látek, nadesignovanou pro maximální závislost, maximální otupení vědomí....a pomalé zničení a otrávení těla?...a konstatovalo, že si sami sebe váží a dělat to nebudou?
    Kolik z nás jí čisté a kvalitní potraviny a zcela vyřadilo ty, které jsou plné podivných chemikálií a mají nulovou výživnou hodnotu?
    Kolik z nás se snaží vytvořit si přirozený životní styl, s dostatkem pohybu a kontaktu s přírodou, a nenechá se vlákat do pasti nekonečného sezení a koukání na obrazovku, což systém chce abychom dělali?
    atd.......podle svého zaměření bychom každý mohli dodat další body v praktickém životě

    Jasně, některé ty věci jsou těžké, z podstaty věci jsou to těžké závislosti, a je nám odmala vštěpováno, že jsou normální a samozřejmé. Je to proces. Rozhodně nechci, aby se někdo po přečtení toho seznamu cítil vinnej :) Každý děláme, co můžeme, tak rychle jak můžeme, v různých oblastech různě rychle. Ale přijde mi, že tohle, základní každodenní fyzické věci, je opravdu hodně moc důležité.

    Už dlouho mám chuť do tohohle klubu tohle napsat.
    Je úžasné, že se tu sdílí ty všechny informace, a tím v naší skupině lidí vstupují do povědomí.
    Ale je zároveň potřeba, aby to bylo spojeno s praktickými změnami. Pokud by si člověk jel jen to konspirační info a z výše uvedeného neřešil nic, je to v podstatě jen další forma "zábavy", a není divu, že ji systém klidně toleruje, protože dokud lidé zůstanou slabí a závislí na všech těch jeho vychytávkách, a jen si něco čtou, velká změna nehrozí.
    Informace jsou fajn, pokud vedou k praxi. Internet je fajn, pokud vede ke komunikaci a k akci.
    A tak dál :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    a jedna z RT :)
    Free Thinking Soldiers Now Terrorists? | Big Brother Watch - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BsRtGnjL2T8
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Fukushima Explained - by Finnish Nuclear ex-Employee Arto Lauri (HAARP & more) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V71EclYZm2c
    JAXXE
    JAXXE --- ---


    dalsi fotky a videa zde:

    Tisíce občanů demonstrovaly v Turecku proti válečné politice své země
    http://www.vlastnihlavou.cz/tisice-obcanu-demonstrovalo-turecku-proti-valecne-politice-sve-zeme/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Turecký parlament povolil vládě vojenské operace v Sýrii

    Publikováno 4.10.2012 | Autor: admin

    Turecký parlament na svém neveřejném zasedání přijal rozhodnutí povolit vládě roční mandát na pohraniční armádní operace vůči Sýrii.

    Dotaz o povolení těchto operací zaslal parlamentu kabinet ministrů v souvislosti se smrtí pěti tureckých občanů v důsledku ostřelování tureckého území syrskými vojsky.

    ...

    Turecký parlament povolil vládě vojenské operace v Sýrii
    http://www.vlastnihlavou.cz/turecky-parlament-povolil-vlade-vojenske-operace-syrii/

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Turecká policie použila slzný plyn k rozehnání protiválečné demonstrace
    Publikováno 4.10.2012 | Autor: admin

    Turecká policie použila slzný plyn k rozehnání protiválečné demonstrace před budovou parlamentu v hlavním městě Turecka Ankaře. Demonstranti před tureckým parlamentem vykřikovali hesla jako “Nechceme válku!” a “Syřané jsou našimi bratry!”

    Turecký parlament dnes projednával návrh, který by umožnil vojenské operace v Sýrii, pokud je bude Turecko považovat za nutné. - Turecký parlament schválil invaze do Sýrie

    Demonstrace vypukla poté, co dnes turecké síly údajně zabily několik syrských vojáků během útoku na vojenské stanoviště poblíž syrského města Tell Abyad. Podle turecké vlády byl útok odplatou za středeční syrský minometný útok, po kterém zemřelo pět lidí v tureckém městě Akcakale.

    Podle Damašku podporují některé západní a regionální země, včetně Saúdské Arábie, Kataru a Turecka povstalce bojující proti syrské vládě. V červenci syrský prezident Bashar al-Assad v rozhovoru s tureckým Cumhuriyet daily řekl, že “Turecko dodává veškerou logistickou podporu teroristům, kteří zabíjí syrský lid.”

    ...

    Turecká policie použila slzný plyn k rozehnání protiválečné demonstrace
    http://www.vlastnihlavou.cz/turecka-policie-pouzila-slzny-plyn-k-rozehnani-protivalecne-demonstrace/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    DOOMBRINGER: diky za info ! to jsem opravdu netusil ;)
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    JAXXE: Hloupost. Ceska media jen prelozila, to co jim naservirovala mezinarodni media. Napriklad Fox ze zacatku napsal popis obrazku podle pravdy, ale pozdeji ho zmenil tak, ze to vypadalo ze majitel chtel vlastne ty lidi vyhodit.
    Uz byste si mohli zvyknout, ze v ceskych novinach nevznika zadna tvurci prace, ktera se tyka zahranicnich udalosti.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JAXXE: a kde jsme to před nedávnem četl že syrští rebelové jsou z 95% nesyřani?
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Hnus a špína českých médií nezná mezí



    vice info + video:

    Hnus a špína českých médií nezná mezí | VoxVictims.com
    http://www.voxvictims.com/2012/10/01/hnus-a-spina-ceskych-medii-nezna-mezi/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    German state TV reports: Syrian rebels claim responsibility for attack on Turkey | Global Research
    http://www.globalresearch.ca/german-state-tv-reports-syrian-rebels-claim-responsibility-for-attack-on-turkey/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: tak ještě jeden hezkej dokument když se ti tak líbil
    Ven CPA Contingencymemo 16
    http://www.scribd.com/doc/109071365/Ven-CPA-Contingencymemo-16
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    KUKIDE: hned na zacatku se pomerne otevrene pise
    Since 1979 Washington has tried everything from undeclared warfare to unilateral concessions.
    ** coz by si vsichni vlezdoprdelisti uzasne ameriky meli nechat vytetovat na curaky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam