• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    LUKK
    LUKK --- ---
    Kaddáfí možná nebyl zabit kvůli ropě, ale kvůli vodě | Procproto.cz
    http://procproto.cz/zahady/konspirace/kaddafi-mozna-nebyl-zabit-kvuli-rope-ale-kvuli-vode/
    LUKK
    LUKK --- ---
    "Houston, we have a problem!" (Yugoslavian space program) trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=EfJiNPZ38kY

    patri to sem?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Když byste vzali hrnek s kávou a vystrčili ho v třetím patře z okna ven, on spadne a rozbije se, nebude nikdo asi křičet, že to je nějaká konspirace…Logicky ti svědci usoudí, že se stalo to, co muselo. Že by někdo přemýšlel o tom, že je to konspirace a gravitace si dělá co chce, je asi málo pravděpodobné... A v tomto ohledu je to podobné. Ti, kteří upozorňují na to, že se nemá dbát na konspirační teorie, zapomínají, že kdo má kapitál, že kdo má vliv, má také tu gravitaci a sílu. Vše k sobě stahuje. Konspirace by byla, kdyby se Franta, Pepík a Eliška nějak spojili a vymysleli hloupý nápad. Ale v okamžiku, kdy jsou tady zcela evidentní mocenské a hospodářské síly a provádějí to, co si myslí, že je v jejich prospěch, tak nejde o konspiraci. Je to normální gravitační souhrn sil, který formuje dějiny. A to je důležité - je to přírodní zákon a tím pádem velice objektivní faktor,“ vysvětlil komentátor Petránek pro ParlamentníListy.cz.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    HUGO
    HUGO --- ---
    GORG: tak zrovna s tím Napoleonem, respektive anglickejma státníma dluhopisama, mi to nepřijde jako nějaká extra tajemná a romantická zápletka - vsadil na to, že to Anglie nějak ustojí a ona nejen že to ustála, ale ještě k tomu byl Napoleon definitivně poražen, stane se... :) k těm ztrátám, také bych si typnul, že hodně peněz stál vídeňskou větev R. i zánik Rakousko-Uherska kterému hodně půjčovali; jinak by se ostatně Žid k (vyššímu šlechtickému) titulu barona sotva dostal

    tím se nechci pouštět do nějakých zasvěcených komentářů o jejich bohatství o kterém vím kulové, jenom mi nepřijde až tak divné, že by R. nemohli ustoupit z výsluní a přenechat jeviště dějin zas někomu jinému; nebyli by první viz např. Fuggerové

    Fugger - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Fugger
    Jakob Fugger - Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Jakob_Fugger
    MTO
    MTO --- ---
    Kartel Federálních rezerv: Osm rodin (I. díl)
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1330-kartel-federalnich-rezerv-osm-rodin

    "V říjnu 1975 v interview s magazínem Playboy viceprezident Nelson Rockefeller – který rovněž býval guvernérem New Yorku – zformuloval poručnický světový názor své rodiny: „Velice věřím na plánování – ekonomické, sociální, politické, vojenské, totální plánování světa.“
    GORG
    GORG --- ---
    Today, the family empire is divided between direct descendants and outside shareholders, which is why – according to the Financial Times – it’s difficult to tell how wealthy the actual family is.

    How Rich Is The Rothschild Family? | Celebrity Net Worth
    http://www.celebritynetworth.com/articles/entertainment-articles/how-rich-is-the-rothschild-family/

    // Ten Kohout s tim byl prave nejak rychle hotovy. tady to mozna chce trochu zdrave paranoii
    GORG
    GORG --- ---
    HUGO: Je dobre, ze je myslenka nejbohatsich rodin konecne necim konfrontovana.

    Ale malovat je jako nejchudsi miliardare, kteri byli okradeni nacisty, mitterandem.. a nezminit tu kauzu s valkou Napoleona .. ,] Mne se zda, ze jejich majetek je tezke s jistotou urcit, protoze vlastnici akcii mohou byt anonymni, pokud se nepletu.
    Ze by Rus z Moskvy, ktery zbohatnul na zalozeni Googlu, mel byt bohatsi nez Rothchild, a megabohatstvi tolik ovlivnitelne trendy doby?

    Ale dobre, ze to fakt prislo na rec. Je to zajimavy protiobraz, ze komunisti a nacisti okradli Rothchildy, oproti druhem obrazu, ze Rothchildi komunismus a nacismus financovali :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The International Banking Cartel - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=SnGsfcE_C3Y
    LUKK
    LUKK --- ---
    Tajná společenství v pozadí, která dnes zotročují svět - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DAYHyI1GMFQ
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Zpravodajství bez cenzury: Palestina - fotografie, které neuvidíte v médiích.
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.336639336407447.76465.264275823643799&type=1
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Israel Approved Killing of Hamas Commander Amid Talks on Long-Term Truce

    Israeli peace negotiator Gershon Baskin said Jabari's assassination "killed the possibility of achieving a truce."

    By John Glaser Global Research, November 15, 2012

    Just hours before Israel assassinated Hamas commander Ahmed Jabari on Tuesday, he received the draft proposal of a permanent truce agreement with Israel. But Israel approved the airstrike anyways, choosing escalation over resolution.

    Israeli peace activist Gershon Baskin, who helped negotiate the release of Gilad Shalit and maintained contacts with Hamas leaders, said the truce agreement included protocols for maintaining a cease-fire in the case of cross-border violence between Israel and Gaza.

    Baskin told Haaretz that senior officials in Israel knew about the pending truce agreement, but nevertheless approved the assassination, presumably knowing it would terminate the truce and escalate the conflict with Gaza.


    “I think that they have made a strategic mistake,” Baskin said, “which will cost the lives of quite a number of innocent people on both sides.” He added that Jabari’s assassination “killed the possibility of achieving a truce.”

    “This blood could have been spared. Those who made the decision must be judged by the voters, but to my regret they will get more votes because of this,” he added.

    “According to Baskin,” Haaretz reports, “during the past two years Jabari internalized the realization that the rounds of hostilities with Israel were beneficial neither to Hamas nor to the inhabitants of the Gaza Strip and only caused suffering, and several times he acted to prevent firing by Hamas into Israel.”

    Even when Hamas was pulled into participating in rocket fire, its rockets would always land in open spaces. “And that was intentional,” Baskin said.

    Israel Approved Killing of Hamas Commander Amid Talks on Long-Term Truce | Global Research
    http://www.globalresearch.ca/israel-approved-killing-of-hamas-commander-amid-talks-on-long-term-truce/5311922

    Israeli peace activist: Hamas leader Jabari killed amid talks on long-term truce - Israel News | Haaretz Daily Newspaper
    http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/israeli-peace-activist-hamas-leader-jabari-killed-amid-talks-on-long-term-truce.premium-1.478085
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Starší článek z tištěného Práva:

    Na jaře roku 1962 sovětská rozvědka získala informace, že USA chystají invazi na Kubu - po neúspěchu v Zátoce sviní tentokrát přímou.

    Operace Mangusta* počítala s vyprovokováním nepokojů na americké vojenské základně Guantanámo, s potopením některé z amerických lodí a se zinscenováním teroristických útoků na území USA, z nichž by byla obviněna Kuba. Až po letech z odtajněných dokumentů vyplynulo, že se tehdy počítalo s řádově i stovkou amerických obětí.


    Finálním bodem provokace, převzaté z plánu Northwood, mělo být sestřelení amerického letadla nad kubánskými výsostnými vodami.

    CIA měla připravit dálkově řízený duplikát civilního letadla, jenž se měl nad mezinárdodními vodami "vyměnit" s civilním letounem a pokračovat po jeho původní trase.

    Zatímco civilní stroj s pasažéry, agenty CIA v civilu, se měl v tichosti vrátit do USA, duplikát měl nad kubánskými vodami vyslat nouzový signál a poté měl být dálkově odpálen, jako by ho Kubánci sestřelili.



    (*prezident Kennedy zvolil derealizaci operace Mangusta generála Edwarda Lansdala)
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    STEM a SEZNAM FISCHERují a balamutí společnost! Blog - Radek Peka (blog.iDNES.cz)
    http://peka.blog.idnes.cz/c/303629/STEM-a-SEZNAM-FISCHERuji-a-balamuti-spolecnost.html
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Bitva u Chlumce po americku: Obamova armáda porazila selskou vzpouru
    Bitva u Chlumce po americku: Obamova armáda porazila selskou vzpouru | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidoskop/bitva-u-chlumce-po-americku-obamova-armada-porazila-selskou-vzpouru/
    MTO
    MTO --- ---
    Plány na překreslení map Středního východu: Projekt “Nového středního východu”
    http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2012110049

    Termín “Nový střední východ” byl ve světě zaveden v červnu 2006 v Tel Avivu US ministryní zahraničí Condeleezzou Rice (o níž Západní média věří, že jej zavedla) jako náhradu za starší a impozantnější výraz “Velký střední východ”

    “Hegemonie je stará jako lidstvo samo…” – Zbigniew Brezinski, bývalý US národně bezpečnostní poradce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam