• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    TEBION: Ehm, tenhle clanek ma zhruba 150 let zpozdeni.. :)
    TEBION
    TEBION --- ---
    Pirátské Noviny - Stroje nás připraví o práci, radujme se
    http://piratskenoviny.cz/?c_id=697446
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    PETVAL: všichni se podílíme plnou parou na živení toho mnohozvířete. jediné východisko je pracovat vědomně na tom aby se ve více a více aspektech na tom chodu nepodílel..
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    PETVAL: No jasněže, vždyť když si to jen tak "promedituješ" tak je to zpětná vazba na zpětnou vazbu atd atd pořád dál a dál, to není ani začarovaný kruh, je to setsakramentsky velká fraktálová šmodrchanice. Která se šmodrchá a šmodrchá furt víc a víc, protože v té úzce profilované specializaci, kterou žene sebezáchovný pud uživit se (primárně vydělat love) a uživit rodinu, každý dělá tu svou specializovanou činnost co nejlépe :) takže je to vždy, v jakémkoliv počínání, dvousečný meč..
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    KUKIDE: Prý to nebude trvat moc dlouho. Byl jsem teď ve čtvrtek na RFID konferenci v Brně a po všech přednášejících firmách včetně MasterCard nastoupil pan z Baťovky (před který smekám klobouk) a rozebral to z hlediska čistě technického, akademického a nezaujatého tržním potenciálem ;) a to jste měli slyšet všichni. Bohužel (a pravděpodobně věděl proč) pan z MasterCard opustil sál před jeho přednáškou. To by se asi zapotil! RFID protokol DESfire2, který používá např. opencard byl prolomen ještě rychleji než předchůdce v.1. je tedy nasnadě, že bude prolemen velmi záhy po uvedení na trh. (Jestli už třeba dnes nebyl prolomen). DESfire EV1 není prý nic až tak převratného, a ukazoval nám, jak jsou už daleko a jenom s aplikací běžící na pitomém Galaxy na androidu.
    KUKIDE: Trošku jsme se tak nějak tragikomicky smáli, a po jeho přednášsce se NFC budou všichni, kdo byli přítomni vyhýbat velikým obloukem :) včetně mne samozřejmě

    Věřím, a to říkal i chlapík z baťovky, že je velmi pravděpodobné, že bankovní systémy skočí na velmi dobře zaplacené PR, což je teda vidět na postovaném příspěvku od Atominatora..
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ATOMINATOR: tak za jak dlouho to někdo prolomí co? :D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Zaplaceno ve vteřině: Spojené státy končí s pokladnami — Ekonomika — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/219943-zaplaceno-ve-vterine-spojene-staty-konci-s-pokladnami/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Konflikt v Sýrii: Použití chemických zbraní

    Vytvořeno 21. 3. 2013 0:01

    Poprvé za dva roky konfliktu v Sýrii bylo použito chemických zbraní. V provincii Aleppo vybouchla raketa s chemickou bojovou hlavicí. Damašek a opozice se navzájem obvinily z použití otravných látek. Experti Hlasu Ruska jsou přesvědčeni, že tato provokace může obrátit veškerý vývoj událostí v Sýrii a poskytnout záminku k zasahování zvenčí.

    Jak úřady, tak i opozice uvádějí přibližně stejný počet obětí: 25 až 26 mrtvých a přes 100 zraněných. Většinu z nich tvoří pokojní obyvatelé. Mnozí postižení jsou v kritickém stavu. Očití svědkové tvrdí, že v oblasti ostřelování byl cítit ve vzduchu chlór a lidé se dusili.

    Ministr informace Sýrie Omran az-Zoubí obvinil teroristy z použití chemických zbraní. Označil tuto provokaci za následek rozhodnutí, která schválili ministři zahraničí Ligy arabských států na nedávné schůzce v Káhiře. Na nátlak Turecka a Kataru odsoudili totiž Damašek jako hlavního viníka násilí v Sýrii.

    Povstalci naopak tvrdí, že právě armáda použila rakety typu Scud s chemickými zbraněmi. Raketový úder byl zasazen po oblasti, kterou kontrolují vzbouřenci. Na tom také zakládají svá obvinění – proč by střílela Svobodná syrská armáda po vlastních pozicích?

    Důvod mezitím byl – využít této provokace jako další záminky pro démonizaci režimu Bašára Asada. Prohlásil v interview pro Hlas Ruska expert Leonid Gusev. Na otázku o tom, jaké politické by si mohl získat Bašár Asad použitím těchto zbraní, odpověděl expert takto:

    Není pro něj vůbec výhodné používat chemických nebo jakýchkoliv jiných zbraní hromadného ničení. Je na něho upoutána pozornost všech mezinárodních organizací. Kdyby to Bašár Asad udělal, bylo by mu z toho velmi špatně. Proto by jeho vláda to nedělala.

    Použití chemických zbraní může Západ využít k odůvodnění zasahování v Sýrii. Tento názor vyslovil v interview pro Hlas Ruska ředitel Centra pro analýzu světového obchodu se zbraněmi Igor Korotčenko:

    Podobný scénář je zcela reálný. Vysoce postavené úřední osoby v USA nejednou prohlásily, že mohou použít proti Sýrii vojenské síly, použije-li Damašek proti povstalcům chemických zbraní. Proto bude samotná tato skutečnost dána jednoznačně za vinu Damašku bez ohledu na to, kdo to udělal. Vyloučit scénář vojenské intervence snad nelze. Incident s chemickými zbraněmi je zcela reálnou záminkou pro vojenské zasahování USA a západních zemí do syrských událostí.


    Moskva je „nanejvýš znepokojena“ skutečností, že se zbraně hromadného ničení dostaly do rukou ozbrojenců. Praví se o tom v komentáři MZV RF. Použití chemických zbraní silami opozice pozvedá konfrontace v Sýrii na novou úroveň, praví se v dokumentu.

    Sýrie požádala generálního tajemníka OSN jmenováním nezávislé odborné mise, která vyšetří údajný povstalecký útok chemickými zbraněmi na severu země. Informovala o tom tisková agentura AP.

    Velvyslanec USA v Sýrii Robert Ford už dříve uvedl, že administrativa prezidenta Baracka Obamy nemá žádné důkazy podporující tvrzení Sýrie.

    AC24.cz - Konflikt v Sýrii: Použití chemických zbraní
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1859-konflikt-v-syrii-pouziti-chemickych-zbrani
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Evropskou unií posvěcená krádež

    Vytvořeno 19. 3. 2013 17:48 Markéta Šichtařová

    Evropská unie neřekla pravdu. Diskutovanou „jednorázovou daň“ z bankovních vkladů na Kypru stále tvrdošíjně nazývá daní. Ale daň to není. Daň je zákonem nařízená platba do rozpočtu toho, kdo ji vyhlásil. Daně jsou takzvané neúčelové platby. A jsou placené buď pravidelně v určitých intervalech, třeba jednou za rok, anebo při určitých okolnostech, třeba při dědictví. A vždy dopředu víte, že pokud se dopustíte toho a toho, zaplatíte tu a tu daň. Třeba pokud vyděláte v jednom roce milion, zaplatíte. Pokud k tomu a tomu datu budete občanem toho a toho státu, zaplatíte takovou a takovou daň z hlavy.

    ...

    „Jednorázová daň“ má být použita na jasný účel: Touto „daní“ je podmíněno získání zahraniční pomoci. Není placena ani pravidelně, ani při jakékoliv události: Je placena prostě proto, že EU rozhodla. A nedá se jí vyhnout, ani pokud se vzdáte kyperského občanství: „Jednorázová daň“ totiž má být uvalena retroaktivně. Stačí, že jste měli ke dni, kdy ji nějaká chytrá hlava vymyslela, účet na Kypru. Najednou vám byl účet bankou zmrazen, a ať děláte, co děláte, nevyhnete se tomu, že o část peněz přijdete. To se spíš než dani podobá měnové reformě, přičemž měnová reforma je jen pojmenování situace, kdy své občany obere hromadně stát.

    Podle českého právního řádu je „krádež“ definována jako přisvojení si cizí věci tím, že se jí někdo „zmocní“; v jiných právních systémech je to obdobné. Mám intenzívní dojem, že zabrání či konfiskace vkladů na Kypru definici krádeže odpovídá mnohem lépe než definici daně. Proto také nebrojím proti dalším daním, které Kypr zavádí: Proti zvýšení korporátní daně z 10 na 12,5 %, ani proti zvýšení daně z úroků na 20 - 25 %. To všechno jsou skutečně legitimní kroky, byť nepříjemné. Ale nejsou retroaktivní. Nemění pravidla v průběhu hry.

    Je mi líto, ale musím konstatovat, že eurozóna si pod sebou podřezává větev. Tak vehementně chce Kypr zachránit (protože si neumí představit, že by některá z jejích členských zemí zbankrotovala), až se tím jako celek přiblížila k velkému průšvihu. Je totiž nade vší pochybnost, že lidé, firmy, investoři, si tenhle precedens zapamatují, ať už nakonec bude rozhodnuto jakkoliv. Není to poprvé, kdy EU, či spíš eurozóna, sáhla podobně účelově na soukromý majetek. Poprvé se to stalo v Řecku. Vlastníci řeckých dluhopisů (včetně lidí, kteří si v řeckých fondech spořili na důchod) museli „povinně dobrovolně“ část dluhopisů odepsat. Nyní se to opakuje. Sáhnutí na soukromý majetek ve jménu „záchrany členské země před bankrotem“ se stává pravidlem. A lidé, firmy, investoři si už budou pamatovat, že tabu bylo opakovaně prolomeno.

    Budou si to nejen pamatovat, ale budou také činit preventivní opatření. Kdybych dnes měla peníze v italské bance, šla bych je vybrat, vyměnit za jinou měnu a převést do švýcarské či britské banky. Kdybych měla peníze v bance španělské, slovinské či portugalské, jednala bych zrovna tak. Až budou kyperské banky opět otevřeny pro výběry – třeba i po sražení „jednorázové daně z vkladů“ – myslíte, že Kypřané uvěří, že se podobná konfiskace jejich úspor už nemůže opakovat? Těžko, vklady budou dál vybírat. A tím nenechají v kyperských bankách téměř žádná zdravá aktiva. I dosud zdravé kyperské banky se mohou díky tomu dostat do potíží. Stát je bude muset zachraňovat, s čímž dneska ještě nepočítá, protože některé banky dosud považuje za zdravé. Takže mezinárodní pomoc, kterou dneska dostane, nebude stačit. Bude potřeba sehnat další peníze. Opět konfiskací části vkladů? Těžko, když už v bankách skoro žádné nebudou. Kypr se tak může propadnout do ještě hlubší krize. Rozhodnutí Bruselu se zjevně míjí svým účinkem. Rozhodnutí Bruselu celou situaci dokonce výrazně zhoršuje, protože lidi děsí a tím je činí mnohem náchylnější k panikaření, k výběrům vkladů a ke hrocení finančních krizí v celé EU.

    Budou si to nejen pamatovat, ale budou také činit preventivní opatření. Kdybych dnes měla peníze v italské bance, šla bych je vybrat, vyměnit za jinou měnu a převést do švýcarské či britské banky. Kdybych měla peníze v bance španělské, slovinské či portugalské, jednala bych zrovna tak. Až budou kyperské banky opět otevřeny pro výběry – třeba i po sražení „jednorázové daně z vkladů“ – myslíte, že Kypřané uvěří, že se podobná konfiskace jejich úspor už nemůže opakovat? Těžko, vklady budou dál vybírat. A tím nenechají v kyperských bankách téměř žádná zdravá aktiva. I dosud zdravé kyperské banky se mohou díky tomu dostat do potíží. Stát je bude muset zachraňovat, s čímž dneska ještě nepočítá, protože některé banky dosud považuje za zdravé. Takže mezinárodní pomoc, kterou dneska dostane, nebude stačit. Bude potřeba sehnat další peníze. Opět konfiskací části vkladů? Těžko, když už v bankách skoro žádné nebudou. Kypr se tak může propadnout do ještě hlubší krize. Rozhodnutí Bruselu se zjevně míjí svým účinkem. Rozhodnutí Bruselu celou situaci dokonce výrazně zhoršuje, protože lidi děsí a tím je činí mnohem náchylnější k panikaření, k výběrům vkladů a ke hrocení finančních krizí v celé EU.

    A zrovna tak děsivé na celé té záležitosti jsou ještě další dvě věci. Zaprvé občané EU nyní konečně jasně vidí, jakou fraškou je evropská bankovní unie, která ve jménu „bezpečnějšího bankovnictví“ zavádí například spojený evropský fond pojištění vkladů. Směšné! K čemu je takový spojený fond pojištění vkladů, když v okamžiku, kdy se banky jedné země dostanou do potíží a díky tomu se dostanou do potíží i veřejné finance onoho státu, jsou lidem konfiskovány vklady – tedy jedná se přesně proti duchu pojištění vkladů?

    A zadruhé všechny státy teď mohou jasně vidět, že v rámci EU jsme si sice všichni teoreticky rovní, ale někteří jsou si poněkud rovnější. Umí si někdo představit, že stejná konfiskace vkladů by se uskutečnila v Německu nebo ve Francii? Kypr je ale velmi malý, a tak si Brusel troufne mu konfiskaci vkladů nadiktovat. Pokud tohle snad skutečně má být jen ukázka síly, že pro malé země platí tvrdší pravidla, pak by měli Slovinci se svými problémovými veřejnými financemi vědět, že se už na ně brousí nože, protože Slovinci by v této logice byli další na řadě. (Slovensko a ČR také nejsou země zrovna velké… Naštěstí zatím nejsme bankrotu tak blízko jako třeba Italové.)

    AC24.cz - Evropskou unií posvěcená krádež
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1851-evropskou-unii-posvecena-kradez
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KUKIDE: KUKIDE: Jo, tady je tech hlavnich 6. Tam pisou 3. V jinem zdroji pisou 8 a v dalsim 7. Super. To je presne duvod, ovecky koukaji na lidi, ktere zajimaji konspiracni teorie skrz prsty. Protoze tady vsichni pracuji s polofakty a dojmy misto s pojmy. Ja se nehadam o tom, ze media jsou koncetrovane a par skupin jich vlastni vetsinu. To je fakt. Ale vadi mi ta prezentace toho faktu, ktera by argumentacne roztrhal kazdej polomozek v Ustavu.

    Kdyz uz si nekdo da praci na to, aby vsechny tyhle veci secetl, mohl by si dat praci i s tim, aby ty tri jmena uvedl. A kdyz uz to sem nekdo repostne, tak ocekavam ze o tematu neco vi a na jasnou otazku: "O ktere medialni korporace jde" ocekavam konkretni odpoved. To ze mi ji neni schopnej da o leccems svedci.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    jedna věc jsou korporace a druhá vlastníci... ale myslím že se stejně nedobereme moc konce... že?

    jinak k růstu
    Politika planovaneho zastaravania elektroniky a dopad na ekológiu - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8W4V_4ZxBFg
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Tady je k tématu základ + odkazy na literaturu

    Concentration of media ownership - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Concentration_of_media_ownership
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    DOOMBRINGER: a si každej najde data sám jinak nevěří... a pokud opravdu se skusíš proklikávat tím kdo co vlasní tak zjistíš že se to tak přelejvá a že je těžký to dohledat proto mi tohle tvrzení přišlo zajímavý že to někdo spočítal, ale jinak ja říká: JAMILLOS: tohle je těch hlavních šest...

    jinak ke kypru :) no teda :-/ no ale :D
    Cyprus vs Bankocracy: 'Mattress better place to keep cash than banks' - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Hfmaar81jc


    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Farage: EU wants to steal money from Cypriots bank accounts - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JMf_KwQ2Xlk&feature=player_embedded
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    "What you need to control a media system is ostensible diversity that conceals an actual uniformity."
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    KUKIDE: Ne, ptam se tebe.. Jestli nam zde zase nepostujes blaboly kterym nerozumis, jako obvykle.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ze zeptej zdroje jistě ti odpoví: https://twitter.com/@injusticefacts

    a jinak tahle stránka je super, akorát se v ní tak trochu ztratíš když začneš hledat kdo koho vlastně vlastní :D
    News Corporation - Media properties at MondoTimes.com
    News Corporation - Media properties at MondoTimes.com
    http://www.mondotimes.com/company/newscorporation.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam