• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Nestlé CEO Says Water Is Food That Should Be Privatized - Not A Human Right - American Live Wire | American Live Wire
    http://americanlivewire.com/nestle-ceo-says-water-is-food-that-should-be-privatized-not-a-human-right/
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults

    Dr. Long Xinming (4M),- The German government has been storing about half of its gold supply with the US FED, apparently in the NYC FED vaults. Germany decided to bring home all its gold, but the FED has said that isn’t possible to do, and it would need until 2020 to be able to accomplish the transfer.

    The German government then asked to visit the FED vaults to inventory the gold and determine its actual existence, but the FED refused to permit Germany to examine its own gold. The reasons given were “security” and “no room for visitors”. And nothing else.

    Germany did finally send some staff to the FED, and they were permitted only into the vault’s anteroom where they were shown 5 or 6 gold bars as representative of their holdings, and were permitted nothing else.

    They apparently came a second time, and the FED did open only one of 9 rooms and let the Germans look at the stack of gold, but were not permitted to either enter or touch. And they returned home.

    There has been speculation for a long time, that the FED doesn’t actually have much gold, that it has either sold it off, lent it out, or used it as collateral for borrowings. Either case, there are many claims that the gold that is being stored on behalf of many nations, doesn’t actually exist.

    And nobody, other than FED staff, have actually been permitted inside the vaults to see or inventory any of the gold. There is no evidence that the gold actually exists, other than the word of the FED.

    Even more, the situation is the same with the supposed gold depository at Fort Knox. Nobody has seen the gold there for a very long time.

    ...

    During the past two years, several US politicians have claimed that there is a high chance that neither Fort Knox nor the FED have any gold, or perhaps only a very small amount, and have demanded a full and public inventory and testing, but the FED have resolutely refused.

    I have no idea what to make of this. There was another incident last year when Goldman Sachs were proven to have been selling gold certificates to the public, ostensibly backed by real gold in their vaults, but the story leaked out that they in fact held no gold at all, and were doing “fractional reserve” gold banking, on the basis that few people would want to claim their gold at any one time.

    Even worse, Goldman were charging customers storage fees for the gold that didn’t exist. Also, do you recall the information I circulated around the middle of last year, documenting the immense gold theft the FED pulled on much of the world during WW II?

    ...

    Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany´s Gold Held i | nsnbc international
    http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-reserve-refuses-to-submit-to-an-audit-of-germanys-gold-held-in-u-s-vaults-2/
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    DR_COOPER: Podívej, tímhle stylem sem uvažoval "kdysi" o Číně - je fakt nepravděpodobný, aby 1.3 miliardy lidí, co žili pod tím carem dva tisíce let, byly schopný žít v demokracii. Ale jak ukazuje Tchien-an-men, a jak se pevně věřím ještě ukáže, i ti sou toho schopní, neb žádnej z těch lidí nemá těch dva tisíce let, ale maximálně stoněco, a to sou vytrvalci -) ergo kladívko historické vlivy jsou důležité a jejich uvědomnění dobrá věc, ale neabsolutizoval bych to. V Rusku je fakt problém v tom, a je dlouho znám, že Rusko neví kde má samo hranice, čili by ti konkrétní Rusové nechtěli mít žádný, ale na druhou stranu maj přesnej opak německé povahy, a svůj dvorek si dokážou zasrat tak, jak snad jen cikáni. Disproporce která z toho vede, je zjevná a tragicky demoralizující pro kohokoliv, kdo byv Rusku chtěl demokracii. Pokud "hamáme" do cizích kolaches dál a dál, ale nejsme schopní sami ani udržet si kvásek na příští várku, a mísy a hnětačky sme propili už předevčírem, je z toho prostě problém.
    S bičem bych to nehrotil - komukoliv, i Rusovi, je líp bez něj, a je-li v dohledu nějakej cukr, tím líp. God bless Boris Nikolajevič. Nejen světu, ale i Rusům samotnejm je nejlíp, když je Rusko na mezinárodní scéně za neškodného debila, a území spíš ztrácí. Fabuluju, ale kdyby to Hitler dotáh až do Moskvy, možná to co by z Ruska zbylo by bylo schopno vybudovat nějakej pořádek. Pokud na sebe z Moskvy do Novosibirska neuvidíš, je to bez šance, hned se cokoliv sesype do mužickýho fatalismu. Nás mnógo, a vlast širá.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GAISAKA: Uprimne, ja rusy taky z hlouby duse nenavidim, ale historie nas uci, ze rus potrebuje nad sebou bic a to hodne velkej. Za cara jim bylo nejlip a tvrdi to castokrat i oni sami. Neumim si predstavit, ze by v Rusku byla tzv. demokracie. Takze IMHO porad lepsi, kdyz je tam poradek pod Putinem, nez aby tam byla demokracie a nerizenej bordel. A ano, ono se o tom jejich troufani a imperialistickych choutkach hodne mluvi a hodne pise, ale uprimne... v dobe, kdy USA prakticky vojensky kontroluji cely svet, mi prijde ponekud divne hovorit o ruskem imperialismu :D
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SCHWEPZ: Samozřejmě, spontánní revoluce, ale za mě bez uvozovek. A klidně se Sorosem, už aby mi taky něco poslal,) Nicméně těžký to bude, valná většina rusů jsou desítky let manipulovaní bezmozci, kerý to Putinovi žerou. Nicméně snad i v Rusku se jednou něco jako občanská společnost objeví.

    DR_COOPER: No já nevím, asi proto že nesnáším tamní fašistickej putinovskej režim, a rusáky obecně? Tím nemyslím že by všichni byli debilové, ale je jich tam fakt hodně. Respektive, oni ani nejsou debilové, ale prostě si neustále troufaj na větší stát než na kterej mají, ideálně s nějakým tím imperialistickým dobýváním, a pak to u nich vypadá tak jak to vypadá. Katastrofa.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Zároveň však už tehdy nastával soumrak LSD. Americká vláda se nehodlala smířit s tím, že látku užívalo stále více lidí především z řad nenáviděných hippies. Následoval její zákaz. Argumentovalo se tím, že LSD je nebezpečné. Pravá příčina však byla jiná.

    Během padesátých a šedesátých let Hofmann a další vědci (mimo jiné Timothy Leary, v Československu Stanislav Grof) prováděli intenzivní výzkum účinků LSD a dalších psychedelických látek (psilocybin apod.). Výsledky byly úžasné, psychiatři mohli díky těmto látkám proniknout do podvědomí pacientů a mnohdy jim pomoci od psychických problémů. Uskutečňovali řadu úspěšných pokusů s alkoholiky nebo vězni. Lidé, kteří LSD požili, byli zpravidla mnohem empatičtější, kreativnější a šťastnější. To vláda nemohla dopustit.

    LSD samo o sobě nebezpečné není, je jenom nástroj. Nelze se jím předávkovat, nemůže na něm vzniknout závislost - na rozdíl od alkoholu nebo cigaret. Tyto dvě drogy se však vládní elitě na rozdíl od psychedelik hodí.

    Pokud je LSD někomu nebezpečné, jsou to právě politici, manažeři korporací a vládnoucí elita obecně. Jeho zákaz je možné označit za podvod století. Z neomarxistického pohledu je lidem odpírán jeden z nástrojů poznání proto, aby dál žili své iluzorní životy a vydělávali na své vládce. LSD by totiž ohrozilo celé současné materialistické paradigma. To navíc podporují i vědci, kteří - jak upozorňuje Stanislav Grof - vesměs stále považují jiné stavy vědomí za patologické projevy.

    Už Herbert Marcuse věděl, že západní svět je postaven jen na masovém konzumu a uspokojování materiálních potřeb ega. Duchovní rozměr bytí je zcela ignorován. Kvůli propagandě v médiích a ve školství vyrůstají z části dětí ambiciózní kariéristé, kteří mnohdy nejsou schopni kriticky uvažovat. Pro většinu z nich je LSD totéž jako heroin nebo pervitin. Jak zpíval George Harrison, jsou nám vymývány mozky.

    Svět "slaví" narozeniny LSD. Jeho zákaz je podvod století | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/svet-slavi-narozeniny-lsd-jeho-zakaz-je-podvod-stoleti_267381.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    GAISAKA: Proc myslis, ze by to bylo dobre, prenes revoluci a rozvrat do Ruska?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    GAISAKA: nějakou další "spontánní" oranžovou revoluci s využitím Sorosových fondů atp.? :)

    Budou se musit více snažit, ty manuály, které fungovaly v Gruzii a na Ukrajině je pro případ Ruska potřeba přepracovat. Tajné služby na tom určitě makají - pro USA a další velké hráče je výhodné mít tam chaos a silnou polarizaci.
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    SCHWEPZ: Přenést rozvrat do Ruska - ale kurva, aby to už bylo!!!
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    PETVAL: dovolím si vypíchnout:

    Byly doby, kdy Madeleine Albrightová coby ministryně zahraničí USA uzavírala v Severní Koreji (2000) dohody o výstavbě jaderných reaktorů, což bylo spojeno s odstavením severokorejských reaktorů produkujících plutonium pro jaderné nálože. Bylo to i období tzv. sluneční politiky, kdy se mimo jiné otevírala válkou přerušená železnice mezi Severem a Jihem. Po ní by bylo možné dopravovat rychleji a levněji zboží z Japonska či Jižní Koreje do Evropy přes Sibiř. Tedy ne po oceánech, které kontrolují válečné lodě USA. A jak varoval Henry Kissinger v knize Potřebuje Amerika zahraniční politiku? (2001), „pokud by došlo k dramatickému uvolnění napětí, mohla by se přítomnost amerických jednotek v Jižní Koreji stát vysoce kontroverzním tématem, bez ohledu na přání momentálně vládnoucího prezidenta. S odchodem těchto jednotek by se navíc stala velmi problematickou budoucnost amerických základen v Japonsku.“ A tak prezident Bush dohody se zlými severokorejskými komunisty vypověděl a světu přestavil obraz osy zla protínající zmíněný pruh chaosu. Dnes je nutné nové jihokorejské prezidentce vysvětlit, že jednání se Severem není žádoucí.
    (...)
    Velkým problémem strategie zadržovaní Číny prostřednictvím chaosu je nutnost znejistit i její severní hranici – tedy přenést rozvrat do Ruska. Jak uvedl Vladimír Putin v rozhovoru pro německou televizi ARD, v Rusku působí 654 nevládních organizací zabývajících se politikou, které jsou podporovany ze zahraničí. Ty za čtyři měsíce po přijetí zákona o jejich registraci obdržely 28,3 miliardy rublů (tedy téměř miliardu dolarů), z toho 855 milionů přes
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Řízení prostřednictvím chaosu
    http://md.blisty.cz/art/68188.html
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    No jsem moc zvědav, co se z toho vyklube a hlavně jaký nařízení/opatření se v důsledku toho zase podaří vládám lidem podstrčit.
    Klasika by byla, že to byl určitě nějakej terorista, ale že už teď se vynořily teorie šílenejch konspirativců o tom, že to udělala stínová vláda, atd., což je samozřejmě nesmysl, protože nic takovýho přece neexistuje, tak se ničeho nebojme, teda kromě těch zlejch teroristů, že jo.
    Určitě dřív něco později na seznam.cz nebo tam někde něco podobnýho vyraší...
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Bombový útok v Bostonu je inside job?

    Možná je to trapné, přicházet u každé podobné události s tím, že je to inside job, ale když už, tak už.



    "Bombový útok na bostonském maratonu se stal stejný den jako cvičení "řízené exploze" bostonského pyrotechnického týmu", informuje Mike Adams z Natural News.

    "Co doposud v mainstreamových médiích neuvedli je, že "řízená exploze" probíhala ve stejný den jako exploze na maratonu."

    Boston Globe dnes tweetoval: "Představitelé: Naproti knihovně bude během jedné minuty řízený výbuch jako součast aktivit pyrotechnické jednotky."

    "Někteří lidé věří, že tato exploze mohla být součástí demolice jiné bomby. Zdá se však nepravděpodobné, že bomba u knihovny, míli daleko, byla tak rychle lokalizovaná a odpálena pyrotechnickou jednotkou za méně než jednu hodinu po prvním výbuchu na maratonu."

    "Trenér z University of Mobile’s Cross Country, který byl blízko cílové čáry bostonského maratonu v době výbuchů řekl, že bylo divné, že tu byli psi na odhalování výbušnin na startu a v cíli."

    "Pořád hlásili na reproduktor, že je to jen cvičení a že se není čeho bát," řekl trenér Ali Stevenson Local 15. "Zdálo se jako kdyby tu byla nějáka hrozba, ale stále opakovali, že je to jen cvičení."

    Stevenson řekl, že viděl na začátku závodu na střechách policejní pozorovatele. Byl na mnoha maratonech v Chicagu, DC, Londýně a dalších velkých metropolitních oblastech, ale nikdy neviděl takovou úroveň zabezpečení.

    Plus je zajímavé, že příbuzní obětí masakru v Sandy Hook byly VIP hosty v hledišti na cílové čáře, kde došlo k výbuchům. Téma letošního maratonu bylo 26 mil za 26 obětí.

    Zdroj

    Doplnění: Oficiální zdroje nám vysvětlují:

    Dodal, že vyšetřovatelé zaznamenali ještě další incident, a to v prezidentské knihovně Johna Fitzgeralda Kennedyho. Později však oznámil, že v knihovně se nejednalo o explozi. "Šlo o požár v důsledku technické závady," vysvětlil.

    A také máme nějakého podezřelého:

    Policisté pátrají po dodávce z půjčovny, která se mezi maratónci pohybovala, a také po muži tmavší pleti, zřejmě ze Saúdské Arábie, s batohem, který se pět minut před první explozí pokoušel dostat do míst, kam veřejnost nesměla.
    (zdroj úryvků novinky.cz)

    Bombový útok v Bostonu je inside job?
    http://www.nwoo.org/view.php?nazevclanku=bombovy-utok-v-bostonu-je-inside-job&cisloclanku=2013040060
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Facebook Memorial Page Made BEFORE Boston Bombing - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=YpZcELZSlRw&feature=player_embedded#!
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Eyewitness: Authorities Announced “Drill” Before Boston Explosions

    UM coach “thought it was odd” bomb sniffing dogs were at start and finish lines

    Paul Joseph Watson Infowars.com April 15, 2013

    An eyewitness to the two explosions at the Boston Marathon today said that a “drill” was repeatedly announced before the bombs exploded and that he “thought it was odd” bomb sniffing dogs were in place before the blast.

    University of Mobile’s Cross Country Coach Ali Stevenson told Local 15 News, “They kept making announcements on the loud speaker that it was just a drill and there was nothing to worry about. “It seemed like there was some sort of threat, but they kept telling us it was just a drill.”

    The news station also reports that Stevenson “thought it was odd there were bomb sniffing dogs at the start and finish lines.”

    Stevenson then describes hearing the explosions as he ran away from the scene, having just completed the marathon.

    If this report is accurate, it clearly suggests there could have been some degree of prior knowledge of the bombing, which killed two people and injured at least 23.

    The fact that the explosions were preceded and overlapped by a”drill” of an almost identical nature mirrors other major terror attacks, such as the 7/7 bombings in London.

    It is important to emphasize that the New York Times recently reported that most of the recent domestic terror plots in the United States “were facilitated by the F.B.I.,” suggesting that today’s incident in Boston may have been part of such an operation.


    It remains to be seen how the media and the Obama administration will exploit this incident depending who gets the blame, but Rahm Emanuel’s “never let a serious crisis go to waste” advisory is sure to be in play.

    ...

    » Eyewitness: Authorities Announced “Drill” Before Boston Explosions Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!
    http://www.infowars.com/eyewitness-authorities-announced-drill-before-boston-explosions/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Early Evidence Indicates Boston Bombing Was a False Flag

    Brandon Turbeville / Activist Post

    Only hours after two bombs were detonated near the finish line of a Boston marathon, evidence is beginning to emerge suggesting that the act may have been a false flag attack.

    While reports continue to emerge from the scene, a number of facts point toward the typical setup used to devise, control, and execute such an attack as took place around the 9/11, 7/7, and OKC bombings as well as the Aurora and Sandy Hook shootings.

    One of the hallmark signals of a false flag attack, as Webster Tarpley has expertly demonstrated in his book, 9/11 Synthetic Terror, is the use of drills acting as a cover for sinister plans and mechanizations within the halls of the shadow government itself which ultimately manifest as false flag terror attacks. Much like the aforementioned attacks, the Boston Bombing also carried the trademark “coincidence” of a drill scheduled to take place at almost exactly the same time that the bombs were being detonated at the marathon.

    For instance, earlier in the morning of April 15, 2013, the Boston Globe tweeted “Officials: There will be a controlled explosion opposite the library within one minute as part of bomb squad activities.”


    In addition, it was reported by Business Insider in the article “2 More Explosive Devices Found At Boston Marathon,”[1] that a police scanner “said police were going to do a third, controlled explosion on the 600 Block of Boylston Street.”

    Yet, despite the fact that the police had scheduled a highly “coincidental” explosion at the JFK Library, much of the mainstream reports regarding the device have presented it as another part of the Boston Bombing itself.

    ...

    Activist Post: Early Evidence Indicates Boston Bombing Was a False Flag
    http://www.activistpost.com/2013/04/boston-marathon-bombing-false-flag.html
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Obvinění ze strany SEC teď ale ukazuje, že banka krizi sama pomáhala vyvolat svým jednáním, které má těžko přehlédnutelné rysy spiknutí.

    Spustit krizi a pak vydělat? Za to má pykat Goldman - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/business-ve-svete/clanek.phtml?id=666230
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam