• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GAISAKA
    GAISAKA --- ---
    JOHNYTHEDEVIL: To ze pocet synapsi ma byt vesti nez pocet atomu ve vesmiru jsem slysel z duveryhodnych zdroju, uz nevim co za neurovedce to bylo, ale byl to zdroj opravdu jak rikam duveryhodny. Druha vec je, ze je to samozrejme jen odhad,)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    ARMADILLO: nahodou jsem pred chvili narazil na tohle

    PROČ ŽENY V ČÍNĚ neonemocní na rakovinu prsu
    CyberSpace .cz | Discussion | ParaNews * kde i veda tape * nasleduj svou intuici (a pouzivej rozum :)
    http://www.cyberspace.cz/dview.php?ident=6845&focus=6248649&1369259230

    Seznamte se s mužem, který se sám zbavil rakoviny a lékaři ho označili za blázna
    AC24.cz - Seznamte se s mužem, který se sám zbavil rakoviny a lékaři ho označili za blázna
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2082
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    KUKIDE: kdyz jsem si v tom veledile precetl, ze mam v mozku 10 mld neuronu a 10e100 synapsi, coz je udajne vice nez pocet vsech atomu ve vesmiru, tak me presla chut se v tom dal babrat. Jednoznacna ztrata casu. Navic na ty strance je nejakej malware.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    jeden kontrolní systém:
    The Illuminati Formula Used to Create an Undetectable Total MindControlled Slave
    http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/illuminati_formula_mind_control.htm
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    MTO:
    Archetypy mají podobu každodenních městských výjevů. Pracuji s konkrétními situacemi a modely, ale ráda bych, aby výsledek působil nenuceně, jako pozorování. Mým cílem je, aby souvislost s náboženskými obrazy byla téměř nahodilá. Divák si mezi všemi podobami může vybrat svůj obraz božského, nebo přemýšlet, jak jinak vidí Boha on sám - ve svém nitru nebo kolem sebe na ulici. Archetypy mají schopnost zasáhnout duši člověka a přimět ho, aby se zamyslel nad věcmi mezi nebem a zemí. Nerada bych, aby můj projekt působil jako náboženská agitka, spíš bych chtěla poukázat na skutečnost, že Boha dnes můžeme nalézt především v druhém člověku, v nějakém prostém lidském výjevu, v pozornosti vůči lidem kolem nás. Bůh chodí mezi lidmi, spíše než aby se skrýval v nějaké neživotné doktríně.

    Tohle je teda divny, ale chapu to jako protest proti cirkvi (rimsko-katolicke), ve ktere Bozskeho zbylo pramalo. Tahle fotka je ovsem extra strasidelna.
    MTO
    MTO --- ---
    AC24.cz - Michael Moore: Milujte svou globalistikou vládu
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2152-michael-moore-milujte-svou-globalistickou-vladu

    "Moore celkem přirozeně ignoruje zjevný fakt, že Obama, stejně jako jeho předchůdce, nepracuje pro Americký lid. Obama pracuje – pokud to budeme posuzovat podle té předčítací nápovědy za kamerou – nikoliv pro Americký lid, nýbrž pro Goldman Sachs, Google, JPMorgan Chase, Citigroup, UBS, Morgan Stanley, General Electric a další bankéře a monopolisty a válkychtivé nadnárodní korporace (na celý sezname se podívejte tady).

    Vchod do vlády přes Výbor pro zahraniční záležitosti (CFR) a Trilaterální komisi nadále funguje i po volbách v roce 2008 stejně, jako fungoval už desítky let. Krátce po volbách sestavil Obama svou novou vládu z členů CFR a Trilaterálů i z dalších globalistických insiderů.

    „Barack Obama jmenoval jedenáct členů Trilaterální komise na klíčová vrcholná místa své administrativy během prvních deseti dnů v úřadu,“ napsal Patrick Wood počátkem roku 2009. „To představuje velice úzký zdroj mezinárodního vedení uvnitř Obamovy administrativy s tím, že základní agenda není nezbytně pro podporu pracujících lidí ve Spojených státech.“
    MTO
    MTO --- ---
    vsimnul sem si ted visi v praze za ummmo. weird ne? :-)



    DARINA ALSTER - IMAGO DEI | Art Wall Gallery
    http://www.artwallgallery.cz/cs/content/darina%20alster%20imago%20dei
    MTO
    MTO --- ---
    JAXXE: http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...lanek-o-svetlonosovi-a-cnb-samozrejme-ze-jde-o-lucifera.aspx

    "Korunovaný muž s pochodní byl takto myšlen už od počátku, nejde o mediální manipulaci. Nehleďte na jména, která jsou v obecném povědomí, dívejte se nezaujatě a uvidíte skutečnost takovou, jaká je. Nejskrytější věci jsou všem na očích.

    Myslíte si, že „Socha Svobody“ je něco jiného? Myslíte, že Fréderic Bartholdi nebyl zednář? Že socha s tváří pařížské prostitutky představuje pohanskou bohyni svobody Libertas? Vše je to klam. V nejlepším případě představovala v antice socha ženy s pochodní vždy měsíční bohyni Hekaté, mj. paní všech kouzel, a pochodeň byla jejím poznávacím znamením. Ovšem ani toto neplatí. Nedejte se oklamat tím, že postava má ženská prsa. Stačí se podívat na jakékoliv zobrazení Lucifera, Éliphasem Lévim počínaje a většinou tarotových karet konče. Lucifer má v esoterních zobrazeních vždy ženská prsa.

    Krásná tvář není tváří ženy, je to krása „nejkrásnějšího z andělů“, kterým byl před svým pádem. Pokud někdo vítá návštěvníky „Nového Světa“, pak je to jeho pán. On skutečně po svém pádu stvořil „Nový Svět“ Bohu navzdory. Ono „Novus Ordo Seclorum“ lze chápat i přeneseně jako „Řád Nového Světa“.

    Navíc je svoboda a Svoboda. Luciferova svoboda je vzpourou proti řádu, Svoboda Spasitelova je ve vykoupení."

    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Britští investigativní novináři a aktivisté Brian Gerrish a Nathan Allonby přijedou do České republiky podpořit občany, kteří chtějí vzdorovat sílícímu tlaku nadnárodních totalitních struktur

    O své zkušenosti se s vámi rádi poděli na tiskové konferenci, která proběhne ve čtvrtek 23.5.2013 od 13:30 v Jazzové sekci, Valdštejnská 14 (vchod branou ze zahrady). Širší prezentace o konkrétních podobách a nástrojích sledování, kontroly a manipulace obyvatelstva se bude konat též 23.5. od 17:30, v prostorách Technologického inovačního centra ČKD, Lisabonská 2394/4. Otevřená diskuze především pro občansky aktivní zájemce zaměřená hlavně na otázku, jak vnitrostátně i mezinárodně spolupracovat na odporu vůči totalitarizaci společnosti se bude konat opět v Jazzové sekci v sobotu 25.5.2013 od 15:00.
    Překlad na všechny akce je zajištěn, vstupné dobrovolné.


    Globalizace reprezentuje koordinovaný útok na národní politické sebeurčení, demokratická práva a individuální občanské svobody. Evropská unie je regionální pobočkou globalizace a prostředkem promítnutí globalizace národům „třetího světa“ v Africe a Asii. Záměry globalistů jsou uskutečňovány koordinovaně a řízeny centrálně.

    Opozice vůči těmto praktikám je naproti tomu roztříštěná, atomizovaná, často s aktivisty pracujícími v izolaci a bez kontaktů na ty, kteří pracují na stejné věci, ať už v jejich vlastní zemi nebo jinde ve světě. I když byla mezinárodní koordinace a spolupráce mezi anti-globalistickými a pro-občansko právními skupinami dobrá ještě koncem 90. let, od té doby došlo k jejímu výraznému snížení.

    Brian Gerrish zkoumal způsoby, jakým Evropská unie prostoupila místní samosprávy a služby, jako zdravotnictví, vzdělávání či sociální systém. Organizace jako Common Purpose a další podobného typu, jsou součástí této sítě, která se snaží pomocí psychologických a jazykových technik jako je např. tzv. politická korektnost, omezit veřejnou debatu a definovat okruh témat vhodných k veřejné diskuzi.
    Brian Gerrish je též zakladatelem webu Common Purpose Exposed (www.cpexposed.com) a jedním ze zakládajících editorů novin a webu UK Column (www.ukcolumn.org). Společně s publicistickou činností se dlouhodobě věnuje organizaci a propojování aktivistů nejen ve Velké Británii. Brian bude hovořit o vlivu Evropské unie na náš každodenní život a o nelehkém úsilí vzdělávat veřejnost o tomto působení. Velkou oblastí, které se věnuje, jsou též systematické krádeže dětí státem skrze sociální systém.

    On-line společnost napojuje všechny aspekty našeho života do systému centralizovaného elektronického sledování a zaznamenávání jakékoliv informace o tom, kam jdete, s kým se setkáváte, co děláte, atd. Systém evidence obyvatelstva s unikátním identifikačním číslem každého občana je základem této monitorovací sítě. Jedná se o mezinárodní systém určený k řízení jak celých společenství, tak jednotlivců a ke sledování jejich pohybu. Tento záměr však může být zmařen, pokud odmítneme spolupracovat na jeho uskutečnění.

    Nathan Allonby bude mluvit o tomto masivním sledovacím systému, databázích EU, spolupráci mezi Europolem a místními policejními sbory a nástrojích, jakými jsou RFID čipy, biometrické doklady, kamerové systémy, apod. Také otevře diskuzi o tom, jak se bezpečnostní složky zaměřují proti „extremismu“ a jak EU usiluje o nastavení mantinelů pro povolenou politickou diskuzi regulací zpravodajských médií. To vše ve vztahu k některým základním pojmům z oblasti lidských práv.

    Některé z přeložených článků:

    Válka proti mediální svobodě: Aby rozvrátila nezávislá alternativní on-line média, bude EU “regulovat“ internetové vyhledávací enginy

    http://nwoo.org/view.php?cisloclanku=2013010116

    ID karty - mezivládní spolupráce v jejich celosvětovém zavádění

    http://nwoo.org/view.php?cisloclanku=2010030008

    Brian Gerrish – Kradnutie detí štátom

    http://www.voxvictims.com/2012/09/21/brian-gerrish-kradnutie-deti-statom/

    BIG BEN: Kdo pohlídá hlídače?

    http://neviditelnypes.lidovky.cz/...da-hlidace-dco-/p_zahranici.asp?c=A120306_205652_p_zahranici_wag

    Tématicky podobně zaměřená prezentace Briana Gerrishe z r. 2011:

    http://vimeo.com/36232138

    K účelům přednášky 23.5. odpoledne bude prezentace z velké části (kromě obrázků, grafů, apod.) přeložená do češtiny!

    Dejte, prosím, o této unikátní akci vědět co nejvíce lidem, protože se jedná o skutečně závažné téma podávané z první ruky.

    To, co je pro nás vzdálená konspirační teorie, je pro Velkou Británii již každodenní realitou.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8QGgKaZdlwY

    http://www.czechfreepress.cz/...teji-vzdorovat-silicimu-tlaku-nadnarodnich-totalitnich-struktur.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Kdo je maskot České národní banky? Lucifer

    Autor: -abb- | Publikováno: 17.5.2013 | Rubrika: ZA OPONOU

    Zdá se vám to přehnané? Nikoli. Žijeme ve světě plném symbolů, kde nic není tím, čím se zdá být a kdy mnohé je naopak často tím, co by se nám ani v bujných snech nezdálo. Na webových stránkách věnovaných popularizaci činnosti České národní banky (ČNB) u příležitosti 20. výročí založení ČNB - Chráníme korunu - se dočteme, že tato banka má dva maskoty. Českého lva a Světlonoše. Podkladem pro toto tvrzení je fakt, že na střeše budovy ČNB již od třicátých let, kdy byla stavba podle plánů architekta Františka Roitha v letech 1935-1942 postavena, nalezneme plastiku lva a muže nesoucího pochodeň. Až dosud se sousoší, které budově dominuje, nazývalo sousoším "lva s géniem" (plastika "Génius a lev" je dílem Antonína Poppa z roku 1898, původně byla navržena pro budovu Živnostenské banky). Leč tvůrci webu Chráníme korunu udělali z Génia Světlonoše. V doprovodných materiálech ho dokonce vyvedli v komixovém provedení jako muže téměř arijského typu, nesoucího světlo v temnotě. Světlonoš se latinsky řekne Lucifer. Je to jen náhoda, nebo záměr?

    zdroj foto a repro: ČNB http://www.chranimekorunu.cz/





    Glosy FreeGlobe (24) Kdo je maskot České národní banky? Lucifer
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...-freeglobe-24-kdo-je-maskot-ceske-narodni-banky-lucifer.aspx
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    UK food prices may have been fixed like petrol

    Mon May 20, 2013 5:2AM GMT

    The British government has indicated that families could have been paying too much for food and everyday household goods, if companies are found to have fixed the oil price.


    Figures from the Department of Energy and Climate Change warn that the oil-price fixing scandal could have a greater impact on the public thatn just putting up petrol prices, after European officials raided businesses suspected of plotting to distort the market.

    It warns that the oil prices fraud could have fueled inflation as the market is an important target for many financial transactions.

    As the cost of transport and manufacturing are affected by high oil prices, it means that the cost of food, clothes and other important goods have also increased.

    PressTV - UK food prices may have been fixed like petrol
    http://www.presstv.ir/detail/2013/05/20/304404/brits-may-be-paying-too-much-for-food/
    GORG
    GORG --- ---
    FBI cenzuruje fotky z Bostonu. Co tají? Kdo ve skutečnosti zabíjel? | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/...fbi-cenzuruje-fotky-z-bostonu-co-taji-kdo-ve-skutecnosti-zabijel/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ODHALENÍ: PR akce Angelina Jolie zabrala, akcie společnosti na výzkum a patenty genů trhají rekordy | OSUD.cz
    http://www.osud.cz/...angelina-jolie-zabrala-akcie-spolecnosti-na-vyzkum-patenty-genu-trhaji-rekordy
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Countries attacked by bombing, sabotage or attempted government overthrow since world war two: USA ---> China 1945-46, Syria 1949, Korea 1950-53, China 1950-53, Iran 1953, Guatemala 1954, Tibet 1955-70s, Indonesia 1958, Cuba 1959, Democratic Republic of the Congo 1960-65, Iraq 1960-63, Dominician Republic 1961, Vietnam 1961-73, Brazil 1964, Belgian Congo 1964, Guatemala 1964, Laos 1964-73, Dominican Republic 1965-66, Peru 1965, Greece 1967, Guatemala 1967-69, Cambodia 1969-70, Chile 1970-73,Argentina 1976, Turkey 1980, Poland 1980-81, El Salvador 1981-92, Nicaragua 1981-1990, Cambodia 1980-95, Angola 1980, Lebanon 1982-84, Grenada 1983-84, Philippines 1986, Libya 1986, Iran 1987-88, Libya 1989, Panama 1989-90, Iraq 1991, Kuwait 1991, Somalia 1992-94, Iraq 1992-1996, Yugoslavia ( Bosnia ) 1995, Iran 1998, Sudan 1998, Afghanistan 1998, Yugoslavia ( Serbia ) 1999, Afghanistan 2001, Iraq 2002-2003, Somalia 2006-2007, Iran 2005 - present , Libya 2011, Egypt 2011, Syria 2012.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Takze presne jak jsem rikal, Angelina rozpoutala business a na iDnesu ted jede propaganda, ktera ma zeny nalakat na mamograf.
    Kdo si neco precte o mamografu, v zivote by na nej nesel nebot udela vic skody nez uzitku.
    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/03/03/experts-say-avoid-mammograms.aspx
    http://www.ehow.com/facts_5886243_side-effects-mammogram_.html
    http://www.raysahelian.com/mammography.html
    http://www.steadyhealth.com/excessive_breast_pain_after_mammogram_t136338.html?page=3
    atd.
    Nemluve uz o psychologickem efektu pokud se pacient setka s beznym jevem tzv."false positive", kdy mu doktori oznami, ze ma rakovinu, prestoze zadnou nema.
    http://abcnews.go.com/Health/psych-effects-linger-false-positive-mammograms/story?id=18755858
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam