• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    “I saw Joseph Ratzinger murder a little girl”: Eyewitness to a 1987 ritual sacrifice confirms account of Toos Nijenhuis of Holland

    Posted on October 28, 2013

    A Global Media Advisory from the International Tribunal into Crimes of Church and State (ITCCS) and its Central Directorate, Brussels

    ...

    The criminal prosecution of yet another Pope came closer to reality this month as Italian politicians agreed to work with the ITCCS in a common law court action against the papacy for its haboring of a wanted fugitive from justice: deposed Pope Benedict, Joseph Ratzinger.

    The agreement came after a new eyewitness confirmed the involvement of Ratzinger in a ritual child sacrifice in Holland in August of 1987.

    “I saw Joseph Ratzinger murder a little girl at a French chateau in the fall of 1987″ stated the witness, who was a regular participant in the cult ritual torture and killing of children.

    “It was ugly and horrible, and it didn’t happen just once. Ratzinger often took part. He and (Dutch Catholic Cardinal) Alfrink and (Bilderberger founder) Prince Bernhard were some of the more prominent men who took part.”


    This new witness confirms the account of Toos Nijenhuis, a Dutch woman who went public on May 8 with her eyewitness account of similar crimes involving Ratzinger, Alfrink and Bernhard.

    see:

    Child Sacrifice and Trafficking in Holland An Eyewitness speaks out Introduction) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-A1o1Egi20c


    Soon after his historic resignation from office last February 11, Joseph Ratzinger was convicted of Crimes against Humanity on February 25, 2013 by the Brussels-based International Common Law Court of Justice, and a global citizens arrest warrant was issued against him. Since then, he has evaded arrest within Vatican City under a decree of the present Pope Francis.

    The surfacing of this new evidence of Vatican complicity in child murder has prompted a group of Italian politicians to agree to work with the ITCCS in confronting the papacy with a common law court case against the present Pope Francis, Jorge Bergoglio, for his sheltering of Ratzinger and his own complicity in war crimes. The politicians had been in closed negotiations with ITCCS representatives since September 22.

    “We are looking at revising if not abolishing our country’s Lateran Treaty with the Vatican, whose actions in harboring child rapists certainly meet the definition of a Transnational Criminal Organization under international law” stated a spokesman for one of the politicians.

    In response, during the same week of October 7 when these new allegations surfaced, the Vatican commenced a series of attacks against ITCCS groups in Europe involved in documenting the church’s involvement in cult ritual murder.

    Paid operatives sabotaged ITCCS work in Holland and Ireland during that week, and on October 14, the main ITCCS website was destroyed by the same saboteurs.

    ...

    vice:

    “I saw Joseph Ratzinger murder a little girl”: Eyewitness to a 1987 ritual sacrifice confirms account of Toos Nijenhuis of Holland | Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes of Church and State
    http://itccs.org/...itness-to-a-1987-ritual-sacrifice-confirms-account-of-toos-nijenhuis-of-holland/
    MTO
    MTO --- ---
    JAXXE: to je imho strasne podcenovany tema. ten muj predchozi post, byl inspirovany o tom. nejak sem si daval dohromady zappu, morrisona a jine souvislosti. koukam ze sem dal odkaz na cely blog.

    tady je to http://orwelliania.wordpress.com/category/laurel-canyon/

    kdyz cia vytvorila hippies, bylo treba jeste vytvorit jejich "haters"
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    The Monarch Mind Control Program: Origins and Techniques

    Monarch Programming is a method of mind control used by numerous organizations for covert purposes. It is a continuation of project MK-ULTRA, a mind-control program developed by the CIA, and tested on the military and civilians. The methods are astonishingly sadistic (its entire purpose is to traumatize the victim) and the expected results are horrifying:

    The creation of a mind-controlled slave who can be triggered at anytime to perform any action required by the handler.

    While mass media ignores this issue, over 2 million Americans have gone through the horrors of this program. This article looks at the origins of Monarch programming and some of its methods and symbolism.

    vice:

    The Monarch Mind Control Program: Origins and Techniques | Humans Are Free
    http://humansarefree.com/2013/10/the-monarch-mind-control-origins-and.html
    MTO
    MTO --- ---
    orwelliania | you may say I'm a dreamer, but I'm not the one who's asleep.
    http://orwelliania.wordpress.com/
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    JAXXE: uz se o to resi nejakej cas, tak jsem hledal jaka je roadmap, tnize zde co pisou:

    Dalšími kroky nyní jsou: druhá diskuze v zemědělské komisi 25-26.11.2013 a podání pozměňovacích návrhů do 4.12.2013. Po tomto dni budou požadavky diskutovány a bude se o nich hlasovat. První debata v evropském parlamentu je pak naplánována na polovinu dubna 2014.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    JAXXE: Babiš jako pátá kolona Monsanta?
    Margit Slimáková » Nejhorší zemědělec v Česku
    http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/margit-slimakova.php?itemid=21386
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Zakáže Evropská unie zahrádkaření? Ve hře je zákon, který dramaticky ztíží možnost pěstování plodin soukromými farmáři

    Autor: Václav Danda | Publikováno: 27.10.2013 | Rubrika: V BRUSELU
    Ilustrace

    Václav Danda se zamýšlí nad dalším tahem elit Nového světového řádu tentokrát v oblasti zemědělství, který zásadním způsobem učiní další krok k našemu zotročení.

    Evropská Komise pracuje na návrhu zákona, který zakáže šíření osiva mezi drobnými zemědělci i běžnými občany. Zahrádkáře a drobné zemědělce staví do role velkých pěstitelů, kteří by museli mít registrované každé semínko, které vsadí do země. Pravým smyslem je omezit potravinovou suverenitu jednotlivých států, regionů a skupin i svobodnou volbu spotřebitelů potravin, kteří se tak stanou závislými na velkých osivářských firmách. A vedle útoku na zbytky svobod jde samozřejmě také o obrovský byznys pro „vyvolené“.

    Likvidace drobných pěstitelů

    Pokud bude tento návrh přijat, dojde k dosud nevídaným striktním omezením uvádění osiv a „rozmnožovacího materiálu“ do oběhu, a to jednotně v rámci celé EU. Takovéto záměry samozřejmě vyhovují zemědělskému velkoprůmyslu, neboť významně snižují možnosti zemědělců uchovávat tzv. farmářská osiva. To se týká také zahrádkářů, drobných pěstitelů a organizací, včetně těch, které se věnují záchraně a uchování starých odrůd.

    Velká administrativní zátěž – způsobená požadavkem registrace každého osiva – by prakticky znemožnila drobným zemědělcům pěstovat na svých polích zeleninu, obilí a další plodiny z osiva z předchozí sklizně nebo od sousedního zemědělce a činila by z ní bezmála kriminální čin. Totéž by platilo i pro zahrádkáře či nově oblíbené komunitní zahrady. Ti by pak mohli pěstovat pouze z registrovaných semen pocházejících od velkých osivářských firem. V praxi by to znamenalo, že ani sousedé by si nesměli vyměnit přebytky svých sazenic rajčat, nebo použít na zahrádce jako sadbu své brambory z loňska.
    Kriminalizace zahrádkaření

    Podle zveřejněného návrhu nařízení musejí všechny odrůdy splňovat požadavky pro průmyslově šlechtěné, uniformní odrůdy. To odporuje například požadavkům na odrůdy pro ekologické zemědělství. Odrůdy pro ekologické zemědělství musí být plastické, šířeji založené a tím dobře přizpůsobivé pro nejrůznější polní podmínky.

    Pokud tato další šílenost projde, omezí druhovou i odrůdovou rozmanitost kulturních rostlin, stejně jako naše společné kulturní dědictví v podobě starých a krajových odrůd, a prakticky znemožní udržitelné potravinové systémy a ekologické zemědělství. Toto nařízení ale nejen postaví mimo zákon většinu farmářů, drobných zemědělců i zahrádkářů, ale současně také spotřebitelům, zásadním způsobem omezí možnost svobodného výběru potravin.
    Je cílem neplodnost Evropanů?

    Vše nasvědčuje tomu, že nejde jen o oddělené šílené rozhodnutí Evropské komise, ale z největší pravděpodobností o další krok elit Nového světového řádu, na likvidaci posledních zbytků naší svobody tentokrát v oblasti nejzásadnější: V potravinové suverenitě a možnostech sebezásobení jak u jednotlivců tak u národních států. Někteří se domnívají, že jde o dlouhodobé plány nadnárodních organizací jako je Bilderberg, které chtějí ještě více omezit původní evropskou populaci a nahradit ji postupně emigrací z třetího světa. Některé potraviny z geneticky modifikovaného osiva, které mají nahradit přirozené osivo, způsobují totiž mimo jiné i neplodnost.

    Obama i EU postupují společně

    Nejde o sci-fi, ale blízkou realitu. Ve Spojených státech toto nařízení Obamova administrativa již prosazuje do praxe. I zde se farmáři bouří, neboť se to týká především malých pěstitelů. Díky tomuto klacku mohou kriminalizovat prakticky kohokoliv, kdo cokoliv pěstuje třeba pouze pro vlastní potřebu. Milióny lidí se tak „díky“ Obamovi a nařízením EU, mohou stát přes noc kriminálníky a nepohodlné osoby tak bude možné selektivně postihovat za neoprávněné pěstování zemědělských plodin.
    Petice proti ohrožení rozmanitosti osiv

    V Evropě již vznikla proti tomuto obludnému nařízení petice, která má za cíl odvrátit tuto hrozbu, v níž rozhodně nejde jen o semena plodin. Petici je třeba podepsat do konce října, aby mohla být Evropské komisi předložena před definitivním schválením tohoto nařízení. Nejde o nic menšího než o „obyčejnou“ svobodu pěstovat si vlastní jídlo z vlastních semínek. Něco tak šíleného nenapadlo ani komunisty.

    Petice ZDE: Petice rozmanitost osiv v ohrožení

    https://www.openpetition.de/...zen-eu-o-osivech-ve-prospech-osivrskeho-prumyslu#googtrans%20%28de|cs

    Polovinu světového trhu s osivy ovládají tři koncerny

    Je jasné, že právě rozmanitost odrůd plodin je dědictvím a velkým bohatstvím, každé země. Místní druhy nejlépe odpovídají místním podmínkám a jsou pro spotřebitele nejzdravější. Odhaduje se, že v zemích EU zmizelo za poslední století 90% odrůd kulturních plodin. Naproti tomu uniformní odrůdy budou v nepříznivých místních podmínkách vyžadovat zvýšené dávky hnojiv, pesticidů ... To hlavní, o co však jde, je omezení potravinové suverenity jednotlivých států i jednotlivců. Jde o další krok do totality, o níž se nám zatím ani nesnilo. O kontrolu nad potravinami jako stěžejního bodu kontroly obyvatelstva ve prospěch velkých nadnárodních osivářských firem. Více než polovinu světového trhu s osivy dnes ovládají pouhé 3 koncerny!
    Svět podle společnosti Monsanto

    Jedním z těchto nechvalně proslulých koncernů je firma MONSANTO produkující geneticky modifikované plodiny a světoznámý prý "neškodný" herbicid ROUNDUP, který zničí všechno kromě jejích GM plodin, jež jsou vůči němu imunní. Právě ve prospěch těchto nadnárodních korporací jsou přijímána šílená rozhodnutí jako to o regulaci osiv. O tom jaký svět nám tyto struktury připravují, se můžeme více dozvědět z filmového dokumentu: Svět podle společnosti Monsanto.

    Vše souvisí se vším a potraviny jsou jednou z nejmocnějších zbraní v arzenálu elit NWO. Dáme jim bez odporu i toto?

    Zakáže Evropská unie zahrádkaření? Ve hře je zákon, který dramaticky ztíží možnost pěstování plodin soukromými farmáři
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...ticky-ztizi-moznost-pestovani-plodin-soukromymi-farmari.aspx
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Russel Brand may have started a revolution...
    NEWSNIGHT: Paxman vs Brand - full interview - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=3YR4CseY9pk
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ZELA23: Ještě si s těmahle věcma užijem srandy...
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    Letka zabijáckých robotů USA chytila počítačový virus. Nikdo neví jak - iDNES.cz
    http://technet.idnes.cz/...s-nikdo-nevi-jak-12e-/tec_technika.aspx?c=A111008_162511_tec_technika_pka
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Hranice Evropy mají hlídat drony. Chytí i zločince - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropska-unie/clanek.phtml?id=793540
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    International Jewry Behind Greek Witch-Hunt | American Free Press
    http://americanfreepress.net/?p=13324
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Former CNN Journalist: "CNN is Paid by Foreign and Domestic Government Agencies for Specific Content"

    CNN is paid by the US government for reporting on some events, and not reporting on others. The Obama Administration pays CNN for content control. Let that sink in.

    Additionally CNN and CNN International are also paid by foreign governments to avoid stories that are damaging, and construct narratives that show them in a better, albeit false, light. Amber Lyon is a three-time Emmy winning investigative journalist and photographer. She accuses CNN of being “fake news.”

    vice:

    Former CNN Journalist: "CNN is Paid by Foreign and Domestic Government Agencies for Specific Content" | Humans Are Free
    http://humansarefree.com/2013/10/former-cnn-journalist-cnn-is-paid-by.html#sthash.lFKkb01X.dpuf
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Does bizarre footage from the moments preceding her 'Freemason' rant on the House floor suggest Dianne Reidy was a victim of mind control?

    A man with white hair appears to give Reidy a nod, causing her demeanor to immediately shift as she enters a trance-like state before walking towards the podium to deliver her rant. A black man sat opposite appears to react to Reidy's strange behavior. The man then immediately goes to his cellphone to send a text message.

    Also learn why we never actually heard Reidy's actual rant when she was stood in front of the speaker's podium - the media simply dubbed over her words from when she was being dragged away in a different part of the building.

    Bizarre Mind Control Caught on Camera? - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=Ewy3QrztUXo
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Faking It: How the Media Manipulates the World into War - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=y4P2O8UjQeU
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam