SCHWEPZ: Ja to nastesti tak dramaticky neprozivam :D a navic jsem na to nekoukal, protoze me to vubec nezajima, nicmene par paralel jsem si pak spojil dohromady, kdyz jsem narazil na clanky o te symbolice a davalo mi to smysl, vigilant citizen jsem cetl uz pred par lety a vzdy to dost sedelo. Ze je ten ceremonial spojeny s cernou magii souhlasim. Ze by to vedlo ke zhrouceni sveta to si fakt nemyslim :))) Ony vsechny sily jsou v rovnovaze, jin + jang ... tohle plati a platit bude takze spise kdyz ma clovek pocit, ze se deje neco spatne a nelibi se mu to, mel by to nejak vyvazit a jsou lidi co proti tomu bojuji, dalsi o tom pisou, aby to pochopili i ostatni, to je jejich prinos.. Nekdo jen sdili odkazy a nekdo nedela nic, spise to sleduje (to je vetsina z tech uvedomelych) a pak je drtiva masa vsech ostatnich, kteri to vubec neresi.
Kazdopadne jeste doplnim, ze stejne jako mas modlitby a vsechny jejich klony, ktere vibracne funguji pozitivne tak pak mas magicke ritualy, ktere funguji presne opacne. Take verim na upsani duse dablu vymenou za moc, penize atd. Mnoho, zrejme vetsina z nasich politiku je jen loutkami v tehle hre, proto se ve snemovne odhlasovavaji zakony primo proti lidem. Namatkou krasny priklad 372/2011 sb. kdyztak k tomu muzu napsat vic pokud bude zajem.