• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MATT
    MATT --- ---
    UK intelligence forced to reveal secret policy for mass surveillance of residents’ Facebook and Google use | Amnesty International
    http://www.amnesty.org/...d-reveal-secret-policy-mass-surveillance-residents-facebook-and-google-use
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Addressing the bloc of developing countries known as the Group of 77 (G77) and China, Secretary-General Ban Ki-moon is today expected to urge world leaders to work together to reduce poverty and inequality, while balancing the needs of the environment and addressing climate change.

    Mr. Ban arrived yesterday in the Bolivian city of Santa Cruz for the G77 Summit which over two days will gather heads of state and government representatives from more than 130 member countries under the theme, “New World Order for Living Well”.

    United Nations News Centre - In Bolivia, Ban to urge G77 to work together on anti-poverty, climate change
    http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=48047#.U6FibH8Yv1F
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Historikům se daří jen obtížně tlumit fantazie s ilumináty spojené. V neposlední řadě proto, že zkoumání jejich řádu ztěžuje nedostatek pramenů. Nyní objevné dokumenty ale vrhají na dosud neprůhledný vznik iluminátů nové světlo, píše německý deník Die Welt.

    Řídí světové dění tajně ilumináti? Ale kdeže... | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...i/evropa/ridi-svetove-deni-tajne-iluminati-ale-kdeze_309906.html#.U56Vg_l_tig
    MTO
    MTO --- ---
    Podivuhodné (až nebezpečné) kontakty našich předních politiků
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...vuhodne-az-nebezpecne-kontakty-nasich-prednich-politiku.aspx

    " Bystrému oku však neunikne, že ve volebním programu si KDU-ČSL dává za cíl i toto:

    ,,Budeme prosazovat jeden identifikační průkaz pro všechno, v jedné kartě nahradí lidem všechny ostatní běžné průkazy a bude obsahovat nezbytné identifikační údaje. Občan už nebude muset na desítky úřadů kvůli různým průkazkám a pokaždé znovu vyplňovat žádost a dokládat údaje.“

    Je to náhoda, že Pavel Bělobrádek řídí stranu, která odkudsi získala 30 milionů na volební kampaň, ač byla strana zadlužena téměř 50 miliony korun? Je to náhoda, že hned po volbách odcestoval Pavel Bělobrádek do USA? A to i přesto, že se měl jako předseda strany účastnit strategických povolebních koaličních vyjednávání? Co bylo ještě důležitějším programem v USA, když ne naše vláda? Dnes se již ví, že tam přijel přímo na pozvání Ministerstva zahraničí USA. Součástí měla být i setkání s iluminátskou elitou Council on Foreign Relations (CFR), která usiluje o totalitní světovládu a kontrolu občanů. Je náhodou, že ihned po návratu z USA je Bělobrádek jmenován ministrem bez portfeje pro vědu, výzkum a informace? Pro Pavla Bělobrádka Vláda ČR v podstatě ze dne na den vymyslela dříve neexistující ministerský post pro výzkum a informace, v němž může naprosto přesně a zcela naplnit onu zrůdnou část programu KDU-ČSL – zavést v české republice totální kontrolu občanů po vzoru totalitního fašistického Německa nebo komunistického Sovětského svazu, kde centralizovali veškeré informace o svých občanech, aby určili politicky nevhodné a tyto mohli likvidovat nebo ponižovat v nelidských podmínkách."
    MTO
    MTO --- ---
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/4069-bilderberg-setkani-zlocincu.aspx

    "V normálním případě, pokud by se někde objevil pouze jeden z těch známějších účastníků konference Bilderberg, například během setkání Světového ekonomického fóra v Davosu, byli by tam všude fotografové, televizní kamery a reportéři. Pokud by někde jinde vystoupila holandská královna Beatrix či španělská královna, hemžilo by se to tam všude papparazzii z bulvárních plátků. V Kodani se ale obě tyto korunované hlavy setkaly, plus 140 předních hráčů z politiky, z armády, z koncernů a z médií, ale nikde nebyl k vidění žádný zástupce tisku. Tento „blackout“ médií je odůvodňován tím, že se jedná o „soukromou akci“. Ach, tak to tedy je. Tyto mediální štěnice přece v žádném jiném případě nerespektují privátní sféru prominentů a fotografují přes každý plot.

    Kromě toho, pokud se jedná o soukromou akci, proč je policejní ochrana těchto gangsterů placena z peněz daňových poplatníků? Z jakého důvodu je uspořádáno nasazení bezpečnosti? Proč je nám, jako alternativním médiím, vyhrožováno zatčením? Pokud by někdo z nás organizoval soukromé setkání, pak se nedostaví policie a nebude pro nás pracovat zdarma jako strážní služba a nebude držet zvědavce v patřičné vzdálenosti. Ve Watfordu, během setkání Bilderbergu v roce 2013, se náklady na bezpečnost vyšplhaly na více než 1 milion euro a město muselo větší část této částky samo uhradit, to jest všichni občané. Toto samo o sobě by mělo být skandální záležitostí a média by o tom měla informovat. Ale ještě skandálnější je skutečnost, že se na Bilderbergu setkávají ti nejvýše postavení zločinci a nic se neděje.

    Masový vrah, Henry Kissinger, měl od 60. let až po 11. září prsty v každé válce, v každé politické vraždě, v každém puči proti demokraticky zvoleným vládám prostřednictvím USA. Tento člověk se skutečně koupe v krvi a všude, kde působil, hromadily se mrtvoly. Kissinger vydal rozkaz bombardovat Severní Vietnam a Kambodžu, což stálo život 3 miliony lidí. Podílel se rovněž na státních převratech v Chile, v Argentině, v Pákistánu, v Sýrii, na Kypru, na Timoru a na Blízkém východě. Všude zůstaly, díky jeho působení, desetitisíce mrtvých! Seznam jeho zločinů je tak dlouhý, že by se jimi dala zaplnit tlustá kniha. Seymour Hersh (známý americký investigativní novinář-p.p.) prohlásil: „Pokud mají lidé potíže s usínáním, počítají ovečky, ale Kissinger musí až do konce svých dní počítat zmrzačené kambodžské a vietnamské kojence.“ Kissinger je rovněž zodpovědný za smrt italského ministerského předsedy Aldo Mora v roce 1978. Kissinger byl o něco později, během jedné akce v Římě, konfrontovám vdovou Aldo Mora, Eleonorou, která mu vmetla do tváře „Zavraždil jste mého manžela!“ A tento člověk se tu naparuje a je mu dovoleno se tu volně pohybovat?"
    MTO
    MTO --- ---
    je to skvelej spolek ten aspen institut. tak sem si guglil, kdyz byla madla na kazdy titulce. ale to umite sami ze, jo?

    docela ostry slova, ale v zasade pravdivy...

    Vraždící zrůda českého původu se asi zbláznila | ...bez politické korektnosti!
    http://radek-velicka.cz/?p=18594
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    KUKIDE: Kovandu mam rad, zajimavej clanek. Myslim, ze do soucasnych udalosti zapada spis ta druha varianta.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Komplot centrálních bankéřů? Z toho mrazí | Finmag.cz
    http://finmag.penize.cz/ekonomika/286786-komplot-centralnich-bankeru-z-toho-mrazi
    GORG
    GORG --- ---
    Záhadu ztraceného boeingu má vyřešit informátor. Za 100 miliónů – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/.../338698-zahadu-ztraceneho-boeingu-ma-vyresit-informator-za-100-milionu.html

    Příbuzní jsou přesvědčeni o tom, že se někdo snaží informace o příčinách nehody ututlat.

    „Vlády se sice snažily, ale nedokázaly najít jediný důkaz - buď proto, že nezvolily vhodný postup, nebo proto, že je jeden či více lidí záměrně navedlo na špatnou stopu,“ tvrdí Sarah Bajcová, jejíž partner Philip Wood cestoval na palubě pohřešovaného boeingu.
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    yummy food industry
    No One Applauds This Woman Because They're Too Creeped Out At Themselves To Put Their Hands Together
    http://www.upworthy.com/...-because-theyre-too-creeped-out-at-themselves-to-put-their-hands-together
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    parkrat uz tu Stingray veze probehly

    VICTORY: Judge Releases Information about Police Use of Stingray Cell Phone Trackers

    A Florida judge has sided with the ACLU to order release of information about police use of “stingrays,” which are invasive surveillance devices that send out powerful signals to trick cell phones into transmitting their locations and identifying information.
    ...
    Late yesterday, the judge ordered unsealing of the entire transcript. The portion that the government had sought to keep secret is here. It confirms key information about the invasiveness of stingray technology, including that:
    • Stingrays “emulate a cellphone tower” and “force” cell phones to register their location and identifying information with the stingray instead of with real cell towers in the area.
    • Stingrays can track cell phones whenever the phones are turned on, not just when they are making or receiving calls.
    • Stingrays force cell phones in range to transmit information back “at full signal, consuming battery faster.” Is your phone losing battery power particularly quickly today? Maybe the cops are using a stingray nearby.
    • When in use, stingrays are “evaluating all the [cell phone] handsets in the area” in order to search for the suspect’s phone. That means that large numbers of innocent bystanders’ location and phone information is captured.
    • In this case, police used two versions of the stingray — one mounted on a police vehicle, and the other carried by hand. Police drove through the area using the vehicle-based device until they found the apartment complex in which the target phone was located, and then they walked around with the handheld device and stood “at every door and every window in that complex” until they figured out which apartment the phone was located in. In other words, police were lurking outside people’s windows and sending powerful electronic signals into their private homes in order to collect information from within.
    • The Tallahassee detective testifying in the hearing estimated that, between spring of 2007 and August of 2010, the Tallahassee Police had used stingrays approximately “200 or more times.”

    VICTORY: Judge Releases Information about Police Use of Stingray Cell Phone Trackers | American Civil Liberties Union
    https://www.aclu.org/...y-technology-and-liberty/victory-judge-releases-information-about-police-use
    MTO
    MTO --- ---
    České aktivisty, kteří dorazili na Bilderberg, okamžitě zadrželi. A jaký je vlastně vztah „Schwarzenbergovy“ Trilaterální komise a skupiny Bilderberg?
    http://euportal.parlamentnilisty.cz/...hwarzenbergovy-trilateralni-komise-a-skupiny-bilderberg-.aspx

    "A jaký je vlastně vztah „Schwarzenbergovy“ Trilaterální komise a skupiny Bilderberg? Takzvaná Trilaterální komise se zrodila v lůně americké Rady pro zahraniční vztahy. Je jakousi „přípravkou“ aparátu pro agendu nastolení Nového světového řádu (NWO). Trochu zjednodušené řečeno: V nejvyšších zednářských lóžích vznikají strategické plány dalšího postupu pro totalitní ovládnutí světa. V Radě pro zahraniční vztahy se promyslí taktika včetně personálií, v Bilderbergu se s ním seznámí „publikum elit“ a Trilaterální komise pak plán uvádí do praxe. Celý třístupňový mechanismus je ideovým i praktickým dílem Rockefellerova a Rothschildova bankovního domu.

    Jak všechno začalo?

    Dva měsíce po schůzce Bilderbrgu, v červenci 1972, propůjčil David Rockefeller své slavné sídlo Pacantico Hills v Newyorském Hudson Valley jako základnu pro organizační setkání vznikající Trilaterální komise. Této sešlosti se tehdy zúčastnilo dvě stě padesát finančníků a průmyslníků provázaných členstvím ve skupině Bilderberg a Radě pro mezinárodní vztahy (CFR).

    Trilaterální komise zahájila pravidelnou činnost v roce následujícím. Zakladatel a hlavní organizátor David Rockefeller (po dlouhou dobu ředitel Chase Manhattan Bank, kontrolované rodinou Rockefellerů), svolal první zasedání do Tokia v říjnu 1973. Severoamerickou skupinu tam reprezentovalo šedesát pět osob. Z těchto bylo zároveň 35 členy CFR.

    Trilaterální komise (TK) je od té doby rozdělena do tří regionů – amerického, evropského a oblasti tichomořské Asie. Americké ústředí je ve Washingtonu, evropské v Paříži, asijské v Tokiu. Předsedou pro americkou oblast byl Thomas Foley, pro Evropu obchodník a politik Peter Sutherland a předsedou asijské části je podnikatel Jotaro Kabajaši."
    MATT
    MATT --- ---
    Nedej se: Planeta Bison — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/porady/1095913550-nedej-se/

    dejte si, o medialni mrtce okolo šumavy..
    GUSTAVTUTRE
    GUSTAVTUTRE --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    Soros přiznal, že jeho nadace hrála klíčovou roli na Majdanu | Wertyz Report
    http://wertyzreport.com/2014/05/30/soros-priznal-ze-jeho-nadace-hrala-klicovou-roli-na-majdanu/

    Miliardář George Soros, který ročně do různých nevládních organizací investuje sta miliony dolarů, v rozhovoru pro CNN přiznal, že sypal peníze do ukrajinské „revoluce.“

    Soros na otázku: „Jedna ze spousty věcí, kterou o vás lidé ví, je to, že během revolucí v roce 1989 jste financoval spoustu disidentských aktivit, občanských skupin ve východní Evropě, Polsku, České republice. Děláte podobné věci u na Ukrajině?“ (zdroj)

    Soros odpověděl: „Vytvořil jsem nadaci ještě předtím než byla Ukrajina nezávislá na Rusku. A nadace funguje od té doby a hrála klíčovou roli v současných událostech.“

    CNN.com - Transcripts
    http://transcripts.cnn.com/TRANSCRIPTS/1405/25/fzgps.01.html
    MTO
    MTO --- ---
    Putin je pripravený na vydanie dôkazov o 9/11, ktoré odhalia, že to bol podvod | háčky a udice
    http://afinabul.blog.cz/...in-je-pripraveny-na-vydanie-dokazov-o-9-11-ktore-odhalia-ze-to-bol-podvod

    "Putin má dosť Obamu a jeho "drobných nepríjemností" s Ukrajinou. Putin je pripravený na vydanie dôkazov (ako satelitné snímky atď.), ktoré odhalia 9/11 teroristické útoky ako "The Inside Job" - prácu riadenú z vnútra USA.
    Momentálna propaganda médií je strategicky navrhnutá tak, aby sa plne klamala verejnosť, aby si ľudia mysleli niečo, čo nie je pravda. Inými slovami, americkí činitelia naplánovali a vykonali útok na Ameriku a jej samotných obyvateľov.
    Toto je len jeden prípad, kedy Amerika ukázala plnenie záujmov pridelené skupinou oligarchov . Ako už bolo vysvetlené skôr, Spojené Štáty mali záujem o napadnutie iného štátu, čo nie je vôbec prekvapením. 9/11 útoky vytvorili iba ako motív na realizáciu svojich plánov, k čomu dopomohol syn naftátrskej business rodiny menom W. Bush /pradedo G.W.Busha na fotografii s Hitlerom/.
    Zvyšok sveta je unavený z pozerania sa na to, ako Amerika a Američania zabíjajú a v "rámci demokracie" okrádajú ostatné národy. Takisto zvyšok sveta je unavený z pozerania sa na to, ako USA vykonáva svoju celosvetovú agendu založenú na podvodoch.

    Najnovšie špekulácie Putina hovoria , že Rusi majú určité satelitné snímky , ktoré dokazujú bez tieňa pochýb o tom , že Amerika má spoluúčasť útokov zorganizovanými pod "falošnou vlajkou" iného štátu.
    Pravdepodobne dôkazy preukazujúce že 9 / 11 útoky boli vykonávané americkými úradníkmi budú mať pre USA katastrofálne následky.
    Dôvera k vláde by sa mohla úplne rozpadnúť , hrozí vypuknutie ešte väčších nepokojov v uliciach, ako sa konajú v USA práve teraz, o čom samozrejme väčšina médií poslušne mlčí."

    Putin Planning To Release Evidence Exposing 9/11 As An Inside Job // Mr. Conservative
    http://www.mrconservative.com/...2-putin-planning-to-release-evidence-exposing-911-as-an-inside-job/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    (..) Kolem budovy, v níž se bilderberské setkání v Kodani letos koná, byl postaven třímetrový plot. Dva reportéři byli zatčeni za to, že se pokoušeli interviewovat organizátory konference v baru hotelu Marriott.

    Konference údajně nemá žádnou konkrétní agendu a nemá dojít k žádném konkrétnímu závěru. Lobbisté za transatlantickou smlouvu TTIP však budou přítomni, stejně jako lobbisté zastávající zájmy nejvýznamnějších miliardářů světa.

    Britský poslanec Michael Meacher charakterizoval bilderberská setkání jako "kabalu bohatých a mocných, kteří se spikli ke konsolidaci a rozšiřování moci trhů, které ovládají svět. A dělají to mimo dosah médií a veřejnosti." Každoročně se však médiím podaří proniknout trochu hlouběji. Každoročně se otázky politikům, kteří o setkání mlčí, stávají tvrdšími. Ale to je vše, co víme.

    Kabala mocných se schází v Kodani
    http://www.blisty.cz/art/73414.html

    seznam účastníku
    http://bilderbergmeetings.org/participants.html
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Saddám měl zůstat u moci, války v Iráku a Afghánistánu byly chybou, bilancují v Británii – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...t-u-moci-valky-v-iraku-a-afghanistanu-byly-chybou-bilancuji-v-britanii.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam