• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    dohoda je tajna na 55 let, ale bez uvedeni zdroje vime, co je v clanku 37.2 (b)?
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    MTO: Zajimave, ropa byla vzdycky krvavej byznys a Shell je jeden z tech horsich, takze to neni az zase takova konstrukce jak by se mohlo zdat.
    MTO
    MTO --- ---
    Ještě jedna verze příčin letecké katastrofy na Novorossii
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...ste-jedna-verze-pricin-letecke-katastrofy-na-novorossii.aspx

    "Spolu s královstvím princ Alexander a princezna Maxima zdědili i kapitál – hlavní aktiva dynastie skupiny Fillips, KLM a Royal Dutch Shell. Royal Dutch Shell je holandsko-britský koncern, který slučuje energetické a petrochemické firmy a má pobočky ve více než 90 zemích po celém světě. Sídlo Shell se nachází v Haagu (Nizozemsko).

    24. ledna 2014 Ukrajina podepsala na 50 let dohodu s touto společností o tom, že bude investovat a produkovat břidlicový plyn v jihovýchodní Ukrajině. Obsah dohody je utajen, podrobnosti nemohou být zveřejněny dříve jak za 55 let.

    Podle článku 37.2 (b) dohody stát poskytuje „…V případě, že se pozemky nacházejí v soukromém vlastnictví a vlastníci nesouhlasí s uzavřením dohod o pozemcích dobrovolně, nebo pokud požadují začlenění do dohod o pozemcích podmínky, které jsou, podle odůvodněného názoru provozovatele, nepřijatelné, dojde ke zrušení vlastnického práva jejich majitelům, práva na trvalé užívání, pronájem a další práva třetích osob týkající se takovýchto pozemků. Všechny pozemky, kterých se takovéto zrušení týká… budou následně poskytnuty provozovateli v oprávněné lhůtě, na základě dohod o pozemcích, jejichž součástí jsou odůvodněné podmínky.“ – Nyní to převedu do srozumitelného jazyka: Pokud Shell prohlásí, že v rámci pozemku bytového domu, zahrady nebo pole může být břidlicový plyn, budou obyvatelé muset svůj majetek prodat Shellu za tu cenu, kterou jim nabídne. Pokud navrhovaná cena se dosavadnímu majiteli nebude zdát dostatečná, stát je povinen odebrat majetek násilím a dát ho Shellu.

    Uhájit zájmy společnosti Shell zavedením ozbrojených sil Holandska na jihovýchod Ukrajiny král Willem Alexander nemůže. Rozmístění jednotek je možné pouze jako součást mírových sil NATO pod rouškou sankce Rady bezpečnosti OSN. A aby mohly mírové síly NATO vstoupit na jihovýchod Ukrajiny, musí být Novorossia uznána jako mezinárodní subjekt terorismu."
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Брифинг Минобороны РФ по катастрофе Boeing 777_ 21 07 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=BrhEzecCdTI
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Rusko přináší tvrdé obvinění: Ukrajinské raketové systémy byly v chodu, když spadlo letadlo. Zachytili jsme to | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...-systemy-byly-v-chodu-kdyz-spadlo-letadlo-Zachytili-jsme-to-327457
    MATT
    MATT --- ---
    MTO: napiš mi to taky, já děti mam ;)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    USA se nerozhodují podle názorů disidentů, ale podle vlastních zájmů
    http://www.blisty.cz/art/73985.html
    MTO
    MTO --- ---
    NIMBUS: posta
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MTO: zatím ne
    MTO
    MTO --- ---
    NIMBUS: mas deti?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nejsem první kdo se směje neustálé touze ilumináti na sebe upozorňovat. Chápu to dobře, že dané celebrity mají být obětí ovládání mysli, vyvinuté během projektu MK ultra? Proč na to tedy upozorňují ve videoklipech, přiznání rozpolcené osobnosti v televizi.. Není to spíš tím, že co je někde tenhle výjimečným lidem dáno, to jim nikde zase schází? Ono to většinou nejsou ani žádní myslitelé. Ke všemu - čeho tou sračkoidní produkcí chtějí ilumináti dokázat? Že jednou někdo někde postřílí 12 lidí? To by bylo docela veliká spousta neefektivně vynaložených prostředků. Nějaký pseudokecy o ovlivňování pohybu mas. To Chuck Berry byl taky iluminát, když na něj lidi tancovali? Nebo co to má znamenat. Disney iluminát. Byla i Božena Němcová? Tyve, to je dokument jak z pera komoušskejch konspirátorů v diskuzi na novinkách.
    MTO
    MTO --- ---
    NIMBUS: co presne mas na mysli za sragoru ? specifikuj...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    MTO: teda, tohle je nemalá srágora
    MTO
    MTO --- ---
    Illuminátské umění - Projekt MKUltra (Britney Spears, Lady Gaga, Beyonce, Johny Depp..)
    https://www.youtube.com/watch?v=sZpwW4szhSM


    - hezky udelany video s titulky...

    btw mam takovej pocit ze se jim rihanna taky trosku vymkla, doufejme ze to bude zkouset znova a provede neco jako britney :-)

    Rihanna criticised for publishing then deleting #FreePalestine tweet - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...hanna-criticised-for-publishing-then-deleting-FreePalestine-tweet.html
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Rupert Murdoch: politicians and red tape are holding business back | Media | theguardian.com
    http://www.theguardian.com/.../2014/jul/17/rupert-murdoch-red-tape-politicians-holding-business-back
    MTO
    MTO --- ---
    George Soros a Strana stínu: příčina krizí, jejichž cílem je zničení Spojených států
    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/...-pricina-krizi-jejichz-cilem-je-zniceni-spojenych-statu.aspx
    MATT
    MATT --- ---
    Baghdadi 'Mossad trained'
    Posted on » Tuesday, July 15, 2014

    WASHINGTON: The former employee at US National Security Agency (NSA), Edward Snowden, has revealed that the British and American intelligence and the Mossad worked together to create the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS).

    Snowden said intelligence services of three countries created a terrorist organisation that is able to attract all extremists of the world to one place, using a strategy called "the hornet's nest".

    NSA documents refer to recent implementation of the hornet's nest to protect the Zionist entity by creating religious and Islamic slogans.

    According to documents released by Snowden, "The only solution for the protection of the Jewish state "is to create an enemy near its borders".

    Leaks revealed that ISIS leader and cleric Abu Bakr Al Baghdadi took intensive military training for a whole year in the hands of Mossad, besides courses in theology and the art of speech..

    Gulf Daily News » World News » Baghdadi 'Mossad trained'
    http://www.gulf-daily-news.com/NewsDetails.aspx?storyid=381153
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    NEBULA: No to sakra doufám, protože takhle to dál nejde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam