• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    CDR: Myslim, ze nejsme v rozporu... Proste je fakt, ze teplota planety ma narustajici tendenci... At uz vinou cloveka, ci neceho jineho, nebo kombinaci techto vlivu...

    Co ale problem je, ze tentokrat se toto oteplovani primo dotyka celkem velke casti lidstva... A bude hur.
    CDR
    CDR --- ---
    CONTINUITY:
    DOOMBRINGER:
    klima se stále mění. Neexistuje nic jako "klimatické optimum". A pokud jde o současné teploty, stále neodosáhly teplot z období vzrůstu starověkých civilizací. V sedmdesátých letech chtěli práškovat ledovce na pólech grafitem, kvůli počátku nové doby ledové, kterou spousta vědců předpovídala.
    Nejsem proti omezení vypouštění emisí, jsem proti pavědě. Není prokázáno, že oteplení je rukou člověka a že je nepřirozené, to je celé. Lze říci -- je to pravděpodobné--. Zbytek je lež stejně skoro jako celý panel IPC.
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    pridavam jen jednu informaci:

    13 of 14 warmest years on record occurred in 21st century – UN
    13 of 14 warmest years on record occurred in 21st century – UN | Environment | The Guardian
    http://www.theguardian.com/environment/2014/mar/24/warmest-years-record-un-global-warming
    DOOMBRINGER
    DOOMBRINGER --- ---
    CONTINUITY: Zmena klimatu je uznavana jako fakt. Jako fakt neni dokazano to, ze vliv cloveka je faktor ktery tuto zmenu zpusobuje.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CDR: Pokud vím, změna klimatu je celkem široce uznávna jako fakt. Nebo přinejmenším braná natolik vážně, že se o ní pořádají mezinárodní jednání.

    Proč přesně považuješ za nutné přesvědčovat mě, že se klima nemění, a že jsou to jen přirozené výkyvy, jaké byly vždycky?
    A že vlastní pozorování jsou vždy nespolehlivá?

    Tyhle trendy v komunikaci, které poslední dobou pozoruju, mi přijdou jako mnohem zajímavější téma pro paranoidní úvahy (říkejme třeba paranoidní, v rámci názvu klubu, nenapadá mě vhodnější výraz), než články z orgonetu nebo teorie o iluminátech a ještírcích.
    CDR
    CDR --- ---
    CONTINUITY: lidská paměť je výrazně selektivní. Bílé vánoce.... Podle statistik v tomhle století byly bílé vánoce jen každé páté.
    pověstného silvestra 1978 byly teploty v Jžních Čechách okolo 15 stupňů nad nulou. na nový rok již okolo - 20...
    Počasí svádí k ukvapeným závěrům. Každý si myslí, že mu rozumí. Tohle nikdá nebylo... Tohle nepamatuji...
    Atd...
    Tímhle postem nic nepopírám ani nepotvrzuji, jen vypichuji nespolehlivost paměti a pamětníků a divím se některým kategorickým tvrzením.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    SCHWEPZ: V pohodě :)
    netuším, co píše orgo.net, a ani moc netoužím zjistit, ale pokud o tom říká něco rozumného pan Cílek, tak díky za tip, kouknu :)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    CONTINUITY: jejda, já jsem netvrdil, že je všechno "normální", neříkám, že tyhle nápady pocházejí z jednostranně zabarvených článků. Jestli to vyznělo takto, tak pardon, skoro nic o tobě nevím, viděli jsme se jen jednou a tak nemůžu hodnotit.

    Co se týče "výkyvů" počasí dopřávám sluchu p. Cílkovi, nikoliv orgo.net.
    teplý prosinec jsem zažil vícekrát, myslím, že se mýlíš.
    MTO
    MTO --- ---
    Strach z trestního stíhání: George W. Bush odřekl cestu do Švýcarska | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/2014/12/20/strach-z-trestniho-stihani-george-w-bush-odrekl-cestu-do-svycarska/

    "Podle švýcarských úřadů, by si Bush jako bývalý prezident USA, mohl užívat určitý druh politické imunity. Vzhledem k závažnosti trestných činů CIA, by tato imunita velmi rychle nemusela mít žádnou hodnotu. To již mohou potvrdit další bývalé hlavy států, především z diktatur třetího světa. V podstatě Bush musí být rád, že na něj nečeká osud Kaddáfího či Saddáma Husajna. On má opravdu tu výhodu, že Švýcaři nemají Spojené státy v současné době za vážného nepřítele.

    Mezitím, se již v několika různých zemích podaly žaloby. Konec konců, všech 147 zemí světa, včetně USA, podepsalo Úmluvu OSN proti mučení. Například v Německu to byl vůdce Levicové strany Gregor Gysi. Pro Bushe a další zúčastněné pachatele by nyní mohlo být mnohem nebezpečnější opustit USA vzhledem ke zveřejněným výňatkům ze zpráv o mučení."
    MTO
    MTO --- ---
    ona je nebezpecne chytra, vsak studuje kabalu...
    jo leaklo ji par veci tak udelala predvanocni EP :-)

    MADONNA ILLUMINATI SONG WITH LYRICS
    https://www.youtube.com/watch?v=sHhVNB22bGQ


    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    SCHWEPZ: Nečtu absolutně vůbec žádné články na téma "svět není v pořádku".
    Dívám se jen kolem sebe.

    Je mi smutno z toho, že zrovna ty opakuješ tenhle "argument" - že "takové nápady" musí pocházet z nějakých článků.
    Tohle je jedna z neustále se opakujících hlášek lidí, kteří tvrdí, že je "všechno normální".... (to máš z nějakých webů/knih/blabla....), už je to nuda.

    Když je v prosinci jiné počasí než celý můj předchozí život, a divím se tomu, určitě to mám z toho, že jsem někde něco četla, že by to náhodou souviselo s přímou zkušeností je vyloučeno.....

    O iluminátech a ještírcích z venuše mluvíš jen ty, žádné takové entity jsem nezmiňovala a neměla na mysli.
    MTO
    MTO --- ---
    to bude asi nejaka haluz. tezko rict na kolik lze verit azerbajdzanskemu tisku :-) ale kdo vi...

    APA - George Soros may be appointed head of National Bank of Ukraine
    http://en.apa.az/-_220617.html
    MTO
    MTO --- ---
    The Money Masters - časť 1. české titulky
    https://www.youtube.com/watch?v=PFxiCA_CJGY
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Prof. Ing. Peter Staněk, CSc - „TEKTONICKÉ ZLOMY SÚČASNOSTI A BUDÚCNOSTI“ - Vratimovský seminář 2014
    https://www.youtube.com/watch?v=lnhr1EUj_IA
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Peter Staněk o pozadí sankcií voči Rusku
    https://www.youtube.com/watch?v=QFzNZ50ZfDI
    MTO
    MTO --- ---
    SCHWEPZ: no prave ono to tak slozite neni. snoh je taky voda.

    proc by si nekdo kdo obchoduje nepomohl nejakou levou?
    co je obchod s odpadky?

    daval sem to do chemtrails auditka, je tam i preklad

    MILITARIZED WEATHER USED TO EXTORT MONEY FROM ENTIRE COUNTRIES
    https://www.youtube.com/watch?v=KJaWe1gIalg
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    MTO: vím co to jsou deriváty, ale nemyslím si, že někdo "sází velké peníze na vývoj počasí" a jiný ho mezitím řídí. Maximum možného co se dokázalo - pokud vím - je rozhánění mraků a to není až tak složité, vzhledem k tomu, že jde o kumulaci vody. Počasí jako celek je něco tak komplexního a dynamického...ale to by bylo asi na delší řeč.
    CONTINUITY: normální? některý roky je tepleji, jindy chladněji, podívej se na ty časové řady co měří v Klementinu, to je fakt zajímavé. Mají od r. 1752.

    O čem je ticho, nerozumím? Jako že není sníh, čekala si že bude -5C a sníh a místo toho je 8C?

    Zeptej se svých prarodičů, můj děda (85) mi o tom onehdá vykládal, jak třeba najednou začlo mrznout, když už byly stromy v květu a nebyla pak úroda jablek. Ale děda, zkušený sedlák, nepodezříval ilumináty ani ještírky z Venuše ani si nemyslel "to není normální". Možná to ale cítíš jinak, asi taky pod vlivem toho, že čteš mnoho článků na téma "svět není v pořádku". Ano, ve světě je tolik utrpení a je tu tolik "problémů". Ale co je "normální". Kdy byl svět ráj? V pravěku?
    MTO
    MTO --- ---
    conti: no fakt. ted obcas neco vykoukne,ale listopad nic. vis i jaxxe ze mam hory rad. ale proc mam za nejaky dotace zasnezovat kdyz to neni?

    proc si nevsadit na hurikan nebo pojistit ze prodelkem na lyzarskym arealu par mega? mam prece jinej kde bude snehu dost :-)
    to preci neni o global warming ale global coming...

    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    SCHWEPZ: bravo, myslím že máš potenciál na mediální kariéru ! :) perfektní práce se známými daty ! výsledek: všechno je naprosto normální !:)

    Víšco, nemyslím si, že počasí někdo řídí.
    Myslím si, že i ti, co se o to pokoušeli, teď už jen bezmocně rozhazují rukama nad systémem, kterej je tak rozbitej, že neřídí a nepředvídá určitě nikdo nic.

    Jen mě fascinuje to, jak je o tom ticho. Věci jsou naprosto jasně a viditelně divně, a lidé to buď ignorují, nebo dokonce velmi aktivně tvrdí, že rozhodně divně nejsou, protože v roce 1961 přece naměřili.....
    MTO
    MTO --- ---
    SCHWEPZ:ale no tak. sem te mel ra rozumneho cloveka. cetl si to?

    koupim si i zednarsky prsten woe!

    de o burzu. rozumime si?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    KUKIDE: Díky :), přesně takovou rozumnou odpověď jsem hledala, .......nechápu proč někdo hned mínusuje kvůli otázce.... ;)


    MTO: Měsíc bez sluníčka? Zajímavý, tady v Praze svítí sluníčko skoro každej druhej den aspoň chvíli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam