• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SCHWEPZ: akorat s tim rozdilem, ze kdyby cinanum utekl nejaky jejich snowden s informace jak cinsti soudruzi spehuji internet a cely svet, dostal by trest smrti a nikdo o nem nikdy neslysel.
    v usa se mohou lide dobrovolne vzbourit proti svemu spehovani a kdyz se najde dostatecna vetsina, muzou o tom dokonce verejne psat a zmenit situaci.
    //ale i tak je snowden zradce, protoze urcite mel ve smlouve dolozky o mlcenlivosti.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    VYHULENY_UFO: hmmm...zrada národa, to jsou velká slova. Přeci jen, permanentní globální elektronická špionáž, sbírání metadat v neuvěřitelných objemech - komplexní získávání digitálních a analogických dat z celé planety, "vysávání" uzlů optických kabelů internetu, de facto kontrola internetu, korporace, které konstruují běžný software a hardware tak, aby byl sledovatelný bez vědomí majitele i v off line režimu, možností propojení všech kroků denního života občanů v rámci sledování čipových karet, 1.2 milionu lidí na planetě na seznamu sledovaných osob NSA!!

    Ve zkratce - realizace Orwellova Velkého bratra - tedy komplet sledování soukromé komunikace, "preventivně", přičemž se to dá využít jako průmyslová špionáž (vč. spojenců), nebo "když je někdo nepohodlný"...celá ta věc s PRISMA a TEMPORA...přijde mi to jako otázka "nadnárodní", něco jako universální práva jedince ve věku internetu. nedá se to přeci redukovat jako "zrada USA"...jeho motivace byla jasně vysvětlena - viděl jsi ten dokument který s ním točili ty reportéři, kte59 co s tím přišli na světlo světa (citizen four)? Zkus to, možná nebudeš tak příkře jednostranný a pateticky nacionalistický....není to tak černobílé, jak tu exhibuješ.

    Co jiného je sledování ve skutečnosti, než kontrola!?

    Jak jsou tyto systémy zneužitelné proti vlastním občanům, politické opozici, obchodní konkurenci, komukoliv a kdykoliv, kdo se protiví establishmentu?

    omplexní necílené získávání všech informací o denním životě občanů je jedním z primárních znaků diktatury. Orwell, Huxley a Zamjatin věděli své.


    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    A summit where senior policymakers are locked away for three days with incredibly powerful corporate lobbyists

    Bilderberg 2015: a travesty of transparency | World news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/world/2015/jun/14/bilderberg-2015-a-travesty-of-transparency
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    zradce snowden se domu asi uz nepodiva, tedy pokud by se nechtel svym kradezim postavit jako chlap a odsedet si par let za zradu vlastniho naroda...

    http://echo24.cz/a/iJshf/snowden-prozradil-britske-agenty-londyn-je-stahuje
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Moldavsko je jednou ze zemí v tzv. východním partenrství. Moldavsko je členskou zemí Společenství nezávislých států.. Ve východním partenrrtví jsou i další státy bývalého sovetského svazu - např. Gruzie a Ukrajina.

    Barevné revoluce - Revoluce růží v Gruzii a Oranžová revoluce na Ukrajině navíc vedly k instalaci otevřeně prozápadních vlád, které nejenom zpochybňovaly vazbu těchto zemí na Moskvu, ale dokonce otevřeně prosazovaly vstup do NATO a EU.

    Barevná reviluce proběhla i v Kyrgyzstánu - v barvě žluté.

    Tyto revoluce byly dílem, jako většinou v obdobných případech, rozhodnuté a zorganizované menšiny se zahraniční pomocí.

    V tomto případě USA, odkud byly poskytnuty na podporu těchto politiků a jejich stoupenců stamilionové částky v dolarech a politická podpora na mezinárodní scéně. Tato politika se Washingtonu vyplatila, protože všechny tyto země se zařadily více nebo méně do tábora svého amerického protektora, zeslabily v těchto oblastech vliv Moskvy a posílily tam americký vliv.

    Všechny tyto akce byly již dávno republikánskými neokonzervativními kruhy v USA plánovány s cílem oslabit politicky i vojensky Ruskou federaci a začlenit tyto státy dříve či později do NATO. Již v devadesátých letech o tom otevřeně psal politolog Zbigniew Brzezinski, profesor na Univerzitě Johna Hopkinse, bývalý národně-bezpečnostní poradce demokratického prezidenta Jamese Cartera, ve své knize " Světová šachovnice". V ní doporučoval začlenit pod americký vliv všechny bývalé postsovětské republiky, hraničící s Ruskou federací.

    "Barevné revoluce" v těchto zemích ukázaly, že USA plně využívá svého výjimečného postavení jediné světové supervelmoci, která je rozhodnuta provádět globální politiku, podřízenou svým zájmům.

    Současná situace?

    Gruzínský exprezident Michail Saakašvili, politik který je nyní ve vlasti stíhán za údajné zneužití pravomocí a žije v exilu, byl jmenován Ukrajinským prezidentem Porošenkem gubernátorem Oděské oblasti. Saakašvili, který studoval v USA (NAVERBOVÁN CIA??) vyhrál prezidentské volby v r. 2004 drtivou většinou 95 % hlasů!!

    Moldavsko? Moldavsko má podepsanou asociační dohodu s EU již roky - procházelo "reformním dohledem EU" a teď řeší především největší loupež bílých límečků za desítky let: Po záhadně zmizelé miliardě dolarů (asi 25 miliard korun) pátrají už týdny moldavští prokurátoři, poslanci i američtí auditoři. Pro nejchudší zemi Evropy tato suma představuje 15 procent HDP a její ztráta může vést ke zhroucení státního rozpočtu. Skandál vypukl, když centrální banka zjistila, že tři finanční ústavy kontrolující třetinu bankovních aktiv Moldavska poskytly půjčky ve výši jedné miliardy dolarů. Jejich příjemce se ale nepodařilo zjistit. Partneři Moldavska, včetně Světové banky, EU a USA, požádali moldavskou vládu, aby zveřejnila škody, které stát utrpěl. Kabinet už najal americkou auditorskou firmu Kroll. Čisté svědomí zřejmě nemá ani centrální banka, ani hlavní hlídač finančních trhů CNPF.

    Kyrgyzstán? Zde USA instalovali strategickou základnu MANAS, odkud po dvanáct let proudily zásoby a čerstvé síly do války v Afghánistánu.
    http://www.forbes.com/...3/09/25/the-us-spent-billions-in-kyrgyzstan-but-is-leaving-without-a-trace/

    "Barevné" revoluce s dolarovým pozadím
    http://www.blisty.cz/art/23092.html


    MATT
    MATT --- ---
    Stepson of Stuxnet stalked Kaspersky for months, tapped Iran nuke talks | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...06/stepson-of-stuxnet-stalked-kaspersky-for-months-tapped-iran-nuke-talks/

    nasledovnik Stuxnetu a Duqu byl nasazen primo do Kaspersky labs. Zas jde o next level malvare, co na cilovym stroji nezanechaval zadny data.

    pro zajimavost ;) More intriguing still, Kaspersky antivirus products showed the same malware has infected one or more venues that hosted recent diplomatic negotiations the US and five other countries have convened with Iran over its nuclear program. Also puzzling: among the other 100 or fewer estimated victims were parties involved in events remembering the 70th anniversary of the liberation of the Auschwitz-Birkenau extermination camp.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---


    Letošní zasedání skupiny Bilderberg bude podle pořadatelů již třiašedesáté v pořadí. Do 14. června ho hostí Interalpen Hotel v tyrolském městě Telfs.
    Tajemná schůzka mocných. Bilderberg opět bez Čechů | Týden.cz
    http://www.tyden.cz/...et/tajemna-schuzka-mocnych-bilderberg-opet-bez-cechu_345722.html#.VXkuafntlBc

    Nic se tam neřeší!

    "Šlo o zajímavé přednášky různých docela známých osobností, ale nic z toho mě výrazně neohromilo. Nejde o to, jestli se tam něco řeší. Neřeší. Je to pouze diskuse na nejvyšší úrovni," tvrdí Schwarzenberg.

    vs.

    (...) belgický vikomt Étienne Davignon v rozhovoru přiznal, že Bilderberg pomohl vytvořit euro, když poprvé v roce 1990 představil politickou agendu pro jednotnou měnu.
    'Jury's out' on future of Europe, EU doyen says
    https://euobserver.com/political/27778

    Bilderberg-chairman: 'Bilderberg helped create the Euro

    Étienne Davignon - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89tienne_Davignon



    ***
    Pozvánky rozesílá stálý výbor, který tvoří 35 lidí. Jeho složení je impozantní. Předsedou je Henri de Castries, šéf skupiny AXA. Mezi členy figurují Mario Monti*, italský ekonom a politik, Jean-Claude Trichet, bývalý šéf Evropské centrální banky, Robert Zoellick, bývalý šéf Světové banky a také Goldman Sachs...


    Mario Monti - exGoldman sachs, stejně jako šéf evropské centrální banky, ExGodlman, šéfové FEDu, Bernanke, Geithner - ex Goldmani...

    ***

    New York - Největší americká banka Goldman Sachs nejspíš kryla podvod, kterým pomohla spustit hypoteční krizi, aby na něm nakonec sama vydělala. Minulý týden proto americká Komise pro cenné papíry (SEC) podala na banku žalobu."

    Doporučuji pro klidné spaní a veselou mysl po tomto raději moc nepátrat, také po tom, kam zmizely miliardy dolarů z bailoutu, kterým se vyplácely soukromé banky (privatizaci zisků a socializaci ztrát), nebo proč jsou ministry financí a šéfy FEDu vždy exGoldman Sachs pánové, kteří pak FIAT LUX nechávají natisknout 85 miliard nekrytých dolarů měsíčně (kvantitativně je uvolní), načež toto nově vytvořené bohatsví vyvrhnou nikoliv do nových investic, ale do burzovních spekulací. Nepřemýšlejte, proč Goldman Sachs pomáhal fixlovat řecké účetnictví před vstupem do euro-zony, nebo jak funguvaly "nové sofistikované finanční produkty", kterým moc lidí z fochu nerozumělo, ale sypalo to královsky (např. Abacus 2007-ACI - syntetická CDO,zajištěná dluhová obligace) a proč v rámci současné verze kapitalismu, který někteří ekonomové nazývají "kasinový", roboti, kteří nakupují a prodávají akcie zcela bez lidského zásahu, zobchodují denně stovky miliard virtuálních peněz v mikrosekundových intervalech.

    Nepátrejte po tom, jak je možné, že soukromé ratingové agentury dávali za tučný bakšiš nejlepší rating toxickým finančním produktům, které si vymýšleli velké bankovní domy a nabízeli svým klientům i když obsahovaly toxická hypoteční aktiva, což tajili (Citigroup, Goldman Sachs, JPMorgan..). …jak je možné, že bankéři manipulovali klíčovou úrokovou sazbou zvanou „LIBOR“ - „Čau amigo, mám prosbu, potřebuju velmi, velmi, velmi nízký tříměsíční a šestiměsíční LIBOR pro švýcarský frank (Royal Bank of Scotland )“. Jakto, že volené elity nechaly celý finanční průmysl odtrhnout se takto od reality (nejen hospodářské) a co z toho politikové měli – jakto, že nedošlo k dramatickému „umravnění“ finančních kolosů „too big too fail“, když dnes víme, že svým jednáním zapříčinili globální finanční kolaps, který přišel na neskutečných dvacet bilionů dolarů a miliony lidí připravil o práci a jejich domovy . Jak je možné že se do soukromých bank nalilo nesmírné bohatství z veřejných peněz a i přes tohle finanční kataklyzma legislativa zůstala více méně nedotčena (stále neplatí Tobinova daň z finančních transakcí, ale Glass-Steagallův zákon ano), nemluvě o problematice daňových rájů a klientelismu (kdo platí kampaně politiků a jaké výhody za to očekává).

    Systém začíná vykazovat rysy feudalismu. Propast mezi chudými a bohatými se progresivně prohlubuje - jedno procento nejbohatších na planetě bude letos vlastnit už víc než polovinu veškerého majetku. Je takový stav udržitelný? A proč je šéf Evropské centrální banky ex-Goldman Sachs?
    GORG
    GORG --- ---
    Utajená data - Česká Televize - očkování 7.6.2015
    https://www.youtube.com/watch?v=8GRwfTkrAnw&feature=em-hot
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Secretive donors gave US climate denial groups $125m over three years | Environment | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...e-donors-gave-us-climate-denial-groups-125m-over-three-years?CMP=fb_gu
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Participants | Bilderberg Meetings
    http://bilderbergmeetings.org/participants2015.html
    Press release | Bilderberg Meetings
    http://bilderbergmeetings.org/meeting_2015.html
    GORG
    GORG --- ---
    BBC obviněna z uvedení „konspirační teorie“ v dokumentu Radio 4 o satanistickém násilí | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/...nena-z-uvedeni-konspiracni-teorie-v-dokumentu-radio-4-o-satanistickem-nasili/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Hacked Emails Expose George Soros As Ukraine Puppet-Master | Zero Hedge
    http://www.zerohedge.com/news/2015-06-01/hacked-emails-expose-george-soros-ukraine-puppet-master
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime
    https://www.youtube.com/watch?v=dozpAshvtsA
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Rand Paul wants the infamous '28 pages' of secret 9/11 files released - Business Insider
    http://www.businessinsider.my/rand-paul-28-pages-of-secret-911-files-2015-6/#CmZucyZpAVHPpgoR.97
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    WikiLeaks releases documents related to controversial US trade pact | Media | The Guardian
    http://www.theguardian.com/media/2015/jun/03/wikileaks-documents-trade-in-services-agreement
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    FBI čas od času provozuje nad americkými městy malou flotilu nízko létajících špionážních letadel vybavených videokamerami a mobilním připojením. Tato letadla jsou maskována falešnými firmami. Zjistila to agentura AP.

    FBI provozuje nad americkými městy flotilu špionážních letadel | 3. 6. 2015 | Britské listy
    http://www.blisty.cz/art/77637.html

    FBI operating fleet of surveillance aircraft flying over US cities | US news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/us-news/2015/jun/02/fbi-surveillance-government-planes-cities
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    USA Freedom Act - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/USA_Freedom_Act
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Zákon známý pod názvem Patriot Act je jedním z protiteroristických opatření přijatých po útocích z 11. září 2001, je však kritizován jako nepřípustný zásah do soukromí. Reformní návrh označovaný jako Freedom Act některé části tohoto zákona obnovuje, sledovací pravomoci tajných služeb však výrazně omezuje a podřizuje soudu.

    NSA ztratila právo sbírat data o telefonech, vypíná své servery - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ch-vypina-sve-servery-pbe-/zahranicni.aspx?c=A150601_064049_zahranicni_aha
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Z aktuálního RESPEKTU, rubrika „okem ekonoma“, píše hl. ekonom Patria Finance David Marek

    POUČENÍ Z LONDÝNA – KAUZA LIBOR ODHALILA, ŽE VELKÉ BANKY MANIPULOVALY S ÚROKOVÝMI SAZBAMI

    (…) odhalená manipulace se sazbami LIBOR, londýnské mezibankovní úrokové sazby (London Interbank Offer Rate), otřásá světem již tři roky (…)podezření a vyšetřování se postupně rozšířilo z londýnského peněžního trhu na jiné trhy a do dalších zemí. Podezření bylo vysloveno už i v Česku: náměstek ministra financí Martin Pros, který na ně upozornil, přišel minulý týden o funkci. Pro Česko platí sazba PRIBOR.
    Na sazby LIBOR jsou dnes navázány finanční nástroje za 350 bilionů dolarů, což je více než pětinásobek celosvětového HDP. Referenční úrokové sazby se každý den počítají jako aritmetický průměr hodnot dodaných několika bankami (….) pokud byste byli obchodníkem velké banky a předem věděli, kam se sazby LIBOR pohnou, byť jen nepatrně, mohli byste vydělat značné sumy.
    Nejde o žádné konspirační teorie. V roce 2012 byly odhaleny rozsáhlé manipulace se sazbami LIBOR a vyšetřování vyústilo v miliardové pokuty pro banky.
    (…)
    Wall Street Journal uvádí, že sazba LIBOR ovlivňuje trh peněz v nepředstavitelném objemu až 800 bilionů dolarů
    (…)
    „Šokující na skandálech LIBOR a EURIBOR jsou nejen manipulace, které nyní řeší finanční regulační orgány po celém světě, ale také tajné dohody mezi bankami, které si mají vzájemně konkurovat,“ řekl k případu komisař pro hospodářskou soutěž Joaquín Almunia.
    (…)
    „Čau amigo, mám prosbu, potřebuju velmi, velmi, velmi nízký tříměsíční a šestiměsíční LIBOR pro švýcarský frank (Royal Bank of Scotland )“
    Čau amigo, mám prosbu. Jak se v britské bance čachrovalo s klíčovými sazbami LIBOR
    http://byznys.ihned.cz/c1-59268860-cahry-s-klicovymi-sazbami-libor


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam