• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ukázalo se totiž, že společnost Exxon věděla už od počátku osmdesátých let o přímé souvislosti mezi lidskou činností a globálními klimatickými změnami. Záměrně však rozšiřovala dezinformace a sponzorovala popírače klimatických změn, aby byl její byznys co nejmíň omezen
    Exxon věděl o dopadech činnosti člověka na změny klimatu už v roce 1981 a sponzoroval popírače | Svět ve 20 minutách
    http://www.rozhlas.cz/...sti-cloveka-na-zmeny-klimatu-uz-v-roce-1981-a-sponzoroval-popirace--1513428
    GORG
    GORG --- ---
    I hid Illuminati symbols in broadcast news graphics because I was bored — Hopes&Fears — flow "Media"
    http://www.hopesandfears.com/hopes/now/media/214739-illuminati-conspiracy-news-hidden
    GORG
    GORG --- ---
    Ještě mě napadlo, že Obama se výrokem, že USA vyzbrojujou ISIL nemohl přeřeknout, když projev čte z předpřipraveného textu.
    Dává i smysl, proč občas omylem shodí bomby na opoziční síly.

    Fulford tvrdi, ze je pry dle jeho zdroju Obama ten good guy.. v obtizne situaci
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Vati Leaks - Keeping the public updated on Church affairs while reinstating suppressed ancient knowledge
    http://www.vatileaks.com
    MTO
    MTO --- ---
    Šest věcí, které jste o Mandelovi možná nevěděli
    http://www.freepub.cz/2015/6-veci-ktere-jste-o-mandelovi-mozna-nevedeli/

    "To ale není přesná reprezentace tohoto člověka. Mandela byl politický aktivista a agitátor. Nevyhýbal se kontroverzi a neusiloval – a nezískal – univerzální schválení. Před a po svém propuštění z vězení přijal nestydatě progresivní a provokativní platformu.

    Jak jeden komentátor uvedl krátce po oznámení smrti tohoto bojovníka za svobodu: „Mandela nikdy nebyl a nebude básník lásky. Během příštích několika dní se budete snažit udělat z něj něco, co nebyl, a to se vám nepodaří. Budete se snažit skrýt jeho vztek.“
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Hirošima,Nagasaki-německé bomby? - Andrea Kostlánová (blog.idnes.cz)
    http://kostlanova.blog.idnes.cz/c/126796/HirosimaNagasaki-nemecke-bomby.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GoodGopher.com - The Search Engine for Truth Seekers
    http://www.goodgopher.com
    GORG
    GORG --- ---
    AC24.cz - Obama se přeřekl? Prohlásil, že USA zrychlí výcvik sil Islámského státu
    http://www.ac24.cz/...eta/6268-obama-se-prerekl-prohlasil-ze-usa-zrychli-vycvik-sil-islamskeho-statu

    // Heh, dokážete si představit hlášku "Aktivně pracujeme na posílení vojenský sil SS" za WW2? :-) Při tom množství válek (a změn, kdo je vlastně nepřítel) se to už ale plete. Nebo se přeřeknutí snaží lidem něco naznačit?
    GORG
    GORG --- ---
    Saakašviliho tím v Odese bude platiť americká vláda - Slobodný vysielač
    http://www.slobodnyvysielac.sk/saakasviliho-tim-v-odese-bude-platit-americka-vlada

    //Takže Saakashviliho chtějí v Gruzii zavřít do vězení (za jeho tamější působení jakožto prezidenta Gruzie, kde ho schvalovali všichni politici kromě Václava Klause, kterýmu to dali patřičně sezřat, že má něco proti Sakašvilmu)

    - tj. tehdy a dones byly všechny ty události kolem Sakašviliho útoku na Rusko zřejmě přeobráceny na "Ruskou agresi v Gruzii" - mezitím z dostupných zdrojů bylo známo, že Sakashvili je financovaný američany. Celá jeho administrativa.
    Více viz. jeho trestní stíhání za podíl na násilném potlačení demonstrací a i podezření na napojení na vraždě expremiéra . https://cs.wikipedia.org/wiki/Michail_Saaka%C5%A1vili#Trestn.C3.AD_st.C3.ADh.C3.A1n.C3.AD_v_Gruzii

    - No a nyní je to nějaký vůdčí politik v Ukrajině.A opět víme, že jeho a jeho tým budou platit USA i v teď v Oděse. (Samozřejmě pro někoho to bude jen "konspirační teorie")
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    JAMILLOS: Já si nedokážu představit, že bych trávil tolik času něčim co mě tak irituje a myslim že je to úplná blbost. Ta hra na zachránce toho jedinýho správnýho uvažování a potřebu potlačovat jakýkoliv kritický myšlení vůči tomu co je všudypřítomně prezentováno jako jediná pravda mi přijde spíš smutná než vtipná. Trolling netrolling.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Ty vole, tak on už trolluje i tady. Další auditko na odpis...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: ne kokote. mas jenom problem pochopit smysl textu.
    ale kazda pistole prodelala historicky vyvoj od objevu strelnyho prachu, pres ohnostroje, rakety az po prvni bambusovou hul metajici ohen...

    takze vlastne ano, i pistole si prosla evoluci, bytze kazdy kdo daval na zakladni skole v pate tride pozor chape, ze z opice nepochazi a ani neprisla z marsu nebo venuse.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak krom toho, že si vývoj pistole přirovnával k evoluci :-) Zrovna pistole má asi nejblíže skutečně ke kreacionismu.

    TLUSTEI: Nevím, mě to přijde jako autentický trolling. Možná profík - . co se to tu řešilo předtím.. něco na parlamentních listech?
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    GORG: Bacha! Diskuze s trollem je předem ztracená. ;) I když možná netrolí, možná má skutečně hlavu strčenou v rouře a je přesvědčenej o tom, že nic mimo rouru neexistuje. Takovýmu člověku nemůžeš vykládat o rozhlednách, nemá možnost tě pochopit. ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: dobrej pokus o vtip... Takže pistole pochází z opice? :)

    pokud jsi tam nekde toto vycetl, tak myslim, ze tva realita je mimo me chapani.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Takže pistole pochází z opice? :)
    Ad autor.. myslím, že není těžké ukázat, že teorie evoluce má své mezery (dle samotných akademiků). Mně to téma nepálí, ale tvoje vyjadřování mi připomnělo spíš ten dogmatismus podobný fanatickým kreacionistům... všechno je to jasný - píše se o tom v Bibli, tak to MUSÍ být pravda. :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GORG: je hezky, ze vypichnes autora, se ktery potvrzuje tve dojmy a pojmy.
    bohuzel je proste fakt, ze i pistoli ceka jeste dalsi vyvoj.
    GORG
    GORG --- ---
    VYHULENY_UFO: Jo, taky občas zkus použít slovo "nevím". Ad věta, co tě zaujala
    Jinak si myslím pěkně tu analogii s pistolí obešel... prostě mistr .)

    Should we look, then, to human exceptionalism, to a freak mutation that suddenly propelled us into new worlds? It is possible, of course, but there is not a shred of evidence for it. Could it just be an illusion? Perhaps we think we are different, but the animals themselves know better. Is that credible? Not really. So profound is the gulf between us and the chimps that they might as well live in the Andromeda galaxy. Have you seen a chimp make a fire, let alone go to the library?

    ...

    The late David Stove, an Australian philosopher, wrote a wonderful book entitled Darwinian Fairytales. How dare anybody use a word like "fairytale" in the same breath as the venerated Darwin? (See how the cage housing the ultra-Darwinists rocks and shudders, the occupants hurling themselves against the bars with cries of outrage.) But Stove was emphatically not a creationist or even a theist, let alone a Christian. And he had no quarrel with evolution. For him, the question was not where we came from but who we are now. In a piercing critique, he dismantled the Darwinian pieties purporting to show why we are so extraordinarily altruistic (not to mention our love of animals), demolished the absurdities of genetic determinism, exploded the naiveties of sociobiology, and laid waste the myth that we are "just another species."


    Simon Conway Morris is a professor of evolutionary paleobiology at the University of Cambridge and a Fellow of St. John's College. Elected to the Royal Society in 1990, he is the author, most recently, of Life's Solution: Inevitable Humans in a Lonely Universe.

    A Templeton Conversation: Does evolution explain human nature?
    http://www.templeton.org/evolution/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam