• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    AVATAR: si akorat u tebe udelaj takovej malej bezvyznamnej puntik, ze sis to chtel vypnout ;)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MATT: priste se na to microsoft muze vysrat, aby dal lidem moznost sberu dat vypnout.Efekt to ma presne opacnej.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    AC24.cz - Další „konspirace“ potvrzena bývalým šéfem DIA, který šokoval redaktora: Vzestup IS byl úmyslným rozhodnutím USA
    http://www.ac24.cz/...alym-sefem-dia-ktery-sokoval-redaktora-vzestup-is-byl-umyslnym-rozhodnutim-usa
    GORG
    GORG --- ---
    Šialené obvinenie rakúskych špiónov – imigráciu do Európy platia Američania! | MEDZIČAS
    http://medzicas.sk/sialene-obvinenie-rakuskych-spionov-imigraciu-do-europy-platia-americania/
    MATT
    MATT --- ---
    After 27 Years, Reporter Who Exposed ECHELON Finds Vindication in Snowden Archive
    https://firstlook.org/.../08/03/17-years-reporter-exposed-echelon-finds-vindication-snowden-archive/

    Ever since legendary British investigative journalist Duncan Campbell told the world in a 1988 magazine article about ECHELON — a massive, automated surveillance dragnet that indiscriminately intercepted phone and Internet data from communications satellites — Western intelligence officials have refused to acknowledge that it existed.

    Despite sporadic continuing press reports, people who complained about the program — which, as Campbell disclosed, automatically searched text-based communications using a dictionary of keywords to flag suspicious content — were routinely dismissed as conspiracy theorists.

    The only real conspiracy, it turns out, was a conspiracy of silence among the governments that benefited from the program.

    As Campbell writes today, in a first-person article in The Intercept, the archive of top-secret documents provided to journalists by NSA whistleblower Edward Snowden contains a stunning 2005 document that not only confirms ECHELON’s existence as “a system targeting communications satellites”– it shows how the program was kept an official secret for so long.

    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Tyjo jak tam zmiňuje, že ten proces schvalování je naopak "velmi demokratický" a zmiňuje ty různé fáze (EK, EP a navíc ratifikace členskými státy). Ale jakmile se skutečně někdo staví proti ratifikaci, tak je za eurozrádce, který "porušuje demokracii a svobodu", protože se ČR zavázala v EP, že to podepíše. A že ratifikace je jen technikálie (rituál, slavnost.. a že to už podepsat musí). Nebo se mi to tak mylně jeví, ale zatím to tak většinou vypadalo.

    Nebo jak i chápat vyjádření eurokomisaře:
    „Po schválení Radou a Europarlamentem může dohoda začít platit v takzvaném provizorním modu. Pak to státy mohou ratifikovat, což může trvat roky, ale to je jen technikálie.“
    Výhody transatlantické zóny volného obchodu pocítíme možná už v roce 2016 — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...dy-transatlanticke-zony-volneho-obchodu-pocitime-mozna-uz-v-roce-2016

    Takže technikálie ne demokracie? :-)
    MATT
    MATT --- ---
    QWIFF: co tím chtěl básník řící?
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: jj, dobře se tam vyjádřil k tomu "Když jsem nic neprovedl, nemám důvod k obavám"
    Od marketingových účelů (co už se děje dnes naprosto oficiálně a poměrně neskrytě) se to snadno může zvrhnout k tvrdším věcem.
    Jen proto, že někdo nic špatnýho neudělal, neznamená, že někdo něco špatnýho nebude chtít udělat jemu :-)

    Ale možná je to příprava na dobu, kde nebudou žádná tajemství..... Samozřejmě v době, kdy se celé měsíce a roky připravuje dohoda TTIP prakticky skoro v kompletním utajení (krom nějakých leaků), kde ani nedává smysl, proč je to tajné, když je to tak úžasná věc, to je moc jednostranné.

    p.s. Před pár dny jsem něco o TTIP zahlédl v televizi. Myslím, že tomu na ČT věnovali asi dokonce celých 30 sekund.. byly tam nějaké velice konkrétní zmínky o tom, že se jedná o "dohodách", že jsou nějaké "spory", že se dohoda bude ještě asi chvíli projednávat, než "dojde k dohodě", a že někteří odboráři z USA namítají, že spousta Američanů přijde o zaměstnání (kompletně bez jakéholiv vysvětlení proč nebo v čem spočívá ta obava.. absolutně neměla Česká televize evidentně zájem vůbec do toho štourat ani náznakem, v čem spočívá ta obava).
    Dosud jsem ještě nikdy neviděl (moc teda zpravodajství pravda nesleduju) ani jedinou reportáž nebo sondu masmédií, co je to vlastně za dohodu. Jen to, že ji říkají "transatlantická dohoda" a že má být fakt užitečná. Asi jdu napsat do ČT, že už mě přijde to trochu moc
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ad programy tajných služeb USA a UK "TEMPORA" a "PRISM"

    Osobní data jsou zlatý důl. Všichni budou vydíratelní, říká šéf ÚOOÚ - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-osobnich-udaju-igorem-nemcem-pww-/domaci.aspx?c=A150730_135744_domaci_pku
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: ja zas nekolik let cekam, kdy google zavede nejaky kredity a zacne davat ukoly, dojdi mi vyfotit tohle, tamto zjisti... ale oni mu to delaj lidi dobrovolne aniz by to tusili ;)

    jinak asi jde o testovani/vychovu/pripravu/??? na cashless society...
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: 1. týden “Zaplaťte kreditkou v knihkupectví nebo lékárně”2. týden “Zaplaťte kreditkou na benzinové pumpě nebo v drogerii”

    // To mi hnee připomnělo toho gamedesignera, co prorokoval kam povedou socialni hry s mikrotransakcena a achievementy/XP body (cistil sis zuby pres tri minuty - good for you - 10 XP bodu, koupil sis hybrida - 1000 XP, jedes MHD namisto autem 100 XP, high five s clovek co ma shodne corporate digitalni tetovani jako ty - 150 XP, objednal sis dve kafe ve Starbucks 10 XP ), kde XP jsou navazany i na srazky z dani a socialni system.
    Uzasne kdyz podobne hry vymysli korporace - "zaplat kreditkou" :-)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MATT: Plaťte!!!!! :D To zní skoro vyděračsky....
    MATT
    MATT --- ---
    Měsíc bez hotovosti
    https://mesicbezhotovosti.cz
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Sledovaly americké tajné služby německé novináře? - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...y-nemecke-novinare-f77-/tema.aspx?c=A150724_143935_pozice-tema_lube
    GORG
    GORG --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    Anti-vaccine doctor behind ‘dangerous’ autism therapy found dead. Family cries foul. - The Washington Post
    http://www.washingtonpost.com/...octor-behind-dangerous-autism-therapy-found-dead-family-cries-foul/

    It is unclear what role Bradstreet’s controversial research and therapeutic techniques might have played in his death. According to the Gwinnett Daily Post, the FDA and Georgia’s Drugs and Narcotics Agency raided his Buford clinic in the days before his death.

    “Multiple law enforcement officials said the U.S. Food and Drug Administration searched Bradstreet Wellness Center last week,” the newspaper reported on June 26. “On Monday, [June 22] plastic sheets covered the windows of the two suites the office takes up in a complex off Commerce Drive, and the doors were locked. ”




    “I can not accept the notion that Jeff would take his own life,” wrote former colleague, John Reinhold Sr. “His research was a threat to many representing huge financial losses in the hundreds of billions, if the direction his research was validating came to be accepted as ‘fact.’ We discussed this many times when he was in the earliest stages of his work. The public is unaware of how easy it is for someone knowledgeable whose financial interests are threatened to make a phone call and simply state, ‘He’s an annoyance we don’t need right now,’ and that simple statement putting plans in motion.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Wesley Clark reveals on MSNBC : TPTB want to put you in a KZ internment camp
    https://www.youtube.com/watch?v=eaPwqokBn9M


    Retired US Army General and the former Supreme Allied Commander of Europe for NATO Wesley Clark advocates rounding up “radicalized” and “disloyal” Americans and putting them in internment camps for the “duration” of the war on terror.

    “In World War II if someone supported Nazi Germany at the expense of the United States, we didn’t say that was freedom of speech, we put him in a camp, they were prisoners of war,” Clark told MSNBC.

    The difference is that World War II was a war declared under Article I, Section 8, Clause II of the Constitution whereas the war on terror is undeclared and thus illegal.

    Clark is in essence advocating a life sentence for people who have not committed a crime but merely engaged in speech — often reprehensible, yet constitutionally protected — the government considers radical and in opposition to its foreign policy.

    » Wesley Clark Calls for Interning “Disloyal” Americans Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!
    http://www.infowars.com/wesley-clark-calls-for-interning-disloyal-americans/
    HESPELER
    HESPELER --- ---
    kdo si zapomnel bookmarknout, prip. sledovat juicemedia, tak je mnoho novych dilu.. ;]
    tyto 2 vedou..

    MSMBS News: Black Lives Matter? [RAP NEWS 32]
    https://www.youtube.com/watch?v=kqpjSLi2Cfg


    The EuroZone Austerity Crisis - feat. Greece, Angela Merkel, Slavoj Žižek & IMF [RAP NEWS 31]
    https://www.youtube.com/watch?v=y1OnDgBNlRU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam