• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Oficiální konspirační teorie o 11. září vysvětlena za 5 minut
    https://www.youtube.com/watch?v=dIdJuAtGU54
    MTO
    MTO --- ---
    11. září 2001 - 14 let poté - dokument Igora Chauna
    https://www.youtube.com/watch?v=KWCBKdzh5ng


    "Přátelé, cítil jsem potřebu se vyjádřit k výročí 11. září 2001. Kdo se zajímáte o věci veřejné, věnujte prosím pozornost tomuto video dokumentu. Vyjádřil jsem v něm svůj názor, a jak se postupně vyvíjel. Děkuju, Igor!
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Zero: Vyšetřování 11. září (cz tit.)
    https://www.youtube.com/watch?v=7sKF3CI7o2s
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    ABSENCE of GLOBAL WARMING 'could be set to continue' – UK Met Office • The Register
    http://www.theregister.co.uk/...9/14/absence_of_global_warming_may_be_set_to_continue_uk_met_office/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---

    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    All Things Witty and Neko — boss-of-the-plains: jewsrunnestle: Dead...
    http://allthingswittyandneko.tumblr.com/post/128574194860/boss-of-the-plains-jewsrunnestle-dead
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Binyamin Netanyahu's UK visit denounced | World news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...ld/2015/sep/07/binyamin-netanyahu-uk-visit-denounced-letter-war-crimes
    MATT
    MATT --- ---
    http://www.respekt.cz/ost-blog/mraziva-genialita-hannah-arendtove
    [...]
    Byl jsem v pátek v Budapešti na nádraží Keleti a jen cynický lhář může tvrdit, že tito lidé jsou ekonomičtí migranti. Ale o to teď nejde. Jak už to bývá, zatímco na uprchlíky se soustředily desítky kamer a fotoaparátů, důležitější událost se odehrávala mimo jejich zorné pole – v maďarském parlamentu. V tentýž den totiž přijal sérii zákonů reagujících na uprchlickou krizi. Vstupují v platnost od 15. září a zde je jejich obsah:

    vládě umožňují vyhlásit výjimečný stav a použít výjimečné pravomoci, jež jsou v rozporu s evropským právem:
    * například uvěznit migranty a trestat maďarské občany, kteří migrantům poskytují pomoc
    * umožňují policii dělat domovní prohlídky bez povolení soudu
    * telekomunikační firmy budou povinny poskytnout vládě přístup do svých sítí a sdílet informace o všemožných datech
    MATT
    MATT --- ---
    Rozhovor s dvojitým agentem Mortenem Stormem o knize Můj život v al-Káidě a CIA, o islámu a džihádu a také o tom, jak vypadá práce špióna. Moderuje Lucie Výborná.
    Český rozhlas Radiožurnál (archiv - Host Radiožurnálu)
    http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3458354
    MATT
    MATT --- ---
    Microsoft accused of adding spy features to Windows 7, 8 | Ars Technica
    http://arstechnica.com/...echnology/2015/08/microsoft-accused-of-adding-spy-features-to-windows-7-8/
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LUKK:
    Terror on Terror: Ex-CIA chief wants to use Al-Qaeda to fight ISIS
    https://www.youtube.com/watch?v=x-toug_fDww
    MATT
    MATT --- ---
    něco na odlehčení ;)


    Milé děti,
    a zejména milí prvňáčci,

    vítáme vás všechny v novém školním roce. Doufáme, že ho prožijete úspěšně a oceníte nejen práci vašich učitelů, ale také lidí, kteří kdysi celou školní docházku vymysleli a položili tak základy moderní osvícené společnosti. Vězte, že to nebylo vždy snadné - vzpomínám si například na ten smutný okamžik po požáru Lešna, kdy naši spolupracovníci Rosenkruciáni těsně před uzávěrkou přišli o veškerou projektovou dokumentaci. Nevím, co by tehdy dělali, kdyby nějakou moudrou hlavu nenapadalo vykašlat se na zuhelnatělý Komenského návrh a namísto toho rychle přepracovat a využít ve školství naše plány na reformu vězeňství a ústavů pro kriminálně choré.

    Kdyby tomu tak nebylo, mohla škola dnes vypadat spíše jako platónská akademie postavená na dialogu a vzájemném porozumění. Věřím ale, že třeba i takový šílený a nelidsky přísný fyzikář, který je ve své třídě absolutistickým diktátorem, nakonec dokáže mládež zaujmout více, než nějaký vousatý pederast v tóze. Povinná výuka vám totiž nedává jen znalosti a schopnost uspět v kolektivu, ale také zdravou míru náchylnosti k indoktrinaci, která je potřeba pro hladký chod každé společnosti. Až usednete do lavic, pamatujte, že vše, co v následující hodině uvidíte a uslyšíte, řídíme my.

    Někteří z vás se možná budou ptát, k čemu je to či ono dobré. Proč musíme dělat ty složité větné rozbory, když nás mozek navždy zbavují schopnosti hovořit andělskou enochiánštinou? Proč se v matematice zásadně vyhýbáme neeukleidovské geometrii? Proč trávíme tak velkou část života studiem díla mrtvých básníků, když už se určitě nikdy nevrátí? Proč musíme na konci každé hodiny tělocviku olizovat ropuchy a pak na to zapomenout?

    Ale jednou budete za to, co vám dala škola, rádi. Zjistíte, že lidem, kteří si uchovali schopnost mluvit s anděly, divně svítí oči a místo pití vaší oblíbené dietní coly s chutnými umělými sladidly se nesmyslně tráví přípravkem na čištění bazénů, tak mylně vydávaným za univerzální všelék, který by podrazil nohy farmaceutickému průmyslu. Pochopíte, že slušní lidé by nikdy neměli šmírovat nahé singularity. Až přijde Událost 7 a brány Slavína se otevřou, budete už vědět, že na umrlého Karla Hynka Máchu stačí kýbl špinavé vody a očistný oheň, zatímco Svatopluka Čecha musíte postaru utlouct kovářským kladivem. A zjistíte, že ropucha je vlastně docela chutná a víc si po ní užijete domácí televizní seriály.

    Když jsem se posledně procházel po kuloárech na tradičním Bilderbergu, zapředl jsem s několika ostatními účastníky hovor o tom, co komu z nás škola dala. A zjistil jsem, že nikdo z lidí, kteří dnes vládnou světu, neabsolvoval standardní školní docházku. Myslete na to a říkejte si - panečku, jakého se mi dostalo vzdělání! Mám za sebou něco, co neprožila ani britská královna! Jsem úžasný a jedinečný člověk, ryzí individualita, stejně jako těch dalších třicet dětí ve třídě, se kterými pečlivě už pátou hodinu opisuji velká psací písmena z tabule!

    Přeji proto vám všem, aby vás to ve škole bavilo, protože lepší už to prostě nebude. Přeji vám, učitelům i žákům, aby se vám dařilo porozumět vašemu místu ve světě a abyste dosahovali výsledků, na které budeme pyšní! Myslím totiž, že současný systém školství je to nejlepší, co vás i nás mohlo potkat.

    Věřím, že nás nezklamete a že ty dva kýbly petroleje, které naši předchůdci obětavě propašovali do Lešna obklíčeného polskými povstalci, nepřišly nazmar.
    GORG
    GORG --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    FARIN: To je slušný - opět to ukazuje, jak tvrzení "Kdyby taková konspirace skutečně byla, tak by se to nepodařilo utajit" je daleko od reality. Věci se většinou opravdu nepodaří utajit, ale nikoho to nezajímá :-)

    Zrovna mě tahle úvaha zaujala, když včera něco probliklo v TV debatka v Hydepark o vynálezu atomové bomby resp. o Manhattan projektu.

    Manhattan Project - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Manhattan_Project#Secrecy

    A 1945 Life article estimated that before the Hiroshima and Nagasaki bombings "probably no more than a few dozen men in the entire country knew the full meaning of the Manhattan Project, and perhaps only a thousand others even were aware that work on atoms was involved." The magazine wrote that the more than 100,000 others employed with the project "worked like moles in the dark". Warned that disclosing the project's secrets was punishable by 10 years in prison or a $10,000 ($131,000 today[1]) fine, they saw enormous quantities of raw materials enter factories with nothing coming out, and monitored "dials and switches while behind thick concrete walls mysterious reactions took place" without knowing the purpose of their jobs.

    http://fortunascorner.com/...-agents-wrongly-concluded-the-project-hadnt-been-penetratedcompromised/

    A 1500 leaků, ale ono je to v podstatě jako když dnes někdo tvrdí, že někdo leaknul informace o superpočítači Blue prophet nebo že má vláda pohon na ZPE. Prostě leaknutí nic neznamená a je snaha, aby o plném rozsahu projektu vědělo max tucet lidí.. ze statisíců lidí, kteří ani neměli ponětí, čeho se projekt vůbec týká. Samozřejmě u tý atomovky byla hlavně obava o tom, že uniknou informace nepříteli. Ale co se týče veřejnosti, tak asi neměla ponětí až do shození bomb na Japonsko.


    FARIN
    FARIN --- ---
    jeden starsi zajimavy rozhovor ohledne trajektu Estonia
    https://www.stream.cz/slavnedny/837870-muz-ktery-se-potopil-k-vraku-estonie
    MATT
    MATT --- ---
    Germany hands over citizens’ metadata in return for NSA’s top spy software | Ars Technica UK
    http://arstechnica.co.uk/...ermany-hands-over-citizens-metadata-in-return-for-nsas-top-spy-software/
    MTO
    MTO --- ---
    KUKIDE: necetl. ale dik za tip. to bude spis az na zimu. ted na to neni pomysleni :-)

    This book is dedicated to
    all people of the world who are still
    honorable enough to tell the truth,
    inquisitive enough to ask the hard questions,
    and brave enough to challenge and improve the system.

    to zni fer :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam