• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    MTO: tak zvedavec obvykle obvyňuje sorrose ze všeho, divila bych se kdyby neměl prsty ve vraždě františka ferdinandna d este a navíc ho platí zdroje blízké Putinovi.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    i když to není konspirace tak rozhodně to bude mít vliv jestli to projde a vlasně se to dost konspirací týká :D
    Switzerland to vote on banning banks from creating money - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...11999966/Switzerland-to-vote-on-banning-banks-from-creating-money.html
    MTO
    MTO --- ---
    Soros tahá za nitky na obou koncích syrského uprchlického chaosu
    http://www.zvedavec.org/...6717-soros-taha-za-nitky-na-obou-koncich-syrskeho-uprchlickeho-chaosu.htm

    "Jak se rozneslo, že Německo je tím „správným místem“ pro lidi utíkající ze Sýrie a dalších oblastí konfliktu? Vladimír Šalak na Ruské akademii věd vyvinul systém analýzy internetového obsahu pro Twitter (Scai4Twi). Udělal studii více než 19,000 původních tweetů souvisejících s uprchlíky (opakující se vynechány). Jeho studie ukázala, že převážná většina tweetů uvádí Německo jako nejpřátelštější zemi k uprchlíkům v Evropě.

    Šalakova studie odhalila, že 93% všech tweetů o Německu obsahovalo pozitivní zmínky o německé pohostinnosti a uprchlické politice. Některý vzorky:

    Německo ano! Levičáci stříkají graffiti „Vítejte uprchlíci“ na vlak v arabštině
    Skvělí lidé – video, kde Němci vítají syrské uprchlíky ve své komunitě
    Respekt! Fotbaloví fanoušci říkají „Vítejte uprchlíci“ po celém stadionu v Německu. Tento vlak s arabským graffiti projíždí Drážďany vítajícími uprchlíky: (ahlan wa sahlan – vřele vítejte)
    „Milujeme Německo!“, křičí radostní uprchlíci na mnichovském nádraží
    Tisíce vítají uprchlíky v Německu – Sky News Australia
    Ať se toto německé město, které vítalo autobus se syrskými uprchlíky vítacími transparenty a květinami, nachází kdekoliv – děkujeme.

    A teď přijde skutečný kladivoun. Převážná většina těchto tweetů „Německo vítá uprchlíky“ nepochází z Německa, ale ze Spojených států a Británie, dvou zemí namočených až po krk v krvavých činech ISIS a Al-Kajdy a bezpočtu dalších teroristických gangů řádících v Sýrii v posledních čtyřech letech."
    GORG
    GORG --- ---
    HSBC pays record $1.9bn fine to settle US money-laundering accusations | Business | The Guardian
    http://www.theguardian.com/business/2012/dec/11/hsbc-bank-us-money-laundering

    HSBC was guilty of a "blatant failure" to implement anti-money laundering controls and wilfully flouted US sanctions, American prosecutors said, as the bank was forced to pay a record $1.9bn (£1.2bn) to settle allegations it allowed terrorists to move money around the financial system.

    // Too big to report?
    GORG
    GORG --- ---
    'Terrorism funding just one thing banks getting away with' - HSBC whistleblower
    https://www.youtube.com/watch?v=CDGgT0L_SCw
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.nytimes.com/...cions-run-deep-in-iraq-that-cia-and-the-islamic-state-are-united.html?_r=1

    The United States has conducted an escalating campaign of deadly airstrikes against the extremists of the Islamic State for more than a month. But that appears to have done little to tamp down the conspiracy theories still circulating from the streets of Baghdad to the highest levels of Iraqi government that the C.I.A. is secretly behind the same extremists that it is now attacking.

    HSBC Whistleblower: Banks Are Financing Terrorism
    http://www.newsmax.com/Newsmax-Tv/HSBC-Everett-Stern-banks-terrorism/2014/07/30/id/585888/
    HSBC Bank whistleblower Everett Stern, CEO of Tactical Rabbit, says that banks like HSBC not only know, but have admitted to doing business with companies that finance terrorists.

    "HSBC is part of the deferred prosecution agreement and JP Morgan and Citibank, they have all admitted to these things," Stern told Ed Berliner on "MidPoint" on Newsmax TV Wednesday.

    https://www.youtube.com/watch?v=3TBH9f1Pk60"

    "For some reason the mainstream media is not covering the issue, and the American public doesn't understand that these banks are literally financing the next 9/11," he explained.

    Stern uncovered a money-laundering operation at HSBC in 2011, when he discovered that the bank was giving the terrorist group Hezbollah access to millions of dollars.

    "What I found was criminal manipulation of the wire filter and there was hundreds upon millions of dollars moving from Caribe Supermarkets, which is in Gambia, which is owned by the Tajideen brothers, which are financiers of Hezbollah," he explained.

    IS “ISIS” ACTUALLY FINANCED AND CONTROLLED BY THE WEST? |
    http://theinternationalreporter.org/...5/11/27/is-isis-actually-financed-and-controlled-by-the-west/

    http://www.rollingstone.com/politics/news/gangster-bankers-too-big-to-jail-20130214
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KERRAY: dík za info :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    In China, Your Credit Score Is Now Affected By Your Political Opinions - And Your Friends' Political OpinionsPrivacy Online News
    https://www.privateinternetaccess.com/...our-political-opinions-and-your-friends-political-opinions/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    IMF head Lagarde to face French trial over Tapie affair | World news | The Guardian
    http://www.theguardian.com/...5/dec/17/imf-head-christine-lagarde-tfrench-trial-bernard-tapie-affair
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Na nejvyšší úrovni se neříká celá pravda
    http://www.literarky.cz/offline/glosa/21201-na-nejvyi-urovni-se-neika-cela-pravda
    (...) Zkrátka v Německu vyšla studie pana Daniela Hoffmanna, který text napsal jako součást své doktorandské práce. Aniž bych zabíhala do technických podrobností, studie porovnala bilance jednotlivých národních centrálních bank s oficiálními údaji o měnové politice a zjistila, že nějakých 400 miliard jaksi zachází. Přesněji řečeno přebývá. Prostě v oběhu jsou peníze, které v něm být nemají. A jak už to bývá, pod svícnem bývá největší tma, takže na tenhle objev nebylo zapotřebí nijak extrémně vzdělaného, jako spíš zvědavě-šťouravého mozku. (...)
    Nejprve nikdo nevěděl, kde se tyhle peníze vzaly. Což je ovšem v měnové police... dost podivné. Pak se ale ukázalo, že za vším stojí trochu záhadný program s názvem ANFA. Nedá se o něm sice říct, že by byl v pravém slova smyslu tajný - také se ale o něm nedá říct, že by byl veřejný. Podle ECB prý jde o interní odborný dokument, do jehož podrobností veřejnosti nic není. (...)
    Nejprve nikdo nevěděl, kde se tyhle peníze vzaly. Což je ovšem v měnové police... dost podivné. Pak se ale ukázalo, že za vším stojí trochu záhadný program s názvem ANFA. Nedá se o něm sice říct, že by byl v pravém slova smyslu tajný - také se ale o něm nedá říct, že by byl veřejný. Podle ECB prý jde o interní odborný dokument, do jehož podrobností veřejnosti nic není.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    The Secret Surveillance Catalogue
    https://theintercept.com/surveillance-catalogue/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    [ FLU @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: We are at war ]

    ad Turci, an-Nusra a sarin (z 30.5.2013)

    Report: Police foil al-Nusra bomb attack planned for Adana

    Report: Police foil al-Nusra bomb attack planned for Adana
    http://www.todayszaman.com/..._report-police-foil-al-nusra-bomb-attack-planned-for-adana_316966.html

    (coz samozrejme doklada jen to, ze militanti napojeni na Ja-N meli v dane dobe k dipozici pomerne velke mnozstvi sarinu)

    a prispevek Sotloffa k tematu



    (ktery se stal podkladem k ponekud divokym konspiracnim spekulacim o tom, ze za jeho unosem a naslednou vrazdou ve skutecnosti stali Turci, kteri se potrebovali zbavit nepohodlneho novinare)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MSNBC Lawrence O'Donnell Too Lazy To Research Bilderberg
    https://www.youtube.com/watch?v=Ol49XIgMWDA
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Turecký poslanec tvrdí, že Islámský stát v Turecku získal suroviny na výrobu sarinu

    14.12 2015

    Zprávy Turecký poslanec tvrdí, že Islámský stát v Turecku získal suroviny na výrobu sarinu Podle tvrzení tureckého poslance Erena Erdema získali teroristé z Islámského státu veškeré suroviny potřebné k výrobě smrtícího plynu sarinu přes Turecko. Uvedl to v rozhovoru pro ruský zpravodajský kanál RT. Vyšetřování bylo bezdůvodně ukončeno Člen hlavní turecké opoziční síly – Republikánské lidové strany

    (CHP) - Eren Erdem minulý týden vyzval parlament k veřejné diskusi o této záležitosti. Obvinil Ankaru z maření prošetřování tureckých zásobovacích linek, přes které teroristé získávali složky pro výrobu toxického plynu sarin. Sarin je bojová chemická látka, která byla použita při známém útoku na Ghútu a několik dalších míst v blízkosti syrského hlavního města Damašku v roce 2013. Tyto útoky byly připisovány syrským vládním silám, které tehdy pod bezprostřední hrozbou americké intervence souhlasily s likvidací veškerých svých zásob chemických zbraní.

    Při svém čtvrtečním vystoupení v parlamentu Erdem ukázal kopii kriminálního vyšetřování 2013/120, které generální prokuratura zahájila ve městě Adana v jižním Turecku. V následném rozhovoru pro RT Erdem své obvinění blíže vysvětlil. Šetřením prokuratury se zjistilo, že řada tureckých občanů se podílela na jednáních s Islámským státem o dodávkách chemikálií pro výrobu sarinu.

    S odkazem na důkazy uvedené ve složce tohoto případu Erdem tvrdí, že s pomocí telefonních odposlechů se podařilo zjistit, že sarin získal zástupce teroristů z Al-Káidy Hayyam Kasap. „V obžalobě je uvedeno, že chemické zbraně přišly z Turecka a shromažďovaly se v táborech Islámského státu v Sýrii. Existují nahrávky telefonních hovorů, kde se říká: „O hranice se nestarejte, to zařídíme,“ a je z nich také patrné zapojení úřadů,“ řekl Erdem pro RT. Na základě shromážděných důkazů provedly vyšetřovací orgány v Adaně razii, při které zatkly 13 podezřelých osob.

    Podle Erdema však byl o týden později z nevysvětlitelného důvodu případ uzavřen a všichni podezřelí po propuštění okamžitě utekli do Sýrie. „Adanský prokurátor Mehmet Arikan zahájil akci, při které byli zadrženi podezřelí lidé. Pokud je mi známo, jeho vliv v nejvyšších patrech politiky nebyl velký. Následující týden byl tento případ přidělen jinému prokurátorovi a všichni zadržení byli propuštěni. Ti pak následně přešli turecké hranice do Sýrie,“ řekl Erdem. „Telefonní odposlechy obžalobě poskytly veškeré detaily o uskutečnění dodávky, o její přípravě, o laboratořích, odkud chemikálie pocházely i o autech určených k přepravě.

    Všechno od A až do Z bylo prošetřeno a zaznamenáno. Navzdory těmto důkazům byli podezřelí propuštěni,“ pokračoval Erdem. „A k dodávce skutečně došlo,“ dodal Erdem. „Nikdo ji nezastavil. Pravděpodobným výsledkem této akce je použití sarinu Islámským státem v Sýrii.“ Nitky vedou k ministru spravedlnosti Podle Erdema se na dodávce chemických zbraní podílely turecké chemické a průmyslové podniky a některé nepotvrzené zprávy ukazují, že se akci snažila zakrýt turecká vláda, jmenovitě ministr spravedlnosti Bekir Bozdag. „Při četbě obžaloby jsem si všiml, že tito lidé byli ve spojení se zástupci tureckých průmyslových a chemických firem a neměli žádné obavy z přechodu státních hranic.

    Například Hayyam Kasap do telefonu opakovaně použil slovo sarin, informoval, že dílny jsou připraveny na výrobu a suroviny čekají v kamionech, které jsou určeny údajně k přepravě bublinkové vody,“ řekl pro RT. Poslanec tvrdí, že od doby, co se postavil ministru spravedlnosti, je na něj pořádán hon jako na čarodějnice. Bozdag podle něj popřel pouze obvinění, že byl o akci informován dopředu. Souvislost s chemickým útokem v Ghútě Erdem dále tvrdí, že Západ v srpnu 2013 z chemických útoků úmyslně obvinil režim Bašára Asada a použil toto obvinění jako záminku pro americkou vojenskou intervenci v Sýrii.

    Nynější důkazy ale podle něj ukazují, že za útok je ve skutečnosti zodpovědný Islámský stát. „Například chemický útok v Ghútě. Pamatujete si. Tvrdilo se, že za ním byly vládní síly. Tento útok byl uskutečněn jen několik dní před sarinovou operací v Turecku. Tento útok byl s největší pravděpodobností proveden se surovinami pašovanými z Turecka. Když na místo dorazili inspektoři z OSN, nemohli najít žádné důkazy. Ale my jsme tyto důkazy našli. Víme, kdo sarin použil a naše vláda to ví také,“ řekl Eren Erdem. Současně též Erden viní Západ a Evropu z pomoci s poskytnutím „základních surovin“ k vytvoření účinné chemické zbraně. „Veškeré základní suroviny byly pořízeny v Evropě. Západní instituce by se měly zajímat o tyto vazby. Moc dobře vědí, kdo je zodpovědný za útok sarinem v Sýrii. Znají tyto osoby, kdo s nimi spolupracoval i že jsou napojené na Al-Káidu. Domnívám se, že postoj Západu je v této záležitosti pokrytecký,“ dodal poslanec.

    Zdroj: http://eurodenik.cz/...ky-poslanec-tvrdi-ze-islamsky-stat-v-turecku-ziskal-suroviny-na-vyrobu-sarinu

    ------------------------------------------

    nyni je obvinen z vlastizrady:

    Turkish MP faces treason charges after telling RT ISIS used Turkey for transiting sarin

    rozhovor:

    Turkish MP faces treason charges after telling RT ISIS used Turkey for transiting sarin — RT News
    https://www.rt.com/news/326084-erdem-rt-interview-treason/
    ARTUR
    ARTUR --- ---
    Tisíckrát lepší zvolit Zemana za ruské peníze, než Švancn(bilder)berga za ty židovské.
    Bilderberg – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Bilderberg
    Viz.: sekce 3.5
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    Fenomenální šachista Kasparov tvrdí, že Zeman byl zvolen prezidentem za ruské peníze
    http://www.reflex.cz/...sachista-kasparov-tvrdi-ze-zeman-byl-zvolen-prezidentem-za-ruske-penize.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Judge Calls For US Marshals and FBI To Arrest Congress and The President | The Mind Unleashed
    http://themindunleashed.org/...lls-for-us-marshals-and-fbi-to-arrest-congress-and-the-president.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Climate Change Reconsidered
    http://climatechangereconsidered.org
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam