• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    First meeting between Pope and Russian Patriarch in 1000 years

    http://www.nytimes.com/2016/02/06/world/europe/pope-francis-cuba-russian-orthodox-church.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Zika
    1947 Rockefeller Patent Shows Origins Of Zika Virus: And What About Those Genetically Modified Mosquitoes? | Collective-Evolution
    http://www.collective-evolution.com/...a-virus-and-what-about-those-genetically-modified-mosquitoes/
    MATT
    MATT --- ---
    mimochodem, i tady typek rika, ze vakcina se musi radne ozkouset, jinak muze zpusobit vice skody nez uzitku, jak uz se v minulosti nekolikrat stalo..

    http://video.aktualne.cz/...u-zika-muze-clovek-globalnimi-zmenam/r~76f184faca6111e5a6b7002590604f2e/
    MATT
    MATT --- ---
    Kněz Piťha: Džihád je genocidní válka, možná ji řídí lidé, kteří chtějí ovládnout světovou ekonomiku
    27. 1. | Lidé uvěřili penězům, je to náboženství konzumu, omezuje svobodu člověka, moci konzumních řetězců nelze odolat, říká katolický kněz Petr Piťha. Tvrdí, že každý má svého boha, neexistuje prý člověk, který by nevěřil. Podle Piťhy žijeme ve zmatené a nebezpečné době a válka s radikálním islámem se týká i nás.

    http://video.aktualne.cz/...ocidni-valka-mozna-ji-ridi-lide-kter/r~4998f51ac43011e5aa720025900fea04/
    MTO
    MTO --- ---
    kuci no to je tema...
    strasne smutny, pred rokem mi umrela teta. petapade. zdravotni sestra, nekuracka, ani ne moc alkoholu...pamatuju jak me 15 let zpatky lakala na vakciny proti chripce. umrela na rakovinu. snazila se zit mimo mesto, etc...
    proste nic nebrat. navic. tak tetanus si das zejo. nevim, jak jak bych to reesil ted, mam uz dceru v puberte, dalsi neplanuju. blby je ze si nejses jistej. ale ted sem si po urazu pochal neco na redeny krve, ale pak sem jim to intuitivne vratil...
    telo si rekne co chce. ne reklama v TV :-)

    kazdopadne zika je dobry tema. no skoda ze sem se lip neucil. moh sem bejt doktorem :-)
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: jojo, urcite souhlasim, ze nekdo vycitil moznost se na prasecich a dalsich chripkach napakovat. ja bych si nedal ani tu proti klasicky chripce, prijde mi to zbytecny. navic se dava jen "predpokladanej" typ, co pak bude ve skutecnosti ve vzduchu litat nikdo nevi.

    konspirace se opravdu sirej mezi bezny lidi, ale vidim v tom praci ruska. tam vznikly i spisky o zidozednarich, vsechny konspirace jsou proti zapadnimu svetu, zpetne je videt, ze rusove se nebojej vypoustet absolutni bludy (ne jen pozmenenou pravdu). do toho internet a spousta neoverenejch zdroju, je to hruza se v tom vyznat. a kdyz ani nevis, ze tahla hybridni valka uz davno bezi, tak tomu treba zacnes verit a jeste zacnes hlasat, jakou uzasnou pravdu si objevil. co pada dneska z dvacetiletejch za moudra, to zasnu - ale nedelam si iluzi, ze jsem nesiril podobny bludy o 9/11 nebo 2012 ;)) nadruhou stranu, spousta trendu se potvrdila.

    s tim ockovacim kalendarem nevim, nase doktorka treba sama doporucovala davat poviny ockovani az co nejpozdejs..

    GORG: s tou rakovinou - ono se rika, ze je ji docela dost druhu, nekterou prej muzou spusobovat viry. ta strava a celkovej postoj k zivotu urcite hrajou vyznamnou roli.
    GORG
    GORG --- ---
    Jinak jedna namátková debata s jedním kolegou v práci (ex-studentem medicíny) mi potvrdila můj dojem, že ohledně rakoviny hraje zásadní roli strava - konkrétně překyselení stravy, jak jsem se doslechl na internetech. On mi to potvrdil, a že mu to tvrdil na medicíně i jeden profesor, že příčina je překyselení stravy, a že je chemoterapie apod. nesmyslná.

    Ale možná náhodou potkávám ujeté lidi :) Ale vím o případu ze svého okolí, že se jedna holka vyléčila z rakovinou změnou stravy. Na druhou stranu někomu může chemoterapie taky pomoct. Nějaká žena napsala knihu o své léčbě, kde zkoušela všechny alternativy, ale nic nepomáhalo, a nakonec umřela (v nemocnici), a tam že v posmrtným světě potkala nějakou bytost, která ji dala možnost se vrátit.Pozvolna všechny nádory zmizely (uvědomila si prý, že její příčina byla v psychice v pocitu sociálnímu vyloučení,které v té knize popsala). Doktoři prý nemohli uvěřit. Každopádně chirurgie je asi hodně pokročilá a dokážou člověka opravit, že by člověk nevěřil. Ohledně nemocí ale asi plavou spíš v dogmatech, a tak volím taková ostrá slova o pseudovědě.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Tak ony ty vakcíny asi fakt fungují (i ta dr. Eleková to tam přiznává), ale asi má všechno své meze a limity. Současný mainstream z toho udělal posvátnou krávu a narvat do dítěte v brzkém věku hned 5 nebo kolik těžkých chorob nemusí být dobrý nápad, i když většina nemá závažné následky. Je možné, že masový výskyt alergie souvisí.

    Ono to teda z určité perspektivy opravdu působí pavědecky až diletansky... skoro až humorně, tragikomicky narvat do dítěte zároveň několik smrtelných chorob (sic s mrtvým virem) a očekávat zisk. Být filmař tak bych to možná předělal do skeče ala dr. Gumby "Vacinaaaate!!" :-)

    Onehdá jsem se ptal svého obvodního doktora, co si myslí o těch "prasečích" vakcínách a on mi řekl, že je to podle něj jen mediální hysterie na přání farma průmyslu, tak jsem jen kejval hlavou. On by si prý tu neotestovanou vakcínu nedal, i když si prý ty sezónní vakcíny na chřipku dává. Tehdy byla přitom mediální pohled, že odmítnout vakcínu byly konspirační teorie a u Klause byla zpochybňováno jeho duševní zdraví, když se do těch vakcín opřel a ať si to před kamerama tedy zastánci z řad politiků píchnou. Tehdy se i zvažovalo, že ta vakcína bude u nás povinná pro celou populaci a nakonec byla povinná jen pro státní zaměstnance, ale byly tak ziskreditovány, že je musely nechat zlikvidovat. To už jak nějaká komedie fakt :-) Já se teda snažím tím bavit, než aby mě to děsilo, ale je fakt, že tohle je poměrně vážné. I to jak se konspirace dostaly do hlavního proudu, což myslím i roste teď kolem Zemana, kde spíš než Zeman polarizují veřejnost média, a dost lidí si toho všimlo. Třeba moji rodiče už otevřeně uvažujou, že možná budou muset emigrovat, jestli to tu v ČR přituhne. Táta se někde dočetl o NWO a už si prý nedělá iluze o České televizi. Mám pocit, že u řady dalších rodičů vznikl dojem, že v médiích panuje cenzura a propaganda obdobná jako za socíku. I právě co do lékařství. A léčby rakoviny vitamínama apod.

    Na druhou stranu konspirační uvažování rozhodně není samo o sobě základ kvality a může vést těžce na zcestí. Dobrý si uvědomit, že celá WW2 a Hitlerova ideologie byla postavena na údajné konspiraci Židů a židovských bankéřů ovládajících svět (povědomé :-))). Hitler defakto získal popularitu na základě jeho boje proti NWO.
    Podobně je možné, že dívat se přímo do slunce je mega zdravé, když je děláno správně, a je zároveň pochopitelné, že jsou doktoři takovým tvrzením zděšeni. A že je to pravděpodobně nebezpečné. Stejně jako nepoužívat krém proti slunci v létě. Může hrát roli strava a její kvalita resp. celého životního stylu, že příklon k alternativám může skutečně člověka zabít, a je to pak obtížně zkoumatelné vědou postavenou na kauzálních principech (může jim uniknout např. ta role stravy). Některé ZPE přístroje dokonce můžou fungovat, jen pokud není okolo člověk, který tomu silně nevěří :-) To je každopádně myslím něco, s čím se věda bude muset poprat. Onehdá jsem koukal záznam Fyzikálních čtvrtků ČVUT, kde byla debata "Víra vs věda" a tam poznamenal přednášející, že svého času to byly spojité nádoby, a že tu v ČR je i kaplička soudobých vědců. kvantová mechanika myslím nutí vědce přijmout jiný nový postoj.... Jo jsou to jen lidi, ale ten pokrok by měl být asi hlavně v té toleranci a otevřenosti. Tolerance znamená i nevěřit tomu, nicméně ten názor respektovat (a případně se ho objektivně snažit vyvrátit).

    Debata o vakcínách dost připomíná inkvizici, kde už samotná snaha upravit očkovací kalendář je zcenzurovaná. To mě na tom dostalo. Nikdo z těch, co jsem tu linkoval, nebyl pro zrušení vakcinace, ale pro odstranění hliníkového adjuvans resp. alespoň pro úpravu očkovacího kalendáře. Reakce byla hysterická a udělil se bludný balvan ,)

    A kontrolní skupině dát namísto placeba jinou vakcínu je teda myslím v principu pavědecké. Nezkoumal jsem teda, jak je to časté. Eleková tvrdí, že se to párkrát zkusilo s placebem, ale že to už raději znovu nedělali. Doktoři namítají, že by bylo neetické tu druhou skupinu lidí ochudit o ochranu vakcínou. Ale bylo by to vědecké,)
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: aha, ty zminujes stovky let stary pripad, tak to jo.. to, ze se pokrok deje na okraji a ne v mainstreamu je jen logicky, i vedci jsou porad lidi. mam ale pocit, ze si ty veci hrozne zjednodusujes, vidis to jen ze soucasnyho pohledu, kdy je zpetne vsechno jasny.

    GORG: zas je nutno si uvedomit, ze nasazeni _nekterejch_ vakcin vedlo ke statisticky meritelnejm pozitivnim zmenam, pak se nelze divit, ze nekteri povazuji za tmarstvi naopak vakciny odmitat.
    ten tvuj priklad s ditetem bude spis vyjimecnej a povazoval bych ho spis za selhani konkretnich osob (myslim, to zastrasovani - tam pak v soucasny dobe jde o sileny penize na soudech).

    ono bohuzel, kdyz se necemu venujes, tak tomu casem zacnes verit, je dobry porad trochu pochybovat, ale zas nemuzes zit ve schyzofrenii. kdy budes pracovat na vakcinach a zaroven je budes popirat, nebo obracene, budes pracovat na vyzkumu dukazu proti vakcinam, tezko budes verit v jejich kvalitu.
    GORG
    GORG --- ---
    autocorrect :) rosecruciáni ,)

    Jinak teda ne že by pavěda neexistovala i mimo akademickou komunitu, ale překvapivě největší pavědou je většinou ten akademický mainstream. Sic bych se neodvážil označit celou mainstream vědu za pavědu ale ten vzorec dogmatismu se asi nese celou historií. Naštěstí už dnes antivaxery neupalují, ale je fakt, že se praktikují taktiky zastrašování a osobní likvidace. Teda ne nutně fyzická likvidace ale likvidace osobní kredibility, jak uniklo z interních dokumentů farmaceutických společností - vedli si seznam vědců a doktorů k likvidaci.

    Každopádně pokud přijde maminka s dítětem do nemocnice, že měl po vakcíně neutichající pláč, který zvukem připomínal něco nelidského.. jak nějaké zvířecí vití, a že pak dítě přestalo mluvit a začalo se chovat autisticky takhle ze dne na den hned po vakcíně, a doktoři ji začnou nadávat, vyhrožovat soudem a ještě tvrdit, že to je přece normální vývoj dítěte, tak to je u mě teda praktika středověku.... a to ani není jistý, že středověk byl opravdu krutý a špinavý, jak namítají jiní historici :-)) Možná je ta naše představa středověku příliš poznamenaná fází inkvizice a moru, ale možná že to bylo většinu času dokonce lepší než dnes,)
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: No možná si je i občas umyli, ale celkově neviděli problém se hrabat v mrtvole a pak jít hned vyšetřit holky na gynekologii. Mnoho žen umíralo na mystikou nemoc "horečky omladnic" a doktora (profesora), který myslel ze si mají ruce nejen mýt ale i navrhl konkrétní roztok ideální na dezinfekci, toho vyhodili z univerzity za taková nesmyslná tvrzení. A v blázinci ho pak ubili zřízenci k smrti.
    Imho tehdy ztratila akademická komunita kredit . Btw z toho, co jsem k tématu četl, zanedbávaji někteří doktoři umývání sebe dodnes.
    Nebo když cela akademická komunita odmítala věřit na meteority, kontinentální desky, možnost letu, ... Jde asi většinou o válku ega a dogmatismu. Dominanci čiré pavěda a tmarstvi, ačkoliv to prezentují naopak... Viz. Spolek Sisyfos.

    Skutečný profesionální výzkum se asi odehrává v rámci těch různých tajných spolku jako zednáři, pythagorejci, rose ručiček,...
    MATT:
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: doktori si odmitli omyvat ruce, really?!
    ALWA: jojo, je to hodne, ale treba v tom muze byt i demografie, ze zacla umirat silnejsi povalecna generace (jen spekuluju). ale kdyz si das vyhledat narust umrtnosti v rusku, tak se to jevi jako dlouhodobej problem. a pokdu putin presmeroval penize ze zdravotnictvi do vedeni konfliktu na nekolika frontach, tak se to muze projevit jeste vic.
    ALWA
    ALWA --- ---
    MATT:no ale to číslo... pro mě za mě, já nejsem žádnej zarputilej altruista, navíc ten národ mi nikdy s srdci nepřirost´, ale 5% je sakra hodně... myslim statisticky :)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ale od 1. ledna 2016 vstoupil v platnost nový záchranný systém platný pro všechny evropské banky. Vychází z principu záchrany bank na Kypru, který byl odzkoušen před několika lety. Pokud si vzpomínáte, peníze byly tehdy ve jménu záchrany bank ukradeny všem, kdo měli na účtu více než 100 tisíc eur. Nyní byl stejný princip uplatněn pro celou Evropu. V dokumentu zveřejněném na oficiálním webu Evropského parlamentu se přitom výslovně říká, že „nezajištěné vklady budou postiženy jako poslední“. Tím se ve skutečnosti konstatuje, že jakmile se nějaká evropská banka dostane do potíží, budou akcionáři a držitelé dluhopisů odstaveni od svých peněz a půjde se po soukromých účtech, zatímco daňoví poplatníci mají být těmi posledními, kdo zaplatí účty za krachující banku. Minulost ale ukazuje, že pravidla se mohou uprostřed velké krize měnit ze dne na den, tedy že nynější sliby nemusejí mít s pravdou nic moc společného. A Brusel na účty spěchá -- Evropská komise už na konci října podnikla právní kroky proti šesti členským zemím – konkrétně proti Nizozemsku, Lucembursku, Polsku, Švédsku, Rumunsku a České republice – za to, že ještě nepřijaly legislativu stvrzující pravidla ochrany evropských daňových poplatníků při záchraně bank.
    Svět zítřka: Všechny peníze bankám!
    http://www.literarky.cz/politika/svet/21429-svt-zitka-vechny-penize-bankam
    Deal reached on bank “bail-in directive”
    http://www.europarl.europa.eu/...12IPR30702/Deal-reached-on-bank-%E2%80%9Cbail-in-directive%E2%80%9D
    EU takes member states to court over 'bail-in' laws to protect taxpayers - Telegraph
    http://www.telegraph.co.uk/...kes-member-states-to-court-over-bail-in-laws-to-protect-taxpayers.html
    GORG
    GORG --- ---
    Tenhle článek se odborníci na SK snažili zcenzurovat a bojkovat ten odborný časopis, pokud publikuje článek doktora, který rozebírá rizika očkování s hliníkovým adjuivans. Namísto toho snaha cenzurovat a zastrašovat redakce ten článek holt vyprskl na internet a asi celou věc naopak medializovalo mnohem víc.

    cenzurovaný článek: http://www.slobodavockovani.sk/...toimunitne-a-zapalove-procesy-vyvolane-adjuvanciami-dieta-10-2013/

    Povinné očkování: Zachraňuje nebo ohrožuje naše děti? | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://domaci.eurozpravy.cz/...avotnictvi/96163-povinne-ockovani-zachranuje-nebo-ohrozuje-nase-deti/

    Očkování podle kritičky vakcín může vyvolat autoimunitní reakce. „Říká se tomu ASIA syndrom. Vedou se o tom kongresy a věnují se mu čísla časopisů, vše je popsáno na buněčné úrovni, jak přesně hliníková sůl ve vakcíně způsobuje autoimunitu," říká Eleková, podle které může syndrom vyvolat vypadávání vlasů, lupus, ekzém nebo roztroušenou sklerózu.

    // Nebýt snahy cenzurovat, tak bychom možná o doktorce Elekové ani neslyšeli, ale je teda zajímavé, že už přibývá hlasitých doktorů i tady v ČR a na SK, kteří varují před problémy.
    Zatímco protireakce establishmentu byla zatím snaha jen zesměšňovat, že jde o nějaké "konspirační teorie", a přitom, o čem byla řeč v článku toho doktora, nebylo přestat používat vakcíny ale upustit od používání vakcín s hliníkovým adjuvans resp. nevakcinovat tím děti do věku 1 roku. Jenom šílený fanatismus status quo a propagandy se může bránit i byť jakékoliv diskuzi o očkovacím kalendáři a jeho možné změně.

    Tím je jasné, že věda kolem vakcín zmizela už před desítkami let. Spolu zřejmě i s pravým (vědeckým) významem slova skeptik. Ale evidentně se teď časy mění a ani snahy cenzurovat a zastrašovat nezabránily, aby se ta debata dál rozširovala po internetu ..jako virus- Jediná vakcína proti diskuzi a pochybám už je pak kalašnikov asi :) resp. vakcinovat lidi pomocí sonických děl nebo kulkami do hlavy nebo nevím, jak si ti odborníci tu vědeckou diskuzi představují :-)
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    GORG: a v čem je problém?
    GORG
    GORG --- ---
    fiha., jak tak posloucham

    MUDr. Ludmila Eleková - Nežádoucí účinky očkování
    https://www.youtube.com/watch?v=WwG-Q7BYFRo


    Tak jsem si dohledal a yatím vypadá, že ten postoj "vědy" sedí k tomu, co tam ta doktorka říká:

    A vaccine trial might involve forming two groups from the target population. For example, from the set of trial subjects, each subject may be randomly assigned to receive either a new vaccine or a "control" treatment: The control treatment may be a placebo, or an adjuvant-containing cocktail, or an established vaccine (which might be intended to protect against a different pathogen).

    Vaccine trial - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Vaccine_trial

    Či-li při testování bezpečnosti vakcín se jako kontrolní skupina prý často používá, že kontrolní skupině píchnou jinou vakcínu :-)
    Přemýšlím, kdy bude možné některé vědce a i skupiny doktorů z nemocnic, jak se chování ke znepokojeným rodičům, za zločiny proti lidskosti?

    Každopádně podobná story se odehrála před lety, když jistý maďar blábolil cosi o mikrobech, které mohou přenášet nemoci, a že pomáhá si umývat ruce. Vědci se mu vysmáli a doktoři odmítli si umývat ruce a dál zabíjeli lidi nákazami, které svýma rukama šířili. I kdzž těžko říct, kde končí spiknutí a začíná lidská blbost a ego, resp. naopak.
    MATT
    MATT --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    ještě Zika:
    Zika Virus - What They Are Not Telling You - Trinfinity8
    http://www.trinfinity8.com/zika-virus-mosquitos/
    Zika freakout: the hoax and the covert op continue « Jon Rappoport's Blog
    https://jonrappoport.wordpress.com/2016/01/29/zika-freakout-the-hoax-and-the-covert-op-continue/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Who’s behind the Zika Virus Outbreak & Fearmongering? | Covert Geopolitics
    http://geopolitics.co/2016/01/30/whos-behind-the-zika-virus-outbreak-fearmongering/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam