• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Spojené státy tlačí na Evropskou unii v rámci jednání o dohodě o volném obchodu v mnohem větší míře, než se předpokládalo. Informace vycházejí z tajných dokumentů, jež mají k dispozici německá média od Greenpeace. Chystaná dohoda Transatlantické obchodní a investiční partnerství (TTIP) má odstranit některé zbývající překážky v obchodování mezi EU a USA. Dále má stát za vytvořením největší zóny volného obchodu na světě.

    Podle německého listu Süddeutsche Zeitung bude materiál obsahující 240 stran zveřejněn v pondělí. Tajné dokumenty prý poskytují důkladný pohled na vyjednávací taktiku Spojených států. Kopie dokumentů získaly kromě listu Süddeutsche Zeitung rovněž německé rozhlasové a televizní společnosti NDR a WDR.
    Washington podle dokumentů například hrozí, že zablokuje exportní úlevy pro evropský automobilový průmysl.

    Chce tak přimět EU k většímu odběru amerických zemědělských produktů. USA prý rovněž napadají evropské principy ochrany spotřebitelů, které nyní obyvatele EU chrání před geneticky modifikovanými potravinami či masem s růstovými hormony, píše list Süddeutsche Zeitung na svých internetových stránkách.

    Jednání o volném obchodu začala již před téměř třemi lety, veřejnost má však o jejich skutečném obsahu k dispozici jen velmi málo informací. Zatímco EU své návrhy zveřejňuje, USA zachovávají své postoje v tajnosti. I kvůli tomu proti plánované dohodě protestují miliony lidí, upozorňuje list Süddeutsche Zeitung.
    http://www.zet.cz/...staty-tlaci-na-eu-kvuli-obchodni-dohode-ttip-mnohem-vice-nez-se-ocekavalo-8607T
    Greenpeace to publish 248 pages of TTIP leaks – EurActiv.com
    http://www.euractiv.com/section/trade-society/news/greenpeace-to-publish-248-pages-of-ttip-leaks/
    International - TTIP Documents Revealed
    http://international.sueddeutsche.de/post/143690739565/ttippapiere
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    ARTUR:

    * Až do zahájení bombardování Jugoslávie silami NATO Sorosův fond v Srbsku sponzoroval Občanské centrum v kosovské Prištině za účelem boje za národní nezávislost albánské muslimské většiny.

    * V květnu 2014 v rozhovoru prohlásil, že jeho nadace již dlouho působí na Ukrajině a hrála důležitou roli v současných událostech

    * V říjnu 2015 během evropské migrační krize maďarský premiér Viktor Orbán obvinil Sorose, že patří k aktivistům, kteří se svou podporou masové migrace z Blízkého východu snaží podrývat evropské národní státy. Soros v reakci prohlásil, že neopak pomáhá obhájit Evropské hodnoty, zatímco akce Orbána podkopávají Evropaské hodnoty a že považuje ochranu uprchlíků za prioritu a národní hranice za překážku tohoto cíle.

    George Soros – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Soros

    ***

    Čína zpřísní kontrolu nad nevládními organizacemi ze zahraničí, čeká je policejní dohled — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...olu-nad-nevladnimi-organizacemi-ze-zahranici-ceka-je-policejni-dohled
    ARTUR
    ARTUR --- ---
    Má cenu to ještě dávat sem? Kdo přemýšlí, to dávno ví...
    Merkelové plán s uprchlíky prý není z její hlavy. Za vším stojí tento mocný muž | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...rchliky-pry-neni-z-jeji-hlavy-Za-vsim-stoji-tento-mocny-muz-433215
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    University of Alaska Launches 9/11 Controlled Demolition Investigation

    The University of Alaska are sponsoring a full investigation into claims that World Trade Center Building 7 (WTC7) was brought down by a controlled demolition during the 9/11 attacks.

    Dr. J. Leroy Husley, Chair of the University of Alaska Fairbanks’ (UAF) Civil and Environmental Engineering Department, is partnering with Architects and Engineers for 9/11 Truth to evaluate the causes for its collapse.

    Activistpost.com reports:

    Although questions still remain about how the two planes that hit the Twin Towers could cause the total collapse of the high-rise buildings, many 9/11 researchers now focus on the mysterious collapse of building 7. A number of 9/11 family members point to the collapse of WTC7 as a possible crack in the official story that could spark a new national conversation on the events of that day. WTC7 was not hit by a plane that day; however, it collapsed at 5:20 p.m. according to the National Institute of Standards and Technology (NIST), the official cause for the collapse was office fires. A growing number of family members, activists, architects and engineers question the official theory for collapse and are seeking a new investigation into WTC7.

    Dr. Hulsey and the WTC7 Evaluation project hope to answer some of the remaining questions. The project is a two-year study that is being crowd-funded through Architects & Engineers for 9/11 Truth. Dr. Hulsey has invited professionals from the fields of structural engineering, civil engineering, mechanical engineering, architecture, building design and construction, physics, math, and science, as well as everyday citizens, to get involved.

    “Over the next year, with a team of PhD students, I will be rebuilding World Trade Center building 7, using the same drawings that were used to build it originally we will reconstruct it digitally,” said Dr. J. Leroy

    Hulsey. “NIST says the building fell down due to office fires. Our investigation will evaluate the probability that this was the cause of the collapse.”

    The researchers are promising a “completely open and transparent investigation into the cause of World Trade Center Building 7’s collapse,” and will post every step of their scientific process on WTC7Evaluation.org. The WTC7 Evaluation project will also include a review by a committee of technical experts who will vet the research being conducted by Dr. Hulsey and his students. The professor and his team are soliciting financial support from the public from now until the completion of the study in April 2017.

    ...

    University of Alaska Launches 9/11 Controlled Demolition Investigation AnonHQ
    http://anonhq.com/university-alaska-launches-911-controlled-demolition-investigation/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Is Putin preparing a governmental purge? | The Vineyard of the Saker
    http://thesaker.is/is-putin-preparing-a-governmental-purge/
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Státy jsou v této nové válce pouhými loutkami, neboť jejími hlavními generály jsou takzvaní lídři globálního trhu. Cíle strategických operací ve vojenském a informačním prostoru jsou určovány zájmy této elity a logikou globálního trhu.
    Zdroj: http://ceskapozice.lidovky.cz/...t-mozky-mas-a-elit-prv-/tema.aspx?c=A160414_115846_pozice-tema_lube
    GORG
    GORG --- ---
    „Nikdo o tomto nechce mluvit. Anebo řeknou, že to řešili, a že je to uzavřené téma, ale evidentně není. Bude tu spousta lidí, kteří přijdou a řeknou, že se jim během noci po očkování dítě změnilo. Já jsem to viděl, měl jsem něco udělat a neudělal. Je za tím opravdu něco víc, věřte mi,“ myslí si Robert.
    Zdroj: http://ona.idnes.cz/...ockovani-autismus-syn-nemoc-f2t-/spolecnost.aspx?c=A160414_091856_lidicky_bib
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    trochu ot ... :)
    AmeriGEDDON - Official Trailer "You Were Warned"
    https://www.youtube.com/watch?v=hUwmlnN9nis
    LUKK
    LUKK --- ---
    World Defeated The Wrong Enemy
    https://www.youtube.com/watch?v=bm34sj65MkA
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    SCHWEPZ: je to takovy bezedny kouzelnikuv klobouk, ze ktere se budou dat jeste dlouho vytahovat kostlivci mrtvych kraliku
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    What in the World is Going on with Banks this Week? Emergency meetings, banker summits, crashing European banks....... | Zero Hedge
    http://www.zerohedge.com/...oing-banks-week-emergency-meetings-banker-summits-crashing-european-bank
    MTO
    MTO --- ---
    imho nejhur dopad island. vytahli spinu na byvaleho premiera a sup, bankeri sli po roce z teplaku domu...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KUKIDE: v Aj říkají miliardám biliony (krátká a dlouhá soustava), viz. https://cs.wikipedia.org/wiki/Des%C3%ADtkov%C3%A1_soustava

    Tak to by chtěli i evropští občané, aby špinavé peníze a nedaněné peníze přitekli zpět a mohlo se za ně pořídit obecné blaho ,)

    Já bych si ještě počkal, je toho tolik, těch dat, že to budou ještě měsíce zpracovávat, uvidíme, jestli to je nějaká zpravodajská hra, jestli vytáhnou nějaké ulejvání peněz nebo praní na nějaké politika před volbami, kdoví, co z toho ještě+ vyleze.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SCHWEPZ: ono to asi bude jen 12 nul když to je v angličtině... ??? a tisknout to nemaj chtěj aby ty offshoroví peníze natekli zpátky na jejich území...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KUKIDE: 18 nul? 18 quintilionů $? ,-)
    Doufám, že to nebudou tisknout, že to jen naťukají do PC....tohle by sejmulo celé amazonské pralesy, vytisknout to!
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SCHWEPZ: jsem si to zapamatoval úplně blbě 31 000 000 000 000 000 000
    :D
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    KUKIDE: jak pise Schwepz, tady jsi o rad vedle, jde spise o triliony USD a EUR
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    KUKIDE: 35 miliard? to si vyblejou kdy budou chtít: https://en.wikipedia.org/wiki/Quantitative_easing
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: já jsem teda slyšel, že jde hlavně o to jak dostat 35mld $ domů do ameriky a tím tak trochu zachránit ten strašnej finanční průser co se jim tam rýsuje...
    GORG
    GORG --- ---
    Ivo Strejček: Panama Papers - cesta ke globálním daním? | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...-petice/Ivo-Strejcek-Panama-Papers-cesta-ke-globalnim-danim-430056

    Jinak co jsem zaslechl na ČT od šéfky Českého centra pro investigativní žurnalistiku (česká pobočka téhle organizace G. Sorrose v ČR) řekla, že Panama Papers obsahují jméno Putina.
    Navzdory tomu, že jeho jméno se tam nevyskytuje :-))

    A jak tam zmiňuje v článku - "investigativní novináři" se rozhodli zveřejnit jen část jmen (zatím?).

    Někteří tvrdí (McAfee,..), že tajná vláda bude vydírat lidi na těhle seznamech, že jejich jména zveřejní, pokud nebudou spolupracovat.

    Tereza Spencerová: Panama Papers - A co dál? Vypustí si snad kapři rybník? | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...ncerova-Panama-Papers-A-co-dal-Vypusti-si-snad-kapri-rybnik-429483

    Výčet amerických korporátních sponzorů ICIJ by mohl alespoň částečně vysvětlovat, proč se v Panama Papers nevyskytují žádní Američané, nicméně Süddeutsche Zeitung tuto námitku odmítá s tím, že je třeba „vyčkat, co přijde příště“. Nelze proto vyloučit, že v další vlně bude únik využit i jako nástroj k ovlivnění amerických prezidentských voleb ve prospěch zájmů, které stojí přinejmenším za ICIJ, což by – při jednotné frontě „1 procenta“ proti Donaldu Trumpovi - teoreticky znamenalo zásah ve prospěch Hillary Clintonové.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam