• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK: tenhle pán má jasno :0
    Former Satanist Exposes Occult Secrets
    https://www.youtube.com/watch?v=KKBpBrsXMuk
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    KUKUSHKA: já nevím bych to nerozebíral ale mě jejich cíle nezajímají :)
    Matrix - System Failure
    https://www.youtube.com/watch?v=OyRW9uFSmh0
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    :)
    Haitian President EXPOSES the Clinton Foundation: "Hillary Clinton tried to bribe me!"
    https://www.youtube.com/watch?v=phKO2T2pMjM



    KUKUSHKA: co tím myslíš finální???
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    LUKK: nechápu, můžeš mi vysvětlit o co jde, kde je zakopán pes?

    **

    Tady je po kupě začátek internacionální války v Sýrii vč. zdrojů:

    (...) Bílý dům a jeho klienti podle odtajněných dokumentů amerického ministerstva obrany realizovali transfer zbraní do Sýrie již od října 2011, tedy sedm měsíců od vypuknutí legitimních protestů proti režimu Bašára Asada. Jaká je reálná, ač nepříliš známá geneze tragické válečné pře v Sýrii a jakou roli v ní hraje Obamův kabinet? (...)
    Asadova vláda, obdobně jako Kaddáfího vláda, v té době spolupracovala s administrativou George W. Bushe na věznění a mučení osob podezřelých z terorismu.
    (...)
    první protesty, jejichž účastníci volali po radikálních reformách a nikoliv výhradně po hlavě prezidenta Asada, což je dodnes přetrvávající mantrou západních států a jejich arabských spojenců a Turecka, se záhy staly násilnými. 20. března 2011, tedy pouhých pět dnů po zahájení syrské revoluce, několik demonstrujících vypálilo do základů sídlo baasistické strany a další přilehlé budovy a v následujících potyčkách přišlo o život sedm policistů a 15 demonstrantů. Prezident Asad ze spáchání incidentu obvinil zahraniční konspirátory a násilnosti dále eskalovaly s obětmi na obou stranách. Podle oficiálních údajů bylo do konce července téhož roku při nepokojích usmrceno 1600 civilistů a 500 příslušníků bezpečnostních sil; nelze tedy hovořit o jednostranné a drtivé ofenzivě syrských bezpečnostních sil proti naprosto bezbranným civilům. Tyto údaje je však nutné brát s rezervou, neboť jsou ovlivněny oboustrannou propagandou a chaotickou informační válkou. Požadavky zprvu sympatické revoluce v Sýrii tedy splněny nebyly, neboť představitelé demokratických sil byli záhy odsunuti na okraj nebo přímo do podzemí a jejich vliv na dění v zemi byl minimální a nyní se prakticky rovná nule.
    (...)
    Do civilních bojů se v červenci téhož roku zapojila Svobodná syrská armáda (FSA), kterou za pomoci turecké vojenské rozvědky založilo pět nebo sedm důstojníků zběhlých ze syrské armády s cílem „způsobit pád systému“ v Sýrii. V říjnu 2001 Turecko nabídlo FSA na svém území útočiště - „bezpečnou zónu“ a základnu, kde by mohla operovat. FSA měla oficiálně získat další pomoc ze zahraničí v listopadu 2011, a to od Dočasné národní přechodné rady v Libyi v podobě financí, zbraní a dobrovolných bojovníků. Koncem listopadu bylo v Sýrii nasazeno asi 600 libyjských bojovníků, kteří tam vstoupili přes turecké území. Ankara společně se Saúdy a Katarci začala těmto a dalším rebelům poskytovat zbraně a další vojenský materiál (automatické pušky, ruční protitankové granátomety a další protitankové zbraně) za asistence CIA již v první polovině roku 2012, jak informuje New York Times, a tím se dosud lokální konflikt internacionalizoval.
    (...)
    Zahraniční pomoc pro FSA, které se časem podařilo získat podporu od Spojených států, Velké Británie a Francie, ale přitáhla i islamistické elementy, sdružené kupříkladu v Syrské islámské osvobozenecké frontě (SILF), jejíž páteř tvořili salafisté a muslimské bratrstvo. Tito islamisté na konci roku 2012 představovali polovinu ozbrojených sil bojujících proti vojskům Bašára Asada. V řadách Svobodné syrské armády bojovali a bojují taktéž další sunnitští militanti, dále pak Libanonci, Alžířané, Tunisané, Jordánci, a dokonce i bojovníci ze Saúdské Arábie. Není žádným velkým tajemstvím, že spousta bojovníků z FSA zběhla ke káidistické formaci an-Nusrá, jež se v roce 2013 stala nejlépe vyzbrojenou a motivovanou silou bojující proti Asadově režimu.
    (..)
    Dohady o tom, že v Sýrii existují umírnění rebelové v řadách FSA, rozmetává dokonce opozici nakloněná a již zmíněná organizace SOHR v jednom ze svých textů z února 2015. Zde je uvedeno, že FSA není umírněnou silou, a dokonce to ani nepředstírá. Dále v textu čteme: „Většina jejich lídrů a velitelů má silné džihádistické tendence a svou válku proti Damašku nazývají svatou válkou. V roce 2013 několik amerických vojenských představitelů pod podmínkou anonymity poukázalo na odhady Pentagonu, podle nichž je v FSA sdruženo více než 50 procent „extrémistických islamistických skupin“. Americká televize NBC k tomu tvrzení dodala, že „FSA se skládá ze stovek malých jednotek – některé z nich jsou sekulární, jiné pak náboženské – ať už jde o náboženství radikální či mainstreamové – a zbytek jsou rodinné gangy nebo jednoduše zločinci.“
    (...)
    Paralelně s vytvořením „demokratických“ opozičních bojových sil reprezentovaných hlavně FSA začaly v druhé půlce roku 2011 a v průběhu následujícího roku do Sýrie proudit tisíce džihádistických elementů, jež se brzy staly páteří syrské opozice. Tuto skutečnost dokládá i zpráva americké Defense Intelligence Agency (DIA) ze srpna 2012, v níž její zaměstnanci předpovídají a mezi řádky vítají převahu salafistů ve východní Sýrii, potažmo vznik Islámského státu. Salafisté, mající silnou podporu hlavně ze Saúdské Arábie, samozřejmě nepředstavují žádnou mírumilovnou demokratickou alternativu k vládě sídlící v Damašku – jejich cílem je nastolení práva šaría v Sýrii. Tato politika, již podporovali spojenci Washingtonu v Rijádu, Ankaře a Dauhá, měla vést k izolaci a porážce režimu Bašára Asada, potažmo jeho podporovatelů v Moskvě a Íránu.
    (...)
    Z poznatků americké tajné služby vyplývá, že Al-Káida v Sýrii prováděla teroristické útoky již na začátku roku 2012, tedy ani ne rok po vypuknutí protestů proti režimu Bašára Asada, a že v zemi hraje nemalou úlohu. Američtí představitelé také uvedli, že stoupenci Al-Káidy operující v Iráku se začali přesunovat na bojiště v Sýrii, aby zde bojovali po boku antiasadovských sil.
    V listopadu 2012 bojovalo v řadách syrské franšízy Al-Káidy (Fronta an-Nusrá) 6 až 10 tisíc bojovníků, kteří byli v tutéž chvíli považováni za vysoce disciplinovanou a efektivní sílu v syrském válečném kotli. Tyto jednotky byly řízeny ze zahraničí arabskými monarchiemi s jasným cílem – svrhnout režim Bašára Asada, a to i za cenu, že oficiální nepřítel Washingtonu ovládne Levantu a nahradí sekulární, byť silně represivní vládu. Tato politika vedla taktéž ke vzniku Daeše v Sýrii, který zde začal zapouštět kořeny v dubnu 2013 – jak bylo ostatně předpovězeno v analýze DIA o osm měsíců dříve. Navíc existují pádné důkazy o přímé spolupráci Turecka, tedy klíčového klienta Washingtonu, s extrémisty z Daeše.
    (...)
    Není náhoda, že myšlenky na vytvoření Islámského státu vznikaly v Američany spravovaných věznicích v Iráku, a to v letech 2007 až 2008, o čemž se podrobněji můžeme dočíst v deníku Washington Post.
    (...)
    Investigativní novinář Seymour Hersh přišel předminulý rok se zjištěním, že CIA se na začátku roku 2012 ve spolupráci s Tureckem, Saúdskou Arábií a Katarem podílela na tajném plánu, který spočíval v transferu zbraní z arzenálu svrženého libyjského lídra Kaddáfího do rukou syrské opozice. Spojené státy měly v této operaci hrát jakousi zákulisní roli „supervizora“. Nicméně další zpráva DIA z října 2012 (publikovaná organizací Judicial Watch) informuje o transferu zbraní z libyjského Benghází do dvou syrských přístavů nacházejících se poblíž hranic s Tureckem, který probíhal od října 2011 do začátku září 2012. Zbraně z libyjských arzenálů (pušky pro snipery, RPG, munice pro houfnice…) se nakonec dostaly do rukou i hlavním představitelům syrských opozičních sil – džihádistům, což aktivně podporovali klíčoví spojenci Spojených států. Ba co více – informace o této operaci přicházejí přímo ze zdrojů amerického ministerstva obrany, není proto žádný důvod pochybovat o jejich pravosti.
    (...)
    Obamův kabinet prostřednictvím tajného programu CIA s ročním rozpočtem ve výši jedné miliardy dolarů, který byl zahájen na jaře 2013, vycvičil a vyzbrojil téměř 10 tisíc „umírněných rebelů“, již byli následně odveleni do Sýrie. Informoval o tom kupříkladu mainstreamový list Washington Post. Vzhledem k poznatkům DIA z roku 2012 o převaze džihádistických elementů v syrské ozbrojené opozici a kontroverzím spojeným s FSA lze s úspěchem pochybovat o demokratických úmyslech Obamou podporovaných rebelů. Tento program, jehož těžiště mělo spočívat ve vybudování mocenské protiváhy proti režimu Bašára Asada, ale vytčený cíl nesplnil.

    http://www.blisty.cz/art/83815.html
    https://en.wikipedia.org/wiki/Course_of_events_of_the_Syrian_Civil_War
    http://www.washingtonpost.com/.../2014/11/04/how-an-american-prison-helped-ignite-the-islamic-state/
    http://www.judicialwatch.org/document-archive/pgs-287-293-291-jw-v-dod-and-state-14-812-2/
    http://www.ibtimes.com/four-years-later-free-syrian-army-has-collapsed-1847116
    http://gulfnews.com/...lebanon/lebanese-fighter-trains-new-generation-of-jihadis-for-syria-1.1030788
    http://www.albawaba.com/news/libyan-fighters-join-free-syrian-army-forces-403268
    http://www.understandingwar.org/sites/default/files/Struggle_For_Syria.pdf
    https://www.theguardian.com/commentisfree/2012/feb/19/syria-us-ally-human-rights
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    nějaký uvolněný dokumenty o teslovi
    FBI — Nikola Tesla
    https://vault.fbi.gov/nikola-tesla
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: jo ja jsem zaseklej zrovna na Matrix Deciphered :) myslím že sem sem už dával odkaz... ale je to dost ulítlá konspirace, ale zatím to nej co jsem četl...
    jinak knih je dost:
    http://www.obalkyknih.cz/view?isbn=9788024225852
    https://books.google.cz/...=isbn:0899666612&hl=cs&sa=X&ved=0ahUKEwiX1JG2_6jPAhVDbxQKHdkwAVIQ6AEIHTAA
    https://books.google.cz/...cs&sa=X&ved=0ahUKEwjNvpmy_6jPAhUEOhQKHSHjBgEQ6AEIHTAA#v=onepage&q&f=false
    a internetové knichkupectví gnosis9 má docela výběr :)
    http://gnosis9.net/obchod/?konspirace,594
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: na nic... čteš něco zajímavého? našel jsem si exo-vaticana od nějakého Toma Horna.... ale jen v eng.. chci taky něco o nwo, iluminátech, politice, atd. nejlépe novější věci a hlavně ne nějaký kraviny...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: není, na co narážíš???
    LUKK
    LUKK --- ---
    LUKK: ...mam jmenovat?...
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: to je fuk...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: k jakému tématu? :)
    LUKK
    LUKK --- ---
    ctete nejake knihy k tematu?
    MTO
    MTO --- ---
    I OWN ALL WEATHER FORECASTING FOR THE PLANET
    https://www.youtube.com/watch?v=DRXuxpG6UHE


    ...
    GORG
    GORG --- ---
    ad DNA jsem zjistil, že v ČR už od doby komunistů sbírají nenápadnou databázi DNA :)

    Krev novorozenců zůstává v archivech až sto let, chystá se změna - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...-zaznamu-z-detskeho-screeningu-fgt-/domaci.aspx?c=A140117_203650_domaci_hv

    Debata, kterou občanské sdružení Iuridicum Remedium otevřelo, se týká takzvaného novorozeneckého screeningu (viz box). Při něm se dítěti odebere z paty několik kapek krve. Spolu se jménem, rodným číslem a číslem pojišťovny se krev na savém papíře uchovává ve čtyřech nemocnicích pět až sto let.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ze CIA jsem vynesl přípravy jaderného konfliktu, USA chtěly válku, tvrdí dvojitý agent Köcher
    http://video.aktualne.cz/...mace-o-jadernem-konfliktu-usa-chtely/r~162709687f6c11e6a77e002590604f2e/
    Karel Köcher – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_K%C3%B6cher
    Agent CIA mediální hvězdou. Příběh českého ‚krtka‘ Karla Köchera mapuje kniha i film | Kultura | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...chera-mapuje-kniha-i-film-gfc-/kultura.aspx?c=A151013_095744_ln_kultura_hep
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: Jo tuto paní si vzpomínám onehdá z interview na ČT24. Myslím, že na youtube se to (v titulku) jmenovalo, jak se zas v ČT spletli, a pozvali si někoho, kdo jim neříkal věci podle očekávaného scénáře .)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Česká velvyslankyně: ‚V Sýrii v roce 2011 revoluce nebyla‘. Na vině je Západ
    http://echo24.cz/a/wa46k/ceska-velvyslankyne-v-syrii-v-roce-2011-revoluce-nebyla-na-vine-je-zapad

    Česká velvyslankyně v Sýrii Eva Filipi tvrdí, že v roce 2011 v Sýrii k žádné revoluci nedošlo. Jednalo se prý spíše o snahy Západu, který se snažil Sýrii „vyjmout z Osy zla společně s Íránem“.

    BEZ POLITICKÉ KOREKTNOSTI s Evou Filipi a Ivo Schwarzem
    https://www.youtube.com/watch?v=0JwUL3qY8M8
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    SCHWEPZ: Existujou i sofistikovanější způsoby než je izolepa. ;)

    Webcam Cover (5-pack) Black Metal: Amazon.co.uk: Computers & Accessories
    https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00YQ3TGMA/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Lidé by podle americké FBI měli vzít bezpečnost do svých rukou. Ředitel FBI James Comey způsobil pozdvižení, když připustil, že zalepuje webkameru svého osobního počítače neprůhlednou páskou. Comey se dříve nechal slyšet, že by se lidé neměli snažit svoji elektroniku sami zabezpečovat, aby nebránili státu v efektivním globálním zabezpečování.
    To se změnilo tento týden, kdy vysoký představitel amerického ministerstva spravedlnosti John Carlin před washingtonským publikem na otázku „Opatření se zalepenou webkamerou se týká i vašeho počítače?“ odpověděl „No to se sakra týká“ a doporučil, aby každý, kdo chce chránit svoje soukromí, dělal totéž. Před publikem uznal, že se mu kvůli neprůhledné pásce někteří smějí. Trval ale na tom, že nejde o bláznivý nápad a že šéf FBI i další představitelé světové bezpečnosti činí rovněž tak. Zakrývání kamery označil za „jednu z rozumných věcí, které bychom měli dělat“.

    Zalepte svou webkameru neprůhlednou páskou, doporučuje ředitel FBI | Wave News
    http://www.rozhlas.cz/.../zalepte-svou-webkameru-nepruhlednou-paskou-doporucuje-reditel-fbi--1650895
    The FBI’s Director Says You Should Always Cover Your Webcam With Tape | IFLScience
    http://www.iflscience.com/technology/fbi-director-says-you-should-always-cover-your-webcam-tape/
    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ: No zdaleka ne první

    The government has your baby's DNA - CNN.com
    http://edition.cnn.com/2010/HEALTH/02/04/baby.dna.government/

    It's simple, the pediatrician answered: Newborn babies in the United States are routinely screened for a panel of genetic diseases. Since the testing is mandated by the government, it's often done without the parents' consent, according to Brad Therrell, director of the National Newborn Screening & Genetics Resource Center.
    In many states, such as Florida, where Isabel was born, babies' DNA is stored indefinitely, according to the resource center.
    Many parents don't realize their baby's DNA is being stored in a government lab, but sometimes when they find out, as the Browns did, they take action

    // Jinak by myslím šlo popsat celou věc mnohem hezčím způsobem - stát buduje databázi vzorků DNA, která pomůže předcházet nemocem. Pod čarou max. uvést, že pár konspiračních teoretiků s tím má zas nějaký problém. ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam