• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    KUKUSHKA: Ono tahle argumentace (o hybridních hrozbách) zní dost podobně té rétorice komančů o západních špionech (akorát jiné termíny no)... mladí se na ten neoliberalismus (tak by se to asi dalo nazvat) imho chytají snadněji než ti starší.
    GORG
    GORG --- ---
    KUKUSHKA: ze media jsou u nas urcite kvalitni a stejne svobodna jako v jinych zemich...

    No v těch jiných zemích to asi stejně nebude žádná výhra, tak to svým způsobem je blízko pravdě možná :)
    Ale teda přijde mi, že hlavně pamětníkům už to připadá čím dál víc průhledné. Když třeba vemu, jak to vnímají třeba rodiče. Ti už nevěří nikomu...případně že prý emigrujou do Ruska :) ale ČT už teda vůbec nevěří. Že prý už jsou starší a dlouho žít nebudou, ale boj za svobodu teda prý zbývá na mě.
    Ale i tak obecně, když se člověk s někým dá do řeči, vnímá to podobně... samo že na to má vliv, že člověk přitahuje určité typy lidí, a jiný zas potká třeba lidi s diskofilními pohled na svět. Mně to teď připomnělo třeba toho průvodčího ve vlaku... už byl totálně mimo Východ vs Západ paradigma.. prej kdybychom se spojili, tak můžeme zkoumat vesmír a místo toho, že prej kokoti řeší války atd.
    GORG
    GORG --- ---
    KUKUSHKA: To se zas rozpočet prohne :) Snad budou sledovat aspoň i propagandu jiných států.

    Že prej amíci používají sice taky propagandu, ale vždy cituju "pouze pravdivou" :DD Že prej tam mají svobodný tisk, takže už žádná zlobivá propaganda není možná. To bylo asi poprvý, co jsem kdy na ČT slyšel položit moderátora otázku, jestli i USA mají nějakou propagandu. Odpověď hosta taky dobrá. Nějaká odbornice na ruskou propagandu to byla.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Secret Nazi military base discovered by Russian scientists in the Arctic | The Independent
    http://www.independent.co.uk/...t-nazi-military-base-russian-scientists-alexandra-land-a7373401.html
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    'Philanthropist' George Soros Set To Make A Killing From Europe's 'Forced Migration' | Zero Hedge
    http://www.zerohedge.com/...21/philanthropist-george-soros-set-make-killing-europes-forced-migration
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    LUKK: chapem tvoju motivaciu, ale obavam sa, ze to proste nie je uplne dobry priklad; resp. naopak - je to vlastne dobry priklad toho ako sa aj sucasni politici inspiruju propagandistickymi metodami ktore tak velmi sikovne vyuzival Hitler, tie jeho prejavy v tom videu su skoro uplne rovnake ako niektore prejavy sucasnych (aj Ceskych ci Slovenskych) politikov a prave toto vo mne naopak vyvolava obrovsku nedoveru voci takymto prejavom a som teda skor v opozicii k tomu alternativnemu a konspiracnemu videniu sveta ktory prave tieto prejavy povazuje za tu pravdivu skutocnost...
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Druhý Snowden? Američané obvinili spolupracovníka NSA z krádeže obrovského množství tajných dat |
    http://zahranicni.ihned.cz/...obvinili-spolupracovnika-nsa-z-kradeze-obrovskeho-mnozstvi-tajnych-dat
    Ex-NSA Contractor Stole at Least 500 Million Pages of Records and Secrets, U.S. Says - WSJ
    http://www.wsj.com/...-contractor-stole-at-least-500-million-pages-of-records-and-secrets-1476991747

    Spolupracovník americké Národní agentury pro bezpečnost (NSA) Harold Martin byl obviněn z krádeže obrovského množství tajných dokumentů, které shromažďoval dvacet let. Napsaly to ve čtvrtek noviny The Wall Street Journal s odvoláním na zdroje z americké justice. Martin byl zaměstnancem konzultační agentury Booz Allen Hamilton, pro niž pracoval Edward Snowden ukrývající se v Rusku.

    Martin, který má být souzen jako špion, získával tajné informace z několika vládních zdrojů, napsal americký list. Celkové množství ukradených dat dosahuje obrovského objemu nejméně padesáti terabajtů. Vyšetřovatelé označili rozsah Martinovy trestné činnosti za "dechberoucí". Podle některých může jít o největší únik utajovaných informací v dějinách USA.
    LUKK
    LUKK --- ---
    nechci tady oslavovat ani Hitlera a už vůbec ne jakoukoliv formu rasismu. jsem duší otevřený lidumil a pacifista... když se však dostávám do úvah nad tím čemu věřit a na základě čeho...nemůžu si pomoci a nepodezírat důvěryhodnost to jak je nám kolorována historie..... spojenci, osa zla..... Rusko.... zbytečná atomová... atd. jsou věci o kterých se neučíme.... a hlavně tady platí že :historie je psaná vítězi....... .... nepopírám holokaust ale jsem opatrný v jeho sumarizacích.....a navíc není to invence Adolfa.... v těch hrůzných dobách byli vrahy všichni........ I my...... pokud jsem někoho urazil, nebylo to úmyslně :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LUKK: lol tvl, tak minmalne mu prislo v poradku povrazdit par mega lidi na zaklade rasy, s tim si v pohode?... at uz najdes jakykoliv alternativni pozadi tehle udalosti tak ten krypl minimalne tomu celymu udelal ksicht.... nebo chces rozporovat i to? To ze zvladnul ukazat na to co je spatne jinde z nej hodnyho strejdu moc nedela.
    LUKK
    LUKK --- ---
    BEEJBI: prosím tě, pověz mi.... co víš o Hitlerovi?
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    LUKK: kamo davat sem Hitlera ako vzor je uz trochu moc nie?
    MTO
    MTO --- ---
    jeste je zajimava souvislost s "odstrizenim" assange od netu. jsou teorie, ze je mrtvy nebo unesen...
    MTO
    MTO --- ---
    KUKIDE: tak imo to proklouzlo pres nejakej bulvar. nekdo si chtel privydelat... i ve svete to je spis o bulvaru. u nas pak blesk a tn.cz :-)

    spiers - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/search?q=spiers&gws_rd=cr&ei=tMgHWP2yA4b7UOixgKAE#q=spiers&tbm=nws

    LUKK
    LUKK --- ---
    Front Line Assembly - Civilization
    https://www.youtube.com/watch?v=nK2QtTtYI2E
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: jo to jo, ale to ze se to objevilo znovu ve stejnou dobu jako na novinkách se skrytou zmínkou o black gu je zajímavý, škoda že nemám nějakej kontakt k redaktorům novinek abych vypátral odkud to tam přiulo :-) bud už i alternativní weby používají programatic trnd nebo je vtom nějaká konspirace ;-)
    MTO
    MTO --- ---
    KUKIDE: je to divny. uvidime co z toho vyleze...

    tady je zminka z cervence

    MAX SPIERS SUPERSOLDIER – MURDERED? | PROJECT CAMELOT PORTAL
    http://projectcamelotportal.com/2016/07/18/max-spiers-supersoldier-murdered/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    MTO: no ona ta zpráva se vyskytla o den později i na různých konspiračních světových webech což řadí novinky jako první zdroj který jsem zaznamenal... takže to je opravdu zajímavé... :)
    MTO
    MTO --- ---
    SCHWEPZ: " Poněkud jsem se podivil, když asi před 5 dny Novinky přinesly článek o záhadné smrti supervojáka a odborníka na UFO Maxe Spierse https://www.novinky.cz/...spiracniho-teoretika-nasli-mrtveho-pred-smrti-zvracel-cernou-tekutinu.html . Jednak že se Novinky vůbec vcelku informovaným a podrobným článkem pustily do tohoto "konspiračního" tématu, pro něž mají normálně hluboké pohrdání, jednak že Max Spiers zemřel již 15. června 2016 (z článku Novinek však vyplývá, že se to stalo právě teď. I Express a podobné stoky to přinesly včera jako žhavou aktualitu (:-))) )

    Kdo byl Max Spiers? Možná si vzpomínáte, že Orgonet v roce 2014 uvedl odkazy na videa rozhovorů s Maxem Spiersem z projektu Camelot, viz článek Výpovědi supervojáků o tajném pozadí Země, Měsíce, Marsu http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/vypovedi-supervojaku-o-skryvanem-pozadi.html - se slovenskými titulky; pořídil jsem i český přepis části rozhovoru v článku Supervojáci: Byli jsme několikrát na Marsu: http://orgo-net.blogspot.cz/2014/01/supervojaci-byli-jsme-nekolikrat-na.html Vřele doporučuji.

    Ale zpět k Novinkám: buď to byl nějaký chybný krok našich médií, anebo naopak, museli to napsat na rozkaz svých chlebodárců. Se současným přívalem uniklých mailů (zejména tzv. Podestovy maily) totiž vycházejí najevo zajímavé skutečnosti, včetně toho, že média dostávají rozkazem, kdy, v kolik hodin a s jakým titulkem mají uvést kterou lež/zprávu.

    V Podestových mailech se nacházejí i zajímavé souvislosti ohledně odhalování pravdy o UFO a o činnosti americké vlády v této oblasti. Podesta byl už dávno /2002/ pro zveřejnění ... a začíná se o tom zase asi nepříjemně moc mluvit. Možná jde médiím o to zamést tuto záležitost mezi opovrženíhodné "konspirační teorie" (protože by se mohla objevit nežádoucí souvislost s Hillary...) ... a propaganda zabírá, do komentářů čtenáři i najatí trollové horlivě píší, jak strašná blbost je to UFO (a všechny konspirační teorie), a že dobře mu tak, a kdoví co v Polsku snědl... (:-))"

    OrgoNet: Rusko označilo Hillary Clintonovou za podezřelou z vraždy dvou významných znalců UFO
    http://orgo-net.blogspot.cz/2016/10/rusko-oznacilo-hillary-clintonovou-za.html

    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RT Press Office on Twitter: "RT statement on Natwest: https://t.co/v2Nz9q966X"
    https://twitter.com/RT_PressOffice_/status/787999993470783488
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    sice fox:
    FBI AGENTS REVOLT AT DECISION NOT TO PROSECUTE HILLARY
    https://www.youtube.com/watch?v=CpFxCi0M0IY
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam