• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    EUR0
    EUR0 --- ---
    GORG: ano, neexistuje zatial smoking gun. ale miestami mam pocit, ze aj keby vyslo na povrch video, kde hillary ritualne obetuvava decko, tak by tomu vacsina ludi neuverila :)
    ..co sa tyka lecky, tak je pravda to, ze je to pouzite prave na tu cenzuru / fake news / russian propaganda. ale to az na zaklade toho, ked to zacalo byt dost rozsirene na webe -> uplne priehladny gunman v CPP. lecka od zaciatku to imho nebude, pretoze to vznika pri niektorych mailoch, ktore su roky stare. bol by to ten najprespekulovanejsi dlhodoby plan, aky som kedy videl
    GORG
    GORG --- ---
    EUR0: Jo až skoro i dává smysl, že by Pizza gate mohla skutečně být léčka, jak likvidovat alternativu - blokování serverů a lidi si nebudou moct ověřit, že na tom něco je, protože to samozřejmě bude zcenzurované :)
    A samo o sobě to i mě znělo (když jsem neznal detaily), že je to možná nějaká dezinformace.

    Dobře to myslím popsal týpek kritizující reportáž Young Turks. "And if you don't find this creepy as fuck, you propably ARE creapy as fuck!!!" zatímco tam scrooloval google images na téma "pizzagate instagram".

    Potíž je asi hlavní v tom, že navzdory tomu, že se tam okatě děje něco hodně divnýho, a asi to příliš nesouvisí zrovna (jen) s tou restaurací, tak nic z toho asi není přímo důkaz. Určitě je to ale něco, co by mělo zajímat policii a jiné vyšetřovací složky
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: rusko je ekonomicky v prdeli, maj jen suroviny, nic nevyrabej, tak potrebujou parazitovat na vychodni evrope, pobalti nebo balkanu. nase zapadni bohatstvi je taky z casti puvodem z kolonii.
    to samy cína, pokud by měla jednat s jednotlivejma vládama v EU, tak je mnohem snažší manipulovat a "obchodovat", oproti tomu, kdyz bude vyjednavat s jednotnou unii, kde budou pod dohledem mnohem vice obcanu. afriku si koupili, tak treba videj v rozvraceny evrope taky snazsi korist.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: imho nic jako vznešená propaganda neexistuje
    Jinak když už jsme tu v konspiracích, tak bys asi měl zkusit tyhle obavy nějak podložit :) Přiznám se, že mi fantazie v tomhle selhává. Možná už jsem zaujatý.
    EUR0
    EUR0 --- ---
    a to som zabudol spomenut ako sa rychlo menili pedacke loga: besta pizza o dva domy vedla CPP si zmenila logo ako prva. oproti na ulici bistro odstranilo na svojom webe logo, ktore bolo hned pod fotkou hillary. elpida, ktora je s tymto spojena zmenila logo:
    ELPIDA HOME PEDO LOGO discovered - Owned by Radcliffe Foundation, Owned by Billionaire Frank Giustra who Donated BIG money to Clinton Foundation! | pizzagate
    https://voat.co/v/pizzagate/1447678
    a to su vsetko len tie 'najlahsie/zapamatovatelne' veci

    ked to clovek sledoval realtime, citil sa jak v nejakej scifi RPG. surealne to bolo cele
    EUR0
    EUR0 --- ---
    inak co sa tyka pizzagate, sledujem to zhodou okolnosti uplne od zaciatku a po par tyzdnoch, kedy som si kazdy den refreshoval nove info, som presiel od uplneho skepticizmu k presvedceniu, ze to bude real. otazka je ako presne a do akej miery.
    je tona evidence a samozrejme, ze ked sa vytiahne len jeden alebo par osamotenych kuskov (napr. niektore z tych instagram obrazkov) tak to nemusi vyzerat moc doveryhodne. ale dokopy je toho uz az prilis vela. k tomu je zabavne sledovat ako to reportuju media + este zabavnejsie bolo sledovat cenzuru in real time: mazanie prispevkov na reddite, mazanie trending hashtagov na twitteri, bannovanie subredditov, neskor mazanie youtube videi. mazanie wikipedia stranok ludi, co sa tomu venovali. pripadne ako z alefantifovej imdb page a jedneho jeho filmecku zmizlo zrazu to, ze tam figurovala 'secret pizza' atd. atd. :D

    vyslo na povrcho tak strasne vela infa, ze uz sa nebojim tu toto pisat, nech si mysli kto chce co chce o mne ^^

    inak najlepsi web na to je tento. presunulo sa to tam z maznuteho pizzagate subredditu, ktory bol zabanovany, ked mal 25k subscriberov a naberal tak 2000 novych denne.
    #Pizzagate: Investigating corruption, child trafficking and abuse uncovered in the wikileaks podesta emails.
    https://voat.co/v/pizzagate

    a ak by to niekoho zajimalo, ideal je zacat asi cez byvaly sticky post. nie je tam vsetko, ale z kazdeho rozku trosku
    Welcome to Pizzagate: Fully sourced, simply organized, summary and history of main findings (12/6) | pizzagate
    https://voat.co/v/pizzagate/1467064
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: no a co když je to právě o tom, jestli zůstaneme na západě, nebo se opět stanem ruskym vazalem? co když opravdu už jede třetí světová a boj se jede o lajky, resp. "duše" a mysli občanů. když vidim, jak to šíření dezinformací funguje, tak mi minimálně nezbývá, než zvážit, jestli nějaký způsob kontroly v tomto boji neni nutný.
    GORG
    GORG --- ---
    GORG: Uf.. Napsal jsem to naopak. FBI bylo prý vyhrožováno, že s tím nesmí vyjít ven.
    EUR0
    EUR0 --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: No mě třeba moc netrápí, co se děje v Číně nebo Severní Korei, popřípadě Rusku. Spíš mě zajímá, co se děje v ČR resp. Západě, kam patříme :) A kde to můžeme ovlivnit.
    Zatím je to spíš z mé perspektivy o tom, že korporace mají lidi tendenci blokovat a otevřeně cenzurovat na jejich vlastních sítích(fb, yt, reddit,..). Kromě youtube samozřejmě existují i jiné video streamy.
    Jakmile se ale objevují opravdové hlasy pro trestní stíhání osob šířících fake news resp. blokování těch serverů jako takových, tak už se dostáváme někam jinam (než je "brečení", že je youtube na jejich vlastních serverech blokuje).

    Asi by se to dalo odlišit to chování jako ublížené dítě vs. upozorňování masové populace, že nesmí jen tak bezhlavě důvěřovat velkým korporacím, že tam necenzurují. Každej používá youtube, málokdo třeba kouká na .. jak se jmenuje ten jinej server? :) Jeden začínající na "v"(?) se taky dost používá, a pak všelijaký Dailymotion.

    Určitě jde mraky lidem o prachy, o tom žádná..
    GORG
    GORG --- ---
    V FBI prý byli zatlačeni ke zdi, aby vyšli ven s vyšetřováním dalších e-mailů (650 tisíc e-mailů) z notebooku Weinera, manžela Humy, který sextoval s 15 letou holkou

    V tomhle směru je takové oznámení FBI 11 dní před volbami asi fakt zvláštní, proč měl ředitel FBI potřebu něco takového prohlásit.

    FBI in Internal Feud Over Hillary Clinton Probe - WSJ
    http://www.wsj.com/...clude-thousands-of-emails-linked-to-hillary-clintons-private-server-1477854957

    The surprise disclosure that agents from the Federal Bureau of Investigation are taking a new look at Hillary Clinton’s email use lays bare, just days before the election, tensions inside the bureau and the Justice Department over how to investigate the Democratic presidential nominee.

    Computer seized in Weiner probe prompts FBI to take new steps in Clinton email inquiry - The Washington Post
    https://www.washingtonpost.com/...9468-9d31-11e6-9980-50913d68eacb_story.html?utm_term=.14b45002738d

    Newly discovered emails found on a computer seized during an investigation of disgraced former congressman Anthony Weiner thrust the controversy over Hillary Clinton’s use of a private server back into the presidential campaign less than two weeks before the election.

    Officials said the discovery prompted a surprise announcement Friday by FBI Director James B. Comey that the agency would once again be examining emails related to Clinton’s time as secretary of state.

    ...

    He wrote that the FBI, in connection with an “unrelated case,” had recently “learned of the existence of emails that appear to be pertinent to the Clinton investigation.”

    Erik Prince: NYPD Ready to Make Arrests in Anthony Weiner Case
    http://www.breitbart.com/radio/2016/11/04/erik-prince-nypd-ready-make-arrests-weiner-case/

    Blackwater founder and former Navy SEAL Erik Prince told Breitbart News Daily on SiriusXM that according to one of his “well-placed sources” in the New York Police Department, “The NYPD wanted to do a press conference announcing the warrants and the additional arrests they were making” in the Anthony Weiner investigation, but received “huge pushback” from the Justice Department.
    Prince began by saying he had no problem believing reports that the FBI was highly confident multiple foreign agencies hacked Hillary Clinton’s private email server.

    “I mean, it’s not like the foreign intelligence agencies leave a thank-you note after they’ve hacked and stolen your data,” Prince said to SiriusXM host Alex Marlow.

    Prince claimed he had insider knowledge of the investigation that could help explain why FBI Director James Comey had to announce he was reopening the investigation into Clinton’s email server last week.

    // Btw Breitbrat byl asi první, kdo obvinil Podestu, měsíc na to zemřel
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: mě teda přijde, že to tužení režimu propagujou ty ruský servery, resp. se tvarej jako ublizeny ditě. pokud publikujou 10x vyvracenou lež, tak je asi někde něco špatně.

    jediny co udelal youtube, že bere víc v potaz dobu, po kterou se lidi na video koukali, misto počtu shlidnuti..

    a mozna by bylo zajimavy se podivat, kde mizej a cenzurujou lidi TEĎ, než se věnovat zdrojum popisijicich pochybnou vizi budoucnosti.

    navíc spoustě lidí je úplně jedno, co na YT dávaj, důležitý jsou pro ně views a youtube money.. mezi ně, bude patřit i spousta šiřitelů "pravdy", takový užiteční idioti
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Jo? Aha. No, jestli si dobře vzpomínám tam autor videa rozebíral údajnou změnu vyhledávacího algoritmu youtube, a že ten PDP si toho taky všiml, a chtěl na protest jít z YouTube.

    Stejně mi teda ale trochu přišlo, že je asi fakt v plánu absolutní cenzura internetu jak v době McCarthyho honu na čarodějnice. Od blokování webů až pozvolna k zatýkání lidí a pozvolna každého, kdo "spolupracuje s Ruskem".

    Jak tu totiž bylo níže, že německý politici chtějí zakročit proti provozovatelům fake serverů nějakou novou legislativou, tak to vypadá jako starej dobrej totalitní vzorec, jak možná probíhalo v dobách utužení režimu.

    Nevím teda jestli přímo důvěřovat týpkovi z tohodle videa. Ještě tam jinde říká, že Pizzagate je past záměrně vypuštěná, aby pak ty weby shodili jako nebezpečný fake news. Trochu mi to přišlo jako fear mongering, ale něco na tom je (mají přece jen toho střelce). Podle některých zdrojů se tím dál zabývá FBI a chystají comeback.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    George Soros Is Funding Facebook's "Third-Party Fact Checking" Organization Targeting "Fake News" | Zero Hedge
    http://www.zerohedge.com/...16/george-soros-funding-facebooks-third-party-fact-checking-organization
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ;)

    George Soros Is Funding Facebook's "Third-Party Fact Checking" Organization Targeting "Fake News"

    ...

    Behind almost every liberal crusade of the past several decades, from the blocking of voter ID laws to the Syrian refugee crisis, there has been one man quietly pulling the puppet strings from the background: George Soros. So imagine our complete shock when we discovered Soros to be the financing source behind Facebook's "third-party fact checking" organization retained to flag, and thus eliminate, "fake news."

    Just yesterday, Facebook posted the following press release to their website detailing their plans to use a "third-party fact checking organization," known as The Poynter Institute, to flag "fake news." The role of the "fact checkers" will be to review news stories and flag anything they deem to be "fake" so that it can be deprioritized on Facebook's news feed.


    Of course, that raises any number of questions including what will be deemed to be "fake news" (e.g. will dissenting opinions be deemed "fake") and who exactly gets to oversee such a powerful position that basically has been given carte blanche to censor media outlets of their choosing? Surely such an organization would have to be an extremely transparent, publicly funded, bi-partisan group, right?

    Well, not so much apparently. A quick review of Poynter's website reveals that the organization is funded by the who's who of leftist billionaires including George Soros' Open Society Foundations, the Bill & Melinda Gates Foundation, Google, and Ebay founder Pierre Omidyar's Omidyar Network. Well that seem fairly bipartisan, right?

    ...
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: jen jsem to proklikal, ale napr. tam argumentuje, ze PewDiePie chce odejit z YT, pritom PDP jen vsechny vytrollil.
    MATT
    MATT --- ---
    AC24.cz - Kanye West: Jsem mimozemšťan vyslaný na Zem, abych pomohl lidstvu
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/9409-kanye-west-mimozemstan-pomoc-lidstvo
    GORG
    GORG --- ---
    FAKE NEWS SHUTDOWN PROVES SOMETHING BIG ABOUT TO HAPPEN
    https://www.youtube.com/watch?v=tYOUc4-oOf8
    GORG
    GORG --- ---
    ad jeho otec z fakenews sajty http://orgo-net.blogspot.nl/2016/12/falesny-utok-v-pizzerii-comet-pizza.html

    Životní aktivity tohoto otce 3 dětí jsou neuvěřitelně rozsáhlé:

    instruktor karate,
    instruktor střelby,
    výkonný ředitel státní neziskové Asociace na ochranu dětí před zneužíváním a Asociace pro dětské oběti;
    měl ve své rodině v opatrovnické péči 3 děti a 1 zahraničního studenta na výměnu;
    zachraňoval tygry a jiné kočkovité šelmy;
    organizoval psí útulek,
    byl presidentem skautské organizace.
    Má bezpečnostní prověrku Ministerstva obrany – pozván na návštěvu tajných vojenských zařízení v Coloradu a horského jaderného bunkru v Cheyenne;
    ve svém okrese se účastnil boje proti pašerákům ilegálního alkoholu, drog a gamblingu,
    drží několik Guinnesových rekordů ve střelbě,
    učil 20 let v nedělní škole,
    byl 16 let diákonem své církve,
    v roce 1997 byl vyhlášen „otcem roku“.
    GORG
    GORG --- ---
    FARIN: mají děravý kapsy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam