• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    ROGER_WILCO
    ROGER_WILCO --- ---
    LUKK: The cars coming at you is not phone related. They can satellite track a target and use MK Ultra on random motorists to try to cause an accident.
    :D
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    9/11 Pentagon exit hole:

    LUKK
    LUKK --- ---
    malé shrnutí....
    Strategie západu na rozpoutání válek: Rozděl a panuj
    https://www.youtube.com/watch?v=ZbinfyeBz9w
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FEKALNIK: ne, bohuzel nechapes
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    JAXXE: aha chapu, takze tady to je o politicky korektni debate ohledne NWO a za relevantni zdroje se zde povazuje CNBS a BS z huby iluminatu jako Elon Musk? Nice one.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FEKALNIK: neres zdroje, ale obsah. a pokud mas nejake odkazy na Elona iluminata a auschwitz 2.0, tak sem s nima. jinak radeji mlc, dekuji ;)
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    JAXXE: Elon, cesky rozhlas a cnbs jako zdroj? to nemyslis vazne. Elon to je iluminat par excelance :) Ten uz beztak nekde stavi za statni prachy Auschwitz 2.0 na elektrinu...
    O_HM
    O_HM --- ---
    JAXXE: konspirace je spis v tom k cemu ti kteri ridi vyrobu budou roboty pouzivat, jestli budou dal vyrabet hromady sracek, ktery ted vyrabi lidi pro lidi, protoze je lidi kupujou
    imho dokud bude vyroba nastavena na co nejvetsi spotrebu, tak roboti povedou akorat k tomu, ze se bude vyrabet jeste vic rozpadajicich se nepotrebnejch veci, ale to vyresi jenom lidi, kteri kupujou, tzn. uvedomela spolecnost, kdyz bude cast populace bez nakupni sily tak to bude pro spotrebu akorat minus, to si myslim, ze se budou snazit resit hodne rychle :)

    asi stejne jako free energy, kdyby ted byla energie "zadarmo", tak to povede akorat k nadvyrobe nepotrebnejch veci

    jinak univerzalni prijem je samozrejme neco k cemu to driv nebo pozdeji dospeje... zdroje tu jsou, jak rikali :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    FEKALNIK: a kde je v tom nejaka konspirace ? ja bych to nevidel tak cerne. zalezi jen na tom, jak na nastup robotiky a s ni spojenou nezamestnanost spolecnost zareaguje. pokud se to udela dobre, nebudeme muset tolik pracovat, vse bude levnejsi a budeme mit vice casu na to, co opravdu delat chceme. jedno z reseni je treba tohle:

    http://www.cnbc.com/...-robots-will-push-us-to-a-universal-basic-income-heres-how-it-would-work.html

    http://www.rozhlas.cz/...vnich-mist-by-mohl-byt-univerzalni-zakladni-prijem-tvrdi-elon-musk--1667171

    https://interaktivni.rozhlas.cz/zakladni-prijem/

    http://www.startitup.cz/elon-musk-univerzalni-prijem-se-snadno-muze-stat-realitou/
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    KUKIDE: ano, budeme si moci svobodne vybrat, kde pojdem :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    FEKALNIK: redaktor se ale usmívá, tak to přeci nemůže bejt taková špatná budoucnost.... konečně nebudeme muset pracovat v továrnách ;)
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    Tak uz to pomalu zavadeji. Za chvili bude minimalne pulka lidi na planete bez prace

    Foxboti nejprve nahradí dělníky-zelenáče, později ale i mistry ve fabrice – Živě.cz
    http://www.zive.cz/...di-delniky-zelenace-pozdeji-ale-i-mistry-ve-fabrice/sc-4-a-185446/default.aspx
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: taky dobry:
    This is what is really happening people. Wake up! | Unit587
    http://www.unit587.com/bbs/leaked/378666-this-really-happening-people-wake-up
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: hm...pěkná reklama na produkt s registrací na islandu jehož webové stránky jsou ze 2/3 v čínštině a kterej používá pofiderní kryptografii........ale každopádně zajímavé
    Email received from unseen.is reporting outages - Earthchangers College
    http://earthchanges.ning.com/...ting-outages?commentId=6126809%3AComment%3A453671&xg_source=activity
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Jak často se vám stává že se vám nedoručí sms nebo se zpožděním, že v telefonu jsou divné zvuky a nebo že vam někdo řekne že se vám nemůže dovolat, nebo že někomu voláte a on to zvedne aniž by o tom věděl? jen si dělám takovej průzkum :)

    mi totiž přišel email od unseen.is :) s hodně podivným obsahem :)

    ----------
    Greetings,

    Many of you may have noticed some changes to the way your web browser responds to certain sites or that people calling your cell that just can’t get through at all.

    It’s not just you, many people are now experiencing this phenomena first hand.

    We strongly recommend that you set up alternative method to communicate with your loved ones, colleagues and those you need to stay in touch with...

    Unseen.is is ideal for this and now is a great time to upgrade to premium!

    Here’s something that was recently reported by Jim Stone, a truth telling journalist:
    VERY IMPORTANT: Many people are now noticing their cell phones are cutting straight to voice mail and that they cannot get their cell phones not to. The message box is loaded with people saying this today so rather than post every mention I'll just do a general mention. This would obviously be done to cut communications before a major event, so people will be helpless and cut off from each other. VERIFY YOUR CELL IS WORKING NOW and not just cutting to voice mail.
    ----------

    někdo nějaká podobná zkušenost :)
    GORG
    GORG --- ---
    Teď jsem náhodou natrefil na starší článek

    Znechucení Ukrajinci jsou ochotní demonstrovat už jen za peníze - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ovat-uz-jen-za-penize-phk-/zahranicni.aspx?c=A120129_104957_zahranicni_aha

    Tisíce demonstrantů se brodí sněhovou břečkou centrem Kyjeva, aby vyjádřily nesouhlas s ukrajinským prezidentem Viktorem Janukovyčem. V davu pochoduje také student Nikolaj, přestože s Janukovyčovou politikou v zásadě souhlasí.

    // tyve být tak znechucenou politikou, se kterou v zásadě souhlasím, že tam jdu jen za peníze :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Stejně je to kdesi daleko v zaostalých a nezmapovaných končinách onoho cípu Západního spirálního ramene naší Galaxie, které si rozhodně nemůže dělat nároky na módnost...
    GORG
    GORG --- ---
    FEKALNIK: ad pozice naší soustavy mi připomnělo starší news, že shodou okolností poblíž nás prochází jiná trpasličí galaxie Saggitarius. někteří začali dokonce blogovat, že naše soustava ve skutečnosti pochází ze Saggitaria :) natolik, že ta univerzita musela napsat varování, že tohle tím rozhodně nemysleli:


    DO NOT BELIEVE EVERYTHING YOU READ ON THE WEB!

    IF YOU ARE A JOURNALIST, PLEASE FOLLOW TRADITIONAL JOURNALISTIC STANDARDS AND DO PROPER SOURCE AND FACT CHECKING! (IF OTHER SUPPOSEDLY RELIABLE NEWS AGENCIES HAD SUBSCRIBED TO THESE BASIC PRINCIPLES, YOU PROBABLY WOULD NOT BE WASTING TIME RIGHT NOW CHASING DOWN THIS ILLEGITIMATE NEWS STORY!)


    University of Virginia News Story
    http://www.virginia.edu/topnews/releases2003/milky-sept-24-2003.html


    On the other hand, Majewski and his colleagues have been surprised by the Earth’s proximity to a portion of the Sagittarius debris.

    “For only a few percent of its 240 million-year orbit around the Milky Way galaxy does our Solar System pass through the path of Sagittarius debris,” Majewski said. “Remarkably, stars from Sagittarius are now raining down onto our present position in the Milky Way. Stars from an alien galaxy are relatively near us. We have to re-think our assumptions about the Milky Way galaxy to account for this contamination.”


    // zajímavé mi přišlo, jak je obtížný najít blížší info, co znamená vědecké "are now raining down onto our present position in the Milky Way" nebo "are relatively near us" v překladu do lamerského "jak je to daleko?" :)

    Spousta vědeckých prací okolo ale na mě moc odborných(a spíš řešících jiné vzdálenosti), ale některé věci mě tam zaujaly (i když jsou podobně mlhavé):

    Sagittarius, New Outer Halo Tidal Streams and the LMC as a Dwarf Galaxy “Cue-ball” Steven Majewski - University of Virginia Vienna UT 11 April ppt download
    http://slideplayer.com/slide/5073781/
    "Changes Sgr orbit from near head-on collision with present solar position to one that passes over us(Law et al. 2004)"

    Možná souvisí s tím, že velká část je údajně temná hmota:

    Gondolo and colleagues say that in addition to the WIMPs pouring into our Milky Way galaxy from the surrounding halo, a dark matter “highway” of WIMPS may be raining onto our solar system after flying out of Sagittarius, a dwarf galaxy that slowly is being gobbled up and torn apart by gravity from the Milky Way.

    Newberg and other astronomers recently discovered two arc-shaped “tails" or streams of stars flowing from Sagittarius. The streams are believed to also contain WIMPs – if they exist. Our solar system sits in one of these streams, which Gondolo and Freese describe as a possible “dark matter ‘highway’ raining down upon the solar system.


    Asi souvisejici

    https://www.nasa.gov/feature/jpl/earth-might-have-hairy-dark-matter

    // Asi OT ale jak se ve Vesmíru furt řeší věci hodně vzdálené, tak mě překvapuje menší zájem, co by mělo být poblíž v neupřesněné vzdálenosti.Trochu čuju nějakou neplechu :) Možná vědci nemají v tomhle moc jasno, tak se raději příliš nevyjadřují. Je znát, že o přesné dráze saggitaria spíš spekulují různými modely, ale může být imho vysvětlením záhadné orbity údajné planety X apod. I lepší pochopení historie Země. Případně Tunguskou záhadu.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    FEKALNIK: chceš snad tvrdit, že Země patří mezi tu chamraď z vnějších světů? jak bychom mohli být součástí impéria, kdybychom byli na okraji? aha! měl by sis to v hlavě srovnat.
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    PHOBOS99: ja si teda jasne pamatuju ze nase slunce bylo vzdy na okraji, ne uprostred
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam