• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Komedie „Mocné NWOO ovládá všechny“ pokračuje v pořadu @online na ČT | NWOO.ORG
    http://www.nwoo.org/2017/05/10/komedie-mocne-nwoo-ovlada-vsechny-pokracuje-v-poradu-online-na-ct/

    "YouTube jako idealni nastroj k sireni dezinformaci a konspiracnich teorii. Kanalu, ktere se tvari jako seriozni zpravy, a pritom siri lzi, pribyva i v ceskem prostredi..."

    Ceska Televize opet predvadi neuveritelne akrobacie, jak se nic nepokusit vyvratit nebo nejak jinak hovorit k tematum, kterymi se zabyvaji alternativni media, ale opet jak za komancu dalsi zprava jak pres kopirak - mapy zlych konspiracnich serveru, ktere jsou automaticky oznacovane za lzi.

    Pokud si nekdo treba mysli neco jineho, nez ze Rusko pouzilo sarin v Syrii, siri lez. Zkracene receno - kdo si o vaznych tematech mysli cokoliv jineho, nez je schvaleny mainstream, siri nepratelskou propagandu a samozrejme s nimi CT zatoci jak soudruzi umeli uz kdysi :) jen ted v havu CGI. Docela se divim, ze furt sazi na tu svazackou kartu furt. Vsechny vstupy k topicu jsou vzdy identicke - analyzuji ty servery jako nejake zlocince. Je jim uplne jedno, pokud jejich vlastni host ve studiu tvrdil o sarinu to same, ze je ta ofiko verze uplna blbost.

    s jakou cetnosti se objevuji v TV tyhle vstupy o zlych konspiracich, asi ukazuje, jak moc jim tece do bot, a nemuzou proste pouzit nic jinyho nez jen tyhle agresivni utoky.

    Jako seriozni zpravy se spis tvari oni :-D
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    The Next Stock Market Crash Will Be Blamed On Donald Trump But It Will Be The Federal Reserve’s Fault Instead

    The Next Stock Market Crash Will Be Blamed On Donald Trump But It Will Be The Federal Reserve’s Fault Instead
    http://theeconomiccollapseblog.com/...donald-trump-but-it-will-be-the-federal-reserves-fault-instead

    A stock market crash is coming, and the Democrats and the mainstream media are going to blame Donald Trump for it even though it won’t be his fault. The truth is that we were headed for a major financial crisis no matter who won the election. The Dow Jones Industrial Average is up a staggering 230 percent since the lows of 2009, and no stock market rally in our history has ever reached the 10 year mark without at least a 20 percent downturn. At this point stocks are about as overvalued as they have ever been, and every other time we have seen a bubble of this magnitude a historic stock market crash has always followed. Those that are hoping that this time will somehow be different are simply being delusional.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Summit mocných a vlivných. Bilderberská koneference opět budí vášně | Svět | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...nce-opet-budi-vasne-1p0-/zpravy-svet.aspx?c=A170602_093819_ln_zahranici_sij
    MTO
    MTO --- ---
    This 1967 CIA Memo Is Still Used to Discredit Conspiracy Theorists Today | Truthstream Media
    http://truthstreammedia.com/.../04/24/1967-cia-memo-still-used-discredit-conspiracy-theorists-today/

    "The Central Intelligence Agency released the following memo in April 1967 categorized as “PSYCH” which essentially weaponized the use of the label “conspiracy theorist” and laid out a number of dirty tactics using “elite friendly contacts” including politicians and media figures to discredit and shut down any claims and ultimately demonize anyone who attempted to challenge the government’s official version of events."
    VESPER_INDIGO
    VESPER_INDIGO --- ---
    Pijte vodu!

    Zázračná voda: Čekání na žízeň je čekáním na smrt. Proč je farmacie založená na lži? Účinná léčba ničí byznys. Alkohol a kofein jsou špatní sluhové. Hloupnou vaše děti po limonádě? Díky za cholesterol! | PROTIPROUD
    http://protiproud.parlamentnilisty.cz/...hove-hloupnou-vase-deti-po-limonade-diky-za-cholesterol.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Report: Slain DNC staffer was in contact with WikiLeaks

    May. 16, 2017 - 2:26 - Staffer Seth Rich was killed in the summer of 2016

    video:

    Report: Slain DNC staffer was in contact with WikiLeaks | On Air Videos | Fox News
    http://video.foxnews.com/v/5436001644001/?#sp=show-clips

    Seth Rich byl loni v červenci v hlavním městě USA zastřelen na ulici. Policie případ uzavřela jako loupežnou vraždu, a pachatel nebyl dosud dopaden. Rodinou najatý soukromý vyšetřovatel Rod Wheeler nyní tvrdí, že se v Sethově notebooku nachází důkazy o jeho kontaktech s WikiLeaks. WikiLeaks, které v roce 2006 založil Julian Assange, se zaměřují na zveřejňování dokumentů, které odhalují utajenou činnost různých státních institucí i jednotlivých politiků. Nejobsáhlejším odhalením bylo zveřejnění všech amerických, tajných i oficiálních, základen po celém světě.

    Wheeler, který je bývalým vyšetřovatelem z oddělení vražd ve Washington D.C. tvrdí, že mu jeho dobrý zdroj z policejního sboru sdělil, že vyšetřovatelé Richovy vraždy dostali pokyn se v případu „nešťourat.“ Ani policejní sbor ani FBI prý s Wheelerem nespolupracují, což je extrémně neobvyklé. Wheeler se nyní snaží dostat k Richovu počítači, který je buď v rukou policie nebo FBI.

    Dnes mají být zveřejněny další informace k případu.

    ...

    Demokraté okamžitě označili za původce hackerského útoku Rusko, což ale Moskva kategoricky odmítla. Julian Assange v nizozemském pořadu Nieuwsuur naznačil, že zdrojem informací v kauze Demokratické strany byl Američan Seth Rich, bývalý zaměstnanec Demokratické strany. Rich byl zavražděn v červenci kulkou do hlavy. Vrah či vrazi mu nevzali žádné cenné věci – peníze, hodinky i kreditní karty zůstaly nedotčeny. Dle jedné ze spekulací o motivech činu byl Seth Rich na cestě k FBI, kde chtěl prozradit informace o Hillary Clintonové.

    Více na

    Přijde Assange z Wikileaks o azyl? Diplomat žádá jeho zrušení | Blesk.cz
    http://www.blesk.cz/.../vysoupnou-otce-wikileaks-z-bezpeci-ambasady-diplomat-zada-zruseni-azylu.html
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Proč by Schwarzenbergův výrok, že je potřeba více lidí jako Soros, v Asii mnoho přívrženců nenašel
    http://www.literarky.cz/...nbergv-vyrok-e-je-poteba-vice-lidi-jako-soros-v-asii-mnoho-pivrenc-nenael
    ALWA
    ALWA --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Iluze kolem Emmanuela Macrona - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...-emmanuela-macrona-dkf-/tema.aspx?c=A170503_121905_pozice-tema_houd

    Před 36 lety byla Banque Rothschild společně s ostatními velkými bankovními domy znárodněna francouzskou vládou. Nyní se situace změnila. Baron David de Rothschild musí zálibně sledovat, jak jeho chráněnec Emmanuel Macron poměrně jistým krokem směřuje do Elysejského paláce.

    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    The great British Brexit robbery: how our democracy was hijacked | Technology | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...ology/2017/may/07/the-great-british-brexit-robbery-hijacked-democracy

    "Jde o to, že vojenské firmy používají vojenské strategie proti civilnímu obyvatelstvu"

    "Jde o tři věci. Zaprvé o to, že v USA vznikají základy elektronického státu založeného na dohledu nad občany. Zadruhé o to, že britská demokracie byla ochromena tajným, dalekosáhlým plánem realizovaným americkým miliardářem. A zatřetí o to, že jsme uprostřed masivního úsilí miliardářů získat nad námi moc prostřednictvím našich dat. Dat, která jsou tiše sbírána a ukládána. Ti, kdo vlastní tato data, vlastní budoucnost."

    "Cambridge Analytica používá techniky masového shromažďování dat pro své techniky psychologických válečných operací. Dochází k sytéze psychologie, propagandy a technologie mocným novým způsobem. Umožňuje to Facebook. Právě z Facebooku získala Cambridge Analytica svá první data. Facebook byl zdrojem psychologických informací, které firmě Cambridge Analytica umožnily zaměřit se na ovlivňování jednotlivých občanů, a to v obrovském měřítku."

    CA Hub | CA Commercial
    https://cambridgeanalytica.org/
    MTO
    MTO --- ---
    Newly released UN "Nazi Holocaust archives" show US & UK colluded with Third Reich to destroy Soviet Union
    http://theduran.com/...ocaust-archives-show-us-uk-colluded-with-third-reich-to-destroy-soviet-union/
    WALKIE
    WALKIE --- ---
    Čipy do mozku vyvíjí NeuraLink Corp. Elona Muska i Facebook, co je cílem?
    http://insmart.cz/cipy-mozku-vyviji-facebook-i-elon-musk/
    EUR0
    EUR0 --- ---
    Real Big Money: Revelations by an insider
    https://vimeo.com/212237317
    LUKK
    LUKK --- ---
    The White Helmets - al Qaeda with a facelift
    https://www.youtube.com/watch?v=8aAaReVn2I4
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    MIT expert claims latest chemical weapons attack in Syria was staged
    http://www.ibtimes.co.uk/...utm_medium=referral&utm_campaign=rss-inner&utm_content=/rss/yahoous/news
    LUKK
    LUKK --- ---
    SYRIA SARIN GAS ATTACK: CRISIS ACTORS EXPOSED
    https://www.youtube.com/watch?v=CoVnlm9D0mI
    MTO
    MTO --- ---
    1983 CIA Document Reveals Plan To Destroy Syria, Foreshadows Current Crisis | Global Research - Centre for Research on Globalization
    https://archive.is/Bkq7K

    Prophetically foreshadowing the current crisis (and apparent action plan), leaked CIA documents from the reign of Bashar al-Assad’s father in the 1980s show a Washington Deep State plan coalescing to “bring real muscle to bear against Syria,” toppling its leader (in favor of one amenable to US demands), severing ties with Russia (its primary arms dealer), and paving the way for an oil and gas pipeline of Washington’s choosing.

    As ActivistPost.com’s Brandon Turbeville detailed (just a day before Trump unleashed his Tomahawks), as the Syrian crisis enters its sixth year, the Donald Trump administration is looking more and more like the Obama administration every day. With the Trump regime refusing to open useful dialogue with Russia regarding Syria, its obvious anti-Iran and pro-Israel positioning, and support for a very questionable “safe zone” plan for Syria, the odds of a rational U.S. policy in regards to Syria has lower and lower odds of existence as time progresses.

    Yet, despite the fact that the Trump administration is apparently poised to continue the Obama regime’s proxy war of aggression against the people of Syria, an example of seamless transition, it should also be remembered that the plan to destroy Syria did not begin with Obama but with the Bush administration.
    GORG
    GORG --- ---
    Nebyl to sarin! Jiří Patočka /Jihočeská univerzita a Petr Pelikán/arabista
    https://www.youtube.com/watch?v=HqEzqA2ufzA
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    GORG: tak urcite, jsou to preci nasi spojenci ! ;) navic musime brat v potaz, ze Asad a Rusove pouzitim chemickych zbrani proti detem zabili spoustu rebelu a teroristu a velmi jim to pomaha jak na fronte tak v mediich. vynikajici taktika, kterou urcite pouziji znovu
    GORG
    GORG --- ---
    JAXXE: Já bych každopádně za všech okolností věřil americký administrativě. Těm se vždy vyplatilo slepě důvěřovat, protože to byl vždycky kvalitní zdroj informací stoprocentně důvěryhodných. Když ti něco řeknou, tak to platí. Jejich slova se dají dokonce pít jako coca cola. Chápu, že i ti, co nemají rádi Trumpa, když jeho administrativa řekne něco, co by mohlo vést k válce, tak tomu slepě věří. Nikdy to sice pravda ještě nebyla, ale jsou to přece Američani. Proč by (znovu) lhali? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam