• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Jak Severní Korea k atomu přišla
    http://literarky.cz/politika/svet/24877-jak-severni-korea-k-atomu-pila
    http://archive.fortune.com/magazines/fortune/fortune_archive/2003/05/12/342316/index.htm
    The Rare, Potent Fuel Powering North Korea’s Weapons - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2017/09/17/world/asia/north-korea-rocket-fuel-missiles.html

    v knize kanadské novinářky Naomi Kleinové, Šoková doktrína (2010). V kapitole věnované podrobnému líčení podnikatelské a politické kariéry Donalda Rumsfelda, ministra obrany ve vládě prezidenta Forda a G. Bushe, jednoho z nejcyničtějších zastánců tvrdé linie, se dočteme podivnou zprávu. Rumsfeld byl v roce 2000 jako jediný Američan členem rady nadnárodního švédsko–švýcarského strojírenského gigantu Asca Brown Boveri; téhož roku tato společnost prodala jadernou technologii – Severní Koreji. Nechť odborníci, kteří mají přístup k neveřejným informacím, osvětlí tuto podivnou zprávu. Zatím se nabízí dvojí zjištění. První je banální – Severokorejci museli zaplatit pořádnou sumu, jinak by jim ABB tak drahé zboží neprodala.

    Druhý závěr svědčí o neuvěřitelné proradnosti, která ovšem jestřábům Rumsfeldova, Cheneyho, G. Bushova typu není cizí. (Richard Nixon, který by měl, ostatně, zametat před vlastním prahem, o Rumsfeldovi řekl, že je to všeho schopný panchart.) Rumsfeld věděl, že Severní Korea je stát, který bude ztělesňovat a prosazovat nenávistnou antiamerickou politiku. Má také proč. Spoušť, kterou způsobila americká armáda na jejich teritoriu, je nevyčíslitelná. Severní Korea bez atomové pumy by byla nepřítelem zanedbatelným, myší, která řve. Podle jestřábů Spojené státy potřebují protivníka na úrovni – jinak by nebyli američtí poplatníci ochotni dávat tak velké peníze na vyživování Pentagonu a bezedného vojenského průmyslu.

    Občan se musí bát – protivník bez A–bomby nestojí za řeč. (Rusko tento požadavek splňuje, navíc je tu příznivá a stále oživovaná tradice, kdy proti Američanům, ztělesňujícím ideály demokracie, stál ideologický nepřítel číslo jedna – Sovětský svaz.) Nebezpečí hrozící ze Severní Koreje zdůvodňuje stálou přítomnost americké armády na Dálném východě a zesiluje vojenskou i politickou závislost Jižní Koreje a Japonska na USA. Ostatně Rumsfeld, pokud jde o schopnost hrát obojakou hru, něco podobného již zažil. Za útočné války, vedené Irákem v letech 1980-1988 proti Íránu, osobně jednal se Saddámem Husajnem o vojenské pomoci. Pověstné je video z roku 1983, kdy si potřásá ruku s iráckým diktátorem a předává mu prezidentovy dary. On vlastně, obrazně řečeno, podal ruku již Kim Čong-Ilovi, otci dnešního diktátora. Bylo to před sedmnácti lety při podpisu kupní smlouvy týkající se jaderné technologie.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Pozor!, kyvadélko dokáže rozpoznat ruské špiony!

    Všechny volby jsou zfalšované a pan Cibulka tvrdí, že jinak by měl -500 hlasů, ne +1200 hlasů.
    https://video.aktualne.cz/...l-vedle-druheho-ridi-nas-rusti-agen/r~754b2f7499f011e7a7160025900fea04/


    GORG
    GORG --- ---
    MTO: Tady jsou ještě nějaké další starší reference na toho Kevina Shippa

    Ex-C.I.A. Agent Goes Public With Story of Mistreatment on the Job - The New York Times
    http://www.nytimes.com/2011/02/11/us/politics/11secrets.html

    In late 2001, a government employee and his family sued the agency he worked for, saying it had placed them in a mold-contaminated home that made them sick and required nearly all their possessions to be destroyed.

    But this was no ordinary case. The employee, Kevin M. Shipp, was a veteran Central Intelligence Agency officer. His home was at Camp Stanley, an Army weapons depot just north of San Antonio, in an area where the drinking water was polluted with toxic chemicals. The post includes a secret C.I.A. facility.


    Kevin Shipp, former CIA officer | Citizens' Commission on Benghazi
    http://www.aim.org/benghazi/members-of-the-ccb/kevin-shipp-former-cia-officer/

    // tedy by mohl byt tim, kdo tvrdi, ze je.
    MTO
    MTO --- ---
    High Ranking CIA Agent Blows Whistle On The Deep State And Shadow Government
    https://www.activistpost.com/.../09/high-ranking-cia-whistleblower-deep-state-shadow-government.html

    A CIA whistleblower, Kevin Shipp, has emerged from the wolves den to expose the deep state and the shadow government which he calls two entirely separate entities.

    “The shadow government controls the deep state and manipulates our elected government behind the scenes,” Shipp warned in a recent talk at a Geoengineeringwatch.org conference.

    Shipp had a series of slides explaining how the deep state and shadow government functions as well as the horrific crimes they are committing against U.S. citizens.
    GORG
    GORG --- ---
    This new technology combines computing, sensing, autonomous power supply and wireless communication capabilities within the distance of only a few millimeters. It is very hard to detect the presence of the Smart Dust and it is even harder to get rid of them once deployed.

    Smart Dust Market size and forecast-2025 – satPRnews
    http://www.satprnews.com/2017/09/11/smart-dust-market-size-and-forecast-2025/
    GORG
    GORG --- ---
    TLUSTEI: Kdo nic neudělal se nemusí bát.
    Nacisti taky neublížili nevinným,že? A Stazi taky určitě šla proti těm, co něco udělali..

    Jak zveřejnil český úřad pro řízení informací v analýze Open Society: "Hodnocení webů je transparentní a poskytuje dostatek argumentů k označení stránek za konspirační."
    Časopis šifra je na tomto seznamu.

    Takže stačí jen nečíst tyhle špatné weby, zablokovat je pokud možno, a půjčit si na nový iPhoneX pro kvalitní skener obličeje s 8 kamerami různého typu (infra, etc.). :-)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    https://www.casopis-sifra.cz/...arakter-a-vytvareji-profily-kazde-osoby-kazdy-uzivatel-internetu-ma/

    "Ve zbrojním průmyslu se tyto technologie používaly již v devadesátých letech, a to především formou tzv. multisenzorové fúze dat. Informace se generují a na základě těchto informací se tvoří kontrola, řízený zásah. Tyto metody zavedla armáda do ekonomiky. Tam se zdokonalí a s obrovskými investicemi rozšíří dál. Koncern Google má roční rozpočet na výzkum a vývoj ve výši 6 až 7 miliard dolarů. Navíc mezi Pentagonem a Googlem existuje úzké osobní propojení…"
    MTO
    MTO --- ---
    Kosovoonline - Kolik stojí americká láska
    http://www.kosovoonline.cz/...le&id=1874%3A2017-09-14-18-34-29&catid=55%3Aaktualne&Itemid=53&lang=cs

    "Clintonova nadace v roce 2011 dobře věděla, že Hashim Thaçi jako vůdce Kosovské osvobozenecké armády byl koncem devadesátých let zapojen do systému obchodování s lidskými orgány. Můžeme o tom číst ve zprávě Evropské komise (viz) a západní média o tom tehdy běžně psala (viz).

    Zpráva mluví (např. bod 4) o tom, že než mezinárodní orgány převzaly kontrolu nad teritoriem, docházelo k odebírání orgánů srbským zajatcům. Toleranci vůči zdejšímu dění zpráva vysvětluje v bodě 10, kdy uvádí: „Mezinárodní organizace uplatňovaly za každou cenu pragmatický politický přístup, aby zde zajistily aspoň krátkodobě stabilitu, a to na úkor porušování principů spravedlnosti.“ Ale nejen to. Vědělo se, že Thaçi se zabývá kriminální činností – konkrétně obchodem s heroinem, o čemž věděla americká FBI i jiné výzvědné služby (britský deník The Guardian má tyto materiály k dispozici)...."
    MTO
    MTO --- ---
    na odlehceni. tak kazdy s tim bojujem po svym :-)

    MTO
    MTO --- ---
    For Those Who Don't 'Believe' In 'Conspiracies' Here Are 58 Admitted False Flag Attacks
    http://educateinspirechange.org/...ve-news/dont-believe-conspiracies-58-admitted-false-flag-attacks/
    GORG
    GORG --- ---
    Corbett spekuluje, ze oznami, ze atentat na JFK byla konspirace. Ruska konspirace.

    Cuba linked to JFK assassination, claims former CIA agent | History | News | Express.co.uk
    http://www.express.co.uk/...ory/812656/jfk-assassination-cuba-declassified-hunting-lee-harvey-oswald

    LEE Harvey Oswald had accomplices and both the Russians and Cuba were linked to the JFK assassination, a former CIA agent claims in a new TV series.
    GORG
    GORG --- ---
    The answer, he said, may be contained in still-classified CIA documents. The U.S. National Archives currently holds a number of unreleased CIA documents related to the assassination. Those papers are scheduled to be made public in 2017 as part of the 1992 Kennedy Assassination Records Collection Act.

    One JFK conspiracy theory that could be true - CNN
    http://edition.cnn.com/2013/11/16/us/jfk-assassination-conspiracy-theories-debunked/index.html

    // tak mozna se ted v rijnu 2017 dovime neco vic

    vic viz.

    The CIA Preps Their Next JFK Psyop
    https://www.youtube.com/watch?v=N9rfdNf5zro
    GORG
    GORG --- ---
    A 2013 report by the CIA’s in-house historian acknowledged that the agency had conducted a “benign cover-up” in the years immediately after Kennedy’s assassination in an effort to keep investigators focused on “what the Agency believed at the time was the ‘best truth’—that Lee Harvey Oswald, for as yet undetermined motives, had acted alone in killing John Kennedy.”

    What Could a Mysterious U.S. Spy Know About the JFK Assassination? - POLITICO Magazine
    http://www.politico.com/...20/what-could-a-mysterious-us-spy-know-about-the-jfk-assassination-215143

    // best truth :D
    MTO
    MTO --- ---
    Man investigating missing Malaysia Airlines flight is 'assassinated' | Metro News
    http://metro.co.uk/...investigating-missing-malaysian-airlines-flight-mh370-is-assassinated-6896140/

    :-(
    MTO
    MTO --- ---
    GORG: tak visjak, nejdriv poplatit dluhy a pak do kosmu. ja sem zvedevej na spolupraci s cinou v teto oblasti. nevim jak ty, ale ja uz pripravuju popcorn na prenos muun lendingu :-))
    GORG
    GORG --- ---
    MTO: No u toho Ruska člk nikdy neví. I když jsou drby,ze Putin bude hrát nějakou roli v odtajneni alienů
    MTO
    MTO --- ---
    GORG: ja jim to preju i kdyz tezko rict. tech firem jsou tisice a tisice. dulezity je to oddluzeni...
    GORG
    GORG --- ---
    MTO: Zajimavy. Takze nejvetsi "politicky vezen" zlyho Putina je namotanej na Rothchildy

    namatkou jak ho vnimaji ceska media:
    https://zpravy.tiscali.cz/...ke-hry-putina-konfrontace-se-zapadem-je-umela-rika-chodorkovskij-252592
    Konfrontace Ruska se Západem je uměle vyvolaná ruskými vládnoucími elitami včele s prezidentem vladimirem Putine, které se tak snaží upevnit své mocenské pozice, říká jeden z nejslavnějších někdejších politických vězňů v Rusku a bývalý majitel ropného kolosu JUKOS Michail Chodorkovskij.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mikhail_Khodorkovsky
    After the price of oil began to rise again, he established a foundation, Open Russia, in 2001. It was based in Somerset House in London, owned by the Rothschild's Family Trust, with Henry Kissinger as its trustee.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Open_Russia
    This first incarnation of Open Russia has been described by The Guardian as a charitable organization.[2] Its board included Henry Kissinger and Lord Jacob Rothschild.[3][4] According to the Moscow Times, the earlier incarnation of Open Russia funded “many philanthropic projects, including educational projects for young people, the Federation of Internet Education, the Club of Regional Journalism and projects of human rights NGOs.”[5]
    After Khodorkovsky's arrest in 2003, his deputy Leonid Nevzlin took over Open Russia. He was succeeded by Nikolay Bychkov.


    https://www.standard.co.uk/news/rothschild-lined-to-take-over-at-yukos-6971290.html
    RUSSIAN tycoon Mikhail Khodorkovsky, under threat of arrest as a result of a widening probe into the country's flagship oil major Yukos, has named Lord (Jacob) Rothschild as a possible successor at the helm of the company.
    MTO
    MTO --- ---
    Putin Declares ‘Total Independence’ From Rothschild Banking Cabal
    https://newspunch.com/putin-total-indepdence-rothschild/

    Putin vyhlásil „úplnou nezávislost“ od Rothschildovské bankovní kabaly – SVOBODNÉ NOVINY BEZ CENZURY
    http://svobodnenoviny.eu/putin-vyhlasil-uplnou-nezavislost-od-rothschildovske-bankovni-kabaly/
    MATT
    MATT --- ---
    Sphere of Influence: How American Libertarians Are Remaking Latin American Politics
    https://theintercept.com/...s-network-alejandro-chafuen-libertarian-think-tank-latin-america-brazil/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam