• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    ještě ad klikání - mj taky upozorňuje na to, že z klidných ovcí se můžou stát hlídací psi nějakého režimu skrze postupnou expozici určitému způsobu myšlení, chování a jeho legitimizaci skrze tvorbu umělých soc. bublin.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KUKIDE: principielně to co říká, platí. to že je to namířeno na mainstream neznamená, že inteligentní divák si ty myšlenky nemůže rozvést do větší hloubky. ukazuje to na možnosti, které tu jsou a také to ukazuje na to, že poměrně široké publikum si může uvědomit jakým způsobem je manipulováno. to, že se o takových věcech mluví v TED talku je pro mě dobré znamení. to že je to o facebooku, je docela logický - protože ho každej zná, can relate a je z toho zřejmej princip. ta paní není blbá, jen má sociální inteligenci. a já to sem nedal k oslnění, ale k doplnění.

    tvůj druhý odstavec - o klikání - to je přece jedna z point toho videa, jen to ta paní nevnucuje, ale pokládá lidem k zamyšlení;). jinak dobře že se bavíš. klidně postni něco (dobře zpracovanej odkaz) o zákulisnim využití big dat, rád si to přečtu nebo shlédnu.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    AIM_FREEMAN: ta pani sice mluví na půl pravdu ale její vývody jsou nesprávný protože nemá přístup na nějakej ad server kde jsou ty big data :D
    Třeba facebook je ten nejhorší... reklama na něm nefunguje fakt má špatný výsledky... (mimojiné jeho kauzy s falšováním dat...
    a vůbec víte jak se hodnotí? funkční reklama je když na ni klikne jeden z tisíce co ji viděl ... jen aby vám bylo jasné měřítko
    Takže ti manažeři co o tom mluví, nejsou ti co ve skutečnosti nastavují kampaně... pro mě jsou to hlubcy co jsou ochotni platit za nefunkční reklamu :D

    A mimochodem pokud patříte k těm co pohltí tlačítko další, další další... tak by jste se měli zamislet nad tím jestli opravdu chcete být bezduché stádo, protože pokud vás tohle tlačítko ovlivní tak jste. A ještě to jak vám nabízí extrémnější a extrémnější obsah tak to je stejné jako noviny bublvárnější a bulvárnější titulek, ale zas to platí jen na ovce... mimochodem ten algoritmus se dá hacknout vaším chováním tak že vám youtube nebude nabízet dokola pořát ty stejné písničky... no nic

    Poslech jsem is to se zájmem z profesionálního hlediska a dost jsem se zasmál :D
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    We're building a dystopia just to make people click on ads | Zeynep Tufekci
    https://www.youtube.com/watch?v=iFTWM7HV2UI
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    The science of spying: how the CIA secretly recruits academics | News | The Guardian
    https://www.theguardian.com/.../oct/10/the-science-of-spying-how-the-cia-secretly-recruits-academics
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Do téměř hermeticky uzavřeného prostoru daňových rájů jsou totiž globálně a rostoucím tempem vyváděny gigantické částky, odhady hovoří o mnoha desítkách bilionů dolarů, v případě Česka o stovkách miliard korun.

    Tyto obrovské peníze veřejným rozpočtům chybějí, státy se musejí neustále zadlužovat, jinak by nemohly fungovat sociální, zdravotní a další systémy, které paradoxně umožňují bezproblémový chod společností vyvádějících nezdaněné zisky do daňových rájů

    Dokud ale většina politiků bude nadále pouhou loutkou mocných miliardářů, kteří vyvádějí nezdaněné příjmy na off-shory, nelze od státu čekat kroky znemožňující tyto praktiky. A senzační odhalení typu Paradise Papers můžeme označit jen za jeden z nástrojů války mezi sebou soutěžících kapitálových struktur, které se snaží jedna druhou potopit.

    Až politici pochopí problém daňových rájů… - ceskapozice.lidovky.cz
    http://ceskapozice.lidovky.cz/...em-danovych-raju-fie-/forum.aspx?c=A171206_174417_pozice-forum_lube
    RIVA
    RIVA --- ---
    An assessment and the perspectives of Donald Trump
    http://www.voltairenet.org/article198954.html
    LUKK
    LUKK --- ---
    The Secret Space Programs Shocking True Purpose Revealed [FULL VIDEO]
    https://www.youtube.com/watch?v=RaghqW1QWQQ
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Za ruce se drží banky, zkorumpovaní diktátoři a nadnárodní korporace a vše kryje Mossfon, fungující jako gigantická pračka na peníze bez jakýchkoli skrupulí

    Placení daní je pro socky | A2larm
    https://a2larm.cz/2017/12/placeni-dani-je-pro-socky/

    Fascinující příběh mezinárodního novinářského vyšetřování, jež odhalilo, jak obrovské jmění vlastní úzká elita, která se nikomu nezodpovídá.
    Otevřeli digitální okénko do absolutně uzavřeného paralelního světa plného peněz ukrytých korporacemi, politiky, mafií, tajnými agenty, představiteli FIFA, aristokraty, celebritami
    a dalšími vlivnými lidmi.(...) Obermayer a Obermaier se rozhodli poskytnout data Mezinárodnímu konsorciu investigativních novinářů — ICIJ. Spustili tak jedno z největších vyšetřování v dějinách žurnalistiky. Více než čtyři sta novinářů z nejvýznamnějších světových médií spolupracovalo v přísném utajení, aby na jaře 2016 současně zveřejnili skandální odhalení: Panama Papers.
    Panama Papers | Nakladatelství HOST
    http://nakladatelstvi.hostbrno.cz/nakladatelstvi/popularne-naucna/panama-papers-1334

    GORG
    GORG --- ---
    SCHWEPZ:
    - Pentagon priznava, ze vzorky rusaku sbira, ale pry je to jen nahoda
    - biologicke zbrane cilici narod jsou 100% nonsense

    jj.. nahoda :) tak vedcum tvrdicim, ze je neco nemozne, bych veril kazdy slovo..ale jako laik si tam prisypu sul
    CYRIL
    CYRIL --- ---
    shanim video kde pravdepodobne nekdo z filmovy branze... vysvetluje proc pristani na mesici nebylo technicky mozny sfejkovat v ty dobe + shanim naky jednoduchy a nazorny video kde by vysvetlili proc sou chemtrails blbost. kdo by vedel link budu rad. s titulkama jedine plus....mozna to bez nich nema ani cenu.... video neni pro mne ... a moje vira v chemtrails je neotresitelna!

    diky
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Russia: 'Russians' biological material is being collected’ – Putin at human rights council
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-KsNJsA4R4


    Vladimir Putin Stokes Biological Weapon Fears and Memes, Saying Foreigners Are Collecting Russian DNA
    http://www.newsweek.com/...tin-stokes-biological-weapon-fears-and-memes-saying-foreigners-are-697762
    Kreml je znepokojen „genetickou válkou“ – Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/456342-kreml-je-znepokojen-genetickou-valkou.html
    GORG
    GORG --- ---
    Moderátor Českého rozhlasu po této informaci ztratil řeč. CIA ovlivňuje české soudy, uvedl Topolánek - Svět kolem nás
    http://www.svetkolemnas.info/novinky/domaci/4417-cesky-rozhlas-cia-ovlivnuje-soudy-toplanek
    MTO
    MTO --- ---
    George Soros dumps Apple & Facebook ⋆ InSerbia Today
    https://inserbia.info/today/2017/11/george-soros-dumps-apple-facebook/

    - zvlastni, ze v cestine o tom nic...
    MTO
    MTO --- ---
    MTO
    MTO --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ: "Nový únik dat přináší nová odhalení, jak hluboce je systém daňových rájů propojen se světem politiky, osobního bohatství i velkých korporací, jako je Apple, Nike či Uber, které se vyhýbají daním čím dál sofistikovanějšími účetními operacemi, uvedlo České centrum pro investigativní žurnalistiku."

    Paradise Papers leak reveals secrets of the world elite's hidden wealth | News | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...05/paradise-papers-leak-reveals-secrets-of-world-elites-hidden-wealth
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Díky mezinárodnímu společenství investigativních novinářů se v neděli dostala do rukou veřejnosti rozsáhlá databáze uniklých finančních dokumentů.

    Tajné investice bohatých v daňových rájích vypluly na povrch. Nový únik dat se týká i Česka | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    http://zahranicni.ihned.cz/...atych-v-danovych-rajich-vypluji-napovrch-novy-unik-dat-se-tyka-i-ceska
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    https://www.bloomberg.com/...-10-27/orban-marshals-spy-agencies-in-renewed-attack-on-soros-empire%20
    Maďarský premiér Viktor Orbán obnovil své útoky proti Georgi Sorosovi. Nařídil svým výzvědným službám, aby zmapovaly to, co považuje za Sorosovy "sítě", které se zaměřují "proti Maďarsku". Orbán bojuje proti Sorosovu úsilí zajistit potrestání Maďarska institucemi Evropské unie, které se "snaží vytvořit kontinent smíšeného obyvatelstva", řekl v pátek Orbán. Dodal, že Evropa bude rozdělena na "zónu bez migrantů" a na ty západní země, které odmítají požadavek na deportaci nezdokumentovaných imigrantů.

    Soros Orbána obvinil, že vytvořil v Maďarsku mafiánský stát.

    Orbánova strana Fidesz zvýšila svou volební podporu u rozhodnutých voličů na 59 procent maďarských občanů, v důsledku vládní kampaně vyvolávající strach z imigrantů a nenávist vůči Sorosovi. Na druhém místě je v Maďarsku ultrapravicová strana Jobbik. Všeobecné volby se budou v Maďarsku konat příští rok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam