SCHWEPZ: Já fakt nevím, mně to tu s klubem ladí všechno.
Co mi přijde jako naprostej úlet je Peter Insider. Má pravidelné okénko na Svobodném vysílači a já tohle nedokážu poslouchat, i když to zní srandovně bláznivě. Kdo ví no...
Poznal jsem od kamaráda týpka, který mi ho trochu připomíná. Často povídal něco o ruských vysílačkách (pro nás neviditelných) ovládajících mysl a kdesi cosi. Prý to přehnal s LSD a od té doby to má takhle. paranoidně. Je mi jasný, že určitá sebereflexe ve zkoumání těhle věcí je vhodná. Jakože fakt je trochu děsivej.
Na druhou stranu.. třeba je to pravda? Osobně bych to ale tipnul na poctivou schizofrenii. Na konspirace si člověk musí udělat sittera sám.
Osobně mě dost iritujou ty poměrně rozsáhlý řeči o placatý Zemi. Docela bych věřil, že tuhle teorii rozšiřuje někdo třeba ze CIA (a zdárně palcuje nahoru), aby vytvořili v lidech kompletní paranoiu. Ta by znamenala,že by v té konspiraci jeli skoro všichni. Skoro jak v Truman show. Cílem může být vytvořit jakousi past na konspirační teoretiky... od vlastní diskreditace po mentální kolaps.