• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Fresh Cambridge Analytica leak ‘shows global manipulation is out of control’ | UK news | The Guardian
    https://www.theguardian.com/...020/jan/04/cambridge-analytica-data-leak-global-election-manipulation

    Exmanažerka Cambridge Analytica chystá smršť úniků. Zveřejní desetitisíce dokumentů o působení v 68 zemích světa | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/...i-desetitisice-dokumentu-o-pusobeni-v-68-z.A200105_151322_ln_zahranici_pev
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    COOK: tady máš univerzální pravdu pravdoucí překvapivě na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCtf-VP785ViwA-Y6VVczoPw/videos
    nemusíš děkovat, rád hážu perly sviním
    GORG
    GORG --- ---
    COOK: To sis z toho odnes jen muj inside joke? :) Ja hlavne psal, ze beru vsechny zdroje, a clovek se je taky uci cist. Ja tu treba nikde nepsal, ze "media lzou".. ostatne kde myslis, ze jsem nasel, jak v Nemecku umiraji lidi v zime, protoze si nemuzou dovolit platit kontinualne za elektriku? (prevazne jde o starsi lidi v duchodu)-
    COOK
    COOK --- ---
    GORG: Takze media lzou, ale Youtube ti serviruje pravdu? To je fakt bozi :))) Konspirator vidici za vsim spiknuti nakonec naleti na algorytmus jednoho z nejvetsich korporatu a jeste ma pocit, ze objevuje pravdu :)) To nevymyslis.
    GORG
    GORG --- ---
    IVAN_OVIC: ty umírající na zimu v Německu kvůli cenám elektriky jsem prvně viděl v nějakém videu o těch zelených opatřeních . Dohledával jsem pak na netu a vskutku o tom našel v novinách články.. Některé se týkaly taky Británie.

    Jinak nemám asi zdroj, kam bych přímo chodil pro news, ale kouknu přečtu cokoliv. Dost toho člověk najde třeba tu na nyxu, co lidí linkujou..bje to v podstatě takové open zpravodajství, kdy díky internetu lidí kolaboruji v nacházení různých informací , což je dost volnější než korporátní news, i když když si vezmeš takový Sky News, tak člověk skoro nevěří, že tu máme i dost konspirativní mainstream. Zrovna Sky News se s Gretou nemazli ani s Rebely a dost trefně situaci komentují.
    No prostě co najdeš ve svý YouTube echo chamber, když si ji na to vycvicis :)
    IVAN_OVIC
    IVAN_OVIC --- ---
    GORG: dik za obsahlou odpoved. jaky zdroje se konkretne vyplati sledovat kdyz chce bejt clovek v obraze ohledne toho co se deje a z nejakyho duvodu o tom oficialni media neinformujou? konkretne to s tim nemeckem zni dost strasidelne a nemel bych o tom ani tuseni. a to mi prijde ze sleduju vic informacnich zdroju.
    GORG
    GORG --- ---
    tady je to asi dobre shrnute vytesanim do zuly (museli tam i pak pridat kameru, protoze to hateri vandalizovali, takze to tam neni jen tak pohozeny, ale nekdo se o to evidentne stara)

    dle prvniho bodu vypada, ze ono magicke cislo nove populace ma byt pul miliardy lidi.
    GORG
    GORG --- ---
    IVAN_OVIC: Ja napsal dost zjednodusujici pohled.. ve skutecnosti to bude asi slozitejsi a to se tyka i tech lidi. Behem Bushovy administrativy nebyli republikani zrovna vyhra. Obecne se ale konzervativci jevi bezpecnejsi. Mne se libi libertariani.
    Jinak bych se priklanel k tomu, ze je vic agend ruznych skupin
    Co do politiku to jsou prevazne oportunitsti. Skutecny hraci ideji budou asi jen nekteri aristokrati, pro ktere vse po francouzsky revoluci bylo jen docasny uvolneni svobody plebsu, protoze potrebovali prumyslovou a vedeckou revoluci.

    IVAN_OVIC: Nova sefka EK odhalila plan pro Evropu.. tzv. Zeleny udel.. tam patri mimojine zvyseni dani a vytvoreni uhlikoveho cla. Nekteri vedci vokalne varuji, ze dekarbonizace povede k socialnim nepokojum, hladu atd. Uz dnes v Nemecku umiraji lidi ve svych vlastnich domech, protoze si nemuzou dovolit platit za elektrinu. Maji ji nejdrazsi na svete.
    Tahle zelena reseni se maji dal rozsirovat, takze jde extrapolovat vaznejsi problemy do budoucna.
    Mediim se podarilo zcenzurovat nejvetsi zacpu v Holandsku, kde ted na podzim protestovali zemedelci - najeli s traktory na dalnici, kterou tim zablokovali na nekolik set kilometru. Na traktorech napisy jako DAIRY YOU! Slo o reakci na navrh legislativy, ktera mela omezit chov dobytka. Chteli upozornit na to, ze potrebujeme potraviny.
    Vypada to, ze ekolobby se jakobi snazi sabotovat system jako takovy.. vetsina si to ale asi neuvedomuje a maji jen naivni predstavy a nerealisticke cile poblazneni propagandou.

    Washington Post: Climate skeptic may lead WH panel to study climate change and national security - CNNPolitics
    https://edition.cnn.com/2019/02/20/politics/white-house-climate-panel-william-happer/index.html
    "The demonization of carbon dioxide is just like the demonization of the poor Jews under Hitler," Happer said on CNBC. "Carbon dioxide is actually a benefit to the world, and so were the Jews."
    Happer, an atomic physicist at Princeton, also said in 2016 that he prefers to refer to the group as "the CO2 anti-defamation league...because there is the CO2 molecule, and it has undergone decade after decade of abuse, for no reason," according to the Post.


    Faktem je, ze lidmi vytvoreny narust CO2 ve skutecnosti planete prospel.. za x let se cela planeta zazelenala. Je pomerne dost vedcu tvrdicich, ze cim vic CO2 tim naopak lip. Rostliny dle studii nepotrebuji tolik vody, lepe rostou. Udelat strasaka z uhliku je dost chytry, protoze zasahuje do veskere lidske aktivity. Imho jestli te tema zajima, najdi si neco k trvale udrzitelnemu rozvoji, Agenda 21 a pripis k tomu "depopulation" :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    IVAN_OVIC: hele konspirace jsou rosáhlé téma...
    dá se odpíchnout od konceptu toho že se nedá popřít že jsou lidé co chtějí ovládat ostatní...
    jestli budeš číst bez ladu a skladu tohle auditko tak ti to bude kničemu... musíš si na to udělat vlastní názor a ten se nejlépe dělá pokud nastuduješ filozofické kořeny onech mocenských skupin a jednotlivců...
    jak otřeba e nacizmus se v německu neobjevil jen tak: https://adoc.tips/ideove-zaklady-teorie-o-nadazenosti-arijske-rasy.html
    a že eugenika se vlasně pořád používá...

    a to že existuje další hafo kokotů, kteří chtějí manipulovat lidi na světě to je fakt a že jsou v tajnejch spolkách to je taky fakt... https://en.wikipedia.org/wiki/Secret_society
    a t ože tyhle paka věří dost často nějakým bludům to je taky fakt... a to že sesnaží těch bludů dosáhnout je taky fakt...

    takže jde o to nastudovat čemu věří a pak teprve pokračovat ve zkoumání konspirací a udělat si vlasní názor...

    jenže ono to jde hlouěji a hlouběji, takže pozor :)
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    IVAN_OVIC: ne že nedělaj nic, pořád se něco děje v centrálních bankách, nadnárodních korporátech a neziskovkách. O Gretě jsem nemluvil, ale když už, tak imho mám za to, že byl zneužit její sen něco změnit k dobrému a slouží jako akcelerátor, minimálně co se rozdělování společnosti týče.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    Greta Thunberg on the Climate Fight: “If We Can Save the Banks, Then We Can Save the World”
    https://www.youtube.com/watch?v=bSUyHVKUTFo
    IVAN_OVIC
    IVAN_OVIC --- ---
    NYXALLAH: takze by se dalo rict, ze vlastne nedelaj nic v tuhle chvili, protoze je prirozenost kazdyho organismu mnozit se do ty doby co mu to podminky/okoli dovoli?
    a kdyz se vratim k tomu, ze greta apod je taky soucast cely ty site konspiracni, o co jim jde v tomhle pripade? nejak tam nevidim to, ze by to napomahalo co nejblizsimu kolapsu civilizace, kterej je teda pro tu depopulaci zasadni a ve finale i pro ten new world order..
    NYXALLAH
    NYXALLAH --- ---
    IVAN_OVIC: je to záměr, víc lidí = větší globální krize, ve které víc lidí i pojde, a která je nutná k tomu aby lidstvo bez keců přijalo nový řád, jednoduchá logika :)
    IVAN_OVIC
    IVAN_OVIC --- ---
    GORG: diky za odpoved. da se teda zjednodusene rict, ze v usa jsou ty bad guys demokrati a republikani sou spis ty hodny, vcetne trumpa?
    a tem zlej jde ve finale o nastoleni new world order i kdyz to treba ani nevedi a sami jsou loutky?
    pak by me zajimalo, kdo jsou teda ty hlavni loutkovodici, jestli se to vubec vi? jakym zpusobem dokazou koordinovat tak obri projekt napric zemekouli?
    a pokud se to uz deje, proc lidska populace porad roste? to mi prijde takhle na prvni pohled jako neuspech ty snahy o depopulaci. ale samozrejme nevim, jestli to nema byt zamer nechat ji nejakou dobu rust z nejakych duvodu..
    GORG
    GORG --- ---
    IVAN_OVIC: Mne se to jevi, ze by to mohlo byt prave to, co uz se tvrdi delsi dobu, ze cilem je depopulace planety a nastoleni toho new world order podobne, jak se dnes uz tomu z velke miry deje v Cine. Tedy kombinace omezeni svobody, technokratismu a spehujicich technologii a AI, ktere reguluji lidske chovani. Je tedy mozne, ze Cina je ve skutecnosti laboratori prave tehle spolecnosti. Kdysi uz neco takoveho primo Rockefeller tvrdi o Cine novinarum, ze je to model spolecnosti pro nas.

    Kdo jsou ti good guys v tomhle smeru tezko rict :) Ale nekteri se mi tak jevi, ale obecne se trochu zdraham duverovat nejak az prilis. Nicmene u nas bych rekl, ze Klausove maji na srdci svobodu,

    Jinak dle tech ruznych insider drbu je mnoho lidi uvnitr systemu vcetne armady (zejmena namornictva), kteri v tom konspirativnim pohledu bojuji proti s cilem odhalit zlociny rodinu Clintonovych, ktery se tykaly obchodu s drogami. Jim se podarilo z te kauzy nejak vyvlect, ale dost lidi kolem nich zemrelo, kteri proti nim meli svedcit. Jak to u mafie chodi ten pripad z Arkansasu ma byt napojen i na radu dalsi veci a udajne byt i duvodem, proc 11. zari musely ty baraky spadnout, protoze tam prave bylo udajne dost dukazu z probihajiciho vysetrovani tenhle anti-kliky. Jeji existenci minimalne potvrzuje autor serii Tom Clancy, ktery sveho casu byl poradcem prezidentu ohledne terorismu, takze ma slusny kredit. David Wilcock, u ktereho mam sice rozporuplne pocity z toho, co jeho insideri tvrdi, taky upozornil na zajimavy fakt, ze utok na Pentagon se odehral prave v kancelari sefa namorni rozvedky, a namornictvo jsou prave pry spis ti good guys.. ten se mel prave podilet na priprave zaloby na Clintony.
    IVAN_OVIC
    IVAN_OVIC --- ---
    SPAJDA02: asi si sedim na vedeni, ale jaky protokoly?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    IVAN_OVIC: přečtěte si ty protokoly, ať nemáte tak hloupé dotazy. Cílem je jedna světová vláda a totální kontrola populace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam