• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GORG: Máš to velmi, velmi popletené. Jen moderní svět naopak umožnil každému beztrestně kvákat cokoli se mu za chce bez ohledu na realitu s dopadem na celý svět. Dřív si obecní blázen mohl otvírat pusu leda tak na náměstí nebo v obecní putyce s nulovým dopadem, dneska můžeš na netu oslovit celý svět a algoritmy ti v tom ještě pomůžou. Čím šíblejší, tím lepší a jak je vidno, své publikum podobných existencí si to vždycky najde (ono jich není až tak málo).

    Ono ten teorém, že každý názor je posvátný a zaslouží si ochranu pak trochu narazí na realitu, kdy zjistíš, že dlouhodobě to takhle asi nepůjde, protože to prostě nadělá víc škody než užitku (viz. třeba náš vlastně jediný důchodce terorista).

    Třeba v médiích by mělo být obvyklé, aby novinář na svou zodpovědnost prohlásil: nezlobte se na mě, ale tohle (nevím, třeba flat earth society nebo cokoli) je prostě blábol a tak k tomu přistupoval nebo "cenzurovat" tím, že určité typy pošuků prostě zvát do pořadů nejde. Jak se říká, rovnost názorů a přístup pět minut pro židy a pět minut pro Hitlera nevede k moc pěkným výsledkům.
    LACIF
    LACIF --- ---
    KYARA: To, ze cenzuru nepotrebujes Ty neznamena, ze by se treba nehodila pro jiny (treba mohe baba je zrala na nejakej zaskodnickej utok na 5g vysilac...)
    GORG
    GORG --- ---
    Uf xenoldovid už nev co znamenals :)
    GORG
    GORG --- ---
    CAIDEL: měl.by si podporovat šíření těch největších hanebností.. i když.to není tvůj chleba podporovat možnost to šířit. Kdyby svoboda no xomolovivt. Jen moderní svět vytvořil dojem světa vytvořil zcela nepodložený dojem jakéhosi "práva" slyšet jen svůj vlastní názor. Takhle vyzněno je snad každému jasné, o co jde.

    Tldr: svoboda slova je boj za slovo se kterým nesouhlasís , ty ....
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    Problém ohledně té cenzury vidím v tom, že pobláznění hippíci ruku v ruce s ultrapravičákama se tím akorát utvrdí ve své ublíženosti, jak jim někdo odepírá možnost šíření jejich "alternativní" pravdy. Utvrdí je to v jejich paranoidním náhledu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KYARA: Jojo. 1+1=2 je fakt trapná oficiální propaganda. Hanba tomu, kdo věří a nedokáže si to roztřídit sám.

    Hele, renesanční člověk (tzn. někdo kdo byl schopen čistě hypoteticky obsáhnout veškeré lidské vědění) byl naposledy hypoteticky realizovatelný naposledy právě tak v renesanci (i když se to tak vtipně říká, ale spíš to už ani tou dobou nešlo a reálné to bylo tak někdy kolem nuly).

    Jestli mi chceš tvrdit, že jsi teď zcela relevantně schopen třídit lékařské myšlenky, nejnovější vývoj v oblasti jaderné fyziky, chemie, ekonomie, psychologie a IT, tak gratuluji, respekta, ale spíš bych tipnul, že jenom kecáš "třídíš si je sám" a většinu času vůbec netušíš, která bije.
    KYARA
    KYARA --- ---
    CAIDEL: Já si myslím, ze bysme nemeli podporovat oficiální verze pravdy.Jje to relativní a snadno zneuzitelný. Kazdej at si to roztrídí sám, nepotrebuju, aby me nekdo bránil pred "lzivýma informacema", to uz tu jednou bylo. Kdyz dovolíme nebo dokonce povazujeme za potrebny, aby to nekdo delal za nás, tak uz jsme fakt upný zoufalci.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KYARA: Já spíš nevím, proč bychom měli podporovat šíření lží.

    Názory by se cenzurovat jistě neměly, ale k čemu je dobré povolovat šíření lživé informace že 1+1=3? Jen proto, že jsi debil/blázen a máš pocit, že to všichni musí vědět, vznikne informační šum...
    KYARA
    KYARA --- ---
    INK_FLO: Kdyz je to národní, tak cenzurujou, protoze to je národní a kdyz soukromý, tak protoze to je soukromý. Kvuli tomuhle smyslu pro svobodu jsme tam, kde jsme.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    KYARA: já myslím, že facebook a youtube jsou soukromý korporáty a můžou si mazat co chtějí. Je dost naivní očekávat, že něco někam zadarmo uploadnu a ono to tam zůstane navěky nezávisle na tom, jakej je to nesmysl. Mě třeba omezuje to, že nemůžu na youtube uploadovat dětské porno, tahle cenzura se hluboce dotýká mého smyslu pro svobodu....
    KYARA
    KYARA --- ---
    INK_FLO: Treba tahle veta me fakt pobavila: "Nejznámější sociální sítě jako Facebook, Youtube, Twitter a další již Plandemic kvůli dezinformačnímu obsahu stáhly, video však stále koluje po internetu."

    Jeste, ze nás facebook, youtube a twitter chrání pred dezinformacema, jeste ze tu cenzuru máme.
    Myslim si, ze i kdyby to byla nejvetsí lez na svete a nekdo snad mel právo tohle za me posuzovat, cenzuru bysme podporovat nemeli...
    Rozlisit, co je pravda a co lez, je na kazdém z nás. Do nedávna jsme na to jeste právo meli...
    Pokud nekdo cítí potrebu neco cenzurovat, nemuze byt objektivní. To se proste vylucuje.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---


    KYARA
    KYARA --- ---
    PLANDEMIC - Skrytá agenda za COVID-19 (1. část) - PeerTube
    https://peertube.sebesdileni.cz/videos/watch/dc8ae209-001a-4bfb-a792-8c59441c1723
    KYARA
    KYARA --- ---
    Italian MP Sara Cunial Speaks the Truth About Covid-19
    http://www.youtube.com/watch?v=Vn3EE7EMfXc
    MTO
    MTO --- ---
    Benjamin Netanyahu suggests microchipping kids, slammed by experts - The Jerusalem Post
    https://www.jpost.com/...ews/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

    Citizens' movements stored in off-the-books police database - report - The Jerusalem Post
    https://www.jpost.com/...ws/Citizens-movements-stored-in-off-the-books-police-database-report-627356

    - nejake novinky z holylandu :-)
    KYARA
    KYARA --- ---
    Tanzanian President John Magufuli: Even Papaya and Goats are Corona positive
    http://www.youtube.com/watch?v=207HuOxltvI
    GORG
    GORG --- ---
    Text - H.R.6666 - 116th Congress (2019-2020): COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act | Congress.gov | Library of Congress
    https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666/text?r=2&s=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam