• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    INK_FLO: čipování lidí???
    Přijde čipování lidí? Videa, která byste před volbami neměli minout - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...jde-cipovani-lidi-videa-ktera-byste-pred-volbami-nemeli-minout-119305

    hele je fajn že někdo se tím zabývá, ale popravdě ten článek je divnej... obsahuje tvrzení která nejsou dokázaná... takže se nedají ani potvrdit ani vyvrátit, používá v podstatě konspirace zabalené do víry ve zdravý rozum... viz původ viru...
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    !!!!!
    COVID-19 may have been in LA before CHRISTMAS, study suggests | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/health/article-8718753/COVID-19-LA-CHRISTMAS-study-suggests.html
    GORG
    GORG --- ---
    [ CDR @ viry | epidemie | pandemie (SARS-CoV-2/COVID-19) ]

    Ještě poznámka, jsem poměrně mírumilovný člověk, ale tvůrce těchto hoaxů a dezinformací, jejich zprostředkovatelů - ac24, arfa, aeronet, osud a další srány (stejně tak rasistických, antisemitských dezinfo) bych nemilosrdně řezal a máchal je v koši ve Vltavě.

    Milé lidi tu máme :-)
    Nevím, jestli teda zrovna souhlasím s tím, co tam cituje, ale videa s doktory byla a jsou mazána zcela systematicky, takže touha mlátit a topit lidi na to poukazující, je příznačná. Prostě lidi mají různé názory.. deal with it!
    GORG
    GORG --- ---
    Was ist funk? - ZDFmediathek
    https://www.zdf.de/sender/funk/funk-100.html

    funk offers 14 to 29 year olds online content in the categories of “inform”, “orientate” and “entertain”.
    GORG
    GORG --- ---
    "Corona World" Video Game Lets You Kill the Covidiots! - #PropagandaWatch
    https://www.youtube.com/watch?v=eDzGjvmDyJg


    Das Killerspiel | Rubikon
    https://www.rubikon.news/artikel/das-killerspiel

    In a computer game from ARD and ZDF, small children are supposed to be killed because of Corona.
    GORG
    GORG --- ---
    COVID-19 Pandemic Conspiracy Theories Are Taking Over German Democracy
    https://foreignpolicy.com/2020/09/02/germany-is-losing-the-fight-against-qanon/

    Sranda, jak tyhle name-calling clanky muzou nekomu imponovat. Dlouhy text, ktery ma v kazde druhe vete "konspiracni teorie", "dezinformace". trochu jako konspiracni teorie nizsi cenove skupiny. spooky connections.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    KUKIDE: no podle mě je v tom wikipedie úplně kouzelná:
    Spiknutí či konspirace je TAJNÉ spolčení, obvykle s politickým či ekonomickým cílem. Tento cíl ZPRAVIDLA bývá nezákonný, nemusí však být v očích spiklenců (účastníků spiknutí) nutně NEMORÁLNÍ, např. pokud je cílem spiknutí odstranit nelegitimní vládu. Za spiknutí se nepovažují tajné organizace působící pod oficiální záštitou státu, například rozvědka.

    ze své podstaty nemůže být konspirace pozitivní, ale jak jsi lze povšimnout z pravidel existuje výjimka, takže doufejme, že někde někdo (doufejme, že i my) se snaží podat pravdu, a zničit podstatu zla v systému...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---

    A když už jsme v konspiracích tak mě tuhle napadla otázka jestli jsem už někdy za ty roky slyšel o nějaké pozitivní konspiraci.
    GORG
    GORG --- ---
    jinak ad Vakcina. je zajimave si precist

    RNA vaccine - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/RNA_vaccine

    Currently, there are no RNA vaccines approved for human use. A number of RNA vaccines are under development to combat the COVID-19 pandemic

    Ta hodne sklonovana vakcina, se moc nezminuje, ze nebude pouzita tradicni vakcina ale zrejme tahle mRNA, novy experimentalni typ, ktery jestli to chapu spravne pomoci genetickych manipulaci donuti nase telo vytvorit si v sobe casti viru namisto toho, aby vakcina virus primo obsahovala.

    V tomhle smeru nektere ty antivaxx argumenty vyznivaji dost na prazdno. Obavy z experimentalniho postupu jsou logicke a asi by nemely byt predmetem nejakeho posmechu nebo osobnich utoku.
    Mozna by spis meli v mediich tohle obcas i zminit. Faktem je, ze clanek CT24 tohle minimalne jednou zminil, spis teda okrajove.

    První očkování na nový koronavirus se začne testovat na lidech — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/...6328-prvni-ockovani-na-novy-koronavirus-se-zacne-testovat-na-lidech

    Rychlý vznik vakcíny umožnilo využití relativně nové genetické metody, která nepotřebuje velké množství viru. Místo toho využívá takzvanou mRNA, což je genetický materiál, který vytváří proteiny. Části viru dokáže vytvořit přímo v těle očkovaného, což celý proces oproti minulosti výrazně zkracuje.
    GORG
    GORG --- ---
    no ted se chystaji na Floride vypustit nejaky 900 milionu genetickych modifikovanych komaru. dale u se u toho pise, ze nebyl podnikut skoro zadny vyzkym rizik. pak samozrejme budeme cist, ze tohle urcite s nicim nesouvisi zejo. obzvlast kdyz stejny experiment meli v Brazili v 2015. geneticky upraveni komari se chovali jinak, nez vedci predpokladali.

    2016
    https://www.sciencemag.org/...elease-billions-lab-grown-mosquitoes-combat-infectious-disease-will-it

    2019
    https://www.the-scientist.com/news-opinion/gm-mosquito-progeny-not-dying-in-brazil--study-66434
    According to a genetic analysis of mosquitoes in the area, it appears the engineered stock has bred with wild mosquitoes and created viable, hybrid insects, scientists reported in Scientific Reports last week (September 10).

    “The claim was that genes from the release strain would not get into the general population because offspring would die,” coauthor Jeffrey Powell, a professor of ecology and evolutionary biology at Yale University, says in a press release. “That obviously was not what happened.”


    https://www.dw.com/en/genetically-modified-mosquitoes-breed-in-brazil/a-50414340
    After a field experiment between 2013 and 2015, genetically modified mosquitoes are breeding in Brazil. According to the researchers' original plan, all released mosquitoes and their offspring should have died.

    ...

    However, it was already known from previous laboratory experiments that a small proportion of about three to four percent of OX513A descendants can reach adulthood; the scientists had assumed that those would be too weak to reproduce

    ...

    The Yale research team around Jeffrey Powell warns that the newly formed mosquito population could possibly be more robust than the mosquitoes were before.

    The authors conclude: "These results demonstrate the importance of having in place a genetic monitoring program during releases of transgenic organisms to detect unanticipated consequences".

    Biologists critical of genetic engineering go one step further with their criticism, among them the Brazilian biologist José Maria Gusman Ferraz: "The release of the mosquitos was carried out hastily without any points having been clarified," Ferraz told the newspaper Folha de S. Paulo.

    The Munich-based research laboratory Testbiotech, which is critical of genetic engineering, accuses Oxitec of having started the field trial without sufficient studies: "Oxitec's trials have led to a largely uncontrollable situation," CEO Christoph Then told the German Press Agency, dpa. "This incident must have consequences for the further employment of genetic engineering", he demanded.


    https://www.sciencemag.org/...9/09/study-dna-spread-genetically-modified-mosquitoes-prompts-backlash

    But the paper’s suggestion that this genetic mixing could have made the mosquito population “more robust”—more resistant to insecticides, for example, or more likely to transmit disease—has triggered anti-GM news reports, a backlash from some scientists, and strong pushback from Oxitec. The company, a subsidiary of U.S. biotech Intrexon, has a lot at stake; it recently submitted a new generation of its GM mosquitoes for U.S. regulatory review and hopes to conduct its first U.S. field test next year.


    https://www.dailymail.co.uk/...s-released-genetically-modified-mosquitos-Brazil-three-years-ago.html

    https://www.idnes.cz/jenprozeny/volny-cas/mate-se-bat-viru-zika.A160828_120000_jpz-volny-cas_jph1
    Virus zika byl objeven už v polovině minulého století v Ugandě, ale první větší epidemie propukla až přede dvěma lety v Brazílii.


    https://en.wikipedia.org/wiki/Zika_virus
    The outbreak began in April 2015 in Brazil, and spread to other countries in South America, Central America, North America, and the Caribbean.

    2020 (zadne pouceni ani odpovednost Oxitec?)
    https://www.livescience.com/genetically-modified-mosquito-florida.html


    Hundreds of millions of genetically modified mosquitoes will soon be released in the Florida Keys island chain to wipe out local populations of disease-carrying mosquitoes, according to news reports.

    ...

    In lab studies, Oxitec found that about 3% of female offspring with the lethal gene survive to adulthood, but these survivors are too feeble to produce offspring, Live Science previously reported. .


    https://www.idnes.cz/technet/veda/florida-geneticky-upraveni-komari-oxitec.A200821_103218_veda_mla

    Jednou nevýhodou takového řízení komáří populace je jeho dočasnost. Samci se musí do přírody vypouštět pravidelně, jinak se komáři znovu vzpamatují a stavy se vrátí k normálu. Firma proto přišla s druhou generací svého „Přátelského komára“ (firma má anglický výraz „Friendly“ v tomto kontextu registrovaný jako obchodní značku), která se má vypouštět právě na Floridě a označuje se jako OX5034 (I. generace měla označení OX513A).

    https://cnn.iprima.cz/...ride-vypusti-750-milionu-geneticky-modifikovanych-komaru-uhodnete-proc-8003

    Obyvatelé Floridy se bouří, není jim to ale nic platné. Úřady daly zelenou plánu na vypuštění 750 milionů geneticky modifikovaných komárů na souostroví Florida Keys mezi lety 2021 až 2022. Mají pomoci zredukovat populaci „obyčejných“ komárů, informoval web CNN.

    „Administrace použila dolary z daní a vládních zdrojů na experiment ve stylu Jurského Parku. A to navzdory všem naléhavým krizím, kterým náš národ a stát Florida čelí: tedy koronavirové pandemii, rasovým nespravedlnostem a klimatickým změnám,“ uvedla Jaydee Hansonová z Mezinárodního centra pro posuzování technologií a bezpečnost potravin.

    „Co by se mohlo pokazit? Nevíme, protože Agentura pro ochranu životního prostředí nezákonně odmítla analyzovat environmentální rizika. Nyní může bez dalšího přezkoumání rizik experiment proběhnout,“ dodala Hansonová.


    // matne si vybavuju, ze tohle se konspiracnim reviru tehdy resilo. media sice tohle v kontextu zatajila, ale nekteri z alternativnich medii rikali, ze na stejnym miste byl predtim experiment s komary. takze stejne tak i tihle komari co vypusti 2021-2022 na Floride muzeme s jistotou vedet, ze pokud bude nejakej problem, tak media nezmini tyhle experimenty, ze by tam mohla byt souvislost, a kdo to bude zminovat bude cenzurovanej jako konspirator, protoze vedci pripadne souvislost vylouci. stejne jako u tech experimentu s netopyry

    jako jaka je pravdepodobnost, ze vznikne malo pravdepodobna mutace koronaviru z netopyru, oproti relativne realnym obavam z uniku vyroby tehle mutace par let predtim? :) Nevim, jestli je to uplne podstatny, ale sebejistota nekterych je zarazejici.
    Mozna kdyby do te argumentace dali vic pokory, pusobili by verohodnejs. nakonec kdo tvrdil, ze se ti modifikovani komari nebudou mnozit?
    GORG
    GORG --- ---
    Engineered bat virus stirs debate over risky research : Nature News & Comment
    https://www.nature.com/news/engineered-bat-virus-stirs-debate-over-risky-research-1.18787

    An experiment that created a hybrid version of a bat coronavirus — one related to the virus that causes SARS (severe acute respiratory syndrome) — has triggered renewed debate over whether engineering lab variants of viruses with possible pandemic potential is worth the risks.

    ...

    But other virologists question whether the information gleaned from the experiment justifies the potential risk. Although the extent of any risk is difficult to assess, Simon Wain-Hobson, a virologist at the Pasteur Institute in Paris, points out that the researchers have created a novel virus that “grows remarkably well” in human cells. “If the virus escaped, nobody could predict the trajectory,” he says.

    ...

    Other experiments in the study show that the virus in wild bats would need to evolve to pose any threat to humans — a change that may never happen, although it cannot be ruled out. Baric and his team reconstructed the wild virus from its genome sequence and found that it grew poorly in human cell cultures and caused no significant disease in mice.

    “The only impact of this work is the creation, in a lab, of a new, non-natural risk,” agrees Richard Ebright, a molecular biologist and biodefence expert at Rutgers University in Piscataway, New Jersey. Both Ebright and Wain-Hobson are long-standing critics of gain-of-function research.



    clanek je z 2015, ale vtipny je tam ta disclaimer v perexu z brezna 2020, kde pisou o tom, jak vedci vyloucili, ze ten soucasny slavny koronavirus muze mit s timhle jakoukoliv souvislost. z clanku teda vyzniva, ze pravdepodobnost takove prirodni mutace je mala.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    GORG: To je dobře. Jsme taková výspa. Nechť je nám celý vesmír nakloněn.)
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    TLUSTEI: Ano. Ne myslet, ale cítit ;) samozřejmě.
    GORG
    GORG --- ---
    Prof. MUDr. Jan Žaloudík, CSc. rezignoval na pozici ve Vědecké radě ČLK – APATYKÁŘ® (mobilní verze)
    https://mobilni.apatykar.info/kratke-zpravy-19347/

    Vláda zneužívá koronaviru, lidem nasazuje roušky jako symbol strachu - Ze ZDRAVOTNICTVÍ
    https://zezdravotnictvi.cz/...y/vlada-zneuziva-koronaviru-lidem-nasazuje-rousky-jako-symbol-strachu/
    GORG
    GORG --- ---
    TLUSTEI: mně se na té české demonstraci líbilo, že tam zazněly z úst řečníků věci v tomhle duchu.
    Taky že je nedobrý nápad ventilovat si naštvanost na politiky nebo ty, co to vidí jinak.
    Dost třeba od hráče na bicí z Pražského výběru, kterej téma prej studuje už od března x hodin denně.. Kocáb to vidí prej podobně. No veřejně známé osoby se hodí. Ale že v tom teda byl i velkej strach tam jít mluvit a pak třeba čelit hejtům.. jak se prý stalo Kocábovi, když se v dubnu ke koronaviru vyjadřoval.

    Každopádně atmosféra mi z toho záznamu přišla lepší než z UK, kde právě bylo dost zlé krve.. speakeri lidi spíš jen hecovali do skandování úderných hesel, že nebudou dělat, co se jim řekne.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    GEN_IO: Ono, think-outta-box je právě furt think... Z pozice přemýšlení, jakéhokoli, byť i mimo krabici, to řešení přijít nemůže, protože přemýšlením, strategizováním, byť sebepozitivnějším, jsme se do této situace dostali. Duchovní cesta, skutečně duchovní cesta, nestojí na strategii nebo manipulaci, ale právě na opaku, na opuštění všech strategií a manipulací. A to i těch rádoby duchovních, ezoterických - afirmace, rituály, "správně si přát", za každou cenu myslet pozitivně, krystaly,..a wtf. Pro většinu lidí to bude znít šíleně, ale tenhle mess může dle mého vyřešit jen vyšší inteligence, které jsme všichni součástí, a kterou můžeme být vedeni, podporováni, inspirováni. Ale musíme přestat strategizovat, pustit opratě a odevzdávat se vnitřnímu tichu meditace. Tím se naše senzory jakoby očistí a zcitliví a my budeme schopni ono intuitivní vyšší vedení vnímat jasněji. Intuice, inspirace, spontánní akce.

    Vytváření komunit atd. je fajn a prospěšné, ale v tuhle chvíli až příliš dlouhodobé. Pravda je taková, že absolutně netušíme co se ve Skutečnosti děje. Nemáme páru. Materiální, popsatelná úroveň, je přeci jen povrchní vrstvička Reality a co se děje pod ní, se nikde nedočteme, takže i proto vnímám vytváření jakýchhkoli pozitivních strategií jako irelevantní, protože takové vytváření, vymýšlení musí nezbytně vycházet z dostupných informací, které, jak už jsem zmínil, jsou povrchní, tudíž naprosto nedostatečné.
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    TLUSTEI: Určitě think-outta-box s tím samozřejmě souhlasím. Mě napadá řešení, kdyby už ne jinak, vytvářet "jiné" komunity/vesnice/města, které budou fungovat jinak, a postupně na sebe nabalovat lidi, které ten systém bude přestávat postupně bavit a vyhnije si tak nějak sám. Samozřejmě silný duchovní rozměr jediná cesta, pod to se podepisuji. Jsou systémy samosprávy, které vypadají konzistentně a "neprústřelně" a mohly by nějakému tomu náporu odolat. Velmi dlouhou jsem tomu conscisousness switch věřil a všude podporoval. Ale co vidím v poslední době i u velmi blízkých kruzích... Nějak se mi to láme :/

    Samozřejmě pořád věřím, že nějaká forma evoliv tomhle jede. Je silná. Jen nevím, jestli to stihneme (Prey)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    GEN_IO: Upřímně, nevím, ale intuitivně stále věřím, doufám. Tahle situace asi racionální, logický, předpokládatelný řešení mít nebude. Bude to asi znít naivně, ale řešení, jestli nějaký bude, bude muset být duchovní, intuitivní, spontánní čili nebude vycházet z rozumu, z plánu.

    "Žádný problém nemůže být vyřešen na stejné úrovni myšlení, která jej stvořila." Einstein. ... Tudíž současnej mess nevyřešíme logikou, kalkulem nebo tzv. racionálním myšlením, protože z těch ten problém vzešel.

    A teď si budu odporovat, ale hromadná občanská neposlušnost zní jako dobrej plán. :) Alesoň pro začátek. Nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam