• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    David Wilcock and Dannion Brinkley: Hidden History of Elections
    https://www.youtube.com/watch?v=DUn7LRxT7bk
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    RIVA: Nemam takovej přehled, ale říkáš mi, že přední movie studia jedou tuhle agendu v ruku v ruce s ...kým že vlastně?
    RIVA
    RIVA --- ---
    GEN_IO
    GEN_IO --- ---
    NEMANIAK: Lidi je jak sraček, je třeba se přestat tak množit. Možná třeba proto.. Jedná z větví propagandy
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dr Mike Yeadon: Coronavirus pandemic is 'fundamentally over in the UK'
    http://www.youtube.com/watch?v=4FQUmw5QljM
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA
    RIVA --- ---
    NEMANIAK: řekl bych že protlačování LGBT je na stejné rovině jako BLM, Extinction Rebellion a (sorry jestli tím někoho naseru) normalizace veganství. Snaha odpoutat pozornost společnosti od problémů na kterých doopravdy záleží, tím že lidi donutíš se hádat o irelevantních kravinách. Netvrdím že rasismus, či negativní postoj k homosexuálům nejsou problém, ale média to nafukují tolik že průměrný člověk naprosto ztrácí pojem o realitě. Tohle všechno umocňují uřvaní woke/sjw liberální trollové kteří neustále hledají záminky k tomu jak někoho pošpinit obviňováním z rasizmu, transfóbie, atd.

    Mezitím nikomu nedochází že jsme se všichni zřekli zásadních svobod a jako společnost procházíme zásadní změnou k totalitě. Vítejte do Brave New World meets 1984.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Dystopic Great Reset and the Fight Back: Population Reduction and Hope for the Children of Men — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/...d-fight-back-population-reduction-and-hope-for-children-of-men/
    NEMANIAK
    NEMANIAK --- ---
    nevim jestli sem tu dobře, ale taky vás neskutečně sere ta "nová" homosexuální propaganda? Nenajdu snad novej seriál, kde byse během prvních pár dílů nezačali cucat (ne-li něco odvážnějšího) nějací... pánové. Přijde mi pak, že jsem jako heterák divnej, protože "je přece normální bejt teplej". Tvl neni, pro mě a pro 99 % lidí okolo neni, ale z týhle mediální masáže to tak cejtim.
    RIVA
    RIVA --- ---
    BoJo hosts Bill Gates & pharma bigwigs to plot Covid-19 vaccine deployment as UK military preps for ‘biggest effort since WWII’ — RT UK News
    https://www.rt.com/uk/506443-boris-gates-pharma-vaccines-military/
    GORG
    GORG --- ---
    Žena unesla matku z pečovatelského domu. Dlouho ji prý neviděla - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...-12771?fbclid=IwAR1_9R0qXZT__O15lrCKcWD_6l-VOXaDhORYQ7odvIBPEcdOmPdlVSCThFI
    RIVA
    RIVA --- ---
    Songbird | Official Trailer [HD] | Coming Soon
    https://www.youtube.com/watch?v=IgxXSfto6Vo&feature=youtu.be
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: Vetsinu ten lockdown ocividne nebavi, ale nejak jakoby je ten strach pohltil, ze je jim to jedno. Jedinou prioritou se zda byt dopadnout virus a predejit mrazakum na mrtvoly.

    No rada tech slov ani nema cesky ekvivalent. Ani lockdown, sic se dost lidi tvari, jak je to normalni postup. Nejlepsi kdyz do toho vseho nabehnou typci s "Koronavirus je prilezitost, kterou nesmime promarnit.". Kdyby to rikal nekdo na facebooku, tak to ani neresim, ale jsou to ty z prestiznich jmen, kterym mame jakoze duverovat. Jaka prilezitost? O cem to mluvi? :) ..... Ale normalni clovek nedokaze psychopaty pochopit.

    Kdyz bude horet barak a manzelka rekne "To je prilezitost, kterou nesmime promarnit"? To prece neni o thinkforward mentalite, ze neexistuji problemy, pouze vyzvy... to je o absenci zakladniho citu. Asi ne nutne o snaze hledat neco pozitivniho na tragedii, ale to jak o tom mluvi s nadsenim.
    GORG
    GORG --- ---
    Nestrašte nás mrazáky s mrtvolami, važte slova, píše 88letá žena z domova seniorů - Echo24.cz
    https://echo24.cz/...nestraste-nas-mrazaky-s-mrtvolami-vazte-slova-pise-88leta-zena-z-domova-senioru

    Je mi 88 let a celý profesní život jsem pracovala jako obvodní lékařka v Praze v okolí Strossmayerova náměstí. Práce mne vždy uspokojovala a navíc mými pacienty byli například R. A. Dvorský, František Hrubín nebo Karel Čáslavský. Ale to je dávná minulost.
    Až do té pandemie jsem žila spokojeně v domově seniorů v Kytíně. Máme veškerou dobrou péči, starají se o nás hezky, nikdo si nemůže stěžovat. Ale s tou pandemií skončily všechny aktivizační programy… kroužky paměti, kroužky motorických schopností, kroužky výtvarné. Člověk těžko mobilní nemá moc jiného vyžití. A tak nám zbývá rozhlas, televize a internet.
    Za socialismu jsem si musela udělat také kurs válečné chirurgie, takže jsem na současnou Prymulovu válečnou medicínu historicky vybavena. Ale ani to mne neochránilo. Jsem zděšená tím, že ke konci svého života jsem pod tak těžkým depresivním tlakem. Denně se dovídám věci, které jsou v naprostém rozporu. Každý den se dovídám, kolik je nemocných, kolik přibylo mrtvých. Pro člověka, který je uvězněn mezi čtyřmi zdmi, je to obrovsky depresivní. Mám 6 vnoučat a 11 pravnoučat, které však mohu vidět pouze virtuálně. Prodělala jsem covid-19 naprosto bez příznaků. Starý člověk je zvyklý na děti, vnoučata a jak si mám připadat, když otevřu televizi a profesor Flegr řekne, že na ulici budou mrazicí boxy na mrtvoly lidí po covid-19. Jsem ve stresu a depresi ze zpráv, které se na nás valí. Nemohu si na to udělat názor.
    Pochopila jsem, že je nutné dodržovat hygienické a epidemiologické pravidla, to nezlehčuji a řídíme se podle nich. Ale ty zprávy mne ničí víc než to, že jsem prodělala covid-19. Takže nespavost a deprese, které nejenom já mám, nejsou specifikem pouze našeho domova.
    Kdybych zemřela teď, tak jsem ve statistice těch, kteří podlehli covidu. Jako lékařce mi je jasné, že se můj stav musí zhoršovat. To je zákon života. Ale prosím všechny politiky a novináře, važte svoje slova, uklidňujte lidi. Lidé si musí v klidu uvědomit, že je situace vážná, ale není potřeba je strašit. K současné situaci je potřeba přistupovat z pozice uklidňování, ne drastického působení na psychiku. Lékařům je přeci jasné, že člověk díky tomuto strašení a stresu ztrácí imunitu. Dodržujme hygienu, mějme dobrou racionální výživu a dobrou náladu. Ne strašení a deprese. Výsledkem je, že v našem domově je kvůli vládním nařízením vše uzavřeno. Jako na spásu čekáme, až budou povoleny na návštěvy.
    V důsledku zákazu návštěv sem nesmí přijít ani pedikérka, která nám ošetřuje nohy, protože není zaměstnanec ústavu. Už nám moc schází. Zarostlé nehty mohou být zdrojem infekce, a kdybych zlehčila slova prof. Flegra, bude s toho sepse, až amputace prstu. Vím, že to není jednoduché, ale uzavřít nás seniory do zlaté klece není řešení.
    MUDr. Stanislava Feltová, Domov seniorů Kytín
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Nevim jak je to v cechach, ale tady v UK je vsechno to psyops lingo desne napadny. Pokazdy kdyz slysim: social distancing, stay safe, new normal atd, tak mi v hlave rvou vsechny illluminazi alarmy co tam mam! Ale zda se ze vetsine populace to prijde v pohode :)
    GORG
    GORG --- ---
    RIVA: Jo a s tim prudi nekdy od jara uz.. ze zvyknete si na novy normal.
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Pokazde kdyz slysim nekoho rict "new normal" tak mam silne nutkani je kopnout do ohryzku...
    GORG
    GORG --- ---
    https://www.hsph.harvard.edu/news/features/deadly-pathogen-research-controversy/
    January 8, 2018 – Last month, the U.S. government lifted a three-year moratorium on funding risky research to genetically alter deadly viruses in ways that could make them even more lethal. Epidemiologist Marc Lipsitch of Harvard Chan School thinks the move could create an accidental pandemic.

    https://www.newscientist.com/article/dn23059-flu-moratorium-to-be-lifted-imminently/
    “We will never satisfy everyone. Some will still feel some studies are too risky, while others feel the benefits outweigh the risk.”

    So says Tony Fauci, head of the US National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), regarding plans to resume research into potentially pandemic mutants of H5N1 bird flu, possibly within weeks.

    Such studies were put on hold last year after two labs reported making H5N1 transmissible among mammals. Biosecurity experts warned that if the work was published, bioterrorists might create and use the virus, or that it could escape from labs repeating the experiments.

    https://www.sciencemag.org/...ctious-disease-chief-urges-flu-scientists-engage-support-h5n1-research

    https://www.sciencemag.org/...11/moratorium-risky-virology-studies-leaves-work-14-institutions-limbo
    Last month in an unusual step, the U.S. government announced a “pause” in federal funding for virology studies that involve tweaking influenza, MERS, and SARS viruses in ways that could make them more transmissible or pathogenic in mammals.

    // trochu retro
    GORG
    GORG --- ---
    Aspirin Misuse May Have Made 1918 Flu Pandemic Worse -- ScienceDaily
    https://www.sciencedaily.com/...fbclid=IwAR1J57SdNrvNfWFQ-tF4uIPsUIspDW9jqoi03zYttiaKqfHQXAQSvypUwok

    The devastation of the 1918-1919 influenza pandemic is well known, but a new article suggests a surprising factor in the high death toll: the misuse of aspirin. AThe article sounds a cautionary note as present day concerns about the novel H1N1 virus run high.

    // Casto se ad nauseam opakuje jakesi ponauceni z 1918, ze veda diktuje existenci dvou vln - jedna bude slabsi a druha bude mnohem tragictejsi. Ale byl tam minimalne jeste aspekt aspirinu, ktery se paradoxne doporucuje i ted na COVID (je to i na oficialnim webu ministerstva), ale jine studie ukazaly i dalsi faktor - tehdy mela radit i pneumonicka bakterie. Vypada to, ze uz nebezpecnost Spanelske chripky je nevedecke tvrzeni. Podobne jako dnes, kdy se uvazujou krivky nejakych testu, umrti, ale v uvahu u korelace se v komplexnim svete uzvazuje pouze jediny faktor.

    Bacteria were the real killers in 1918 flu pandemic | New Scientist
    https://www.newscientist.com/...fbclid=IwAR1OrJu_IqgKOyCRB-yvLLJg_lbpZHb66WSvWqh6xduE_6QvaBuJVaTMXYw

    Ono to spis vypada, ze tragicnost "druhe vlny" zpusobila opatreni a panika. Lidi se predavkovavali aspirinem. To by sedelo i na popisy z nemocnic, kde nekteri prudce krvaceli z nosu (az takovym zpusobem, ze casto tim tryskem krve postrikali sestricky). Krvaceni (vnitrni) dela otrava aspirinem. Nevim o tom, ze by bylo nekdy u chripky popsano krvaceni. U aspirinu je zrejme hlavne problem, pokud ho nekdo bere denne i pri nizsim davkovani. Dodnes kvuli aspirinu napr. v UK zemre 3000 lidi.

    Study Finds Millions Still Taking Daily Aspirin Despite New Guidelines And Possible Risks
    https://www.forbes.com/...isks/?fbclid=IwAR3CUb0r8spaYMN1jxp7-9Ah03gw4q8MNAK6f5ipWPh0DqiopbrrKp-J5JQ

    Old habits die hard. Despite lack of evidence of any real benefits and new guidelines by the American Heart Association (AHA) and American College of Cardiology (ACC) not to do so, millions of healthy older U.S. adults are still taking daily aspirin.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: protože se ten dokument na vládě tak pojmenoval...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam